Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - mitsel

Σελίδες: [1]
1
Μετά από μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας τα τελευταία χρόνια (2-0 τον Απόλλωνα) σήμερα κάναμε, με βάση το όνομα του αντιπάλου , την χειρότερη ίσως των αντίστοιχων ετών. Δύο κλάσεις πάνω η Καλλονή, ατελείωτα λάθη παντού , κανένας διασωθείς. Από το 70΄ και ενώ υπήρχε αρκετός χρόνος, παίζαμε με γιόμες. Αυτό ας αποτελέσει μάθημα γιατί η ομάδα σήμερα ήταν πολύ χαλαρή, πάντα ήμασταν δεύτεροι στην μπάλα. Έχει πολύ δρόμο μέχρι τη σωτηρία (αυτός φαντάζομαι είναι ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας)

2
Μπορεί να μου λύσει κάποιος μία απορία;
Αν φύγει ο Χριστοβασίλης, όπως απαιτούν πολλοί από εδώ μέσα, έχει σκεφτεί κανείς ποια θα είναι η επόμενη ημέρα ή απλά λέμε τη μαλακία μας για ναπερνάει η ώρα;
Όταν ο Κούγιας πούλαγε την ΠΑΕ, βρέθηκε κανένας σοβαρός γιαννιώτης επιχειρηματίας να καταθέσει πρόταση; Γιατί δηλαδή να βρεθεί τώρα;

Υ.Γ. Εύχομαι στο κωλόνησο να βουλιάξει και κακό ψώφο στα φίδια. Α, και συγχαρητήρια στη "συμπαθέστατη" ομάδα του Εργοτέλη, που έχει βραβευτεί και με βραβείο fair - play. Τους προτείνω να το βάλουν στον κώλο τους.

3
Δε νομίζω ότι αυτή η νίκη θα είναι αρκετή για να παραμείνουμε. Μετά τη νίκη της ΑΕΛ χθες νομίζω ότι όλα είχαν τελειώσει πριν ξεκινήσει το σημερινό ματς.Πάντως ακόμα ελπίζουμε. Είναι κρίμα πάντως αυτή η ομάδα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές που θα μείνουν ( ή πιο σωστά θα τις αφήσουν). Σήμερα ξεκινήσαμε με οκτώ Έλληνες και ο Αστέρας με δύο ... ( και πολλούς είχε)

Βασικά όμως θέλω να γράψω για το νέο καρκίνωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ξεγυμνώθηκε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, την ομαδούλα από τον "Μοριά".
Αφού πριν μία εβδομάδα άνοιξε τα μπουτάκια της στο ομάδα - "κόσημημα" του Ηρακλή (με τους περίφημους χουλιγκλάνους του), ήρθε σήμερα στα Γιάννενα μόνο και μόνο για πάρει το 0-0 και να τελειώσει τον ΠΑΣ, εκτελώντας συμβόλαιο υπέρ άλλων. Ο Βλάχος έβγαλε τον Τσέζαρεκ από το 60΄, αφήνοντας την ομάδα του για 30΄ χωρίς επιθετικό. Όσο για την κόκκινη, ήταν χωρίς αντίκρυσμα για εμάς το δήθεν "δώρο" του  Καλόπουλου, αφού ούτως ή άλλως ταμπούρι έπαιζε ο Αστερίσκος. Τέτοια΄"δώρα" πού ήταν πχ στο εντός με τον Άρη; Και τέλος, μπορεί να θυμηθεί κανείς κατοχή μπάλας 67-33 που υπήρχε κάποια στιγμή στον αγώνα; Κρίμα που δεν έφαγε και σήμερα 4άρα, αλλά αυτή θα ήταν πραγματική και όχι μούφα σαν του ηρακΛΑΚΗ.

Υ.Γ. : ΠΑΣ ολέ , δε γιατρεύομαι. Συγχαρητήρια στον κόσμο σήμερα (εκτός από αυτόν της σκεπαστής).





4
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2009-2010 / Απ: 24η αγωνιστική
« στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:59  »
Μικε 71, προφανώς δε γνωριζόμαστε, οπότε ο χαρακτηρισμός μου ήταν άστοχος και τον παίρνω πίσω.
Απλά, με ενόχλησε που κάποιος αποκάλεσε την ομάδα "μαρίδα". Το να είναι κανείς μακριά από τα βρώμικα παρασκήνια, δεν είναι για μένα κακό.
Χίλιες φορές στη Β' Εθνική και να μιλάει όλη η Ελλάδα με συμπάθεια για την ομάδα, παρά να την απεχθάνονται όπως συμβαίνει με
το "φαινόμενο" Ξάνθη, Λεβαδειακό, Φόφη κτλ, που είναι μαγαζιά άλλων και στα παιχνίδια με τους μεγάλους στήνουν κ... για να ξεπληρώσουν παλιές χάρες.
Τέλος πάντων, μετά και την 24η αγωνιστική, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Δε με ενοχλεί να πέσουμε, αρκεί να το κάνουμε Ηπειρώτικα, με ψηλά το κεφάλι. Όχι με 4άρα από τους ανύπαρκτους που υπάρχουν για να δίνουν κάθε χρόνο 6 βαθμούς στο γαύρο.

ΔΕ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ...

5
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2009-2010 / Απ: 24η αγωνιστική
« στις: Σαβ 27 Φεβ 2010 22:58  »
Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΣ ( και όχι της μαρίδας που ανέφερε κάποιος ανεγκέφαλος ) δεν υπάρχει.
Υπάρχει όμως σαφές οργανωμένο σχέδιο να σώσει το καθένα από τα λαμόγια της σούπερ-λιγκ το "πλυντήριό του".
Είναι δεδομένο ότι το ματς της Τρίπολης ήταν στημένο. Και θα υπάρξουν και άλλα τέτοια μέχρι το τέλος.
Σίγουρα αν εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε Λειβαδιά και Καυταντζόγλειο αλλάζουν τα πράγματα. Πάντως δεν παίζουμε με ίσους όρους με τους άλλους, οπότε δεν εξαρτώνται όλα από εμάς όπως μερικοί νομίζουν.
ΥΓ:Χθες ο Καραλής (θυμίζω ότι είναι Γιαννιώτης)  στην εκπομπή του (sport-fm) έκανε την πρόβλεψη ότι την τελευταία αγωνιστική στο ματς ΠΑΣ-ΠΑΟ, ο ΠΑΣ θα είναι ήδη υποβιβασμένος.

6
Για να απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου, φίλε maletsko, το να έχεις καθαρό Πρόεδρο στην Ελλάδα, δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
Μένω στην Αθήνα και έχει χρεωθεί τη Nova για να βλέπω τον ΠΑΣ (απ' ότι φαίνεται του χρόνου θα την κόψω).
Έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια της σουπερ-λιγκ και δε νομίζω ότι αξίζει να πέσουμε.
Πραγματικά τον άνθρωπο (Χριστοβασίλη) δεν τον ξέρω.  Τον θεωρώ όμως τεράστιο κεφάλαιο και ίσως τη μοναδική χρυσή ευκαιρία να μπορέσει ο ΠΑΣ να γίνει σιγά - σιγά ένα απόλυτα υγιές σωματείο με δικό του γήπεδο. Η κριτική πάντα είναι καλοδεχούμενη όταν γίνεται για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Το να απαξιώνουμε όμως έναν άνθρωπο, που έχει κάνει όντως λάθη, είναι απαράδεκτο. Έχει κάνει όμως τα πάντα για την ομάδα.
-Έβαλε το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι και πήρε ένα κάρο παίχτες, οι περισσότεροι με περγαμηνές.
-Το Δεκέμβρη όταν είδε ότι το πράγμα στραβώνει πήρε κι άλλους ( Ο Σίσιτς έκανε τη διαφορά με το που ήρθε)
-Δεν ασχολείται με τα εντός των αποδυτηρίων και τα αγωνιστικά, έχοντας αντιληφθεί ότι επιχειρηματίας είναι και όχι προπονητής.
-Με λίγα λόγια είναι πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ.
Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως παράσημο για τον ίδιο είναι οι δηλώσεις των παικτών που έχουν αποκτηθεί αφού ΟΛΟΙ λένε ότι τους κέρδισε ο Πρόεδρος με τη συμπεριφόρά του. Αυτό αλήθεια, δεν το βλέπει και δεν το εκτιμά κανείς;

7
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, έχουμε την πιο καθαρή ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (ο θεός να το κάνει).
Αυτό φυσικά οφείλεται στον Χριστοβασίλη. Επειδή ο άνθρωπος δεν είναι βρόμικος, θα πέσουμε.
Αλλά όταν επιστρέψουμε, θα μείνουμε για τα καλά. Όποιος ζηλεύει Μάκαρους, Πανόπουλους, Καϋμενάκηδες κλπ. να πάψει να ασχολείται με τον ΠΑΣ.
Επίσης, σε όποιον φαίνεται λίγος ο Χριστοβασίλης, ας πάει να αγοράσει την ομάδα ο ίδιος.

Υ.Γ.: Σήμερα φάνηκε ότι η κατηγορία θα παιχτεί μόνο βρώμικα και για το λόγο αυτό έχουμε ήδη πέσει.
Στην  Τρίπολη σήμερα δε φρόντισαν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα.
Όλη την εβδομάδα βούιζε η Αθήνα, ότι το ματς είναι διπλό και ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει άερα από Καυτατζόγλειο.

ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!

Σελίδες: [1]