Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - magic

Σελίδες: [1]
1
Το μπάσκετ στα Γιάννενα είναι λίγο πιο κάτω από το χάλια σαν επίπεδο εδώ και χρόνια....Φταίνε πάρα πολλά κυρίως παραγοντικά αλλά και υποδομές.....Είναι μια  κίνηση από ανθρώπους που ξέρουν το χώρο και μακάρι να έχει και ωραία αποτελέσματα...Πρώτος τους στόχος είναι η δημιουργία ισχυρών ακαδημιών και σιγά σιγά τα υπόλοιπα....Μακάρι να καταφέρουν και ιδιόκτητο κλειστό,θα έιναι ένα θαύμα για την ,1000 χρόνια πίσω στο μπάσκετ ,πόλη μας..

Παιδιά το να συμμετέχει κάποιος σε ένα σχήμα είναι και προσωπικό θέμα πολλές φορές όπως αν προλαβαίνει από τις δουλείες του,τι σχέσεις έχει με τους υπόλοιπους,τι όρεξη έχει είναι πολλά.........


ΥΓ: Μπακατσιάς Γιαννιώτης???Δεν το ήξερα αν και δεν δίνω καμία πιθανότητα να έχει παίξει μπάσκετ  σε τοπικό επίπεδο στην πόλη μας!


Υ2: Πριν λίγο καιρό μέσα στα Χριστούγεννα έγινε από τον κ. Τζαλλαλή και άλλους και η διοργάνωση του φιλικού προσ τιμήν του Αλβέρτη με την Εθνική Βετεράνων...



ΥΓ3: Πολύ καλή χρονιά από τον μουσάτο Αλέξη Τσαμάτο φέτος που πάει αρκετά καλα...Εδώ και χρόνια βρίσκετε σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ και τα πάει καλά.Πολύ καλός χαρακτήρας κιολάς.








2
υ.γ. Με το θεμα Σισιτς τι γινεται? Η ΠΑΕ ξερει (ή πιστευει οτι ξερει) πως οσα ακουγονται για τα τεκταινομενα στη Λιβαδεια ειναι συκοφαντιες κ τον εμπιστευεται οτι θα ματωνει τη φανελα σε καθε παιχνιδι? Η ΠΑΕ ξερει (ή υποψιαζεται) οτι οσα λεγονται ειναι αληθεια αλλα θα κανει την τρελλη κ θα τον αφησει να παιζει σαν να μην τρεχει τιποτα? Η ΠΑΕ ξερει (ή υποψιαζεται) οτι οσα λεγονται ειναι αληθεια κ γι αυτο θα λαβει τα μετρα της (εδω γελαμε....)?
alitheia posa lefta kai ti yposxeseis pire o sisic???ti exei parei ap aytes tis yposxeseis?????!!!!

3
AJAX ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η Β ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.......


ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

4
Περιμένω ELTORO με πολύ αγωνία χαχαχαχαχαχα!!!

Σ ευχαριστώ!

Σελίδες: [1]