Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354872 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Χριστοβασιλης
« στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:59 »
Παράθεση
Η πλέον ...συρρικνωμένη(!) Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Με την συμμετοχή μόνο 0κτώ (!) μετόχων έγινε το Σάββατο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ η πλέον συρρικνωμένη Γενική Συνέλευση (επαναληπτική) από ιδρύσεως της ομάδας, αφού το σύνολο των μικρομετόχων γύρισαν την πλάτη σε μια κορυφαία διεργασία στην ΠΑΕ η οποία στο παρελθόν αποτελούσε σημείο αναφοράς, αφού οι μικρομέτοχοι έχουν την μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν από την ηγεσία της ομάδας. Ακόμα να σημειωθεί και η μαζική αποχή των τοπικών μέσων ενημέρωσης τα οποία βρίσκονται σε μια ιδιότυπη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, ο οποίος με αφορμή τα όσα αρνητικά σχόλια γράφονται ή ακούγονται έχει μια άρνηση στην ενημέρωση των τοπιοκών εκπροσώπων και όπως ανέφερε στη συνέλευση “προτιμά να κάνει την  ενημέρωση μέσω των δύο τριών εφημερίδων της Αθήνας που δεν επισόδιονται σε αρνητικά σχόλια τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα”!
 
Στη συνέλευση πήραν μέρος τα μέλη του Δ.Σ. και μέτοχοι κ. Χριστοβασίλης, Πρόκος, Καχριμάνης, Συκουβέλος, Μάγγος, Ζήση Στ, Πότσης, Καρύτσας και ο ερασιτέχνης ΠΑΣ που εκπροσωπεί το 10% του μετοχικού κεφαλαίου.
 
Πρόεδρος της συνέλευσης ψηφίστηκε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Τσάγκας, Γραμματέας ο κ. Μάγγος και ψηφοσυλλέκτης ο κ. Μαργιόλος.
 
Η διαδικασία επί της εγκρίσεως των οικονομικών στοιχείων ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με δεδομένη την απόλυτη πλειοψηφία του κ. Χριστοβασίλη και το μόνο που προέκυψε από την έκθεση του ορκωτού λογιστή κ. Κασιούμη ήταν η αναγκαιότητα να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας   κατά 400.000 ευρώ ή 4.000 μετοχές προκειμένου να καλυφθεί το παθητικό και να μην υπάρχουν τυπικά προβλήματα. Η αύξηση προσδιορίζεται ότι θα γίνει το καλοκαίρι.
 
Στην “οικογενειακή συνέλευση” το ...δικηγόρο του διαβόλου έκανε ο κ. Καρύτσας, ο οποίος σημείωσε την έλλειψη επικοινωνίας της ΠΑΕ με την τοπική κοινωνία κάτι που φάνηκε από την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίστηκε η συνέλευση της ΠΑΕ” καταθέτοντας έτσι τον προβληματισμό του, κάτι που ενστερνίστηκε κατά ένα μέρος και ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης.
 
Από εκεί και μετά η συζήτηση είχε ...ιδιωτικό χαρακτήρα και αναλώθηκε στην πρόσφατη εμφάνιση του πρώην μεγαλομετόχου σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που προβλημάτισε μεν την  ΠΑΕ, αλλά θεώρησε σκόπιμο να μην αντιδράση μιας και όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης “στη διάρκεια της εκπομπής τα τηλέφωνα του σταθμού ήταν κατεβασμένα”, ενώ ο κ. Βήττας ανάφερε ότι “αφού δεν δόθηκε συνέχεια από τα έτερα μέσα ενημέρωσης δεν υπήρχε και λόγος αντιπαράθεσης με τον πρώην”, έστω και αν αυτό άφησε τις όποιες αρνητικές, αλλά και συκοφαντικές διαπιστώσεις για όσους κατήγγειλε.
 
Πάντως ο κ. Χριστοβασίλης διευκρίνισε ότι ο πρώην έχει εξοφληθεί μέχρι και τη δόση του προσεχούς Απριλίου, θεωρώντας έτσι  ανεξάρτητη την όποια παρέμβαση έγινε.
 
Αθλητικη Γνωμη

Παράθεση
Το έγραψα πολλές φορές, το γράφω πάλι, με ενδιαφέρει η συνέχεια της ομάδας, δεν σκάω για τις κατηγορίες. Απλά θεωρώ ότι ο ΠΑΣ πρέπει να «παίζει» πια με προοπτικές 21ου αιώνα… Δεν είναι δυνατόν να έχεις στο μυαλό σου μεγάλους στόχους όταν για παράδειγμα δεν έχεις σαν ομάδα σοβαρές υποδομές. Από εκεί ξεκινά μια σοβαρή επενδυτική προσπάθεια… Υλικοτεχνικές υποδομές, και στην συνέχεια όλα τ' άλλα.

Πρέπει η υπεύθυνη διοίκηση να έχει ΣΧΕΔΙΟ και με βάση αυτό να δουλεύει… με χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί ο ΠΑΣ με λογικές του 60’ … Όλα στην τύχη… Έτσι είσαι ομάδα για τις μικρές κατηγορίες.

Στελεχιακό δυναμικό: Δεν υπάρχει περίπτωση μια διοίκηση να λειτουργήσει με συγγενής, χωριανούς, φίλους, Νομάρχες και Δημάρχους, αν «παίζει» έτσι, φτάνεις εύκολα στην τέταρτη κατηγορία…

Τα στελέχη πρέπει να έχουν γνώση του αντικειμένου και προσήλωση στους στόχους. Που να βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι – στελέχη του ποδοσφαίρου; Με ρωτούν όσοι συζητούν μαζί μου.

Απαντώ: Τι ομάδα θέλει να φτιάξει. Κάποιος; Σε Ευρωπαϊκά πρότυπα;… Σε Λάτιν πρότυπα; Ανατολικού τύπου; Ότι θέλει φτιάχνει. Παίρνεις μια ομάδα εργασίας πληρώνεις, και σε οδηγούν αυτοί σ’ όλα τα πραγματικά μονοπάτια του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να οργανώσουν τα πάντα. Αυτοί όμως για να έλθουν να δουλέψουν στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ πρέπει να πληρωθούν καλά. Απλά πράγματα. Τα απλά τα οργανώνουν οι εδώ παράγοντες… ΟΧΙ όλα στο πόδι… ότι γίνει… ότι βγει…

Υπάρχει περίπτωση αυτά να γίνουν στον ΠΑΣ; Λίγο απίθανο έτσι; Γι’ αυτό σας γράφω καιρό. Το ποδόσφαιρο θέλει γνώση – μυαλά και χρήμα. Αλλιώς φίλοι μου υπάρχουν και οι μικρές κατηγορίες.

Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα μια ομάδα υψηλού επιπέδου να κάνει τις μετακινήσεις της με Λεωφορείο!! Αν είναι δυνατόν πια λογική του ’70. Ο παίχτης πρέπει να έχει ΟΛΕΣ τις ανέσεις για να προσφέρει αυτά που μπορεί να προσφέρει…

Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις γήπεδο προδιαγραφών, και να παίζεις σ’ αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο. Είναι δυνατόν να πουλάς το προϊόν, 1.500 ευρώ το πιο ακριβό εισιτήριο, και ο αγωνιστικός χώρος να είναι προδιαγραφών ομάδας τέταρτης κατηγορίας.

Βοηθητικά γήπεδα; Άλλο χάλι… Δεν υπάρχουν για τον ΠΑΣ… Πώς το τεχνικό τιμ θα ετοιμάζει την ομάδα για τα κρίσιμα παιχνίδια. Προπονήσεις στη λάσπη, κάτω από συνεχή βροχή. Έτσι δεν παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ από τον ποδοσφαιριστή, και στα παιχνίδια η ομάδα παίζει το σύστημα φίδι, δηλ. σέρνεται. Έτσι είναι φίλοι μου.
.
.
.
Αυτοί οι παίχτες, και έχει αρκετούς ο ΠΑΣ, έπρεπε να δουλευτούν σκληρά όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Να «φτιάξουν» ψυχολογία άλλης κατηγορίας. Να δουλευτούν και στις φυσικές δυνάμεις και στον τομέα της ψυχολογίας. Ποιος θα τα φτιάξει όλα αυτά; Μα ο προπονητής που τους είχε την προηγούμενη σεζόν!! Αυτούς τους νέους παίχτες θα «έφτιαχνε» ο Γκιγιέρμο Όγιος. Θα είχε στην ομάδα και τέσσερις ξένους πρώτης διαλογής, και ο ΠΑΣ θα έβγαζε φωτιές!! Είναι απλό το ποδόσφαιρο φίλοι μου για αυτό είναι δύσκολο.

Τι έλεγε ο Γκιγιέρμο; Βοηθητικό γήπεδο, 4 ξένους που να κάνουν την διαφορά και δουλειά τρελή το καλοκαίρι, γιατί η Σούπερ Λίγκα είναι τρεις ταχύτητες πιο πάνω, από την δεύτερη κατηγορία.
Οι παίχτες που θα έλθουν έλεγε ο Γκιγιέρμο πρέπει να έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ έγκριση του τεχνικού τιμ!! Αυτά όλα δεν άρεσαν!! Και ο Αργεντινός κόους έφυγε. Κι ας ταυτιστεί με την ομάδα, και την πόλη!! ΕΦΥΓΕ… και να τα αποτελέσματα!! Γράφω αυτές τις γραμμές γιατί μερικοί ξεχνούν, σ’ αυτή την πόλη… ο σχολιανός όμως δεν ξεχνά…
.
.
.
Η ομάδα δεν είναι έτσι κάτι το αφηρημένο… Έχει πρόσωπα, που έχουν ευθύνες. Την προσοχή σας παρακαλώ. Ο Σχολιανός με τις όποιες κινήσεις που κάνει η διοίκηση βγάζει τα συμπεράσματά του. Βλέπεις λίγο πιο μακριά, έχει στο μυαλό του και την επόμενη χρονιά… Και έχει τις ανησυχίες του.

Τεχνικός διευθυντής ο Θύμιος Γεωργούλης. Υπεύθυνος στις ομάδες υποδομών. Μαζί μας ο Θύμιος Γεωργούλης.

Περίμεναν να δουν ή θα γίνει στην Κομοτηνή. Εκεί ο Θεός του ΠΑΣ έκανε το καθήκον του!!
Μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στην Πανηπειρωτική τηλεόραση, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον άκουσε, ούτε οι δημοσιογράφοι, κανένας!! Χέστηκαν άπαντες. Γιατί; Όλοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω… κότες – κοτούλες… Όλοι τον άκουσαν ΟΛΟΙ αλλά χεσμεντέν κοτούλες…

Ακούστηκε και το όνομα του «Τίγρη» αυτός πρέπει να έλθει… Να ξεκινήσει την κάθαρση… Πώς θα την κάνει; Θα πετάξει καμιά 50αριά στην λίμνη να ξεβρωμίσει ο τόπος. Μόνο έτσι φίλοι μου. Μερικοί να φύγουν απ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο. Μόνο έτσι… αλλιώς θα έχουμε συνθήκες Αλή Πασά στην πόλη.

Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εκεί κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί… όλα και όλοι θα κριθούν στο χορτάρι.

Σχολιανα απο Αθλητικη Γνωμη
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 15:54 »
Χρηστοβασίλης στη sentra fm
ΕΔΩ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ztoby

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 16:14 »
  • παιζει και να μη ξερει τους παιχτες μας
  • θα κανει λεει γηπεδο και προπονητικο κεντρο με 7 βοηθητικα γηπεδα...4 δε ζητησε ο κακομοιρης ο ογιος και τον κοροιδευανε και τον φαγανε;
  • και κατι ασχετο... αν ειχα τη δυνατοτητα να επηρεαζω τον προεδρο οσο οι bv, δε θα τον πιεζα 6 μηνες να φερει τον αναστοπουλο...θα πίεζα για τον λινεν, τον κουπερ, καποιον αντιστοιχου μεγεθους τελοσπαντων...σκεφτειτε να μας ρωτουσε ο προεδρος ποιον επιθετικο θελουμε να μας φερει και να ζητουσε ολο το γηπεδο τον γκαβαλοφσκι...σε τετοια επιπεδα παρανοιας εχει φτασει η αγαπημενη μας ομαδα...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 17:15 »
Προεδρας στην ΕΡΑ
Παράθεση
Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης  επισήμανε ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο από το ποδόσφαιρο έπειτα από όλα όσα συμβαίνουν. Παράλληλα επισήμανε ότι  ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι ένα υγιές σωματείο με τακτοποιημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ είπε


Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα:

«Ήμουν έτοιμος να ανακοινώσω κάποια έργα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, προβληματίζομαι όσο ποτέ άλλοτε με τα όσα συμβαίνουνε. Σκέπτομαι να αναθεωρήσω τις σκέψεις μου και να ασχοληθώ με κάτι άλλο στην ζωή μου».

 

Αναφορικά με τις μέχρι τώρα ενέργειες του:

«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ωστόσο βλέπω μια απάθεια από όλες τις πλευρές. Αυτό που εισπράττουμε κάθε Κυριακή είναι το: “και τι έγινε; δεν είναι τίποτα”. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα «υγειές» σωματείο. Δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν. Συγνώμη που το θέτω κι έτσι, ο ΠΑΣ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στον σκουπιδιάρη του σταδίου».

 

Αναφορικά με τα συμπεράσματα του:

«Αισθάνομαι πολύ αδικημένος. Πίστευα στα ανθρώπινα λάθη, όμως τα βλέπω να επαναλαμβάνονται εδώ και 18 αγωνιστικές. Κάθε Σαββατοκύριακο βγαίνουν στις τηλεοράσεις οι επιτήδειοι και ισχυρίζονται πως δεν αδικείται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι φάσεις δικαιώνουν πάντα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Είναι ένα σχέδιο εξόντωσης της ομάδας. Είμαστε έκτη δύναμη στα εισιτήρια πανελλαδικά, όμως διαπιστώνουμε πως για ορισμένους το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει σημασία».

 

Αναφορικά με τις μελλοντικές ενέργειες του:

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Θα κινητοποιήσουμε όποιον και όσους μπορούμε. Ακόμη και από την πολιτική σκηνή. Εφημερίδες και δημοσιογράφους. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι την κυβέρνηση. Είναι μια αδικία που την βλέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος κάθε Κυριακή. Να μας πουν ό,τι δεν μας θέλουν, να σταματήσουμε και εμείς να επενδύουμε στην ομάδα. Δεν ξέρω τι να πω… Ίσως, αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο να θέλουν προέδρους λαμόγια και όχι υγιείς ανθρώπους».

 

Αναφορικά με τα επεισόδια:

«Η πόλη των Ιωαννίνων είχε πλημμυρήσει από φίλους του Άρη. Οι φίλαθλοι πήγαν μαζί στο γήπεδο. Τώρα τι προέκυψε ξαφνικά, ενώ η ομάδα του Άρη είχε το προβάδισμα, δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:04 »
Τόσο "όμορφα" είχαμε καιρό να νιώσουμε.. Κάποτε σε ρωτούσαν τι ομάδα είσαι κι έλεγες ΠΑΣ κι ήσουν περήφανος! Το πρώτο πράγμα που σου έλεγαν όλοι είναι πως συμπαθούν τον ΠΑΣ.. Με αυτές τις πουστιές, με αυτή την διοίκηση και δεν συμμαζεύεται, όλοι θ'ακούνε ΠΑΣ θα σκέφτονται 1002 εκτός του του μεγαλείου του!

Είχα κόψει τα εκτός, μιας κι εντός αδυνατώ, επί μοντελοπνίχτη με όσες μαλακίες είχαν γίνει αλλά τώρα επί Χριστοβασίλη και λοιπών βδελλών που τον περιτριγυρίζουν δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη! Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Να βγαίνουν και να το παίζουν αδικημένοι ενώ τόσο καιρό τα έβλεπαν από την γυάλα τους με άπειρη δόση παθητικότητας!

Και ξαφνικά το φέρνει απ'έξω-απ'έξω πως την κάνει για άλλες πολιτείες.. Το μαγαζί πωλείται!

Ντροπή για την ανικανότητα να περιφρουρηθεί η ομάδα κι αυτός ο λαός που έχει αποδείξει πως δεν μασάει ούτε σε Γ' Εθνική, ούτε σε Β', ούτε με μοντελοπνίχτες, ούτε με διοικητικές ανικανότητες! Το μόνο που μασάμε και το είπε ο tauri_7, είναι η σουτιά στον γερομπαμπαλή!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..  :pas:
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:44 »
Εποχες κολεμπα μου θυμιζουν οι δηλωσεις περι προεδρων δημοκρατιας,εφημεριδων,κυβερνησεων κτλ κτλ.και το αποτελεσμα ο ΠΑΣ στην Β και ποιος ξερει μετα.Πες οτι θελεις να την κανεις σιγα σιγα γιατι δυστυχως καταλαβες οτι αν δεν εισαι λαμογιο,αλητης,παραγκας δεν επιβιωνεις!Ο Χριστοβασιλης ειναι ενας σοβαρος επειχηρηματιας και δυστυχως κανενας σοβαρος δεν επενδυει στο ποδοσφαιρο σημερα.Αυτος καλως ή κακως χωθηκε μεσα ειδε τι παιζεται και λεει κατσε να την κανω για να μην χασω πολλα.Πιστευω γι αυτο δεν χωνει πολλα μεσα και κοιταει να την βγαλει με κανεναν δανεικο και καμια καλη ευκαιρια.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος pasajax

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 318
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 23:50 »
Και στο τέλος θα πούνε ότι τούτο εδώ το φόρουμ και οι φίλαθλοι του πετάλου ήθελαν από την αρχή να φύγει και του κάνανε και πόλεμο.

Το μαύρο άσπρο λέμε!
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 176
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 12:32 »
Πρόεδρε είσαι η ντροπή των περήφανων Τζουμέρκων

 :stop:
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #8 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 19:03 »
Μπαράζ ανακοινώσεων για την καταφανέστατη αδικία εις βάρους του ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει τα τελευταία 24ωρα για αυτό επικοινωνήσαμε με τον νομικός σύμβουλο της ΠΑΕ κ Γιώργο Βήτα και μας δήλωσε λακωνικά «Βρισκόμαστε σε νόμιμη άμυνα. Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος για όλα». Αυτά αρκέστηκε να δηλώσει ο κ Βήτας δείγμα ότι ο μεγαλομέτοχος κ Χριστοβασίλης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Είναι ορατό ότι η στάση του κ Χριστοβασίλη έχει αλλάξει αφού κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ηρεμία του χαρακτήρα του και τις επόμενες ημέρες θα εκπλήξει θετικά με ορισμένες κινήσεις του. Όπως και να έχει το θέμα είναι διατεθειμένος να μην αφήσει να ασελγούν άλλο εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα

Από Sportsioannina.gr

Για να δούμε!!!!!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 190
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #9 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 19:36 »
Παράθεση
«Βρισκόμαστε σε νόμιμη άμυνα. Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος για όλα». Αυτά αρκέστηκε να δηλώσει ο κ Βήτας δείγμα ότι ο μεγαλομέτοχος κ Χριστοβασίλης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
Σιγα θα σκισεις κανενα καλσον...  :P :P
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #10 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 22:41 »
απο super-fm

Παράθεση
Οργισμένη αντίδραση Χριστοβασίλη για τους "νοσταλγούς"       

Με τους "νοσταλγούς του παρελθόντος" τα έβαλε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για τα όσα διαδίδονται περί οικονομικής ασυνέπειας, προφανώς μετά και από τηλεοπτική παρέμβαση του Αλέξη Κούγια σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ανακοίνωση- Δελτίο Τύπου Γεωργίου Χριστοβασίλη:

 Με έκπληξη, που έχει μετατραπεί πλέον σε εύλογη αγανάκτηση, παρατηρώ εδώ και καιρό την συστηματική προσπάθεια, λίγων ευτυχώς, «νοσταλγών του παρελθόντος», να απαξιώσουν την παρουσία και το πρόσωπο μου στην πόλη,  δια της  δήθεν οικονομικής μου ασυνέπειας, διασπείροντας φήμες, αμφιβολίες, έωλα μυθεύματα και λάσπη, συστηματικά, επίμονα και συνεπικουρούμενοι από ανθρώπους της πόλης, που αρέσκονται αλόγιστα να δίδουν βήμα, υιοθετώντας χωρίς σκέψη και περίσκεψη, τα όσα ακούνε.

Είναι οι ίδιοι, που με έχουν εμφανίσει να έχω  πτωχεύσει τρεις (!) φορές μέχρι σήμερα και σε κάθε ευκαιρία σηκώνουν λάβαρα του χτες, πανηγυρίζοντας και περιμένοντας την δήθεν δικαίωσή τους, ενώ ασταμάτητα «χτυπούνε» με τον ίδιο τρόπο συνεργάτες μου, αλλά στην πραγματικότητα επιχειρούν να πλήξουν εμένα.

Δεν θα τους κάνω τη χάρη

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι σε επόμενη πρόκληση, αμφισβήτηση και οιπαδήποτε αιτίαση τέτοιας φύσεως, θα ασχοληθεί με τους συκοφάντες και τους συνεργούς αυτών, ΜΟΝΟ η Εισαγγελική αρχή και το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.

 
Γεώργιος Χριστοβασίλης

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

 

Μετα μου λετε εμενα δεν ειναι χρονια Κολεμπα...
Οριστε, μετα τις 16 μεταγραφες, τον Παρασχο, τον Αναστοπουλο, τις διαιτησιες και ολα τα κολπα...
κι ενω στα πραγματα βρισκονται ακομα Χριστοδουλοι, Τσοληδες, Λεκοι, Γυφτοπουλοι αλλα και Καχριμανηδες, Γκοντηδες κλπ,
εμφανιστηκαν οι... νοσταλγοι και τα φαντασματα  :P

Μωρε μπραβο ο Χριστοβασιλης...

Για τα παντα ολα κιχ ακομα και τωρα, αλλα οργη ατακα κι επιτοπου για διαιτησια και φαντασματα.

ΕΥΓΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Ιαν 2010 23:03 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PASteli

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 303
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #11 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 06:58 »
Γιωργος Χρηστοβασιλης:

«Έχουμε βρει χώρο και θέλουμε να κατασκευάσουμε γήπεδο 20.000 θέσεων αλλά και προπονητικό κέντρο, σε μια συνολική έκταση 200 στρεμμάτων. Το έργο αγγίζει τα 100 εκ. Ευρώ, όμως πλέον πρέπει να σκεφτώ αν αξίζει τον κόπο, όταν μας αντιμετωπίζουν σαν μια ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος»

ειναι δυνατον να μην το σκεφτεται ο ανθρωπος???

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #12 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 10:37 »
Andriko...
Μόνο ως ειρωνικό μπορώ να εκλάβω το σχόλιό σου.

Αυτή η δήλωση Χριστοβασίλη ξεπερνάει σε γελοιότητα ακόμα και τις πιο ευφάνταστες δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς ο Κούγιας στους αδαής Αθναίους δημοσιογράφους.
Αμφιταλαντεύεται να φτιάξει το γήπεδο επειδή -ΛΕΕΙ ΟΤΙ- είχε αντίθετες διαιτησίες.
Λες και το γήπεδο είναι μια επένδυση-υπόθεση μιας ή δύο σεζόν...
Στοιχειωδώς πάντως... το http://www.stadia.gr/karaiskaki/karaiskaki-gr.html κόστισε 60,000,000 ευρώ πριν 6 χρόνια και έχει 34,000 χωρητικότητα.

Ο άνθρωπος κάθε βδομάδα σπάει προσωπικά ρεκόρ ανυπαρξίας και γελοιότητας.
Μας έχει κάνει να αναπολούμε Κολέμπα, Κούγια και Χρηστίδη σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο παρουσίας του στην πόλη.
Κι αν εξ αρχής δεν τον ωραιοποιούσαν με τα άρθρα τους οι μόνιμοι -κατ'επάγγελμα- γλύφτες που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και δεν τον κάλυπταν με τις πράξεις τους οι συνήθεις αυλικοί που βρήκαν το νέο κορόιδο για να απομυζήσουν, θα είχε αποκαλυφθεί η γύμνια του στην κοινή γνώμη από τους πρώτους μήνες παρουσίας του.
Κάποιους από αυτούς τους "δημοσιογράφους" που τώρα ο Χριστοβασίλης δε θέλει να ενημερώσει γιατί -ΛΕΕΙ- του κάνουν πόλεμο γράφοντας αρνητικά σχόλια. Εκτός από καραγκιόζης, είναι και φασίστας ο άνθρωπος. Και αγνώμων!

Από το καλοκαίρι του 2008 υπήρχαν άνθρωποι που έγραφαν (και σε αυτό το φόρουμ) την άποψή τους για τις επιλογές του Χριστοβασίλη και τις χαρακτήριζαν ως ερασιτεχνικές, πρόχειρες και τσαπατσούλικες.
Τότε το αντεπιχείρημα ήταν "Μα πως έκανε τόσα λεφτά στη Νέα Υόρκη, αν δεν είναι ικανός".
Μάλιστα κάποιοι το χρησιμοποιούν ακόμα...  :)
Αυτοί οι κάποιοι που προφανώς το μακρυνότερο ταξίδι που έχουν κάνει είναι μέχρι τη Σαγιάδα για μαύρες γαρίδες στον Αλέκο...
Και σερβιτόρος (και λαντζέρης που λέει ο λόγος) να είσαι στη Νέα Υόρκη για μια 20ετία, γυρνάς στην Ελλάδα εκατομμυριούχος. Είναι τεράστια η διαφορά στα μεγέθη!
Κι έχω τις αμφιβολίες μου για το αν ο Χριστοβασίλης θα ήταν πετυχημένος σερβιτόρος στη Νέα Υόρκη  :)
Είναι πολύ απαιτητικό επάγγελμα καθώς απαιτεί πνευματική ευστροφία, σωματική ευκινησία και οξυδέρκεια.
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος PASteli

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 303
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #13 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 11:45 »
Φιλε Γιωργη δεν χρειαζεται να κατακρινουμε τα παντα σε οτι αφορα τις κινισεις της διοικησης.Ξερουμε τα καλα της,ξερουμε και τα κακα της.Απο'κει και περα ειναι αποψη του καθενος και ο καθενας κρινει με τα δικα του κρητιρια!

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 91
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #14 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 12:17 »
Γιατί ρε παιδιά αναπολείτε κολέμπα κτλ?
Έχουμε απλήρωτους παίχτες?
Γίνονται προσφυγές?
Έχουμε χάσει κανένα παίχτη μας?
Μπουκάρει ο Πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο?
Βγαίνει κάθε μέρα στα ΜΜΕ?
Κάνουμε τηλεμαραθώνιους?

Το να κάνει κάποιος κάποιες επιλογές και να μην του βγαίνουν δεν σημαίνει ότι είναι λαμόγιο, κλέφτης κτλ.
Όποιος στην δουλειά του δεν έχει κάνει ποτέ κάποιο λάθος ας βγει εδώ να τα χώσει στον πρόεδρο.

Ντροπή ρε παιδιά.
Το μόνο που βλέπει κάποιος που είναι εκτός συνδέσμων είναι ότι κάποιοι σύνδεσμοι δεν γουστάρουν τον Πρόεδρο μόνο και μόνο λόγω του ότι τον γουστάρουν κάποιοι άλλοι σύνδεσμοι.
Έλεος.
Ήμαρτον.

Και ένα τελευταίο.
Όσοι λένε ότι ο Πρόεδρος έβγαλε λεφτά από την ομάδα που ήτανε ένα χρόνο πριν, όταν έβαλε πωλητήριο ο Κούγιας?
Γιατί δεν πήγαν αυτοι να πάρουν την ομάδα και να κονομήσουν?
Πλάκα μας κάνετε μάγκες?
Έξω από το χορό όλοι είναι γνώστες και μάγκες.
Όταν φτάνει η ώρα των αποφάσεων όλοι λακίζουν.
Ά ρε Έλληνα....
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 20 Ιαν 2010 12:21 από Ηλίας »

Αποσυνδεδεμένος ztoby

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #15 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 13:03 »

Έξω από το χορό όλοι είναι γνώστες και μάγκες.
Όταν φτάνει η ώρα των αποφάσεων όλοι λακίζουν.
Ά ρε Έλληνα....

στο μόνο που συμφωνούμε

όμως το ιδιο ισχυει και για σενα

εξω από το χορό είναι ευκολο να λεει ο καθενας οτι για ολα φταινε οι συνδεσμοι. Ακόμα πιο εύκολο ειναι να πιστεύει οτι όσοι δεν ειναι σε συνδεσμο συμφωνουν μαζί του.

Αφού εσεις οι εκτός συνδέσμων τα ξέρετε όλα και εμείς οι εντός είμαστε λάθος γιατί δεν έρχεστε μια βολτούλα να μας τα πείτε και μας. Μπέχο είναι εξάλλου...

Κατα τ'αλλα οι περισσότεροι εδώ μέσα (pas.gr) δεν είναι μέλη συνδέσμου και απότι διαβάζω μόνο αυτό που λες δεν βλέπουν.

Ξεκολλάτε με τους συνδέσμους και ανοίχτε τα μάτια σας.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #16 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 13:33 »
Έχω καιρό (πάρα πολύ καιρό) να κάνω αντιπαράθεση, αλλά μιας και δεν έχω αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο να κάνω, ας το προσπαθήσω...
Παράθεση
Απο'κει και περα ειναι αποψη του καθενος και ο καθενας κρινει με τα δικα του κρητιρια!
Παράθεση
Φιλε Γιωργη δεν χρειαζεται να κατακρινουμε τα παντα σε οτι αφορα τις κινισεις της διοικησης.
Άποψή σου  ;)

Παράθεση
Γιατί ρε παιδιά αναπολείτε κολέμπα κτλ?
Έχουμε απλήρωτους παίχτες?
Γίνονται προσφυγές?
Έχουμε χάσει κανένα παίχτη μας?
Μπουκάρει ο Πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο?
Βγαίνει κάθε μέρα στα ΜΜΕ?
Κάνουμε τηλεμαραθώνιους?
Έχουμε απλήρωτους παίκτες ναι. Πέντε (5).
Γίνονται προσφυγές, ναι. Κάποιες δικαιώθηκαν, κάποιες όχι.
Γιατί; Έχουμε και κανέναν παίκτη για να τον χάσουμε; Όσοι άξιζαν είχαν υπογράψει επί Κούγια μακροχρόνια συμβόλαια και αυτοί είναι που παίζουν.
Κάποιες φορές χρειάζεται να μπουκάρει και στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος. Όχι μόνο ο Χριστόδουλος. Κι ο άλλος.
Βγαίνει κάθε μέρα στα ΜΜΕ, ναι. Με καθυστέρηση ενός μήνα...
Δεν κάνουμε τηλεμαραθώνιους (ακόμα...).
Ούτε στα πρώτα χρόνια Κολέμπα κάναμε και φυσικά ούτε επί Κούγια.

Παράθεση
Το να κάνει κάποιος κάποιες επιλογές και να μην του βγαίνουν δεν σημαίνει ότι είναι λαμόγιο, κλέφτης κτλ.
Όποιος στην δουλειά του δεν έχει κάνει ποτέ κάποιο λάθος ας βγει εδώ να τα χώσει στον πρόεδρο.
Άλλο λαμόγιο, κλέφτης κι άλλο μη ικανός και κορόιδο. Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ ότι είναι λαμόγιο και κλέφτης και δε θυμάμαι και κάποιο άλλο κείμενο που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο για το Χριστοβασίλη.

Παράθεση
Ντροπή ρε παιδιά.
Το μόνο που βλέπει κάποιος που είναι εκτός συνδέσμων είναι ότι κάποιοι σύνδεσμοι δεν γουστάρουν τον Πρόεδρο μόνο και μόνο λόγω του ότι τον γουστάρουν κάποιοι άλλοι σύνδεσμοι.
Έλεος.
Ήμαρτον.
Αυτό λέω κι εγώ! ΕΛΕΟΣ και ΗΜΑΡΤΟΝ μαζί !
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι πως ο πρόεδρος (ο Χριστοβασίλης) μέσω των αποφάσεών του δε γουστάρει τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και γουστάρει τους Blue Vayeros.  Εσύ δεν το βλέπεις αυτό;

Παράθεση
Και ένα τελευταίο.
Όσοι λένε ότι ο Πρόεδρος έβγαλε λεφτά από την ομάδα που ήτανε ένα χρόνο πριν, όταν έβαλε πωλητήριο ο Κούγιας?
Γιατί δεν πήγαν αυτοι να πάρουν την ομάδα και να κονομήσουν?
Πλάκα μας κάνετε μάγκες?
Έξω από το χορό όλοι είναι γνώστες και μάγκες.
Όταν φτάνει η ώρα των αποφάσεων όλοι λακίζουν.
Ά ρε Έλληνα....
Μήπως τελικά εσύ είσαι έξω απ 'το χορό σύνταυρε;
Σκέψου το... Σοβαρά  ;)
Προσωπικά ήμουν 2500 χιλιόμετρα μακριά, αλλά και να μην ήμουν δε σημαίνει ότι για να εκφέρω άποψη ως οπαδός του ΠΑΣ, θα πρέπει και να αγοράσω την ΠΑΕ.
Και θα σου πω ότι υπήρχαν κι άλλες προτάσεις εκτός από αυτή του Χριστοβασίλη. Δεν ήταν ο μόνος που είδε το φιλέτο. Άσχετο αν το πήρε ωμό, το μαγείρεψε και το σέρβιρε σόλα !

Εκεί που είσαι ήμουν, κι εδώ που είμαι (ελπίζω να μην) θα έρθεις...
Θυμάμαι το 2000 τους τσακωμούς μου με το thodoris σε αυτό το forum, επειδή εγώ πρότεινα υπομονή και στήριξη στον Κολέμπα, κι αυτός που έβλεπε τι ερχόταν μας προειδοποιούσε με το δικό του μοναδικό τρόπο. :P

Και κάτι τελευταίο (όχι για τον Ηλία) :
Όποιο ποστ στο εξής αναφέρεται γενικώς σε ΕΣΕΙΣ ...που ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ και δεν κατονομάζει ποιοι είναι οι ΕΣΕΙΣ, θα αποσύρεται !
Δημιουργούνται εντυπώσεις για το φόρουμ και τα μέλη του που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν ανήκω σε κανένα σύνδεσμο και ούτε θέλω να ταυτίζομαι με κάποιον!
Είμαι οπαδός του ΠΑΣ και γράφω την ανεξάρτητη άποψή μου για αυτά που βλέπω να γίνονται.
Όποιος μπορεί να το καταλάβει, καλώς. Όποιος δε μπορεί, δε θα πετάει λάσπη σε αυτό το φόρουμ! Στη ρίψη λάσπης ειδικεύεται το φόρουμ των βαγερμένων αλλά και οι στήλες των κωλοφυλλάδων της πόλης (έντυπων και ηλεκτρονικών).
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #17 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 14:06 »
Το να αναπολει καποιος παλιους προεδρους (που φυγανε ολοι τους αποτυχημενοι και με σφαλιαρες)...ειναι 1)μαζοχας 2)το λεει αντιδραστικα για να δειξει την μεχρι τωρα αποτυχημενη διοικηση Χριστοβασιλη 3)ειναι στημενος και γινεται εκ του πονηρου.....

Για την πρωτη εκδοχη δεν απανταω.Ειναι θεμα ψυχιατρικης αναλυσης

Για την τριτη εκδοχη θα πω οτι ειναι πολυ επικυνδυνη.Καποιοι πριονιζουν καρεκλες,η' προοιδοποιουν οτι αν δεν τυχουν ευνοικης μεταχειρησης θα το πραξουν.....

Για την δευτερη εκδοχη θα πω οτι απαιτει μεγαλη προσπαθεια απο τον προεδρο,να το πετυχει αυτο......Τα ειχαμε ολα.....Γρηγορη επανοδο της ομαδας,ετοιμη ομαδα καλα προπονημενη,ετοιμο προπονητη που ειχε την πληρη αποδοχη απο ολους,και φυσικα αδυνατους ανταγωνιστες,που αν ειμασταν λιιιιγο πιο σοβαροι θα τους βλεπαμε με τα κυαλια,και θα γλυκοκοιταγαμε και ουεφα (τους 7 χαμενους βαθμους να ειχαμε μονο....)


Επισης,,,,,απο ποτε θεωρειται επιτυχια το να πρατεις το αυτονοητο?(δηλ το να πληρωνεις τους υπαλληλους σου...)
Γιατι να προσπαθεις να συγκρινεσαι με τον (λαμογιο) Χριστιδη, με τον (ασχετο) Κολεμπα ,και τον (τρελαρα και ψυχοπαθη) Κουγια?
Γιατι δεν θελεις να συγκριθεις με τον Πηλαδακη (που παρολο λαμογιακι,εδωσε στην ΑΕΛ προσδοκιες αρχιζοντας την κατασκευη γηπεδου...) με τον προεδρο του Εργοτελη που εχει ομαδα προτυπο (παρολο που εχει μονο 200 φιλαθλους) και με τον προεδρο του Πανιωνιου (που χαροποιει τους 300 φιλαθλους του με μεταγραφαρες?)

Επισης συμφωνω οτι οποιος δουλευει κανει λαθος....

Ομως,επαναλαμβανομενα λαθη ,παυουν να ειναι τυχαια....Επισης η αργοπορημενη αντιδραση ειναι δολοφονικο λαθος....Οι μεταγραφες πχ επρεπε να ηταν ετοιμες στο ματς με Ξανθη,Ο νεος προπονητης επρεπε να προσληφθει νωριτερα...Οι ανακοινωσεις για διαιτησια επρεπε να βγαινανε νωριτερα

Κανεις δεν θελει να διωξει τον Χριστοβασιλη.Αρκει να μαθει απο τα λαθη του,και να διωξει τους τυχοδιωκτες που μαζεψε γυρο του.Να ζητησει συγνωμη για την βλακεια που εκανε με τα εισητηρια......Δεν παιζεις με την ιστορια ενος πολυπληθη συλλογου....

Βλεπω πλεον οτι ο προεδρος ξυπναει απο τον ληθαργο (πηρε προπονητη,κανει μεταγραφες,βγαζει ανακοινωσεις) ,αλλα ας αναλωσει την ενεργεια του σωστα.....και να μην αποπροσανατολιζεται και αποπροσανατολιζει......Στα ματια μας φαινεται σαν την αρκουδα (κυριολεκτικα και μεταφορικα  :P) που ξυπναει απο ληθαργο και πανω στον πανικο της παει να τους κατασπαραξει ολους.......

Καλο που ξυπναει,αλλα ας προσπαθησει να σωσει (οτι εχει απομεινει) την παρτιδα......και ας μη συντηρει τις πληγες του παρελθοντος,ξεχνοντας τα προβληματα του παροντος....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #18 στις: Τετ 20 Ιαν 2010 20:15 »
«Σκληραίνει» περισσότερο τη στάση του ο ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή τη διαιτησία του Α. Παππά στο ματς με τον Αρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνάντηση του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη με τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, οι Ηπειρώτες θα ζητήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τον ορισμό διεθνών διαιτητών, τόσο στα δικά τους παιχνίδια όσο και σε εκείνα των Ηρακλή, Ξάνθης και Λεβαδειακού.
ethnos.gr

και αυτο απο το επισημο σαιτ της παε
Αξιότιμοι κύριοι,

 

Σε συνέχεια χθεσινών παρεμβάσεων, με θέμα την διαιτησία στον αγώνα

 

της ομάδος μας με τον Άρη και σε πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας, ότι οι εν λόγω διαιτητές έχουν λάβει διαβεβαιώσεις, ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ, περί σιωπηρής τιμωρίας το πολύ δύο αγωνιστικών και προστασίας τους, σας καλώ να μου επιβεβαιώσετε ή όχι το βάσιμο της  πληροφορίας αυτής και εάν κάτι τέτοιο έχει περιέλθει σε γνώση σας.

Επίσης, θα ήθελα την έγγραφη απάντησή σας, για τον τρόπο που έχει αποφασίσει η επιτροπή σας να δρα, σε περιπτώσεις διαιτησιών στοχευμένου αποτελέσματος, όταν διαπιστώνετε κάτι τέτοιο.

Τέλος, θα επιθυμούσαμε την  άποψή σας για το εάν, η εν λόγω διαιτησία, ήταν διαιτησία στοχευμένου αποτελέσματος, ή τα δεκάδες σφάλματα και η αλλοίωση κανονισμών,  εντάσσονται στην σφαίρα των ανθρωπίνων λαθών, ή της κακής εκτιμήσεως.

 

Ιωάννινα 18.1.2010

Για την «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».

 

Γιώργος Χριστοβασίλης

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
Ανακοίνωση – Ενημέρωση Δελτίο Τύπου – Τρίτη 19 Ιανουαρίου 201
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 20 Ιαν 2010 20:23 από pastakis »

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 12:10 »
''Συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ είχαν την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Β. Μάντζιο, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Ν. Γκόντα και τον Δήμαρχο Τύμφης Γ. Σουκουβέλο. Εκεί εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη διαιτησία φέτος, ενώ ο κ. Χριστοβασίλης επεσήμανε ότι τέτοιου είδους αντιμετώπιση είναι απαράδεκτη για μια ομάδα που είναι συνεπέστατη στις οικονομικές της υποχρεώσεις και στοχεύει στην κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου, το οποίο θα είναι μια επένδυση άνω των 70 εκ. ευρώ, αν αναπτυχθούν και όλες οι παράπλευρες δραστηριότητες που βρίσκονται στα πλάνο Χριστοβασίλη.
Προς επίρρωση των λεγομένων του, ο κ. Χριστοβασίλης έδειξε τα σχέδια του γηπέδου στον κ. Πιλάβιο, προκειμένου να τον πείσει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Τα σχέδια πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν και στο φίλαθλο κοινό των Ιωαννίνων σε συνέντευξη τύπου που θα οργανώσει ο πρόεδρος, πολύ σύντομα''

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 14:33 »
Παράθεση
οι Ηπειρώτες θα ζητήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τον ορισμό διεθνών διαιτητών, τόσο στα δικά τους παιχνίδια όσο και σε εκείνα των Ηρακλή, Ξάνθης και Λεβαδειακού.

Τη Λάρισα γιατί την άφκαν απ' όξω;;;


Υ.Γ. Να τα δούμε τα σχέδια για το γήπεδο και να δούμε και τις μπουλντόζες να μπαίνουν μέσα. Καμία παραχώρηση δημόσιας έκτασης σε επιχειρηματία. Μια ζωή στο "Ζωσιμάδες" ρε!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 15:34 »
Παράθεση
Υ.Γ. Να τα δούμε τα σχέδια για το γήπεδο και να δούμε και τις μπουλντόζες να μπαίνουν μέσα. Καμία παραχώρηση δημόσιας έκτασης σε επιχειρηματία. Μια ζωή στο "Ζωσιμάδες" ρε!



o τζαμπας πεθανε!!!!
δε γινεται σε αυτο το κολοκρατος μια ζωη να πληρωνουμε!!!!!
οποιος θελει πληρωνει και αγοραζει!!!!!!!

εμενα γιατι δε μου εδωσε κανενας εκταση να φτιαξω μαγαζι??
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 16:18 »
Παράθεση
Υ.Γ. Να τα δούμε τα σχέδια για το γήπεδο και να δούμε και τις μπουλντόζες να μπαίνουν μέσα. Καμία παραχώρηση δημόσιας έκτασης σε επιχειρηματία. Μια ζωή στο "Ζωσιμάδες" ρε!



o τζαμπας πεθανε!!!!
δε γινεται σε αυτο το κολοκρατος μια ζωη να πληρωνουμε!!!!!
οποιος θελει πληρωνει και αγοραζει!!!!!!!

εμενα γιατι δε μου εδωσε κανενας εκταση να φτιαξω μαγαζι??
Δεν ζητάει ρε παιδια την έκταση να του παραχωρηθεί για πάντα , την ζητάει να του παραχωρηθεί για 50 χρόνια , να φτιάξει το γήπεδο να το εκμεταλεύετε αποκλειστικά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννίνα και όταν τελειώσει η σύμβαση να επιστραφεί μαζί με τα κτίρια (γήπεδο κ.τ.λ)στο δημόσιο!όποτε δεν μιλάμε για οριστική παραχώρηση  σε ιδιώτη!
Απορώ με μερικούς που μιλάμε τόσα χρόνια για το γήπεδο και δεν έχουν ακόμη καταλάβει γιατί μιλάμε!
Και εγώ συμφωνώ ότι θα ήταν λάθος να παραχωρηθεί για πάντα έκταση σε ιδιώτη.Άλλα αν παραχωρηθεί για κάποια χρόνια είναι το ιδανικό και για την ομάδα,για τον κόσμο(θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας)και για το ελλήνικο δημόσιο!
Υ.Γ  Τα σχέδια απόότι πήρε το αυτί μου μιλάνε για γήπεδο 20.000 θέσεων με βοηθητικά, ξενοδοχείο , μάλιστα υπάρχει η σκέψη το γήπεδο λόγω τον καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή να είναι κλειστό!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 16:34 »
γιωργος χρηστοβασιλης....γεννηθης 1955.....σημερα δηλαδη 55 χρονων.....σε 50 χρονια απο σημερα......105 χρονων.......!!!
σου ακουγεται φυσιολογικη συμφωνια εσενα ολο αυτο?

αν ναι,τοτε επιμενω οτι θελω κι εγω για να κανω μαγαζι......και οχι για 50 αλλα για 20 χρονια!!!!!


ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 21 Ιαν 2010 17:10 »
Νομιζω ότι τρελαινόμαστε χωρίς λογο
η εκταση δεν θα παραχωρηθει στον Χριστοβασίλη,αλλα στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η οποια ειναι ανωνυμη εταιρια,αλλα ειναι ο ΠΑΣ..
οκ, συμφωνω πως δεν θα έπρεπε να παραχωρειται εκταση σε Α.Ε
αλλα πως αλλιως περιμενετε να φτιάξουμε γηπεδο?
οι άλλες ΠΑΕ πως φτιαξαν τα δικα τους?