Μη ψάχνετε να φορτώσετε τις ευθύνες στον Αναστό, επειδή αυτό είναι το εύκολο μετά από κάθε ματς.
Ο Αναστό τις αναλαμβάνεις τις ευθύνες του μόνος του, γιατί έτσι κάνει, κι έτσι πρέπει να κάνει ο κάθε προπονητής μετά από μια ήττα.
Ο προπονητής είναι η βιτρίνα της ομάδας και αυτός έχει το βάρος για ό,τι συμβαίνει.
Σύμφωνοι, έκανε, κάνει και θα κάνει λάθη. Θα του τα επισημάνουμε. Αλλά όχι να κοιτάμε τα δικά του και να ψάχνουμε δικιολογίες να δικιολογήσουμε τ' αδικιολόγητα.
Το 2-1 είναι ο ορισμός του πνιγμού. Πώς να το κάνουμε, δηλαδή; Είναι πνιγμός. Το σουτ του Καφέ είναι σαν τα προ-τζούνιορ που δεν έχουν δύναμη να κλοτσήσουν τη μπάλα, η οποία περνάει εντελώς δίπλα απ' τον κάθετο άξονα του σώματος του Τ/Φ κι αυτός κάνει μια βουτιά της πλάκας και το πνίγει κάτω απ' τα χέρια. Όπως έπνιξε και του Άρη. Δε χρειάζεται να μένει στο απυρόβλητο επειδή είναι ο Πλούταρχος του ΠΑΣ("το καλύτερο παιδί").
Εγώ ο ίδιος έχω πει ότι και μόνο η προσωπικότητά του στο γήπεδο αρκεί, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις μάλλον αναθεωρώ...
Όπως το 50% των βαθμών του ματς της Καβάλας του ανήκουν(το άλλο 50% στο Σαϊτιώτη), έτσι μας στέρησε τις ελπίδες μας για θετικό αποτέλεσμα με Άρη και ΑΕΚ.
Η εμφάνιση μετά το 2-1, δε μου λέει κάτι, γιατί α) όπως λέει ο ντισίβερ, το ματς από κει και πέρα τελείωσε και β) γιατί οι δεύτερες ευκαιρίες, σ' αυτό το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα, δυστυχώς έχουν τελειώσει για όλους. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Τελείωσαν, λοιπόν, οι δεύτερες ευκαιρίες, όπως και τα ψέμματα. Από δω και πέρα ή κερδίζεις ή πέφτεις(αν και για μένα το 90% της πτώσης επισφραγίστηκε στην Τρίπολη).
Μέχρι εδώ πληρώνουμε τα εκλήματα του Παράσχου και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, ας ελπίσουμε στο ματς με την ΑΕΛ να μη πληρώσουμε κι αυτό των φιλάθλων, γιατί αυτό θα είναι το χειρότερο απ' όλα. Μακάρι να παίξουμε με κόσμο, γιατί είναι ματς δίχως αύριο!
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, γιατί μόνο αυτό μας έμεινε!
Υ.Γ. Υπερπαραγωγή το κασκόλ του Αναστό... Αντίθετα, το μπουφάν του Σερβοέλληνα, ούτε για τα μπλόκα των αγροτών...