Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rakeesh

Σελίδες: [1]
1
Link δε παίζει πουθενά, επομένως όλοι είναι στις καφετέριες  :P

2
http://www.sport-fm.gr/article/597450

Έδιωξε Κατίδη από το ξενοδοχείο ο Λίνεν

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Κατίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα, παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του νεαρού επιθετικού από το ξενοδοχείο με εντολή του Έβαλντ Λίνεν.

Ένα ακόμα «ροκ» περιστατικό ήρθε να ταράξει την όποια ηρεμία μπορεί να υπάρχει στην «Ένωση», την προηγούμενη ενός πολύ σημαντικού αγώνα για το μέλλον της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο, όπου έχει συγκεντρωθεί η «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατίδης είχε φραστική αντιπαράθεση με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα.

Στο περιστατικό πήρε θέση ο Έβαλντ Λίνεν, που πήρε το μέρος του γυμναστή της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα, να θέσει τον Κατίδη εκτός αποστολής και να του δώσει την εντολή να επανέλθει την Τετάρτη στην προπόνηση (την Τρίτη υπάρχει ρεπό). Κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη, θα απολογηθεί ο παίκτης στην διοίκηση. Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα διένεξης του Γιώργου Κατίδη με μέλος του τεχνικού τιμ, αφού έχει προηγηθεί το επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Τα προβλήματα πλέον για την ΑΕΚ πολλαπλασιάζονται με δεδομένο πως στο απογευματινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, απουσιάζει και ο Κορδέρο και πλέον θέση στην ενδεκάδα, διεκδικούν οι Παυλής και Σταματής.

5
Τασος Παντος γιατι στα 35 δειχνει τι πα να πει αθλητης....

6
 Nai anevike prin apo ligo kai ston sport-fm : http://www.sport-fm.gr/article/494801

Ξερει κανεισ τι παιζει μ αυτο το θεμα, σε ποιους χρωσταμε τελικα? Ελπιζω να ειναι απλα τυπικο το προβλημα και να λυθει αμεσα...

7
Έπεσα Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου !!!

http://www.sport-fm.gr/article/490697

Αυτό αλλάζει άρδην τα δεδομένα και αν κρατήσει η απόφαση στο εφετείο οι ομαδες λογικά θα κανιβαλιστούν

Διαλεχτεεεεεεεεεεε  :P
 

8
Παράθεση
Τους «θέρισε» η δηλητηρίαση
Θύματα τροφικής δηλητηρίασης έπεσαν τρεις ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Πιο συγκεκριμένα οι Γκουγκουλιάς, Κόιτς και Καρακούτσης ταλαιπωρούνται από δηλητηρίαση και έτσι είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Το ιατρικό επιτελείο εκτιμά πως ίσως και την Τετάρτη μπορέσουν να προπονηθούν και αν είναι σε καλή κατάσταση δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή.

Παράλληλα εκτός είναι και οι Τασίδης και Λόπεζ, οι οποίοι είναι τραυματίες. Μάλιστα δεν συγκεντρώνουν και πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν κόντρα στους Κρητικούς.

http://www.sport-fm.gr/article/473507

9
1 ) Λανθασμένη επιλογή των ατόμων στην ΠΑΕ.
2 ) Μη έκδοση εισητηρίου διαρκείας στο πέταλο.
3 ) Λανθασμένη διαχείρηση και διακίνηση των εισητηρίων διαρκείας.
4 ) Ανύπαρκτο τμήμα σκάουτινγκ .
5 ) Τοποθέτηση του κ. Γεωργούλη στο πόστο του προπονητή μετα την παραίτηση Παράσχου.
6 ) Μη αποδέσμευση παικτών οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της ΣΛ. 
7 ) Αποτυχημένες μεταγραφές (εδώ παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες και δεν είναι αποκλιστικά ευθύνη της διοίκησης)
8 ) Λανθασμένη διακίνηση εισητηρίων στο ματς με τον Άρη με αποτέλεσμα να γίνει ότι εγινε...
9 ) Μηδαμινός σεβασμός προς τον κόσμο και την ιστορία της ομαδας.

Με άλλα λόγια Χριστοβασίλη κοιμάσαι πασιάμ.
Μπορεί και να ξέχασα και κανα-δυο πραγματάκια ακόμα.

ΥΓ. Για την υπόθεση Όγιος - Ριμόλντι δεν έγραψα τίποτα γιατί κανείς δεν ενημέρωσε τον κόσμο τι πραγματικά έγινε και δεν ξέρω αν είναι λάθος της διοίκησης ή οχι. Απο ότι εχω μάθει απο έγκυρη πηγή πάντως , ο Όγιος ζητούσε πολλά πράγματα για να υπογράψει...

 Τα πε ολα ο Nick ... Εγω κυρίως θα επιμείνω στην μη στελέχωση της ΠΑΕ με ικανό προσωπικό ... Απο εκει ξεκινάνε πολλά απο τα υπόλοιπα προβλήματα.

10
[edit]Απαγορεύονται τα Greeklish[/edit]

11
    *  Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-1
    * Πανιώνιος-Ηρακλής 0-0
 Χαμος ....

12
Xali mayro ... Par'ola ayta den pesame akomh, exoume mia telytaia eykairia me ton Paniwnio. An dn kerdisoume ki ayto to match  tote 8a maste kai me ta 2 podia sth B ...

13
2-1

Σελίδες: [1]