Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Andy 3

Σελίδες: [1]
1
[edit]Εχει δημοσιευθεί εδώ

2
Όσοι δεν είχαν εισιτήριο μπόρεσαν και πήραν έξω από το γήπεδο, βασικά ο σύνδεσμός σας ήταν εκεί για να δώσει. Δες δε θέλω να μπαίνω σε ξένα χωράφια και ούτε ξέρω συνδεσμικά τι κόντρες έχετε μεταξύ σας, απλά νομίζω ότι ήταν καλύτερο από το να είχαμε μανούρες, ντου και βλαχομαγκιές για να μπουν όλοι μέσα! Βέβαια αν έμειναν Γιαννιώτες έξω από το γήπεδο τότε είναι πρόβλημα για τα οικογενειακά σας!

3
Από όσα ακούω και μαθαίνω από το πρωί εδώ στη Θεσσαλονίκη, το φύλλο αγώνα γράφει για επεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο και όχι εντός του γηπέδου. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε και οι 2 μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Απλά παν να εξισώσουν τα γεγονότα της Καβάλας με αυτά στα Γιάννενα…γνωστή τακτική!!!
Εγώ πάντως αυτό που έζησα φέτος στα Γιάννενα, μόνο στο Μόναχο το είχα ξανά ζήσει… μαζί μπίρες, ταβερνούλες και κανένα πρόβλημα, αλλά συγνώμη αυτό δε πουλάει!

4
Φίλε ELTORO προσωπική μου άποψη το goal σας ήταν offside, το πέναλντι έπρεπε να το δώσει….τα φάουλ γενικά ήταν πάρα πολλά, σε ένα αρκετά σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ φέτος έχει χάσει πολλούς βαθμούς εξαιτίας της διαιτησίας, κάτι που ισχύει και για σας. Από κει και πέρα η ανακοίνωση του συνδέσμου έτσι έπρεπε να βγει, για πολλούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν φυσικά με το ΠΑΣ, αλλά γενικά με το πρωτάθλημα και τα μμε. Σκέψου ότι την επόμενη αγωνιστική έχουμε αγώνα με το βάζελο…που όπως οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν είναι όλο τους το πρωτάθλημα!

5
Φίλοι Γιαννιώτες εγώ ΑΡΕΙΑΝΟΣ είμαι και συγνώμη που γράφω σε δικός σας μέρος, απλός θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για χτες!
Καταρχήν κάναμε μια καταπληκτική εκδρομή, περάσαμε από το πρωί πολύ καλά στη πόλη σας, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και φυσικά όλα κύλησαν πολύ ομαλά.
Μέσα τώρα στο γήπεδο για το σκηνικό…. Όλα ξεκίνησαν από ένα μπερδεμένο που πήγε να πάρει το πανί του SUPER 3 Κοζάνης….εκεί υπήρξε μια πρώτη αντίδραση από τα άτομα που περιφρουρούσαν την κερκίδα, δυστυχώς όμως αυτόν τον ένα ακολούθησαν και 5-10 άτομα, που πετούσαν πέτρες και αντικείμενα…. Έτσι μπήκαν οι δικοί μας μέσα, από την πόρτα που ΔΕΝ ήταν καν κλαδωμένη ….πάντως το γεγονός έληξε πολύ γρήγορα και εύκολα, μιας και η φιλία μας δε πρόκειται να χαλάσει για 5-10 μπερδεμένα και από τις 2 πλευρές!!!!! 
Το ότι είναι βάζελος μας το είπαν δικά σας άτομα….

Ελπίζω ο ΠΑΣ να μείνει στην Α για πάντα, είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ και καλό ΛΑΟ!!!! Με το καλό του χρόνου να σας φιλοξενήσουμε στο Χαριλάου!!!!

Ευχαριστώ πολύ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

Σελίδες: [1]