Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - chris_panaitolikos

Σελίδες: [1]
1
ΛΟΙΠΟΝ:

1) ΚΩΛΟΧΩΡΙΑΤΟΙ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, δεν σεβαστήκατε την φιλοξενία του πρώτου γύρου. Εύχομαι να ανεβείτε του χρόνου και να ρθείτε Γιάννενα. Θα περάσετε άσχημα... πολύ άσχημα. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

2) Οι περισσότεροι απο εδω μέσα δεν ήσασταν στον αγώνα και κάνετε σαν μιξοπαρθένες. Δεν ξέρετε τι έγινε. Ενημερωθείτε πρώτα...και αφήστε αυτό το κωλοαπολογητικό ύφος.


3) ChrisΝτενεκέ ήσουν στο γήπεδο??? Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πέτρες και καπνογόνα τρώγαμε. Μολις τελείωσε ο αγώνας τουλάχιστον 500 άτομα μπήκαν μέσα και πέταγαν τα πάντα όλα στην μεριά μας. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ.

4) Δεν γίνεται δεκτή καμία συγνώμη απο ΠΟΥ(σ)ΤΑΚΙΑ που αργανωμένα προσπαθούν να επιτεθούν σε οπαδούς που τους φιλοξενήσαν στον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο. Αλλα είπαμε...θα τα ξαναπούμε.

5) ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΟΥΡΤΑΔΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!!! Αντε με τους 33 χρόνια Δ εθνική που θέλουν να μιλάνε κιόλας.

6) Με νοιάζει σήμερα ΜΟΝΟ που είναι το παιδί καλά (παρ οτι έπαθε χοντρή ζημιά). ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Να πάνε να γαμηθούνε όλα τα άλλα.
[/quote

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Σ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΤΟΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ????? ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ????? ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ???? ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΦΡΙΛΕΣ.. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ. 

2
 [/quote]
Υ.Γ.Μαλλον θα χς ανοιχτη ακροαση με το παραγκοσοϊ για να σαι τοσο σιγουρος οτ δεν ειχε σαφη εντολη ο κορακας ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΣΣΟ(εκανε οτι μπορουσε ) :mono:
[/quote]

ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ

3
Δεν ειχες βγει ωρε chris,ως τα γραφομενα μου...
ως προς το περιεχομενο της θεσης σου στα σημερνα ακου κι αυτο...
Αν η γρια που λες ειχε πρωτυτερα πετροβολησει τα παιδια μου και μ ειχε
καταβρισει τ μανα μου κι ολα τα ιερα μου ,οχ μονο δε θα τ βοηθαγα  αλλα θα τς ελεγα ...σκατα στο λακκο σ μωρη κοτα...
δεν ξερω αν μιλαω εν βρασμω ψυχης αλλα αυτα π ακουστκαν απο τα ΜΜΕ σας ,ανοιγουν μεταξυ μας
βαραθρο....
ΨΟΦΙς ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ(Οπαδικα )
 
 :mono:

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΒΡΙΣΕ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣ.
ΔΕ  ΖΗΤΗΣΑ FAIR PLAY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ .
ΔΕ ΤΗΡΕΙΣ FAIR PLAY ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟ.
Μ.Μ.Ε. ΜΑΣ ???? ΜΗ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η' ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΣΟ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ???
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ??? (ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ)
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ .
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

4
εμενα γιατι τα δακρυα κι οι κλαψες τους μ φαινονται κροκοδειλια?
μονο εγω αισθανομαι ετς?
Ηταν μπεσαληδες αυτοι οταν  υποδεχονται τς οπαδους με τροχαλα(που κρυφτκες ωρε
Chris ),
οταν σε τσακιζουν στην κλωτσια,οταν τα κορακια σ λενε γουσταρω να χασεις σημερα
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(ΑΥΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗς ΜΑς )με τα σφυριγματα τους ,και εχουν την απαιτηση στη φαση του fairplay να φτασ η μπαλα στο τερμα τς για να κερδισν 10 δευτερολεπτα ακομα?
Εδω ταιριαζ η κβεντα τ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ οταν ξεγελασε τον τυρανο:Δεν πραζ αν γελασεις ενα ΔΟΛΙΟ
Αυτο ειν η απαντηση μας και για τς προκλητικες υβρεις,παρομοιου επιπεδου με των τσατσων(εκει τους κατατασω πια τς ξηρομεριτες )
Υ.Γ.ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗς ΗΤΑΝΕ ΒΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Ηταν αυτοι πουτρωγανε και πινανε και τηραγαν π αλαργα οταν οι ΑΡΧΙΔΑΡΑΔΕς  ΗΠΕΙΡΟΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ Τ ΓΑΜΑΓΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ 
Υ.Γ.Τοσβησα το ξαναγραψα μα ετσι θα τ αφησω....περι Παναιτωλικου και του κοτετσιου τους που εχουνε για στεγη...
 
θελ να το παιξει κοκορας
μα ειναι μονο κοτα
γι αυτο κι ο Ταυρος αφησε
στον κωλο τους καpοτα
 :mono: :mono: :mono:

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑ. ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ "ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ" ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΣΣΟ" ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

5
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ.
ΞΕΚΙΝΑΩ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΟΠΙΤΣΙΡΙΚΟHOOLIGANS ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΖΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ  ΟΛΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ.
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ  ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "FAIRPLAY" ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ FAIRPLAY ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑ, ΜΗ  ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΔΕ ΜΕΙΩΝΩ ΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ FURTADO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΤΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κo.DE'MOL ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κo.ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.

ΥΓ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ SUPERKLIKA (ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

6
Καλησπέρα φίλοι Γιαννιώτες εχουμε να τα πούμε απο το ματς του 1ου γύρου. Κατ'άρχήν να τονίσω οτι όποιος ερθει με Ι.Χ. ευχαρίστως να τον βοηθήσω η οποιοσδήποτε θελει βοήθεια γενικά. Εισιτήρια απο μας πιστευω πως όποιος προλαβει θα ειναι τυχερός που δεν νομίζω να βρει. Ελπίζω να γίνει ενα καλό ματς χωρις ακροτητες (οπαδικά) και να κερδίσει ο καλυτερος. Διαθέσιμος για οτιδηποτε πληροφορίες θέλετε. Γεια σας

7
Καλησπέρα φίλοι Γιαννιώτες. Κατ΄αρχην συγχαρητήρια για τη σπουδαία και δίκαιη νίκη που πετύχατε.  Ο Παναιτωλικός σαφως κατώτερος τον περιστάσεων και με τετοια εμφάνιση δε δικαιώνει τη βαθμολογική του θέση. Ενώ μέσα στο Αγρίνιο παίζει ωραίο ποδοσφαιρο στα εκτός εδρας δε ξέρω τι γίνεται. Ωρα για ανασύνταξη απο σημερα και το μυαλό στο επόμενο ματς με την ιστορική Δοξα. 
Μπράβο στους Αγρινιώτες για την εκδρομή.
Μπράβο στους Γιαννιώτες για τα 2 πανο.
Ντροπή σε αυτους που αποφασίζουν για τη διεξαγωγή αγώνων Δευτέρες.
Ντροπή στο κρατικό καναλι (ΝΕΤ) που όλοι οι Ελληνες πληρώνουμε αλλα στα Αθλητικά ούτε μια αναφορά για τα 2 ματς της Β΄Εθνικής
Ντροπή στο κανάλι Conn-X (ο Θεός να το κάνει κανάλι) για την άχρηστη μετάδοση αγώνα
M.V.P με διαφορά για εμένα ο παιχταράς DE VINCENTI

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία φιλοι Γιαννιωτες και καλή συνέχεια στο πρωταθλημα.

8
Σε ευχαριστω φίλε Satsi για την υποδοχή.
Να σου πω ότι τότε ήμουν στο γήπεδο αν και μικρός και ξέρω πολύ καλά τι είχε γίνει τότε όπως και σε άλλα παιχνίδια. Εγω βέβαια δε μπορώ παρα να σεβαστώ την άποψη σου γιατι ειχες προσωπικές εμπειρείες και εχεις μια τεκμηριωμένη άποψη σε αντίθεση με το φίλο Ptolemaio που τα γράφει χωρίς να ξέρει απλα επείδη του τα είπε κάποιος.Τώρα όσον αφορά τις ιστορίες των ομάδων αν μπορείς σε παρακαλώ να δεις την άποψη μου που εχω γραψει ειναι στο θεμα 4η Αγωνιστική του topic Πρωταθλημα- Κύπελλο 2010-2011. (ειναι στη 2η σελλίδα το κείμενο μου). Σε παρακαλώ δες το και αν μπορεις απάντησε μου σε ευχαριστώ.

9

Παιζουμε με αγριους ανθρωπους - με ανθρωπους χωρις κουλτουρα που δρουν πρωτα με το ενστικτο και μετα σκεπτονται και υπερβαλλουν συνεχεια ,
 κανεις δεν μου εχει πει καλο λογο για αυτους τους ανθρωπους απο εκει, απο ολη την ελλαδα  ακουνε την λεξη  αγρινιο αγρινιωτες και φευγουν 150 μιλια μακρια.
πισω απο τον ηλιο (ξηρομεριτες τους λενε πολλοι) δεν ξερω γιατι? / ενα ξερω οτι ειναι στατιστικα πρωτοι στις δικαστικες διαμαχες,λιγα λογια με τι  εχουμε να κανουμε την Κυριακη

Πιστευω στην νικη και με καλο σκορ 3-0

Γειά σου φιλε Ptolemaie βασικά θέλω να σε συγχαρώ που κάθησες και ασχολήθηκες με την πόλη του Αγρινίου και τους Αγρινιώτες αλλα δεν ασχολήθηκες καθόλου με τον Παναιτωλικό και απο ότι ξέρω την επόμενη αγωνιστική παίζεις με τον Παναιτωλικό όχι με το Αγρίνιο. Τεσπα αυτο είναι δικό σου θέμα απλα θα ήθελα να απαντήσω σε μέρικα θέματα που έθιξες.

Παιζουμε με αγριους ανθρωπους - με ανθρωπους χωρις κουλτουρα που δρουν πρωτα με το ενστικτο και μετα σκεπτονται και υπερβαλλουν συνεχεια

Είμαστε όντως άγριοι άνθρωποι εξ' ου και το όνομα που πήρε το Αγρινιο απο τον Βασιλιά Αγριο.Τώρα στο θέμα της κουλτούρας που λες ελπίζω να μη το λες σαν υποτημιτικό όρο προς εμάς αλλα ελπίζω να έχεις δειγματα του πολιτισμού που σε καθορίζουν  σαν ατομο ωστε να μπορέσεις να μου προσδιορίσεις τον όρο και την ένοια της λέξεως κουλτουρα.

κανεις δεν μου εχει πει καλο λογο για αυτους τους ανθρωπους απο εκει, απο ολη την ελλαδα  ακουνε την λεξη  αγρινιο αγρινιωτες και φευγουν 150 μιλια μακρια.

Λογικά για να το γράφεις αυτό σίγουρα πρέπει να έχεις κανει ένα Πανελλαδικό GALLOP και τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν όντως για τα λεγομενα σου πράγμα που δε πιστεύω. Εξάλλου και εγω δεν εχω ακουσει καλη κουβεντα απο γιαννιώτες για τους κρητικούς και το αντιθετο . Τι παει να πει αυτο οτι τα γιαννινα και το ηράκλειο είναι οι χειρότερες πόλεις????

ενα ξερω οτι ειναι στατιστικα πρωτοι στις δικαστικες διαμαχες,λιγα λογια με τι  εχουμε να κανουμε την Κυριακη

Τώρα μας λες οτι όλο το θέμα που έχεις γράψει ειναι ενα παραμυθάκι  γιατι το μόνο που ξέρεις για το Αγρίνιο είναι οτι είναι πρώτο στις δικαστικές υποθεσεις. Αν το θεώρεις αυτο ως ενα στατιστικό που θα πρεπει να σας απασχολεί όλη την εβδομάδα αλλα και την ημέρα του αγωνα κανένα προβλημα.
Αλλα ρε φίλε Ptolemaie ελπίζω να εχεις έρθει Αγρίνιο να τα έχεις ζήσει και να τα γράφεις αυτα ως εμπειρίες (που θα σεβόμουνα απόλυτα) γιατί αν δεν εχεις έρθει καθόλου Αγρίνιο (πράγμα που πιστεύω) ειναι πραγματικά κρίμα να γραφεις τέτοια πράγματα επειδη "κάποιος" σου τα είπε.

10
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
« στις: Παρ 08 Οκτ 2010 19:20  »


Παράθεση

Έλα με το αμάξι σου φίλε, χωρίς διακριτικά αλλά με διακριτικότητα πάρκαρε όπου βρεις, σχετικά μακριά απ' το γήπεδο και πήγαινε στην κερκίδα των Παναιτωλικών, στο κάτω πέταλο (άλλωστε, ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται να ΠΑΣ σε κερκίδα αντίπαλης ομάδας για να παρακολουθήσεις την ομάδα σου).

Ενοειται πως θα πάω στη κερκίδα με τους φιλαθλους μας αλλα όπως λέει και ο φίλος παραπάνω υπαρχουν πολοί ανεγκέφαλοι (μίλαω απο τη πλευρά των δικών μας φιλάθλων) και όπως λεει η παροιμία "όποιος ανακατέβετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κοτες"

11
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
« στις: Παρ 08 Οκτ 2010 18:58  »
Στην πολη υπαρχουν χιλιαδες αυτοκινητα απο Αγρινιο ρε φιλε,φανταζεσαι να αρχισουμε να πεταμε σ'ολα πετρες??? %-|


Δεν έχεις άδικο. Αλήθεια το γηπεδο σας τη χωρητικότητα έχει ?

12
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
« στις: Παρ 08 Οκτ 2010 18:33  »
Ευχαριστώ Siatrovouni. Βεβαια υπαρχει και η λυση να ερθω με τη ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ. που ειναι συνηθως μπαρμπαδια  %-|

13
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
« στις: Παρ 08 Οκτ 2010 18:17  »
Καλησπέρα παιδιά 2 και σημερα για την 4η αγωνιστική και πηρα σημερα το εισιτηριο για τον αγωνα μας με το Θρασυβουλο. Βασικά θα ήθελα να ρωτησω επειδη θα ερθω για το μεταξύ μας παιχνιδι την επομενη αγωνιστικη τι τιμες κειμενονται τα εισητήρια? Αν ερθω ανημερα του αγώνα θα βρώ εισητήριο? Και επειδή δεν ασχολούμε με οργανωμένους είναι καλύτερα να ερθω με ΚΤΕΛ ?(βασικά φοβαμαι να ερθω με το αυτοκινητο μη φαει καμια πετρα) και παλι ευχαριστω

14
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
« στις: Πεμ 07 Οκτ 2010 21:13  »
-Η ιστορία πάντως είναι κατα-γεγραμμένη
και οποιος την ξέρει
τοτε μπορεί να κάνει λογο για πελατείες κτλ...

-Οι Αγρινιώτες πάντως
το μόνο που έχουν να λένε απο την Α Εθνική είναι
για το αυτί του κόρακα κάποτε....

-Τέλος πάντων
θα έλεγα πως οι Αγρινιώτες φίλαθλοι,
ενθουσιάστηκαν πολύ (και καλά έκαναν)
με το εκρηκτικό ξεκίνημα της ομαδας τους...

-Αλλα λίγη εγκράτεια, πιστευω, είναι απαραίτητη...


Kαλησπέρα φιλοι Γιαννιωτες κατ'αρχήν συγχαρητηρια για το πολυ καλο forum που εχετε δημιουργησει και καλη συνεχεια στο πρωταθλημα. Σαν Αγρινιώτης και Παναιτωλικος δεν ειναι ντροπη να παραδεχτω οτι οντως ειστε ενας απο τους ιστορικοτερους συλλογους της Ελλαδας (μαζι με Λαρισα,Παναιτωλικο και αλλες επαρχιακες ομαδες) και οντως οσον αφορά τις εμφανισεις σε Α΄Εθνική εννοειται πως εχετε κανει περισσότερα πραγματα απο τον Παναιτωλικό. Το θεμα ρε παιδια ομως δεν ειναι μονο να ανεβει καποιος Α΄Εθνικη το θεμα ειναι οτι πρεπει να ξεβρωμισει πρωτα (πραγμα αδυνατο)  αυτο που αποκαλουν superleague (για μενα Superklika). Ας παιζουν στιν περιφημη superleague το ΠΟΚ με τα υποκαταστηματα τους (Ξανθη,Φιδια,Κομποτιακος κ.τ.λ. και τα γηπεδα τους με 50 ατομα) και εγω ας βλεπω τον Παναιτωλικό να παιζει Β΄Εθνική (και τα ονειρα μου να βγει πρωταθλητής θα υπαρχουν και θα μπορουν να πραγματοποιηθουν) σε έδρες οπως τα Γιάννινα τη Παναχαϊκη τη Καρδιτσα. Το μεγαλύτερο κακο που εχει κανει το ΠΟΚ είναι οτι εχει σκοτώσει αυτα τα όνειρα των επαρχιακών ομαδων για αυτο εχει αποδυναμωθεί η επαρχία τοσο πολύ. Η κοντρα που εχω δεν ειναι ουτε για τους πατρινους ουτε για τους γιαννιώτες η κοντρα μου ειναι για το ΠΟΚ. Θυμαστε πρωταθληματα με ομαδες όπως χαλκηδονα,ακρατητος κ.α. καφενεία της Αθήνας ? Ας αφησουμε λοιπον να παιζουν το δικο τους πρωταθλημα που καθε χρονο ξέρουμε ποια θα ειναι η τελική 5αδα του πρωταθλήματος. Και εμεις να παιζουμε Β΄Εθνική και να εχουμε αυτη την αγωνία και το άγχος για το τι θα καταφέρει να κανει η ομάδα μας.
Οσον αφορά το φίλο astralon που λεει οτι το μόνο που εχουμε να λέμε ειναι το κομμένο αυτι του κορακα (http://www.sport.gr/default.asp?pid=52&aid=33454 για οσους θελουν να μαθουν τι εγινε τοτε) , Ο Παναιτωλικός τοσα χρόνια αυτο πληρώνει απο το 76΄ μη  ξεχνάμε και τη δηλωση μητροπουλου "Οσο θα ειμαι εγώ στα κυκλώματα ο Παναιτωλικος δε προκειται να ανεβει ποτε"
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ
Ευχαριστώ και καλο πρωταθλημα να εχουμε

Σελίδες: [1]