Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ

Σελίδες: [1]
1
Είδα, διάβασα, χάρηκα, στενοχωρέθηκα, ανάμοικτα συναισθήματα σήμερις.
Λέι ο ΖΤΟ για κατρακύλα. Εχει ξεκινήσει πολύ πριν η κατρακύλα μας ΖΤΟ. Οπως έλεγε ένας παλιός φίλος "Μύθος ο κόσμος του ΠΑΣ".
Λογικό. Μικρογραφία της κοινωνία κλπ κλπ.
Πάντως ακόμα υπάρχουν πολλοί που είναι διαφορετικοί. Κι εδώ μέσα, σ' αυτό το χώρο το χουμε αποδείξει πολλάκις.

Για το unFair goal. Το ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ!!! Αυτό το γκολ μου θύμησε όλα τα λιθάρια που έχουμε φάει χρόνια τώρα στο αγρίνιο. Τα καπνογόνα που μας έχουν καψαλίσει, και τα μπινελίκια που χουν ακούσει οι μανάδες μας.
Σα να μας βοήθησε ο Φουρτάδος όλους εμάς τους σκασμένους γιαννιώτες. Που χρόνια τώρα τρώμε τις πέτρες, αλλά στην Κατάρα τους βοηθήσαμε. Που δε μας πάει να τους κάνουμε πουστιά. Κι έτσι έρχεται και μας λυτρώνει το "πουστικο" γκολ! ΑΓΑΛΙΑΣΑ!!!!

Θα είχα αγαλιάσει περισσότερο (και όποιος πει όχι θα είναι ψεύτης) αν είχαμε κερδίσει τον φόφη, με πέτσινο πέναλτι, 10 μέτρα γκολ οφσάιτ και να τους είχαν ακυρωθεί 4 γκολ!

ΥΓ: Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ας έχει το θάρρος της ομάδας του και ας μη λέει ότι είναι ΠΑΣ. Δεν πειράζει που είναι παναιτωλικός. Κανείς δεν είναι τέλοιος...
 :mono:

ΑΓΑΛΙΑΣΑ!!!
(αν και δεν το πανηγυρίσαμε γιατί ποτέ δεν καταλάβαμε ότι μπήκε)
Αγαπητέ Achillea επιδί όταν έπαιζα μπάλα στον ΠΑΣ το πιθανότερο είναι να μην έιχες γεννηθεί ακόμη, όταν τα πραγματα ήταν ποιο ρομαντικά και επιδί αυτές τις αξίες τησ διαφορετικότητας προσπαθώ να δώσω και στον γιό μου που πιθανόν είναι στην ηλικία σου δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι το ίδιο. Τον ΠΑΣ τον έκαναν μύθο οι μεγάλη μπάλα που έπαιξε το ήθος και μία απο τις 2-3 επαρχιακές ομάδες που οι φιλαθλοί του είναι ΠΑΣ και τον ΠΑΣ τον έχουν μεγάλο και όχι όπως στις άλλεσ πόλεις που ακούς για Ολυμπιακό Παναθηναικό κλπ, και ο κόσμος όλης της Ελλάδος τον βλέπει με περιφάνεια.
Ασχετο από όλα η απάντηση της διοικησης ήταν άμεση και σωστή, να δείτε που και ο κ. Μαρινάκης στο τέλος το ίδιο θα κάνει.
Και εαν το θεωρήτε τυχαίο ποιοι προέδροι στην Β Εθνική είναι κολιτοί και έχουν βρεθει σε αμέτρητα τραπεζόματα μαζί και εδω και στο Αγρίνιο και έχουν δει και πολλούς αγώνες μαζι? εαν λέει και κάτι και αυτό!
Τέλος το ξαναλέω πολύ φιλοσοφία για το τίποτε αγώνας ήταν και πέρασε, το παν απο όλα να έρθουν όλοι πίσω υγειης αθλητές και φίλαθλοι και όλα τα άλλα ειναι απλα για κουβέντες.

2
http://www.youtube.com/watch?v=3O2Y26vcluE&feature=player_embedded#at=434

xaxa top ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FAIR PLAY!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

3
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ. ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΘΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ.ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΤΑΝ,ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΒΡΑΖΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟΝ "ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ 45'.
ΕΠΙΔΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAIR PLAY ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ FAIR PLAY ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ" ΚΑΙ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ" ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙα ΓΗΠΕΔΑ

ΥΓ1: Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΝΑΜΟ ?
ΥΓ2: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ... ΜΗΝ ΠΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΥΓ3: ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΥΓ4: Ο ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Σελίδες: [1]