Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - geo-pas

Σελίδες: [1]
1
Θα δουμε τι ρολο  παιζει  καθε ενας απο μας. Ειδικα ο εκ κορινθου φασιστας.  ΠΑΣ ειμαστε και η φανελα μας ειναι τοσο μεγαλη, που κανενα γατακι δεν  μπορει να την κουβεντιαζει.  Ποσο μαλλον ενα ακροδεξιο φασιστακι.   :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

2
δεν παει αλλο με σενα νεαρς. Εισαι ο τελειος καταστοφολογος. Προτεινω λοιπον 1Χ  με τον γαυρο. Τελος.[αφιερομενο στον  Koρινθιο.]  :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

3
τσουζει και ζεματαει αυτο το ντουε, Μαλλον ηταν εκτος γνωστικου- αναλυτικου σας πεδιου. Και του χρονου να σαστε καλα. :mono: :mono: :mono:

4
Αυτα γινονται  οταν υπαρχει υπομονη, επιμονη και πιστη σε αυτο  που κανεις.  Οταν υπαρχουν αναθεματα απο παντου τα πραγματα δεν πανε καλα.  Θελω να αφιερωσω το σημερινο αποτελεσμα σε ολους τους γκρινιαρηδες  που συνδεουν τον ΠΑΣ  με προσωπα Ο ΠΑΣ  κυριοι ειναι κατι σαν ιδεα. [Υ.Γ] Ειδικα αφιερωμενο το σημερινο διπλο ,στον επαναστατη [ του κ......ου] ayito- pas. [Περαστικα λεβεντη μου] :mono: :mono: :mono:

5
Παιχτες θα ερθουν φιλε. Οποιος και να ναι ο προπονητης.  Θα με θυμηθεις. Ισως να ανεβει λιγο το μπατζετ [για μενα λαθος] με τσιωλη.  Σ αυτη την φαση που ειμαστε , νομιζω οτι πρεπει με κλειστα ματια να βοηθησουμε την ομαδα να συνελθει γιατι το πατατρακ ειναι πολυ κοντα και σας πληροφορω οτι μας το εχουν φτιαξει πολυ καλα το εργο. Εμεις απλα γκρινιαζοντας  μεταξυ μας, κανουμε καλυτερα την δουλεια τους.Το σχεδιο τους μονο εμεις[μονοι μας] μεσα απο ομονοια και  συμπνοια  μπορουμε να το κανουμε τουμπα. Τιποτε αλλο λεβεντες. ΠΡΟΣΟΧΗ . :mono: :mono: :mono:

6
Ες αυριον τα σπουδαια συνταυροι και συναγωνιστες.. Δεν ωφελει σε τιποτα να προτρεχουμε των γεγονοτων επειδη καποιος μιστερ τιποτας μεσω ενος site , ανακοινωσε μια ραδιο αρβυλα. Αληθεια ,που αλλου ειδατε την ειδηση του διαζυγιου ως τετελεσμενο; Γνωστος ο ρολος των απανταχου καλοθελητων-δημοσιογραφων και ο ρολος που εχουν παιξει στην πορεια της ομαδας μας δεκαετιες τωρα. Υπομονη ρε μαγκες . Ομως οτι κι αν γινει να εχουμε στο νου μας τον Ταυρο , τον Αλβαρεζ, τον τσιτσε ,τον λοκο κι ολα οσα βιωσαμε [εγω προσωπικα απο το 75] με αυτην την ομαδα. Την ομαδα της πολης μας.  Η ομαδα τωρα μας χρειαζεται. Οι ιδιοκτητες σημερα ειναι αυριο δεν ειναι..Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα νομιζω οτι ηδη εχουμε μπλεξει ασχημα. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ισως δουμε πολλες μπαρτσελονες στο πρωταθλημα απο δω και περα. Ισως μερικοι [διοικηση-φιλαθλοι] να μην εχουν ακομα  καταλαβει  σε τι κρισιμη καμπη ειμαστε και ποσες δεκαετιες πισω θα μας γυρισει ενας ενδεχομενος υποβιβασμος .Ψυχραιμια ρε μαγκες. Κι αυτο θα περασει. :mono: :mono: :mono:

7
Αγχος δεν χρειαζεται. Αρκετα εχουμε γεμισει με τις αρλουμπες μας τους παιχτες. Το ματς ουτως η αλλως δεν ειναι  οριακο. Τα  διαδυκτιακα σχολια  και αναλυσεις ειδικων, νομιζω  δεν οφελουν στην παρουσα φαση. Αφηστε την ομαδα ησυχη και το διπλο θα ερθει.  Η ομαδα δεν χρειαζεται ουτε μεταγραφες, ουτε ιδιοκτητη, ουτε προπονητη ,[μια χαρα ηταν κι ο σαββας]  Η ομαδα θελει [διαχρονικα ]ηρεμια Πραγμα που απο τα παλια τα χρονια εμεις δυστυχως σαν οπαδοι , δεν μπορουμε να το προσφερουμε. Η  μεγαλη πληγη αυτης της ομαδος απο την δεκαετια του 80 ηταν η εσωτερικη γκρινια.  Η στιγμη ειναι κρισιμη.  Μετα απο δεκαετιες ανυπαρξιας, κανουμε μικρα βηματα καθιερωσης και παλι.  Με πολλα λαθη . Δεν αντιλεγω.  Αφηστε τα προσωπα και κεντραρετε στην ομαδα με τον ταυρο.  [ΥΓ. Α φηστε την γκρινια] :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

8
Κατ αρχας συνταυροι σας χαιρετω ολους. Δεν ξερω  αν εχετε καταλαβει, οτι μετα το σημερινο διπλο τουαπολλωνα [17 βαθμοι]  ισως θα πρεπει να αρχισουμε να βλεπουμε και το ποτηρι μισο-αδειο. Αν ο μη γενοιτο χασουμε στον απολλων και ο κομποτης παρει  τον τελη ,αμεασως-αμεσως , η διαφορα απο την επικινδυνη ζωνη  μειωνεται  δραματικα[3 βαθμοι]. Ας ξεχασουμε λοιπον φιλοι μου Ευρωπες και αμερικες και ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να αφησουμε την γκρινια πισω  ,να στηριξουμε την ομαδα μας , γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα πασης φυσεως παρασιτα  [εχθροι της ομαδος μας] καιροφυλακτουν.Χαιρετω και παλι.

Σελίδες: [1]