Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Ergys Kace

Σελίδες: [1]
1
Εμενα παντως μου αρεσε το φορουμ εδω κ η ομαδα του πας οποτε θα παραμεινω.

Παμε κυριακη για διπλο στον τελη  :pas:

2
Κυριακη να παιξουμε το καλοπληρωμενο διπλο στον ανυπαρκτο τελη η μπορει να υπαρξει τιποτα υποπτο ?  :pashat:

3
Συγχαρητηρια στον Πας για την αναμενομενη κ δικαιοτατη νικη  :pas:

4
Καλησπερες στα ομορφα Γιαννενα  :joker:

Λίγα λόγια και από εμένα...το παιχνίδι είναι περίεργο για αγωνιστικού- εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Ο ΠΑΟΚ χωρίς Μακ και Ρατ, δημιουργικά υστερεί .Έχουν όμως το πλεονέκτημα του Αναστασιαδη που ξέρει την ομάδα μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας και πολυ καλά αρκετούς από τους  παίχτες μας. Κατα τ'αλλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και η μέχρι τώρα πορεία του οφείλεται καθαρα στον Αναστασιάδη που εχει καλά δουλεμένη την ομάδα, μην τρελαθούμε με τον ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΖΙΟΛΗ άμυνα και τον ΚΑΤΣΕ αμυντικό χαφ παίζει. Είναι δεδομένο οτι αν πιάσουμε μια καλή απόδοση θα το πάρουμε το ματς.
Αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσια(τα τελευταία χρόνια για να είμαστε ρεαλιστές κάνα δυο φορές που χρειαστήκαμε ή χρειάστηκαν τα ΠΑΟΚΙΑ το ματς αλληλοεξυπηρετηθηκαμε ) είμαι βέβαιος ότι το γκολ θα το βάλουμε άλλα και θα το φάμε.Το βλέπω για σκορ 2-1 με 2-2.

Απο εκεί και πέρα αν έμενα μου έλεγες οτι παίζαμε τον ρόλο του ρυθμιστή για το πρωτάθλημα θα προτιμούσα να το πάρει ο ΠΑΟΚ παρα ο ΟΣΦΠ.

Υ.Γ Σχετικά με τα παιδιά  που γράφουν στο φόρουμ,από την στιγμή που δεν βρίζουν δεν πειράζει χαβαλέ κάνουν,και αν θέλετε και σε εμάς καλό έκαναν, μας δώσανε ζωντάνια που τόσο πολύ ο ΧΒ μας την έχει στερήσει , κάνοντας μας να μην θέλουμε ούτε στο pas.gr να γράφουμε.

πολυ ωραια τα λεει ο φιλος κ ειδικα στο υγ

5
απλα τεραστιος, ενας κ μοναδικος


6
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογή ΠτΔ
« στις: Τετ 17 Δεκ 2014 22:31  »
Πρεπει παση θυσια να συνελθουν μερικοι κ να ψηφισουν θετικα για να μην γινει η κατασταση στη χωρα ακομα χειροτερη αποτι τωρα.

7
Καλα σου ειπε η οδοντιατρος, εχει δηλαδη ο πας οπαδους εκτος ιωαννινων ?

8
Η αποστολή του ΠΑΣ:

Παράθεση
Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Λίλα, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Τσάβες, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Αυγενικού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Παράθεση
Γλύκος, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ, Πούγγουρας, Αθανασιάδης.

Η αλβανικη μαχη Λιλα VS Κατσε πιστευω θα χαρισει μεγαλες συγκινησεις  8)

9
Οριστικα χωρις Τζιολη, Μακ, Ρας κ τον (αγαπημενο σας οπως ειδα χθες) Τζαβελλα ο ΠΑΟΚ.

10
Πωωωω, τι μας το θυμισατε τωρα, α ρε στοκε Ζαγορακη αντι να παρεις τον μεγαλο ΑΓΓΕΛΟ τοτε κ να σαρωσεις τα παντα, πηρες τον λιγο τον πορτογαλο.

11
Συμφωνω με τον πιο πανω, πραγματι αχωνευτο εκεινο το ντορτι με τον επισης αχωνευτο κ μαλακα προπονητη που ειχαμε τοτε.

12
Καλημερες στα πανεμορφα Γιαννενα. ΤΙ λεει ο καιρος εκει, βρεχει πολυ? Μαλλον θα εχουμε παλι την κλασσικη λασπομαχια στον βουρκο.

Με νορμαλ γηπεδο κ διαιτησια το ματς θα ηταν σιγουρο οβερ κ πιθανο 1Χ λογω της υπερκοπωσης του ΠΑΟΚ κ απουσιων( βεβαια δεν ξερω κ ο ΠΑΣ τωρα με τις εμβολιμες κ τα συνεχομενα ματς ποσο εχει επηρεαστει).


13
Καλησπερα παιδες, μακαρι να γινει ενα καλο παιχνιδι κ να βοηθησει ο ΠΑΣ τον ΠΑΟΚ οπως εχει συμβει το αντιστροφο στο παρελθον.  8)

Σελίδες: [1]