Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - sPAStis

Σελίδες: [1]
1
"είμαι ο Pas-o-media, και μόλις τελείωσα"     :P

:pashat:

2
εγώ πάντως, κι αν το δώσουμε το παιχνίδι στα αδέρφια του Εθνικού δε θα στενοχωρηθώ. έχουμε τέτοια διαφορά ασφαλείας, και πρωτίστως τέτοια ομάδα που δεν θα χαθούμε με 1 ήττα. για τον Εθνικό αυτό το 3ποντο θα ναι πολύτιμο.

τέλος να πούμε πως στοιχηματικά ακόμα, θα ήταν πολύ προσοδοφόρο ;)

3
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Όχι ότι θα μας έκαναν κακό αλλά αναγκαίες δεν τις λες.

φυσικά κι η ομάδα δε χρειάζεται μεταγραφές για την άνοδο. αυτή την έχουμε εξασφαλίσει - ακούγομαι σα Λάκης ε;

όταν μιλάω για μεταγραφές, μιλάω για του χρόνου. εάν μπορούμε να βρούμε κάποιο παίχτη σε θέση που πονάμε, για δεδομένα SuperLeague, τώρα, γιατί να μην τον πάρουμε; αυτό που βλέπω είναι πως στο γκολ έχουμε πρόβλημα. του χρόνου θα ψάχνουμε πλεχτό με το κυάλι.
χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και 2 παίκτες ακόμα, επιπέδου Πάντου, κι από κει και πέρα να έχουμε τον κορμό το φετεινό. νέα παιδιά δικά μας, και μάχη κάθε βδομάδα για την παραμονή.
βασική προϋπόθεση όμως να μπορούμε να σκοράρουμε.

4
καλά, αφού δε θέλατε εσείς το Σίσιτς, τον τσίμπησαν τα φίδια - που στάνταρ μας διαβάζουν.

αν του χρόνου πάρει κανας Κομπότης το Λούα Λούα τι κερδίζω;

5
ο Ηρακλής λόγω οικονομικής κατάστασης κι αυτός, θέλει να αφήσει το Σίσιτς. τι συμβόλαιο μπορεί να ζητάει; θα ταν εφικτό για μας;

επίσης, οι νέες οδηγίες της UEFA για οικονομικά εύρωστες ομάδες πως θα μας επηρεάσουν; πληρούμε τα κριτήρια;
όλες οι ομάδες του κέντρου, που είναι μονίμως ξανοιγμένες, γι αυτό τρέχουν τώρα. (δε μιλάμε για Καβάλες, Βόλους κτλ που έχουν άλλο σκοπό ύπαρξης)

6
κόσμο δικό μας επιτρέπεται να έχουμε σήμερα; υπήρξε καμια εκδρομή από Γιάννενα κτλ;

7
Πέρυσι που τους πήραμε εκεί μέσα, μας το βγάλανε το μοναδικό στημένο της Super League!

Φέτος που θα ξανακερδίσουμε, τι λέτε να πούνε; 0-1 το κόβω γιατί με όλες τις αναταραχές θα χουμε αγωνιστικά προβλήματα αυτή τη βδομάδα.

Όπως σωστά είπατε κιόλας, πολλοί θα είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να μας περάσουμε χειρουργείο, αλλά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.

8
Κάπου στην Κύπρο δε βρίσκεται τώρα ο Λούα Λούα; Αν παίζει εκεί, ποια η δυσκολία να έρθει και εδώ; - αν πάντα δεν πάει στον ΠΑΟΚ.

Πάντως σε τέτοιου μεγέθους επιθετικούς πρέπει να κινηθούμε. Αν δε βγάλει 10-12 γκολ στη σεζόν, δεν τη σώζουμε την κατηγορία. Εκτός κι αν μας βγει κανένα ταλέντο και σώσει την παρτίδα

9
Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανένας επιθετικός αποτελεσματικός στα σχέδιά μας; Δε μιλάω για ταλέντα ή για παιχταράδες που δεν τους ξέρουμε. Μπορεί και να ξετρυπώσουμε το νέο Μουφ αλλά επειδή στην Α' δε μας παίρνει για πειραματισμούς, κι αν αρχίσει η σεζόν χωρίς να χουμε παίχτη να σκοράρει, θα ψαχνόμαστε το Μάη για βαθμούς και θα χτυπιόμαστε γιατί μας αδίκησαν πάλι.

Από φέτος πρέπει να κανονίσουμε κανένα παίχτη, καλή ώρα όπως φέραμε τον Πάτσα, και από την αρχή της προετοιμασίας να ναι με την ομάδα.

Πάνω από όλα χρειαζόμαστε γκολ. εκεί έχουμε θέμα. στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φάνηκε πεντακάθαρα. Τι να κάνεις την υπεροχή αν δε μπορείς να σκοράρεις; με 1 ευκαιρία οι άλλοι μας στείλανε

Ο Μάντζιος που διάβασα πιο πάνω, πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση αλλά δε μου φαίνεται καθόλου εφικτή. Εδώ δε μπορέσαμε να φέρουμε τον Πετρόπουλο. Πολλά τα ερωτήματα για παίχτες από Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό.
Η ομάδα μας θα ναι σε θέση να ανταποκριθεί οικονομικά;
Ο παίκτης θα θέλει να έρθει; κτλ

Ο Λούα Λούα που ακούγεται και για ΠΑΟΚ, αν δεν γίνει εκεί δεκτός, θα μπορούσε να έρθει προς τα μέρη μας;

10
παιδιά σα να παρεκτρεπόμαστε. έχουμε λόγο να βριζόμαστε μόνοι μας;

κάποιοι από μας είναι πιο ψυχωμένοι, κάποιοι πιο ορθολογικοί. δε χρειάζεται να κοντραριζόμαστε όμως. να στε σίγουροι πως σε καμία άλλη ομάδα δεν υπάρχουν τόσοι ΦΙΛΑΘΛΟΙ που σκέφτονται λόγικά κι αντικειμενικά. 

προφανώς και το επεισόδιο δεν έπρεπε να γίνει, δεν είναι όμως και τίποτα το σοβαρό.
καφρίλες ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ
βία ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ τους κρητικούς όπως αυτοί έχουν κάνει
έχουμε το ανώτερο επίπεδο στη χώρα

θα τους βόλευε να μην είναι έτσι. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ
να έχουμε δείρει
να έχουμε βγάλει πανό με χάρτη αφρικής και τρίφυλλα Ζωνιανών
να έχουμε προκαλέσει την κοινή γνώμη

δεν το κάναμε
δε θα το κάνουμε ούτε επικοινωνιακά όσο κι αν προσπαθούν
δεν το χρειαζόμστε
δεν το θέλουμε

η ομάδα μας μιλάει
ο κόσμος μας τραγουδάει

11
δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο στο γήπεδο χτες. το ότι οι "security" ήταν προκλητικοί προς τα φίδια δεν είναι αδίκημα ούτε πρωτοφανές - κανόνας είναι.

το ότι κάποιος μπήκε μέσα στο γήπεδο - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ - έχει γίνει και σε Euro, Mundial αλλά και σε πολλές ακόμα διοργανώσεις.

τα γεγονότα μεγαλοποιούνται επί του πονηρού, είτε για να πάρουν στα χαρτιά βαθμούς, είτε για ηθική δικαίωση των κρητικών, που δε μπορούν να κάνουν νίκη τόσο καιρό τώρα, είτε για να εξαντλήσει το κράτος την αυστηρότητά του σε εμάς και μετά να χαλαρώσουνε τα μέτρα στους άλλους.

Ριζούπολη και Τούμπα παν να βαφτίσουνε τους Ζωσιμάδες!
μιλάν για επίπεδο οι βάνδαλοι;

12
φοβάμαι πως για να ελαττώσουμε την ποινή μας, θα ρίξουμε τον μικρό στη φωτιά μόνοι μας.
πρεζάκια τον είπαμε. αλβανό τον είπαμε (λες κι είναι ντροπή δλδ). λαλάκα τον ανεβοκατεβάζουμε. μόνο φίλο του Παλαιοκώστα δεν τον είπαμε ακόμα, καθώς ξέφυγε με μαεστρικό τρόπο  :P

όσο καταδικαστέο είναι αυτό που έκανε, άλλο τόσο ήταν η αντίδραση του Μεντίν και 2 φορές χειρότεροι οι καραγκιοζισμοί του Βεζυρίδη. τα αισθηματά του απέναντι στην ομάδα μας τα ξέραμε απ τον καιρό που χε κοτσίδα, αλλά τέτοιους άμπαλους θεατρινισμούς δεν περίμενα ποτέ να δω. χειρότερος από Καραγκούνη, Ριβάλντο αλλά και Ντενίση μαζί.

έχουν μάλιστα οι ΟΦΗτζήδες το θράσος να λενε ακόμα και σήμερα, πως έχει αιμάτωμα στα πλευρά ενώ υπάρχουν βίντεο και ιατρικές γνωματεύσεις εναντίον τους.

θα προτείνω στο φίλο αλλά άτεχνο και άμπαλο Βεζυρίδη, όταν θα θέλει να ξαναπάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, να λέει πως έχει πονοκέφαλο καλύτερα. είναι δοκιμασμένη δικαιολογία και πιάνει πάντα (στο κάτω κάτω, λούτσος τον περίμενε κι αυτόν στο Β' ημίχρονο)

Σελίδες: [1]