Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Aneksartitos

Σελίδες: [1]
1
Παράθεση
θα ήθελες να μας πείς γιατί <έχετε για εμάς την χειρότερη άποψη>

Οι περισσότεροι ομιλήτες δεν ξέρουν για αυτήν την "κόντρα", αλλά όταν επί 7-8 χρόνια βρίζεις και φτιάχνεις εμετικά πανό κατά του ΟΦΗ και την Κρήτη δεν θέλει και πολύ να σχηματίσουμε κακή εντύπωση. Τώρα αν η δικαιολογία σου γιαυτό είναι τα γεγονότα της Ρόδου (που δεν ξεκίνησαν από την Ρόδο, έτσι για να μην λέμε τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε) να το σεβαστώ. Όμως η δικαιολογία με το τσατσιλίκι δεν έχει να κάνει με τους οπαδούς αλλά με τα λαμόγια-παράγοντες. Αν πρέπει να βρίζεις κάποιον αυτός είναι ο Βαρδινογιάννης και οι μαργιονέτες του, όχι η Κρήτη.

@sellos Καλή η σκέψη σου αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ. Ούτε απο την δική μας ούτε και απο την δική σας πλευρά. Και πόσο μάλλον τώρα που είναι πιθανό να παίξουμε και στην ίδια κατηγορία, δηλαδή το μίσος θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

@ELTORO
Παράθεση
Με την ευκαιρία να συγχαρώ τους συντρόφους ΟΜΙΛΗΤΕΣ (πρώην Τσάτσους) για μια ακόμα "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ" παρουσία τους μακριά απο το νησί στο ΑΙΓΑΛΕΩ !

Προφανώς γνωρίζεις οτι υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων από την δική σου "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ" παρουσία στο match με τον Εργοτέλη. Και εκτός από αυτό ο Εθνικός είχε ανακοινώσει ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου λόγω του περίφημου sold out (όπως φαίνεται και στα πρώτα λεπτά του video).

2
οι οργανωμενοι σου γιατι ελειπαν απο το παιχνιδι Ταλος?

Όταν σου βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ Εθνικός που λέει ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια διότι και καλά έχει γίνει sold out δεν μπορείς να οργανώσεις εκδρομή και να μην ξέρεις αν τελικά θα καταφέρεις να μπείς στο γήπεδο. Το είδαμε το sold out, άδειο το γήπεδο.

ΛΑΜΙΑFANS ακόμα ισχύει η απαγόρευση σε περίπτωση που δεν το ξέρεις. Επίσης, γιατι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία; Και στα 3 match μας έκαναν σεμινάρια επαγγελματικού σφαξίματος και μάλιστα απο κοράκια που θέλουν να παίζουν στην σουπακλικα.  Ο Κουράκης που αναφέρεις το πρωί είπε οτι θα παραιτηθεί διότι δεν αντέχει την μεταχείριση και τον παρασκηνιακό πόλεμο που δεχόμαστε, όμως πριν λίγο ανακάλεσε. Κάποιοι τρέμουν τον ανεξάρτητο ΟΦΗ και κάνουν ότι μπορούν για να μην ανέβουμε. Γαμώ την Αθήνα τους.

Σελίδες: [1]