Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - nomenclatura2

Σελίδες: [1]
1
Παρακολουθώ εδώ και μέρες το τι ψέματα γράφονται σε γειτονικά ηλεκτρονικά καφενεία και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Mythos. Πραγματικά φίλε Μythos απόρω με το κουράγιο σου να συνεχίζεις να κάνεις διάλογο με τον ίδιο άνθρωπο και τα 2 του πρόσωπα (ή μήπως 4?: Χριστόδουλος, Βαλάνειο, BlueVayeros, Xαμπέρια) και τις όσες ανακρίβειες γράφει. Βέβαια είναι μετρ του γκεμπελισμού, πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από την τετραετία Κούγια δεν υπάρχει, εκεί που για 3μιση χρόνια μας έλεγε και έγραφε οτι ο ΠΑΣ είναι στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας του και το τελευταίο εξάμηνο αναθεωρούσε τα πάντα και έλεγε οτι αυτός και ο συνδεσμός του ήταν πάντα εναντίον του Κούγια και οτι ήταν οι πραγματικοί επαναστάτες. Δυστυχώς γι αυτόν και για τους υπόλοιπους συντρόφους του (βαριά κουβέντα οι σύντροφοι, τέλοσπαντων) τα γραφτά τους μένουν. Και του aftri, και του ppppaasss και κάποιων άλλων ιδεολογικών καθοδηγητών (εδώ γελάει ο κόσμος) εκδοτών-δημοσιογράφων-συνδεσμιτών-υπέυθυνων τύπου. Όταν λες, λες και ξαναλές κάποια πράγματα βέβαια, όλο και κάτι θα μείνει στον υπόλοιπο κόσμο που ασχολείται με την ομάδα και τον σύνδεσμο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο:
Είπες πρόσφατα οτι ο Χριστοβασίλης ανέλαβε χρέη σε εφορία-ικα-σύκα-μύκα κλπ όταν πριν 6 χρόνια έγραφες:
Παράθεση
Jun 8 2008, 06:24 PM
Αν δούμε όμως το έργο του κ. Κούγια συνολικά για την τετραετία που πέρασε από την ομάδα μας με καθαρό μυαλό θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ίσως είναι ο καλύτερος μεγαλομέτοχος που πέρασε από την ομάδα και οι λόγοι είναι απλοί.
Πήρε μια ομάδα ένα βήμα πριν την καταστροφή, όταν οι υπόλοιποι στα Γιάννιαν σφύριζαν αδιάφορα και την άφησε με λυμένα τα οικονομικά της προβλήματα, με παίκτες που έχουν μακροχρόνια συμβόλαια και με συνθήκες τέτοιες οι οποίες την κατέστησαν σαν μήλο της έριδας για τους αγοραστές. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες άφηναν την ομάδα πάντα με πολύ περισσότερα προβλήματα.
Μέσα σε 3 μέρες εκεί που όλοι μας δεν περιμέναμε να πέσουν προτάσεις για την εξαγορά των μετοχών, θεωρώντας ότι το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό για την πώληση μιας ΠΑΕ, οι προτάσεις έπεσαν σαν βροχή, αποδεικνύοντας την πολύ κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το ότι όντως είμαστε μαγαζί γωνία. Αυτό είναι στα υπέρ του κ. Κούγια γιατί η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα.

Eίπες πρόσφατα στον Mythos οτι δεν θυμάται για την απεργία των παιχτών πριν ανέβουν στο Μέτσοβο, όταν δεν είχε γίνει καμία απεργία στην προετοιμασία. Αντίθετα η απεργία έγινε πριν τον αγώνα με τον Διαγόρα, όταν είχαμε την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδο μας. Αλήθεια, τι συνέβη και μέσα σε οχτώ μήνες ο πρόεδρος των ρεκόρ άρχισε να μην πληρώνει τους παίχτες. Γιατί τότε δεν υπήρχε καμία οικονομική κρίση. Γιατί τότε δεν υπήρχε πτώση στα εισιτήρια. Ή μήπως ήταν απλήρωτοι από πολύ πιο πρίν?Έγραφες λοιπόν τότε:

Παράθεση
Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009 14:34
Φυσικά πάνω από όλα η ευθύνη της σημερινής ισοπαλίας είναι από της ομάδας μας, αφού δεν κατάφερε αυτή την Κυριακή να ξεπεράσει τις δυσκολίες του αγώνα, ούτε φυσικά να ξεπεράσει το αρνητικό κλίμα που η ίδια σαν ιδανική αυτόχειρας δημιούργησε.
Έσπασε λοιπόν το φετινό απόλυτο των νικών στους Ζωσιμάδες, από την ομάδα του Διαγόρα, που σημειωτέον ήταν η ομάδα που υποχρέωσε την ομάδα μας στην πρώτη ήττα της ομάδα μας στον πρώτο γύρο στη Ρόδο. Δεν είναι η σημερινή ισοπαλία που πείραξε αφάνταστα τους φιλάθλους μας, κάποτε μπορεί και να γινόταν, καθώς το απόλυτο των νικών στην έδρα μας, όλοι γνωρίζαμε ότι στατιστικά ήταν αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί... απλά αυτό που ενόχλησε όλους μας, είναι ότι δεν θα έπρεπε η γκέλα, να γίνει μετά τα τελευταία γεγονότα της ομάδας μας. Η γκρίνια φέρνει γκίνια όμως και φυσικά διχόνοια. Στο χέρι μας όμως είναι να διαχειριστούμε με ηρεμία τη σημερινή ισοπαλία, διαγράφοντας από την μνήμη μας ότι συνέβη από την Πέμπτη μέχρι σήμερα, και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Τις ευθύνες στις πλάτες του πήρε γι' άλλη μια φορά ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, που παραδέχτηκε ότι η απόφαση για αποχή από την προπόνηση την Πέμπτη ήταν βιαστική και στενοχώρησε τους πάντες, γι' αυτό και ζήτησε συγνώμη δείχνοντας προς την πλευρά των παικτών τις ευθύνες για την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών της ομάδας. Από την πλευρά του ο κ. Όγιος τα έριξε περισσότερα στην ατυχία και έκανε λόγο για περίεργο κλίμα όταν ρωτήθηκε για το αν είχε συνομιλίες για ανανέωση του συμβολαίου του, περιμένει ωστόσο την πραγματοποίηση του δεύτερου ραντεβού.

Την τελευταία πρόταση (δεν) την άφησα τυχαία. Γιατί κάτι μου θυμίζει. Κάτι που έγινε και πριν ένα χρόνο. Και τότε μας έλεγες οτι δεν θέλει ο Όγιος και τώρα μας λες οτι δεν ήθελε ο Χριστόπουλος. Βέβαια και στους δυο την ίδια αντιμετώπιση έδειχνε ο πρόεδρος των ρεκόρ σου. Άλλα αυτό είναι άλλο θέμα.

Αναφέρεις οτι ο ΠΑΣ επι ημερών του πρόεδρου των ρεκορ σου απέδειξε οτι δεν βρίσκεται στο άρμα καμίας ομάδας. Για μοιράσου με τον υπόλοιπο κόσμο σε παρακαλώ, το τι έγινε στο Καραισκάκη μεταξύ του Σάββα Θεοδωρίδη και του Σάκη Τσιώλη πριν τον αγώνα, όταν κατέβηκε από το λεωφορείο ο Τόμας ΝτεΒισέντι. Επίσης μοιράσου με τον υπόλοιπο κόσμο σε παρακαλώ, το τι έγινε μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Κοροβέση όταν αυτός ζήτησε να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού και η ΠΑΕ τον άφησε εκτός 18άδας για να εκτίσει την τιμωρία του.

Mιλάς κύριε Γκαίμπελς, για υποδομές όταν δεν υπάρχει γήπεδο τον χειμώνα να κάνει προπόνηση η ομάδα και όταν όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι του πρωταθλήματος έχουν προπονητικά κέντρα με κάπως καλύτερη κατάσταση. Και μην μας πεις οτι δεν του το φτιάχνουν. Ας το φτιάξει όπως έφτιαξε το σκέπαστρο απέναντι. Αλήθεια το σκέπαστρο τελικά ποιός το έφτιαξε?Ο ΟΠΑΠ, ο Καχριμάνης ή ο Χριστοβασίλης? Γιατί γνωρίζουμε ότι τα έργα έγιναν από την Νομαρχία μετά από χορηγία του ΟΠΑΠ.

Επίσης ποιές υποδομές έφτιαξε ο πρόεδρος σου, που οι ακαδημίες είναι του ΛΟΚΟ και του Νάτση (εχθρού) του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και αν δεν ξέρεις ποιός είναι ο Νάτσης ρώτα να μάθεις τόσους και τόσους που συνεργάστηκαν μαζί του και τι άποψη έχουν για το άτομο του. Οι υπόλοιποι τον μάθανε, όταν αυτό το άτομο αρνήθηκε την είσοδο ασθενοφόρου στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να παραλάβει σοβαρά τραυματισμένο παιδάκι με την δικαιολογία να μην χαλάσει το χορτάρι.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου πεις ποιος ακριβώς παίχτης παρακαλάει να έρθει στην ομάδα όταν ο πρόεδρος των ρεκορ σου, δίνει μισθό 500 ευρώ και καλύτερη τιμή στην Μυροβόλο (ότι φάει 5 ευρώ)? Γιατί εγώ μπορώ να σου πω παίχτες του ΠΑΣ που παρακαλάνε να φύγουν και να του χαρίσουν και του πρόεδρου τα λεφτά που τους χρωστάει.
Υ.Γ. Τελικά με τον Ράμι τα βρήκατε?
Υ.Γ.2 Αν ξαναμιλήσεις με απαξιωτικούς-ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για γνωστό δημοσιογράφο της πόλης (Καλύβα), θα μιλήσω και γω για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για σένα και την καταστασή σου. Και δεν θα το ήθελες αυτό ούτε εσύ αλλά ούτε και εγώ.

Σελίδες: [1]