Ρε φοφίτσες, και όταν δεν παίζουμε πάλι δεν μπορείτε να μας πλησιάσετε!
Αντε και την Κυριακή έχει σούβλισμα από τον κομπότη και τέρμα τα όνειρα για απευθείας ανόδους. (εκτός και αν ο νέος σας νταβατζής τα κάνει όλα σιάδι και στη Β εθνική με κανένα καμικάζι σαν το χτεσινό)!
και δηλώσεις φρέσκιες φρέσκιες έχουμε
Homo Bazakious
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και είμαι περήφανος μαζί τους. Κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει, δηλαδή να πάρουν την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Αφενός να μην χάσουμε και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Το όπλο του ΟΦΗ είναι το "Γεντί Κουλέ". Κλείσαμε τα άκρα, ισοφαρίσαμε και μπήκαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Στο δεύτερο μέρος είπα να μην παίξουμε αντιποδόσφαιρο και θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για το παιχνίδι του. Από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλίσουμε την είσοδο στα πλέι - οφ.Τα Τρίκαλα δεν έπαιξαν πουθενά και ποτέ παθητικά. Στόχος μου ήταν να της μεταδώσω τον στόχο του νικητή. Δεν πάμε πουθενά για να μην χάσουμε. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος είπε και έκανε λόγο για πρεμιέρα επειδή αντιμετωπίζαμε τον ΟΦΗ που είναι η πιο ιστορική ομάδα στην κατηγορία. Τεστάραμε τις δυνάμεις μας για να δούμε αν μπορούμε παραπάνω
Allenatore kritiko ( Η γνωστή κασέτα vol. 3456)
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Και να κερδίζαμε σήμερα, δεν έλεγε τίποτα. Για να είχε αντίκτυπο η νίκη επί του Διαγόρα έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμυνόταν. Τώρα, αν έπιασε ο ένας ή ο άλλος την μπάλα αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όλα τα παιχνίδια είναι για εμάς ντέρμπι".
Αυτό το πάθος που έδειξαν σήμερα τα Τρίκαλα, δεν το είδαμε εναντίον των Τρικάλων. Από το 20λεπτο ήταν 2-0. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλω να πω ένα μπράβο στον κόσμο που παρά την βροχή δεν του δώσαμε την χαρά που θα ήθελε. Είχαμε ευκαιρίες και αν ήταν μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Έμεινα ευχαριστημένος από την διάθεση. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Είχαμε φάσεις με αποκορύφωμα αυτήν του Παπουλή. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.