Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - axis

Σελίδες: [1]
1
ναι ετσι ειναι. εφυγε ο ΑΛΕΞΙΟΥ

2
Εντάξει αρχή είναι ακόμη.

3
Δεν κατάλαβα.Πάντως και στην Κ 17 έχουν μόνο δύο. Βάλτας και Καλόγηρος.

4
έχουμε και άλλους...Κολιοφούκας....
Αμφίρροπο και με διαστήματα καλού ποδοσφαίρου ήταν το φιλικό της Δόξας Κρανούλας με αντίπαλο την Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα που έληξε με νίκη των γηπεδούχων 1-0 χάρη σε γκολ του Τσιφλίδη.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έπαιξαν στα ίσια τους επαγγελματίες της Κρανούλας που βρίσκονται βέβαια στο στάδιο της προετοιμασίας με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Football League 2 θα ξεκινήσει μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Οι παίχτες του Γιάννη Τάτση έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Στάθηκαν άτυχοι όμως στο 31' όταν το σουτ του Σταφυλίδη μετά από πάσα του Νάκου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σιαράβα.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 47' ο Κολιοφούκας με εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Τσιφλίδη κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 74' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ βρήκε με βολέ τον Παπαρούνα που κινήθηκε από αριστερά αλλά το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κάτσενου.

Η Δόξα που είχε τον έλεγχο του κέντρου στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε το γκολ στο 77' όταν ο Αλεξίου Γ. κινήθηκε από δεξιά και η σέντρα του βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Τσιφλίδη που με προβολή νίκησε τον Κολιοφούκα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δόξα Κρανούλας (Ζώης): Σιαράβας (67' Κάτσενος), Γιαννούσης (46' Κλείτσας), Γκοτζιάς, Τσακτάνης, Καραγιαννίδης, Παπαβασιλείου, Νάνος (46' Βασιλείου Σ.), Μπελεβέτης (25' Βλάχος), Τσιφλίδης, Γήτας, Γκέκας (46' Αλεξίου Γ.).

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάτσης): Κολιοφούκας, Μουσκάι, Θεοδωράκης, Φίλιος (73' Παπαρούνας), Καμποσιώρης, Νικόπουλος, Πανταζής, Κολιός (55' Μώκος), Χαρίσης, Σταφυλίδης (62' Αλεξίου Α.), Νάκος (76' Ασωνίτης).
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4243:%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-1-0-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA-20-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video+photos&Itemid=138

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Τάτσης που μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Πιθανότατα θα κάνουμε ένα τελευταίο φιλικό την Τετάρτη. Αν όχι το σημερινό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι ήταν θετικά. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό κάτι που επιδιώκουμε συνέχεια. Τέτοιους είδους φιλικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ και με την Κρανούλα τε επιδιώκουμε καθώς θέλουμε να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά και να δυναμώνουν. Περιμένω να παίξουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο και να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά μας από τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ έτσι ώστε όσοι παίχτες προωθηθούν εκεί στη συνέχεια να είναι ανταγωνιστικοί και να κάνουν μια καλή καριέρα που θα ωφελήσει τους ίδιους αλλά και τον ΠΑΣ. Ηλικιακά ανεβήκαν κάποια παιδιά και ορισμένοι 96αρηδες προπονούνται με μας. Ενδεχομένως να παίζουν και στην Κ-20 κάποια παιχνίδια, αυτό θα εξαρτηθεί αν θα έρχονται ή όχι επαγγελματίες. Φτιάξαμε ένα μικρό ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα αν θα έρχονται επαγγελματίες στους αγώνες, δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά για να βελτιωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σε ερώτηση για τους στόχους της νέας χρονιάς, ο προπονητής της Κ-20 τόνισε: «Ο στόχος είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί και με τη μείωση της διαφοράς με την πρώτη ομάδα, κάποια παιδιά από εμάς να πατήσουν εκεί το πόδι τους».

Σε ερωτηση για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και δουλεμένη χρόνια. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται και στο Champions League Νέων και αν τα καταφέρουμε θα τη δούμε κι από κοντά. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό τεστ για μας. Για αυτό το λόγο όμως κάνουμε και αυτά τα δυνατά φιλικά όπως με την Κρανούλα που είναι ομάδα Γ' Εθνικής».

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια των Κ-17 και Κ-20, επεσήμανε: Η περσινή χρονιά στην Κ-17 ήταν πολύ όμορφη αφού αποκτήσαμε φιλάθλους και χαιρόμασταν να τους βλέπουμε στις κερκίδες. Το ίδιο επιθυμούμε και φέτος. Κ-17 και Κ-20 στην ουσία είναι μια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους που θα μας παρακολουθούν»
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4244:%CF%84%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-video&Itemid=138
Ξεκινάνε και τα πρωταθλήματα των κ-20 και κ-17 σιγά σιγά οπότε όποιος θέλει μπορεί να έρθει κατά Πανηπειρωτικό μεριά.
Και γιατί δεν είναι στο ρόστερ?

5
Μόνο με έναν τέρμα (Αλεξίου Λάμπρο)??????

6
Ξέρει κανείς αν έχει ανακοινωθεί  επίσημα ποιοί παίκτες αποτελούν την  Κ 20?

Σελίδες: [1]