Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - antreas

Σελίδες: [1] 2 3
1
Να ασκουμε παντως κριτικη στον προπονητη για τις επιλογες που κανει, για μενα ειναι αδιανοητο. Αλχημειες προσπαθει να κανει ο ανθρωπος για να αντιπαραθεσει μια αξιοπρεπη τουλαχιστον ομαδα καθε αγωνιστικη βασει των εναλλακτικων που διαθετει.Για μενα χαρα στο κουραγιο του και μπραβο του που προσπαθει να εμψυχωνει την ομαδα με τις δηλωσεις του. Εγω στη θεση του εχοντας μονο δεκατρεις παικτες να προπονω ολο το καλοκαιρι,θα την ειχα κοπανησει κι ολας απο νωρις. Το οτι δεν ζητησε αλλες μεταγραφες και ενισχυσεις το εκανε γιατι ηξερε οτι δεν μπορει να περιμενει ουσιαστικη στηριξη απ τη διοικηση.Επαναλαμβανω παντως οτι μ αυτους που εχουμε ειμαστε υποχρεωμενοι να παλεψουμε μεχρι τελους. Ειναι πολυ νωρις ακομα για βιαστικα συμπερασματα. Το ταμειο θα γινει στο τελος. Υγ Απο πιτσιρικας θυμαμαι παντως οτι εδω σ αυτη την ομαδα ,ολοι καναμε τους προπονητες.Το χθεσινο ματς ηταν πολυ δυσκολο και το ειχα επισημανει πολλες φορες παραπανω, για πολλους λογους. Τα χειροτερα πραγματα ομως για καποιον ανθρωπο κι οχι μονο για την μπαλα , ειναι η ελλειψη υπομονης και ψυχραιμιας. Ο πανικος ειναι παντα και παντου ο χειροτερος συμβουλος και δεν χρειαζεται τωρα. Αυτο θα το δουμε ολοι μας την Κυριακη που θα ειμαστε παλι πρωτοι.Σκοτωμος θα γινει μεχρι τελους και ειναι φυγομαχια να το βαζουμε απο τωρα κατω.

Το ρόστερ είναι αρκετά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.Ας αφήσουμε τη καραμέλα αυτή.Το πρόβλημα μας είναι το βαθος.
Αυτό το σιχαμα που είδαμε χτες γιατί πήγα γήπεδο και μπορώ να κρίνω είναι ευθύνη του Πομς καθαρά.

2
Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής θα κάνω τη κριτική μου και όποιος θέλει με διορθώνει ή συμφωνεί μαζί μου.

Η ομάδα δε μπορεί να παράξει ποδόσφαιρο λόγω λάθους στο μεταγραφικό σχεδιασμό.Καπιοι το γράφουν και στο site  της ομάδας για το Λέο.
Θα συμφωνήσω και θα πω ότι δεν έπρεπε να πάρουμε δυο φορ σαν τον Ματζη -Σεποβιτς.Οχι γιατί είναι κακοί αλλά είναι μη αποδοτικοί με βάση τα στοιχεία της ομάδας μας.

Η ομάδα έπρεπε να αρχίζει και να τελειώνει στο Λέο που μπορεί να κινηθεί και στο χώρο και μπορεί να κάνει τη διαφορά στη β Εθνική.Το έχει αποδείξει άλλωστε.Δεν είναι τυχαίο όλα αυτά τα χρόνια ο Πετράκης έπαιζε χωρίς καθαρό φορ και έφερνε επιτυχίες.
Τα συμβόλαια αυτών των δύο που μάλλον είναι βαριά έπρεπε να δωθουν σε δημιουργικά χάφ.Μονο έτσι θα μπορούσε να αποδόσει η ομάδα και να παράξει ποδόσφαιρο..
Αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός της ομάδας είναι ( να πάει η μπάλα μπροστά με κάποιο τρόπο και να βάλουν γκολ οι Μαντζης -Σεποβιτς) Αυτό ο Γιαννάκης που τον θεωρώ αξιόλογο δημοσιογράφο το θεωρεί πλάνο του προπονητή.ελεος.

Επιτρέψτε μου να πω γιατί έχουμε δει καλή μπάλα τα τελευταία 10 χρόνια αυτό είναι μια μλκια και μισή.

Δεν θα αποδόσει ΠΟΤΈ η ομάδα έτσι.Συνεχεια θα βλέπουμε αυτά τα γιοματα...

3
Το σημερινο το περιμενα και το εγραψα πολλες φορες.Οπως και τη νικη με τον Ηρακλη στο προηγουμενο. Την επομενη αγωνιστικη πιστευω οτι θα ειμαστε παλι πρωτοι. Ειναι δυσκολο το πρωταθλημα συνταυροι και κανενας δεν θα περναει αερα πουθενα. Θελει ψυχραιμια και πιστη.Δεν χρειαζονται εν θερμω βιαστικα συμπερασματα. Ο Ηρακλης δεν υπαρχει περιπτωση για μενα να χασει στη Λαρισα και μαλιστα πηγαινοντας σ αυτο το ματς με νεο προπονητη. Κι αυτο αποτελει αγραφο νομο στο ποδοσφαιρο.Ειναι νωρις ακομα μαγκες και χρειαζεται  υπομονη. Θα δουμε πολλα απροοπτα ακομα απ ολους.

Το πρόβλημα δεν είναι η ισοπαλία.Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δε μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο με ότι συνεπάγεται αυτό

4
Η χωριατια σε ολο το μεγαλειο της σε μια ακομη συνεντευξη
Οτι βλεπουμε δηλαδη εδω και καμια δεκαρια χρονια που ξυπνησαμε απο το ληθαργο
Την αρχοντια και την αξιοπρεπεια που πρεπει να εχουν οσοι διοικουν τον ΠΑΣ, δεν θα την αποκτησουν αυτοι 100 φορες να ξαναγεννηθουν
Και μαζι και οσοι τους υποστηριζουν σαν πιστα σκυλια περιμενοντας κανενα ψιχουλο να πεσει κατω

Οι δοσεις απο τα χρεη ποτε τελειωνουν οριστικα? χαχαχαχα

Μπακουλιερε σε προλαβα πριν το ανεβασω και εχεις απολυτο δικιο που ξεσκεπαζεις την υποκρισια ολων μας
Αυτη η αρρωστημενη εμμονη να παιζουμε α εθνικη μονιμως ειναι που μας κανει υποδουλους και ραγιαδες του καθε ανικανου
Αν δεν σταματησει αυτο, δεν προκειται ποτε να επανακαμψουμε πραγματικα και να πρωταγωνιστησουμε



 :pas: :pashat: :joker:

Πότε ασχολήθηκαν ικανοί με την ομάδα και δε το θυμάμαι;
Το ότι είναι ανίκανος (που είναι βαριά λέξη γιατί μπορεί να μην ισχύει και να ναι απλά άπειροι ) δεν σημαίνει ότι δεν θα τον στηρίξεις

Πρόσεξε όμως γιατί η ικανότητα στη μπάλα είναι συνδεδεμένη με τη λαμογια..

Αν θες λαμόγιο να πουλάει την ομάδα κάτω απ' το τραπέζι ή να του φεύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες με προσφυγή 1000ευρω ,εγώ δε το θέλω...

5
Ο καθένας πράττει όπως καταλαβαίνει.. Οποίος θέλει έρχεται γήπεδο όποιος θέλει γυρνάει τη πλάτη.

Εγώ δε θα κάνω τη χάρη στα χωριατακια απ' τη Λάρισα ούτε τον Μονεμβασιωτη να ανέβουν αέρα.
Θα πάω στο γήπεδο και θα βοηθήσω

Κάποιοι από εσάς περιμένετε τους σωτήρες... εγώ δε θα τους περιμένω

6
Παράθεση
Όλοι διοίκηση, ομάδα, κόσμος να γίνουμε μια γροθιά.
Σόρι Mpak, με αυτούς γροθιά ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ!
Ωραίο το παραμύθι που πάνε ΞΑΝΑ να πουλήσουν...
Εγώ, έτσι κι αλλιώς, πάντα θα είμαι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.
Σε ότι αφορά την διοίκηση, don't count me in...
Την "κεφαλή" την φτύνω...  >:(

Γιατί τόσο μίσος στους Αφους ρε φίλε...Τι σου φταιξαν;;
Τους ζηλεύεις επειδή βρήκαν περιουσία απ' το πατέρα τους.Μαγκια τους...Δε θα μας δώσουν και λογαριασμό.

Κάτι μου λέει ότι αν ήσουν στη θέση τους θα τα χες παρατήσει και θα χες φύγει.. κοινώς δε θα σπαγες φράγκο..και σίγουρα θα κανες και καμιά μπινια με τα χρέη έτσι ώστε να μείνουν στην ομάδα... ξέρεις σαν αυτή που θελε να κάνει ο Πάτσης κάποτε...

Το να τα χαμε με το συγχωρεμενο το καταλαβαίνω,για πολλούς λόγους, αλλά μ αυτούς  δεν υπάρχει λόγος.

Ότι δεν έχουν όλα τα εχέγγυα για ιδιοκτήτες του ΠΑΣ το ξέρουμε, αλλά από τι στιγμή που δεν εμφανίζεται άλλος θα πάμε μ αυτούς και θα τους στηρίξουμε.

και να σου πω και κάτι μεταξύ μας. ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ αυτοί θέλουν πολλοί εδώ μέσα ελπίζουν ότι θα έρθουν.Εγγω δε τους θέλω

7
Καλησπέρα στην παρέα θα βγω λίγο off topic στην αρχή.

Το οπαδικο κίνημα στα Γιάννενα χάλασε εξαιτίας διαφόρων οπαδοπατερων, που σε συνεργασία με λάμογια της ΠΑΕ επί αειμνήστου θέλανε να διαχωρίζουν τον κόσμο του ΠΑΣ σε προνομιουχους και μη προνομιουχους, με την ακατανόητη και συνάμα απαράδεκτη τότε μη έκδοση διάρκειας στο πέταλο που κάνανε κερκίδα Απει Ρωταν και Toros Locos. Η συγκεκριμένη κλίκα είναι που γέμισαν το γήπεδο με σκουλήκια, άρα μόνο καθαρή δεν κρατούσαν την πολη. Αν κάποιος κρατούσε καθαρή την πόλη αυτοί ήταν οι Απει Ρωταν. Επίσης η ανάμιξη των πολιτικών πεποιθήσεων περισσότερο μας έκανε κακό πάρα καλό σαν οπαδικο κίνημα.

Το να επιστρέψουμε πίσω σε αντίστοιχες καταστάσεις θα είναι ότι χειρότερο για το οπαδικο κίνημα, την πόλη και την ομάδα. Δεν είμαι μέλος του ΣΦ και ούτε συμφωνώ πάντα μαζί τους, αλλα χαίρομαι που υπάρχει ένας σύνδεσμος στην πόλη που τρέχει για την ομάδα, βγάζει μπλουζάκια/κασκόλ, φτιάχνει πανό, διοργανώνει φεστιβάλ, συμμετέχει σε κοινωνικά δρώμενα, κλπ.

Αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα μας δεν έχει πάρει ποτέ κάποιο τίτλο, δεν έχει πάει ποτέ τελικό και η κορυφαία της στιγμή μέχρι στιγμής είναι μια έξοδος στην Ευρώπη σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε πολύ χειρότερη κατάσταση ακόμα και εξαφανισμένοι. Το ότι ακόμα συνεχίζουμε να έχουμε παρουσία σαν ομάδα και κόσμος είναι κάτι πολύ θετικό. Έχουμε περάσει το χειρότερο ίσως καλοκαίρι τα τελευταία 15 χρόνια και μεις εκεί στις επάλξεις για την ομάδα.

Για τα του ματς η ΠΑΕ έχει την αποκλειστική ευθύνη που έμεινε κόσμος μας απέξω. Απαράδεκτη αντιμετώπιση και απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική. Αλλά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα νομίζω τα αδερφάκια δείχνουν ότι δε θέλουν κόσμο στο γήπεδο. Μπράβο στο ΣΦ που συννενοηθηκε και κατέβηκαν οπαδοί του Ηρακλή. Έτσι πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε τις ομαδες μας χωρίς πέτρες και φωτοβολιδες.

Αγωνιστικά η ομάδα είχε καλά και κακά διαστήματα. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος για την πολύ σημαντική νίκη και όσο παίξαμε καλά. Ας μη ξεχνάμε ότι δύο μήνες πριν παίζαμε με πιτσιρίκια, φορ το Λεο και λέγαμε πως θα γλυτώσουμε από υποβιβασμό. Δε λέω ότι με δύο νίκες ανεβήκαμε, ή είμαστε το φαβορί, αλλα λέω ότι οι μεταγραφές, οι νίκες και τα καλά διαστήματα πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα καλό προπονητικό επιτελείο, που αν το είχαμε πέρυσι θα μέναμε Α εθνική. Ο κος Πομς δείχνει να είναι δουλευταρας και παθιασμένος με τη δουλειά του.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Κακως το προσοπωποιησα με το Χριστοδουλο.Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εγινε σωστη μεταβαση στα οπαδικα.Απο 3 δυνατους συνδεσμους που ειχαμε,πλεον εχουμε ενα συνδεσμο με κατι πιτσιρικια που οι περισσοτεροι απο εμας που πηγαιναμε τοσα χρονια και καναμε κερκιδα ουτε καν τα ξερουμε.Βγαζουνε ανακοινωσεις οποτε γουσταρουν,οτι τους ερχετε στο κεφαλι και φυσικα και γω να μουνα στη θεση του χριστοβασιλη δεν θα τους λαμβανα σοβαρα υποψην μου.
Δεν υπαρχουν ανθρωποι με κυρος και λογο να οργανωσουν τα οπαδικα με αποτελεσμα χρονο με το χρονο να χανουμε ολους τους πιτσιρικαδες της πολης και φυσικα οι κερκιδες που κανουμε ειναι επιπεδου Λεβαδειακου..

Εχετε αντιληφθει τι θα γινονταν χτες αν οι Αφοι ειχαν δωσει 800 εισητηρια στον Ηρακλη..Η απολυτη ξεφτυλα θα ταν.Ουτε καν θα ακουγομασταν.Παλι καλα τους εκοψε και δεν εδωσαν.Τα παιδια απο το ΣΦ εγβαλαν ανακοινωση πριν τον αγωνα σε στυλ <<γιατι δεν βαζετε τους φιλους μας μεσα>>Ουτε καν πηραν χαμπαρι τι θα γινονταν.

Αυτο πρεπει να αλλαξει αμεσα και επειδη καποιος ειπε για τους BV να του πω οτι υπηρχαν και υπαρχουν πολυ αξιολογα και μορφωμενα ατομα εκει που μπορουσαν να αναλαβουν.Μη στεκεστε σε 5-6 ατομα

8
Σήμερα το κέντρο της κερκίδας μεταφέρθηκε προς την 9 και όχι προς το πέταλο ως συνήθως.Δεν ξέρω πόσοι από τον ΣΦ ήταν στο γήπεδο.Δεν νομίζω όμως ότι είχαν το τύμπανο.Γιατί κάτι βρυκόλακες είδα να τριγυρνάνε.Καλό θα ήταν να μην έχουμε πισωγυρίσματα οπαδικά.Ναι ο ΣΦ κάνει λάθη αλλά θα ήταν κακό να έχουμε πισωγυρίσματα.Το θέμα είναι ο ΣΦ να φτιάξει τα όποια λάθη και να προχωρήσει και όχι να γυρνάμε πίσω.

Τι θα λέγατε να πέσει τελείως το τοίχος του Βερολίνου που ακόμα και όταν υπάρχει ικανός αριθμός ατομων δημιουργει εικόνα κερκίδας χωριου;; Η σαν το σπίτι του Κατακουζηνου και της Βλαχάκη που το είχαν χωρίσει στα δυο με μονωτική ταινία. Έλεος πια.

Εγώ σαν ένας απλός οπαδός της ομάδας και ποτέ μπλεγμένος με συνδέσμους θα έλεγα και στους δύο χωρίς παρεξήγηση μακάρι να επιστρέψει ο Χριστόδουλος στα πράγματα.
Ξεκίνησα να βλέπω ΠΑΣ το 2004 όταν ήμουν 13 χρόνων.
Τότε που ήταν στα πράγματα οι bluevayeros  δε κουνιόταν φύλο στη πόλη.
Απ' το 2012 και μετά που άρχισαν να χάνονται οι bluevayeros  το οπαδικο κίνημα της ομάδας μας άρχισε να λεβαδειοποιειτε....
Αρέσει δεν αρέσει αυτό συμβαίνει.
Τα παιδιά αυτά καλά χρυσά είναι αλλά δεν κάνουν..
Πιο πολύ ΜΚΟ είναι πάρα σύνδεσμος.Μας έχουν ξεγλφτυλισει γαύροι παοκτζηδες κ.λ.
Επίσης δεν εισακουγονται σε κανέναν στη πόλη, έχουν χάσει όλο το κόσμο.

9
Καλη η νικη ,αλλα κατι δε μου αρεσει!!

10
To kako ειναι οτι δε ξερουμε πως ειναι η ομαδα μας στην πραγματικοτητα σε σχεση με τους αλλους.Εγω προσωπικα δεν μπορω να εχω αποψη.Παμε για 5αδα;;Παμε για ανοδο;; Δεν το γνωριζω.Αυτο που ξερω μονο ειναι οτι δεν κινδυνευουμε να πεσουμε

11
Ρε αντρεα σε βαρεσε η ζεστη τωρα που εφυγε το καλοκαιρι?
Εσυ ο ιδιος δεν τα εχωνες στην οικογενεια στα περισσοτερα μηνυματα?
Και δικιο ειχες γιατι εχουμε να κανουμε με την απολυτη κοροιδια

Ποια χαρικλεια αγαπαει τον ΠΑΣ και τριχες κατσαρες?
Οι 300 που πηγαν χτες στην ηγουμενιτσα αγαπανε τον ΠΑΣ(δεν ειχα παει) και πολλοι αλλοι
Ειναι δυνατον να τον αγαπανε καποιοι που μονο κακο του προκαλουν εδω και καιρο?

Αν ειχαν την ομαδα οι λεφταδες επιχειρηματιες γιαννιωτες δεν θα πεφταμε ποτε
Οπως δεν πεφτει η τριπολη εδω και 15χρονια
Δεν ξερω αν θα ειχαμε περισσοτερες επιτυχιες, πιστευω πως μαλλον ΝΑΙ

Το γιατι δεν την αγοραζουν ή γιατι δεν θα την αγορασουν ποτε, ειναι αλλη ιστορια
Ισως αυτη η νοοτροπια της πολης που εχει να κανει με το  απολυτο συμφερον και τιποτα αλλο, δεν τους αφηνει
Θελει και συναισθημα να το κανεις αυτο

Δεν θελει να μπλεξει ο αλλος με τα σκατα του ποδοσφαιρου ακομα και αν μειωθουν λιγακι τα τεραστια κερδη του
Δεν δεχεται να χασει κατιτις και ας υπαρχει το πιθανο σεναριο να εχει περισσοτερο κερδος τελικα
Σφιχτοκωλοι με ολη την σημασια της λεξης

Αλλα επειδη μιλαμε για μεταγραφες θα κανουμε καμια αλλη ή θα την προσπερασουμε τη λαρισα οπως ειμαστε?
Πελατες μας εχουν διαχρονικα μην το ξεχναμε αυτο
Πως και πως περιμενουν να ανεβουν μετα απο τοσα χρονια

Και αν δεν ανεβουμε εμεις τι θα σκαρφιστει παλι το μυαλο των μεγαλοεπενδυτων και των παρατρεχαμενων για να χρυσωσουν το χαπι?
Εκει να δω τι θα κανουμε σε μια νεα ενδεχομενη αποτυχια


 :pas: :pashat: :joker:

Οχι δε με βαρεσε η ζεστη....Το γραφω εξαλλου οτι η τελευταια μλκια με τον αυδη ηταν ασυγχωρητη.Γιατι απο πισω ηταν ο παοκ.
Ειδα ομως οτι το καλοκαιρι κρυφτηκαν  ολοι οταν τους προτειναν να ασχοληθουν με τον ΠΑΣ και ειδα επισης οτι η φαμιλια δεν τη παρατησε την ομαδα και θα την κατεβασει κομπλε την επομενη σεζον.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ..θα μπορουσε να βαγερει αμα ηθελε.

Προσεχε, δεν ειναι το ιδιο με πριν 3 χρονια που ο συγχωρεμενος εβαλε λεφτα στη Β για να την ξαναανεβασει.Εδω μι8λαμε για αλλη περιπτωση.Εχεις να κανεις με λαρισσα και Ηρακλη,πραγμα που το κανει εξ αρχης δυσκολο και ισως πεταν τα λεφτα τους στα χαμενα.Ο συγχωρεμενος ηξερε οτι θα ανεβει γιατι  ειχε να κανει με τον απολλωνα μονο.

12
Αν δεν πάρουμε αριστερό μπακ επιπέδου Σορια ή έστω τύπου Αποστολοπούλου -σαγκελασβιλι θα το πληρώσουμε.
Δε θα χαντακωθουμε εμείς επειδή θέλει να προωθήσει το πιστιρικα.Εχει καταλάβει ο Πομς ότι αν δεν ανέβουμε καταστρεφομαστε;;

13
Καθόλου συνομοσιολογος δεν είμαι:
Αν είχαν σκοπό να βάλουν φράγκα,γιατί δεν τα έβαζαν πέρσι στην Α που φουνταραμε με ερασιτέχνες παίχτες,πια όλες και ερασιτέχνες προπονητές ή προπερσι που σωθηκαμε στο +5.

Δεν έριχναν ούτε τα βασικά και ήμασταν δεκαετία και βάλε κάτω από τα μισά σε μπάτζετ από λαμιες και Λειβαδιες και  και..

Μετά από 15 χρόνια και αφού δεν άνοιγαν πουγκί όταν είχαν και τρέλλας έσοδα,έβαλαν μυαλό και έσπρωξαν τώρα. Η οικογένεια αυτή γνωρίζει μόνο  να μαζεύει έσοδα και να γράφει στο χιόνι όλες τις υποχρεώσεις...
Μαγκιά τους αφού βρίσκουν και τα κάνουν και κυκλοφορούν στην πόλη κιόλας...σε άλλες εποχές θαχε φαπες...

Τώρα για τους Γιαννιώτες επιχειρηματίες θα σου πω το εξής: επιχειρηματίες να είναι ,να σπρώχνουν για να βγάλουν χρημα,να πληρώνουν,να επενδύουν και ας είναι από το Τζιμπουτί ή Ρώσοι η Κινέζοι ή από την Κούβα..
Αν όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης σε ένα ιδεατό σενάριο ενώνονταν και η ομάδα είχε ιδιοκτησία: χητο,σεπετα,Πίνδο,Δωδώνη κτλ θα ήταν το τέλειο!!!!
Αυτό το σενάριο όμως είναι τόσο απίθανο όσο να βάζουν λεφτά οι απατεώνες από τη Γλυφάδα.....

Επειδή είσαι κάτω 20 χρόνων και ότι και να σου πω θα λες τα δικά σου θα σου πω ότι από μια τέτοια συμμαχία που προανεφερες,θα προτιμήσω τη Χαρίκλεια φίλε μου...
Και ναι θα στο πω και ας μην σ αρέσει η Χαρίκλεια τον αγαπάει περισσότερο τον ΠΑΣ απ' τη συμμαχία που ανέφερες
Συγνώμη που στο χαλάω...
Οι λόγοι επίσης πολλοί και δε χρειάζεται να αναφερθούν...

Τώρα αν βρεθεί τίποτα σε μπακοκαυμενακηδες η Σπανό εκεί ναι , συμφωνώ..

ΥΓ.  Επειδή είσαι ονειροπόλος να σου πω να μην νομίζεις ότι τον αγαπάνε όλοι οι Γιαννιώτες τον ΠΑΣ.

Εάν από αυτά που έγραψα συμπεράινεις πως είμαι 17 χρόνων σε ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση.

Εγώ όμως θα αμφιβάλλω για την ικανότητα σου να αντιλαμβάνεσαι επιχειρήματα και πραγματικοτητα που ειναι εξάλλου και εμφανές από την προτίμηση σου στις απάτες που κάνουν τη διοίκηση....

Τα χρόνια δεν προσθέτουν δυστυχώς ευφυία και λογική!
Σε ευχαριστώ ξανά για τη φιλοφρόνηση των 17 ετών,, καμία σαραντάρα χρόνια  πρόσθεσε σε αυτά και βρήκες την ηλικία μου. 
Καλά μας κάνουν οι χαρικλειες και τα μσομπανταλα......

Ποτέ δεν είπα ότι δέχομαι τις απάτες και ιδικά την τελευταία με τον Αυδή αλλά αυτά που σκέφτεσαι για χητους πόντους και Βίκους είναι στη σφαίρα της φαντασίας.Μονο σαν διαφήμιση θα τον έβλεπαν τον ΠΑΣ και θα τον πέταγαν σαν στημένη λεμονοκουπα μόλις έκαναν την δουλειά τους....

Είδες κανέναν από αυτούς ποτέ στο γήπεδο;;

14
Καθόλου συνομοσιολογος δεν είμαι:
Αν είχαν σκοπό να βάλουν φράγκα,γιατί δεν τα έβαζαν πέρσι στην Α που φουνταραμε με ερασιτέχνες παίχτες,πια όλες και ερασιτέχνες προπονητές ή προπερσι που σωθηκαμε στο +5.

Δεν έριχναν ούτε τα βασικά και ήμασταν δεκαετία και βάλε κάτω από τα μισά σε μπάτζετ από λαμιες και Λειβαδιες και  και..

Μετά από 15 χρόνια και αφού δεν άνοιγαν πουγκί όταν είχαν και τρέλλας έσοδα,έβαλαν μυαλό και έσπρωξαν τώρα. Η οικογένεια αυτή γνωρίζει μόνο  να μαζεύει έσοδα και να γράφει στο χιόνι όλες τις υποχρεώσεις...
Μαγκιά τους αφού βρίσκουν και τα κάνουν και κυκλοφορούν στην πόλη κιόλας...σε άλλες εποχές θαχε φαπες...

Τώρα για τους Γιαννιώτες επιχειρηματίες θα σου πω το εξής: επιχειρηματίες να είναι ,να σπρώχνουν για να βγάλουν χρημα,να πληρώνουν,να επενδύουν και ας είναι από το Τζιμπουτί ή Ρώσοι η Κινέζοι ή από την Κούβα..
Αν όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης σε ένα ιδεατό σενάριο ενώνονταν και η ομάδα είχε ιδιοκτησία: χητο,σεπετα,Πίνδο,Δωδώνη κτλ θα ήταν το τέλειο!!!!
Αυτό το σενάριο όμως είναι τόσο απίθανο όσο να βάζουν λεφτά οι απατεώνες από τη Γλυφάδα.....

Επειδή είσαι κάτω 20 χρόνων και ότι και να σου πω θα λες τα δικά σου θα σου πω ότι από μια τέτοια συμμαχία που προανεφερες,θα προτιμήσω τη Χαρίκλεια φίλε μου...
Και ναι θα στο πω και ας μην σ αρέσει η Χαρίκλεια τον αγαπάει περισσότερο τον ΠΑΣ απ' τη συμμαχία που ανέφερες
Συγνώμη που στο χαλάω...
Οι λόγοι επίσης πολλοί και δε χρειάζεται να αναφερθούν...

Τώρα αν βρεθεί τίποτα σε μπακοκαυμενακηδες η Σπανό εκεί ναι , συμφωνώ..

ΥΓ.  Επειδή είσαι ονειροπόλος να σου πω να μην νομίζεις ότι τον αγαπάνε όλοι οι Γιαννιώτες τον ΠΑΣ.

15
Ξέρεις να μας πεις ποιος έσπρωξε χρήματα κι τώρα,τις τελευταίες 10 με 15μερες;

Εγτω λεω οτι αυτοι τα βαλαν γιατι εχουν πολλα εκατομμυρια στην καβατζα και μεγαλο αποθεμα.
Αλλα για πες μου εσυ σαν γνησιος συνομοσιωλογος ποιος τα βαλε σε εναν ομιλο που και 3 εκ να ριξεις παλι δεν εισαι σιγουρος οτι θα ανεβεις;

16
Ανεβάστε την Ομάδα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

Με τη φόρα που πήραν (κάτι ακούω για Αλμπάνη) κοίτα μην το γυρίσεις σε "είναι τρελός ο πρόεδρος"  :joker:
Jamais!!!
Με τους συγκεκριμένους JAMAIS!!!

Απ' το κάθε μεγαλοεπιχειρηματία Γιαννιώτη τον προτιμώ εγώ πάντως.Μη μου ζητήσεις να στο αναλύσω,οι λόγοι είναι πολλοί..
Τουλάχιστον η φαμίλια δε κρύφτηκε ποτέ σαν κάτι άλλους που χουμε να τους δούμε 15 χρόνια !!

Παλικάρι αν κατάλαβα καλά ανέφερες ότι η οικογένεια χβδων είναι καλύτερη από κάθε Γιαννιώτη επιχειρηματία για ιδιοκτήτες;

Σορι που ρωτάω σαν τη λάμψη ,αλλά θέλει τρελλη εγκεφαλική λειτουργία για να το δεχτεί ο εγκέφαλος αυτό!!!!

Αυτό το ξεφουρνησες τώρα που πήραν 2,3 παίχτες της προκοπής προφανώς,και δεν θα το ανέφερες πριν κάνα δυο μήνες γιατί θα σε θεωρούσαν βαγερμενο ή σου δίνουν κάτι( τέτοια εικόνα διάλυσης της ομάδας δεν υπήρχε ποτε- ούτε όταν πέσαμε Γ ούτε μετά από τηλεμαραθώνιος).

Επειδή λοιπόν είσαι από τους λιγους- μην πω μοναδικός που προτιμάς ΧΒδες για ιδιοκτησια,πως τα βλέπεις τα πράγματα;
Ξέρεις να μας πεις ποιος έσπρωξε χρήματα κι τώρα,τις τελευταίες 10 με 15μερες;
Προφανώς ακόμα και συ πιστεύω συμφωνείς πως οι αρτινοι δεν σπάνε σεντ,όχι να δώσει η Χαρίκλεια δεκάδες χιλιάρικα προκαταβολές και κάτι κατοσταρικα για τη χρονιά...
Ρωτάω εσένα που σου αρέσουν σα διοίκηση,γιατί εδώ κανένας ούτε να τους δει δε θέλει τους καταστροφείς!!!!

Μετα χαρας θα σου απαντησω φιλε μου και σε ευχαριστω για το σχολιο σου!!
Προτιμω τη φαμιλια της χαρικλειας απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.(το γραφω και σε μεγαλα γραμματα) για ενα και μονο λογο.
Δεν αφησαν ΠΟΤΕ την ομαδα να ξεφτυλιστει και να χασει την αξιοπρεπια της.Βγαλε λιγο τα γυαλια και δες καθαρα.
Αυτη τη στιγμη εχεις αντιπαλους δυο μεγαλυτερες ομαδες στον ομιλο που ναι τα φαβορι και παρολο αυτα εφτιαξαν ομαδα πρωταθλητισμου γιατι θελουν να κυνηγησουν την ανοδο.Θα μπορουσαν να που οχι δεν βαζω φραγκα και περιμενω προταση αγορας.Ρισκαρουν να χασουν χοντρα λεφτα...Το οτι εχουν βγαλει τα προηγουμενα χρονια δεν τους υποχρεωνει να βαλουν φετος λεφτα.

Για απαντα μου τωρα με το χερι στην καρδια και με ειλικρινια,αν την ομαδα την ειχε ενας μεγαλοεπιχειρηματιας γιαννιωτης(ξερεις απο αυτους που βαζουν πινακιδες στο πανιωνιο και τον ατρομητο και τον ΠΑΣ τον εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους) τι θα εκανε φετος.Θα τα σκαγε ή θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια.


Περιμενω απαντηση για να σου γραψω κι αλλα αμα θες να σου στηριξω αυτο που ειπα



17
Ανεβάστε την Ομάδα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

Με τη φόρα που πήραν (κάτι ακούω για Αλμπάνη) κοίτα μην το γυρίσεις σε "είναι τρελός ο πρόεδρος"  :joker:
Jamais!!!
Με τους συγκεκριμένους JAMAIS!!!

Απ' το κάθε μεγαλοεπιχειρηματία Γιαννιώτη τον προτιμώ εγώ πάντως.Μη μου ζητήσεις να στο αναλύσω,οι λόγοι είναι πολλοί..
Τουλάχιστον η φαμίλια δε κρύφτηκε ποτέ σαν κάτι άλλους που χουμε να τους δούμε 15 χρόνια !!

18
Συνταυρε black ,δεν διαφωνω καθολου σ αυτα που γραφεις. Προσωπικα παντα ειμαι υπερ των νεων παιδιων. Αυτα ειναι το μελλον και η ελπιδα οχι μονο στην μπαλα ,αλλα γενικοτερα στη ζωη.  Αυτο αποδειχτηκε πολλες φορες στο παρελθον και με Μαυροπανο και με Μαριο Οικονομου και με Χαριση και σε πολλες αλλες περιπτωσεις που θα αδικησω κι αλλα παιδια αν αρχισω να τα αναφερω ενα προς ενα, γιατι θα ξεχασω πολλους. Ακομα κι απ τη δεκαετια του 70 και 80 ετσι ηταν.Επειδη ομως αυτη η θεση του στοπερ κατα τη γνωμη μου ειναι νευραλγικη και κυριως αυτη του τερματοφυλακα, καλο για μενα ειναι να αποκτηθουν δυο εμπειροι κατα προτιμηση παιχτες σ αυτες τις θεσεις, αν θελουμε να λεμε οτι παμε σαν φαβορι για ανοδο και λαμβανοντας υποψιν και τις ατυχιες που μπορει να προκυψουν στην πορεια του πρωταθληματος. Πιστευω πολυ στα νεα τα παιδια και θελω να γραψω κατι και για τον Ορεστη Καλεμι που ειμαι σιγουρος οτι το πολυ σε 2-3 χρονια θα ειμαστε περηφανοι για αυτον και θα τον καμαρωνουμε ολοι μαζι σε μεγαλη ομαδα του εξωτερικου. Τον γνωριζω απο πολυ πιτσιρικα και ξερω οτι ειναι εκτος απο σπανιο ταλεντο, ενα παιδι διαμαντι. Σεμνος,σοβαρος και πολυ προσγειωμενος. Τετοια παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανουν μεγαλη καριερα.Υγ. Για την θεση του τερματοφυλακα θα επιμεινω λιγο φιλε black  και να πω οτι κατα την αποψη μου, περυσι πεσαμε κατηγορια ανεξαρτητα απο τις καθοριστικες ευθυνες του Παναγιωτακη ,κυριως απο τους τερματοφυλακες.Αμα τρως δυο γκολ απο τα αποδυτηρια σε καθε ματς ,δεν μπορεις να ελπιζεις σε τιποτα.Δεν πας πουθενα.
Προφανώς υπάρχει το οκ απ' τον προπονητή για τους τερματοφύλακες να πάμε με αυτούς, αλλιώς θα χάνε πάρει πιο έμπειρο.
Δεν ευθύνεται ο Αθανασίου για τα περσινά.Αυτος μια μλκια έκανε με τη Λαμία.
Άσε που και ο Γκίνης μάλλον είναι έτοιμος και αυτός για βασικός

19
OK συνταυρε. Μαζι σου. Παραβλεπω το γεγονος οτι κανενας απο τους τρεις  που αναφερεις δεν ειναι εμπειρος εκτος απο τον Γερμανο.Αν ο μη γενοιτο καποιο παιδι χτυπησει, η ειναι τιμωρημενος η και τα δυο μαζι, ποιος θα παιξει;;;;;;;;; Για μενα εκει χρειαζεται παιχτης πολυ εμπειρος αν θελεις να λες οτι πηγαινεις για πρωταθλημα. Οπως εγραψε κι ο συνταυρος nakos παραπανω κι εχει δικιο, οταν πας για πρωταθλημα στην Β εθνικη δεν επιτρεπονται γκελες παρα μονο με ανταγωνιστες. Πρεπει να πας τρενο για να ανεβεις. Για τον τερματοφυλακα επιμενω .Ειναι θεση κλειδι.Οταν κανεις πρωταθλητισμο θελεις σιγουρα εναν πολυ εμπειρο τερμα και οχι ταλαντουχα μεν παιδια ,αλλα χωρις καμια εμπειρια  παρα με μονο καποιες συμμετοχες σε πρωταθληματα στην χαση και στην φεξη. Κατα τ αλλα δεν διαφωνω με κανεναν. Η ομαδα θελει ενισχυση και στις θεσεις που γραφετε ολοι. Αλλα ας ξεκινησουμε απο τα βασικα πρωτα. Εστω και τωρα.

Δηλαδή το  δίδυμο Παντελάκης (Παναθηναϊκός β) και Σκόνδρας που χαμέ στη β Εθνική πριν λίγα χρόνια ήταν καλύτερο;;
Δεν γίνεται στη β Εθνική να έχεις παίκτη επιπέδου κάργα - εραμουσπε,πως να το κάνουμε.
Άσε που ο Σομποτινσκι τέτοιος είναι άλλο που δε φάνηκε περυσυ, έχει την εμπειρία

20
Θα γραψω μια γενικη αποψη και οχι κατ αναγκη για τους παιχτες που χρειαζεται τωρα ο Π.Α.Σ. Ολες οι ομαδες χτιζονται απο πισω ,τουλαχιστον αυτες που θελουν αποτελεσματα και ουσια. Οποια ομδα εκανε το αντιθετο παραβλεποντας την αμυνα και εβλεπε μονο το επιθετικο κομματι ,εχει σπασει τα μουτρα της στον τοιχο.Να θυμισω την περιφημη Βραζιλια του 1982 ,που παιζοντας αφελως μονο για το θεαμα και με εναν ανεκδιηγητο τερματοφυλακα τον Βαλδιρ Περεζ που εγω δεν θα θα τον εβαζα ουτε στην Κατσικα να παιξει και σεντερ μπακ για τα θηρια, νομιζε οτι θα παρει το παγκοσμιο κυπελο απο τους Ιταλους του μαεστρου Μπεαρζοτ που ειχε στησει πισω οχυρο .Τι να τους κανεις τους Φαλκαο ,τους Ζικο, τους Σοκρατες ,τους Τζουνιορ, τους Εντερ,τους Σερτζινιο κι ολους αυτους τους παιχταραδες, οταν του τερμα του φευγουν οι μπαλες μεσα απο τα χερια;;;;;;;; Η οταν δεν εχεις αξιοπιστα σεντερ μπακ;;;;;;;; Κοσκινο του εκανε τοτε μονος του ο Παολο Ροσι. Χατ τρικ τους εκανε. Τρεις αντεπιθεσεις η Ιταλια ,3 γκολ .Κι ας μην ειχαν περασει το κεντρο σ ολο το ματς.

Ο Σομποτινσκι για β Εθνική είναι φωτιά.Περυσι δε φάνηκε γιατί ήρθε τα Χριστούγεννα.Απ το mls ήρθε.Επισης πίσω θα παίζει και ο γερμανικός που είναι επιλογή του προπονητή.Βαλε και τον μπακαδημα που έπαιζε και superleuge..
Έχουμε το καλύτερο δεξί μπακ της κατηγορίας αν πάρουμε και ένα αριστερό καλό θα μαστε πένα..

21
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Tim Rieder
« στις: Πεμ 25 Ιούλ 2024 19:08  »
Καλώς όρισε και αυτός. Αμυντικός χαφ είναι αλλά έχει παίξει και στόπερ πολλές φορές από ότι βλέπω.

3η κατηγορία Γερμανίας τα τελευταία 5 χρόνια. Έχει κάνει και 5 συμμετοχές στη πρώτη κατηγορία πριν 7 χρόνια.

Εντάξει η 2η και 3η κατηγορία της Γερμανίας που έπαιζε δεν νομίζω να είναι χειρότερες από τη 2η κατηγορία Ελλάδας.

Λογικά τον γνωρίζει ο προπονητής και τον έφερε εδώ. Απορώ αν ξέρει και αυτός που έρχεται.

Με μια κουβέντα με το Σορια και  το Τζίνο θα καταλάβει

22
Για να καταλάβετε πόσο λαμόγια είναι οι διοικούντες.
Έφτιαξαν ένα βοηθητικό το καλοκαίρι το οποίο το κοστολογησαν 700 χιλιάδες ευρώ.
Προφανώς το έβαλαν στον αναπτυξιακό, πήραν επιδότηση και για το υπόλοιπο πήραν δάνειο απ' το ΕΑΤ.

Εσείς αυτό το γήπεδο πιστεύετε ότι κόστισε τόσα λεφτά;;;;
Όταν το βασικό μας γήπεδο των Ζωσιμάδων κόστισε πρίν λίγα χρόνια 180χιλιαρικα.

Γιατί κάτι μου λέει ότι το γήπεδο αυτό κόστισε περίπου όσο η επιδότηση και τα υπόλοιπα λεφτά τα βάλανε στη τσέπη.
Το δάνειο όμως υπάρχει και πρέπει να πληρώνεται.
Αυτά τα ολίγα για να καταλάβετε γιατί ΠΑΝΤΑ ο ΠΑΣ έχει υποχρεώσεις προς τρίτους.

Ρήμαξαν τα ταμεία της ομάδας και τώρα περιμένουν να τα αναλάβει άλλος όλα αυτά.Κανενας δεν είναι χαζός να πληρώνει γαμισιατικα της οικογένειας

23
Δεν μου άρεσε καθόλου η ανακοίνωση που κλείνει με την αναζήτηση νέου προπονητή και μιλάει για το σχεδιασμό της χρόνιας που έρχεται...
 Κατά τα άλλα από ιαματική πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης έμαθα για ενδιαφέρον από Χήτο.
Μακάρι και να είναι ο σοβαρός Χήτος που τρέχει την επιχείρηση του. Μαζί με Σιόντη νομίζω θα είναι δυνατό δίδυμο!
Έτσι ναι πάμε για κάτι δυνατό!

Αλλος τεμπελχανας κληρονομος αυτος..χαχα

24
ο Γιαννάκης χθες είπε ότι όσα λεφτά ήταν να πάρουμε από το στοίχημα τα πήραμε φέτος και ότι το συμβόλαιο της Νοβα δεν ισχύει για του χρόνου.

δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, απλά το αναφέρω επειδή έδω τα παιδιά έγραψαν άλλα

βέβαια το στοίχημα συνεχίζεται είναι λίγο κουφό να έχουμε προπληρωθεί εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλα και η αναφορά ήταν μόνο για τη νοβα

Δίκιο έχει ο Γιαννάκης.Τα λεφτά τα πήραμε φέτος.Μετα το μπέρδεμα που χε γίνει με τον Ιωνικό τότε το πληρώνουν στα μέσα της χρονιάς.
Επομένως του χρόνου η ομάς δεν έχει τέτοια έσοδα και εννοείται το συμβόλαιο με τη νονά δεν ισχύει.Το συμβόλαιο ισχύει για Α Εθνική μόνο.

25
Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και τώρα που μιλάμε μελετούν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Ο μονος που μπορει να κανει ελεγχο στα οικονομικα της ΠΑΕ αυτη τη στιγμη ειναι το ΣΔΟΕ φιλαρακι.....χαχαχα

Σελίδες: [1] 2 3