Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - fryman

Σελίδες: [1]
1
Σίγουρα μετά από μια σπουδαία εμφάνιση δεν πρέπει να ξεκινάμε την εσωστρέφεια, αλλά δε μπορώ να μην αναφέρω αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό (όπως και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι). Ο Ντιμπαλά είναι προκλητικά απαθής όταν κάποιος συμπαίκτης του σημειώνει γκολ. Σχεδόν δεν πανηγυρίζει καν! Αυτό μπορεί να είναι λεπτομέρεια μπροστά σε ένα (λανθασμένο σαν ενέργεια αλλά δικαιολογημένο) κωλόχερο του Βαντερσον προς τον Αναστόπουλο που αδικαιολόγητα δεν τον χρησιμοποιεί αλλά από κάτι τέτοια βλέπεις πόσο μονιασμένοι είναι οι παίκτες μας!

2
Τεράστια εμφάνιση από Ζαφειρόπουλο και Ρόβα, πολύ καλός και ο Μπουχάν που δεν πρέπει να ξαναβγεί από την ενδεκάδα.
Σίγουρα ο Ντιμπαλά και ο Μπακαγιόκο μπορούν να κρατάνε μπάλα όπως ανέφεραν κάποιοι παραπάνω, αλλά τους επιθετικούς τους θέλεις κυρίως για να βάζουν γκολ και για αυτό θέλει μυαλό! Πόσο μυαλό θέλει για να πέσει ο Ντιμπαλά και να πάρει το πέναλτυ στο '89 αφού έτσι και αλλιώς το τετ α τετ δεν το έχει (ήταν και από γωνία); Πόσο μυαλό θέλει για να κάνει ένα απλό σουτάκι με το κουτουπιέ ο Μπάκας στο '91 μετά το κοντρόλ και να μην πάει να περάσει το Νικοπολίδη; Άμα δεν μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο γκολ (και δεν το πιστεύεις προφανώς αφού δεν το δοκιμάζεις) τι να το κάνω αν κρατάει τη μπάλα και αν πανηγύρισε το γκολ με τον Αστέρα λες και ήταν τελικός Champions League ή λες και σωθήκαμε; Πολύ απλά δεν φτάνουν! Επιτέλους μια εκπληκτική διαιτησία σε αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ με εξαίρεση τη μη αποβολή Νικοπολίδη που μπορεί να μην είναι τελευταίος παίχτης αλλά πάει με πρόθεση μόνο πάνω στον Μπάκα. Σε άλλες εποχές πάντως όχι μόνο το δεύτερο, αλλά ακόμα και το πρώτο off-side γκολ του Ολυμπιακού θα μέτραγε!

Σελίδες: [1]