Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rossoblu

Σελίδες: [1]
1
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 1η αγωνιστική
« στις: Δευ 13 Σεπ 2010 09:01  »
Μολις χθες το απογευμα καταλαβα για ποιον λογο αυτος ο κοντος φορ με τον ατσουμπαλο σωματοτυπο αγαπηθηκε τοσο πολυ στα Γιαννενα! ;)

3
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2009-2010 / Απ: Φιλικά
« στις: Τετ 12 Μάι 2010 14:20  »
Aναβλήθηκε το φιλικό Βέροια-Πας Γιαννινα για τεχνικούς λόγους όπως αναφέρει το επίσημο site της Παε Βέροια.

4
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
« στις: Τρι 11 Μάι 2010 21:45  »
Eντάξει στην Καλλιθέα είναι 3 κι ο κούκος αλλά ο Βύζας κουβαλάει αρκετό κόσμο. Μάλλον ο Σαλευρής φοβάται πως αν έρθουν οπαδοί του Βύζα θα αισθάνεται φιλοξενούμενος στο σπίτι του γι' αυτό και δεν δίνει εισιτήρια.

5
Ο μπακαλης ειναι κλινικη περιπτωση, ιδια με αυτην του 1,60. Πουλησε και παρεμεινε 5-6 φορες 7 χρονια τωρα. Αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον δεν πιστευει κανενας πια οτι θα φυγει απο την ομαδα και επιπλεον με τετοια οικονομικη κριση δε νομιζω να βρεθει ευκολα επιχειρηματιας που να θελει να εμπλακει με το ελληνικο ποδοσφαιρο εκτος και αν ειναι λαμογιο ή μπουκης. Αυτος τουλαχιστον ειναι βλακας με χαρτι (οχι οτι σωζεται αλλα να 'χαμε να λεγαμε). Τελος παντων, το οτι οπως φαινεται η Βεροια ανεβαινει κατηγορια φετος ειναι ενα θαυμα. Με κακη ομαδα και χωρις τις παλιες ομορφιες του μπακαλη απορω και εγω πως προβιβαζομαστε με τετοιο υλικο και με τοσες αλλαγες προπονητων. Οπως προειπα ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη (δικαιολογημενα) αλλα τοσο προβατα που ειμαστε, μπορει να κανει 3-4 μεταγραφες και να ορμηξουμε παλι... Ας ανεβουμε ομως και τυπικα και τα υπολοιπα εχουμε χρονο να τα πουμε.

6
Kαλημερα και καλοριζικος ο νεος καφενες. Εμεις μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε οπως φαινεται κι ετσι μετα τα χθεσινα αποτελεσματα στην Γ' Εθνικη, αρκει μια νικη της ομαδας μου την Κυριακη κοντρα στον αδιαφορο Φωκικο για να πανηγυρισουμε (;) την επανοδο μας στην Β' Εθνικη. Τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα στην Βεροια, η κατασταση δεν ειναι η ιδια με τις προηγουμενες ανοδους της Βασιλισσας. Ο κοσμος κουραστηκε με τον ακατονομαστο και εχει κοψει περα. 1000-1500 γραφικοι ασχολουμαστε ακομη ενεργα με την ομαδα και αν δεν αλλαξει τιποτα σε διοικητικο ή εστω οργανωτικο επιπεδο, βλεπω η κατασταση αυτη να συνεχιζεται και του χρονου. Δυστυχως ο κοσμος εδω δεν εχει την δικη σας πυγμη και ετσι ο μπακαλης στρογγυλοκαθισε στον θρονο του μεγαλομετοχου και δεν τον κουναει τιποτα πια. Εγω να ευχηθω να εχουμε ενα καλο πρωταθλημα του χρονου με λιγοτερες "ομορφιες". Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε, 6 χρονια πιο ωριμοι πια απο το χρυσο 2004!  :P

Σελίδες: [1]