Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

4-0
9 (18.8%)
3-0
12 (25%)
2-0
11 (22.9%)
1-0
5 (10.4%)
4-1
0 (0%)
3-1
2 (4.2%)
2-1
3 (6.3%)
0-0
0 (0%)
1-1
0 (0%)
0-1
2 (4.2%)
άλλο?
4 (8.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 48

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 28 Μάρ 2011 10:47

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Διαγόρας  (Αναγνώστηκε 24058 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Διαγόρας
« Απάντηση #75 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 20:32 »
Παράθεση
Εξαλου,,,αν δεν ριξεις και καμια πενταρα,θα σου λενε οι μυξοκλαιγοντες δημοσιοκαφροι των Αθηνων,οτι ο ΠΑΣ ανεβηκε απο το ανφειρπλευ στο ματς στα Αγρινια

μην αναπαραγουμε κι εμεις τις μαλακιες τον τζεναμο τεννε και λοιπον τρεχαντηρων

δεν υπαρχει φερ πλει σε ζωα
δεν υπαρχει οικτος σε κανεναν

κρυο αιμα λεμε

:pashat:
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 20:44 »
και για να θυμούνται οι νεοτεροι υπηρξαν εποχες και για εμάς δύσκολες...ποιος ξεχναέι όταν
στο Πυργο με πανηλειακό  που δεν συμπληρώναμε 11αδα  ο Ντέτσικας έπαιξε οχι στη θέση
του τερματοφύλακα αλλά μέσα για να συμπληρωθει η 11αδα ....και δεν μας λυπήθηκε κανένας τότε...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 20:46 »
δεν υπαρχει φερ πλει σε ζωα
δεν υπαρχει οικτος σε κανεναν

+10000000..

παμε για το επόμενο..

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 21:35 »
Αν και δεν είχα σκοπό να εμπλακώ σε Δον Κιχωτικές συζητήσεις κι επειδή βλέπω ότι έχετε πάρει φαλάγγι τον jimako να επισημάνω δυο πράγματα.

ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

Γενικότερο το σχολιο μου για σεβασμό αντιπάλου.

1ον Δημιουργία άλλοθι.
Κλασσική παθογένεια του οπαδού.
"Ο Διαγόρας στήθηκε στον Τσάτσο. "
Το έγραψε ένας και το πήρατε όλοι (σχεδόν) αμάσητο.
Όποιος το ισχυρίζεται έιδε τον αγώνα ? Γιατί εγώ τον είδα και πέραν απ την κωλοφαρδία του Αναστό και το ταμπούρι μετά είδα έναν Διαγόρα να το παίζει 100% τον αγώνα και μια κερκίδα να βράζει κατά των τσάτσων.
Στήθηκε ο Διαγόρας ? Και με τι αντάλλαγμα ? Γιατί πέραν τσικουδιάς στο Μαχλά του "λείπουν 99 δραχμές για να συμπληρώσει 100ρικο" που λέμε.
Αν ναι τα βγάλαν απ το στοίχημα είναι έτοιμη η καραμέλα. Το ματς στοιχηματικά ήταν κι έμεινε μέχρι τελευταία στιγμή στα ίσια με αποδόσεις του τύπου 2,30-3,00-2,30. Ούτε σημαντικά ποσά κινήθηκαν ούτε είχαμε τίποτα στο λάιβ. Το παρακολουθούσα στο ανταλλακτήριο.
Αυτός που το πρωτοέγραψε (για στήσιμο Διαγόρα) κι όλοι που τόση θέρμη το υιοθετήσατε δεν θυμάμαι να το κάνατε θέμα όταν έγινε.
Εμέτο μου προκαλεί ο τσάτσος αλλά δεν σημαίνει πως όποιο μάτς κερδίζει είναι στημένο ! Αν είναι έτσι του στήθηκε και τ Αγρίνιο...

2ον Εμας δεν μας λυπήθηκαν το 96, το 86, το 66 και στο Αλβανικό μέτωπο.

Ειδικά το 96 που είμασταν "περιοδεύον θίασος" με φανέλες ΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ μας λυπήθηκαν και ΚΑΠΟΙΟΙ μας "γλέντησαν". Αυτούς που μας "γλέντησαν" να τους τσακίσουμε κι αυτούς που μας "σεβάστηκαν" να τους σεβαστούμε. Αλλά να γαμάμε το Διαγόρα επειδή μας είχε πηδήξει ο Ιωνικός είναι οτι να ναι.
Αμα θέλουν οι παλιοί πιάνουμε και τα μάτς του 96 ένα ένα.

Απο κεί και πέρα ο καθένας βλέπει την ομάδα όπως θέλει αλλά να μην δημιουργούμε "εικονικές πραγματικότητες" και να μην κάνουμε "επιλεκτική" ανάγνωση της ιστορίας της ομαδας.

Απο κάποιους νέους δεν έχω απαιτήσεις αλλά απο κάποιους 35+ θα το απαιτούσα.

Αυτό κι ειλικρινά δεν επανέρχομαι κι επαναλαμβάνω δεν στέκομαι στο χθεσινό που δεν ήταν και κάτι τραγικό.
Συμφωνω με τη γενικοτερη φιλοσοφια της τοποθετησης σου el toro...
 η χθεσινη μας νικη εγινε με μηχανες στο ρελαντι για 40 λεπτα τουλαχιστο,χωρις τον πρωτο σκορερ σν ενδεκαδα...τι αλλο να καναν οι παιχτες,δεν καταλαβαινω..να σουταρανε στο Μιτσικελι η στο Φροντζο?εαν γινοταν κατι τετοιο θα καταντουσε φαρσοκωμωδια και δεν ξερω τι θα λεγαμε παλι.
  Εξαλου κι οι αντιπαλοι δεν το πηραν βαρεως,προς τιμην τους,αν κρινω απ τις δηλωσεις του προπονητη τους ,ο οποιος απεδωσε τη δεουσα τιμη στην ομαδα μας ,μιλωντας τη γλωσσα της πραγματικοτητας.
any way μονο σ ενα σημειο διαφωνω...πραγματι στον αγωνα  με τους τσατσους οι Διαγορες εδειξαν δυναμισμο και μαχητικοτητα(σαν καμικαζι εμπαιναν σε μερικες φασεις).Ομως η στραβη εγινε απ τον τερμαtoro τους με τοσο χονδροειδη τροπο ( μαλλον γι αυτο τον εβγαλε αμεσως μετα )που εβγαζε ματια...Αν ηταν ηθελημενο η οχι δεν θα το μαθουμε ποτε ,εκτος κι αν τον φερουμε στα Γιαννενα και τον ταραξουμε στο καψονι  :P (εχω διατυπωσει σχετικη προταση σε προηγουμενο ποστ) :P μεχρι να ομολογησει,η μεχρι να μαθει να πιανει τη μπαλλα οταν ερχεται απο 40 μετρα με μετρια ταχυτητα. :P 
 Οι υπολοιποι Διαγορες πραγματι επαιξαν με παθος σ εκεινο το ματς, οπως και οι φιλαθλοι τους  γεμισαν το γηπεδο και εκραξαν τους τσατσους επαρκως ... :mono:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 11 Απρ 2011 12:44 »
Από http://baladoros.com/nea/8854
Παράθεση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα μεγατόνων, αναμένεται να σκάσει σύντομα από την ΟΥΕΦΑ, για τον πρόσφατο αγώνα Β-Εθνικής ΠΑΣ Γιάννενα –Διαγόρας Ρόδου, που έληξε με 5-0.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μπαλαδόρου» στην ΟΥΕΦΑ  έχει σημάνει συναγερμός, καθώς ο Στοιχηματισμός στην Ασία για το εν λόγω παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.

Μάλιστα κάποιοι στοιχημάτισαν όλη την περιουσία τους στο 5-0 και σε 5 γκολ διαφορά.

Ειδικά οι Ροδίτες, πόνταραν όλο …το νησί στο 5-0 και στα 5 γκολ διαφορά…

Το site δεν μου φαίνεται και από τα εγκυρότερα, αλλά όσο να'ναι την ζημιά του στην εικόνα της ομάδας την κάνει.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 11 Απρ 2011 14:08 »
στήθκαμαν τωρα εδω κι περιμενμε

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #81 στις: Δευ 11 Απρ 2011 14:52 »
Από http://baladoros.com/nea/8854
Παράθεση
Ειδικά οι Ροδίτες, πόνταραν όλο …το νησί στο 5-0 και στα 5 γκολ διαφορά…
Το site δεν μου φαίνεται και από τα εγκυρότερα, αλλά όσο να'ναι την ζημιά του στην εικόνα της ομάδας την κάνει.
Ποιό νησί πόνταραν δεν μας είπαν, την μαδαγασκάρη, τη ρόδο ή το νησάκι; Να ξέρουμε γιατί ποσά μιλάνε. Το συγκεκριμένο πάντως που λέει στήνεται και χωρίς τον πας... και ο διαγόρας δεν είναι και χτεσινός
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο