Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - jim kefalonia

Σελίδες: [1]
1
Φιλε GIWRGIS,συμφωνω απολυτα με αυτα που λες για τον ΣΑΙΤΙΩΤΗ(και ειναι ενας παιχτης που τον συμπαθω ιδιαιτερα),αλλα τελευταια χανει ευκαιριες που λες ''ειναι δυνατον να το εχασε'',και σου'ρχεται να σπασεις οτι υαλικο υπαρχει μεσ'το σπιτι ::) ::)Παντως ειναι ενας παιχτης που μονο αδιαφορο δεν μπορεις να τον πεις και τιμα που φοραει την φανελα με τον ταυρο στο στηθος..... :mono:

2
Αν μας ελεγαν πριν οτι στον αγωνα καβαλα-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ειχε ενα γκολ και ο σκορερ θα ηταν ο ΚΩΤΣΙΟΣ,θα πανηγυριζαμε σαν τρελοι,αμ δε...... >:( >:( >:(.Δεν πειραζει αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο.Παντως η ανοδικη πορεια του ΠΑΣ συνεχιζεται.Οι τελικες  ηταν 4-9 και ολοι χθες στην Αθλητικη Κυριακη ειχαν να λενε οτι μας αδικει το σκορ και οτι αυτη η ομαδα εχει βασιμες πιθανοτητες να μεινει στην κατηγορια(οχι οτι περιμενα απο αυτους να μου το πουνε,αλλα οσο να ναι οταν ακους να λενε καλα λογια για την ομαδα σου καλο ειναι,κακο δεν ειναι) :pas: :pas:

3
Δεν εχετε βαλει στο γκαλοπ τον Πανιωνιο,μηπως θα επρεπε.....Απο κει και περα βλεπω οτι πολλοι εχετε αποκλεισει το ενδεχομενο να πεσει η Λαρισα,και γιατι να μην πεσει θα πω εγω.Παντως τις πιο πολλες πιθανοτητες να πεσουν εχουν Λειβαδια και Ηρακλης.

4
συμφωνω απολυτα με αυτο που γραφει και ο '' bulux'' το πως αυτη η ομαδα μπορει και κοντραρει στα ισια και με μεγαλη επιτυχια τις μεγαλες ομαδες,και με ομαδες τις ιδιας δυναμικοτητας δεν μπορει να τα καταφερει,εχουμε χασει πολλους τσαμπα βαθμους εντος-εκτος.Να γραψω και εγω ενα σχολιο για τον ΣΑΙΤΙΩΤΗ,κακα τα ψεματα,με βασικο φορ τον ΣΑΙΤΙΩΤΗ δεν μπορεις να περιμενεις πολλα πραγματα,δεν λεω το παληκαρι σκιζεται,παλευει,τα δινει ολα μεσα στον αγωνα,αλλα δεν φτανει μονο αυτο.(και χανει πολλα ευκολα γκολ,ειδατε ο SISIC με λαρισα,δυο φορες ανετα και απλα εσπρωξε την μπαλα στο πλεχτο) :mono: :mono: :mono:

Σελίδες: [1]