Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - tieri

Σελίδες: [1]
1
απαρδκτο αυτο με τα εισητηρια.αφου ηθελαν να τα δωσουν πακετο,τουλαχιστον επρεπε να δοθουν με εκπτωση.στην μεγαλη π.χ 60 ευρο το πολυ.γενικα ειναι λαθος.θα ερθει κοσμος για το τριημερο,φοιτητες μπορουν να δωσουν τοσα χρηματα οταν την τριτη θα φυγουν και θα ειναι σε αλλες πολεις και το ειστηριο με τον πανιωνιο παει στον βροντο:ας το δει ο προεδρος και τελευταια στιγμη να το παρει πισω.οσον αφορα το παιχνιδι με τον παο στο κυπελλο,ακουγονται διαφορα για εισητηριο στους κατοχους διαρκειας , επειδη εχω διαρκειας δεν θα παω γηπεδο και ας γεμισει με βαζελους.

2
μεγαλη εμφανιση σημερα.παθος,πολυ τρεξιμο,σωστη τακτικη και ρεντα, φυσικα απαραιτητη για να κανεις 4-0.μπραβο καιθ στον αναστο εαν και οταν ηρθε δεν ημουν υπερμαχος αλλα του βγαζω το καπελο και φαινεται οτι και αυτος εχει αλαξει λιγο συμπεριφορα.παμε για αποτελεσμα στην καβαλα τωρα και σιγουρα ενας τελικος κυπελλου στο οακα με τον αρη θα ηταν ονειρο.εξαλλου κατι χρωσταμε σε αυτους φετος :pas: :pas: :pas: :pas: :mono: :mono: :mono: :mono:

Σελίδες: [1]