Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - tsamitrakos33

Σελίδες: [1]
1
Αθλητικά Ηπείρου και άλλα / Απ: ΠΑΜΕ ΖΑΓΟΡΙ?
« στις: Τρι 31 Ιούλ 2012 11:44  »
Μπορει καποιος να ανεβασει ολο το προγραμμα του Πανζαγορησιακου μεχρι τον τελικο;;
Να παμε να δουμε κ κανα ματσακι αργοτερα που θα φουντωσει λιγο!

2
Αθλητικά Ηπείρου και άλλα / Απ: ΠΑΜΕ ΖΑΓΟΡΙ?
« στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 10:33  »
γηπεδα-καρμανιολες(βλ. Φλαμπουραρι, Ασπραγγελοι)στα οποια εντελως "τυχαια" δεν θα παιξει καθολου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Ζ Καρυες.

Συμφωνώ  tsamitrakos33,  αλλά θα παίξει  Κανονικά, όπως όλες οι ομάδες.

3η   Φάση - 25 Ιουλίου 2012 - 18:15
Γήπεδο ΕΛΑΦΟΤΟΠΟΥ……….…ΚΑΠΕΣΟΒΟ – ΚΑΡΥΕΣ……….….…(Α1-Α3)

Οι έδρες (γήπεδα) ήταν γνωστές και δεν αλλάζουν.



Το γηπεδο του Ελαφοτοπου ειναι καλο. Χωμα μεν αλλα καλο, αν διαβασες ειπα για τα χωραφια( Φλαμπουραρι,Ασπραγγελους), λογικο ειναι να τους εβαζαν κ μια αγωνιστικη στο δευτερο τη ταξει καλυτερο γηπεδο παρα στα χωραφια κ δυο στο Τσεπελοβο.
Τελοσπαντων αρκετη αξια τους δωσαμε. Ας καλυψουν καθε ματαιοδοξια ή ψυχαναγκασμο εχουν με καθε τροπο . Μαγειρεματα σε γηπεδα, σε διαιτητες "κυνηγους του τσιπουρου" και στις "Δεκα Εντολες" διεξαγωγης του Μουντιαλιτο παντα θα γινονται.
Εμεις κερδιζουμε ή χανουμε παρεα στο καφενειο του Ενος Χωριου μας θα ημαστε.

3
Αθλητικά Ηπείρου και άλλα / Απ: ΠΑΜΕ ΖΑΓΟΡΙ?
« στις: Τρι 24 Ιούλ 2012 09:18  »
Το πραγμα ξεφυγε πραγματικα φετος!
Το πραγματικο κονσεπτ θα επρεπε να ειναι να μετρουν τα χωρια καθε χρονο τις δυναμεις τους με στοχο πρωτα να δενονται σαν συμπαιχτες και συγχωριανοι και μετα να γνωριζονται τα χωρια αναμεταξυ τους μεσα απο τα ματς και την πορτοκαλαδα-μπυρα με τα πειραγματα μετα το τελος των αναμετρησεων.
Καθε χρονο το πρωταθλημα ηταν αμφιρροπο γιατι κανενα χωριο δεν θα μπορουσε να εχει πληροτητα σαν παιχτες και ομαδα, λογω δουλειων, λογω γηρατειων, λογω πανηγυριων κ ποτων και στην τελικη θελουμε να βλεπουμε τους μικροτερους να παιζουν κι ας χανουμε.
Τωρα αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Ζ(Συνδιασμος Ριζοσπαστικου Ανατολικου Ζαγοριου με στοχο την κατακτηση του πανζαγορησιακου) καλυπτει την οποιαδηποτε ματαιοδοξια ή αναγκη για μεταγραφικη ενισχυση καποιας ομαδας τοτε στραβα αρμενιζει το μουντιαλιτο μας...
Ισως θα επρεπε να σκεφτονται πρωτα πως θα προφυλαξουν τα παιδια απο τα γηπεδα-καρμανιολες(βλ. Φλαμπουραρι, Ασπραγγελοι)στα οποια εντελως "τυχαια" δεν θα παιξει καθολου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Ζ Καρυες. Η ειρωνια παει πακετο με την θλιψη. Και ελωχευει ο κινδυνος να θελησουν κι αλλοι συνδιασμοι του χρονου να διεκδικησουν το πρωταθλημα κ ετσι να μεινουν μονο 4-5 ομαδες να σκοτωνονται εντος κ εκτος γηπεδου για κατι που θα επρεπε να μας ενωνει σαν ζαγορι.
Υ.Γ. Αν οντως υπαρχει κ μεταγραφικο υποβαθρο στην ολη ιστορια οι διοικουντες του Πανζαγορησιακου θα επρεπε να αναρωτηθουν μονο ενα πραγμα. Θελουν να χτισουν μια ομαδα με παιδια απο το Ζαγορι; Ή απλα θελουν να τα ξενερωσουν και να φτασουν να εχουν σε λιγα χρονια ομαδα με μισθοφορους-γυρολογους;

Σελίδες: [1]