Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ  (Αναγνώστηκε 16090 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #75 στις: Δευ 07 Μάρ 2011 16:31 »
Nigel Farage-Iron Fist in Greece(Greek Subs).flv

αυτος ειναι ελληνας με μεγαλα αρχιδια και αν δεν ειναι θα πρεπει να γινει επειγοντος μεταγραφη!!!!!!!!!1δεν ειναι δυνατον εδω να γεννηθηκε η δημοκρατια και να μην εχουμε εναν τετοιο ευρωβουλευτη να διδασκει δημοκρατια και η ελλαδα να μην εχει ουτε εναν........ειναι τραγικη ειρωνια
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 18:23 »
DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ

Όταν η δημοκρατία

υποτάχθηκε στο χρέος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν από τα τέλη Μαρτίου χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.

Ο Αρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος  Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Φερνάντο Σολάνας, δημοσιογράφοι όπως  o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ. 

Τη μουσική επένδυση προσφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας και επιστημονική επιμέλεια έχει ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Την παραγωγή του DEBTOCRACY ανέλαβε η εταιρεία BitsnBytes. Το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου.

Σε αυτή την προσπάθειά ζητάμε τη βοήθειά σου. Οι δημιουργοί του DEBTOCRACY εργάστηκαν αφιλοκερδώς αλλά τα έξοδα ανέρχονται ήδη σε χιλιάδες ευρώ. Προκειμένου να αποφύγουμε κάθε είδους εξαρτήσεις απευθυνόμαστε σε συνδικάτα και εργατικές ενώσεις. Κυρίως όμως απευθυνόμαστε σε πολίτες που θέλουν να γίνουν συμπαραγωγοί. Ενίσχυσε και εσύ την παραγωγή  ενός ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ, καταθέτοντας όσα χρήματα επιθυμείς μέσω Paypal ή σε τραπεζικό λογαριασμό. Όσοι το επιθυμούν θα αναφέρονται ως συμπαραγωγοί.


O Αρης Χατζηστεφάνου είναι δημιουργός της εκπομπής Infowar στο Ρ/Σ Σκάι και αρχισυντάκτης του Thepressproject.gr

H Κατερίνα Κιτίδη είναι αρχισυντάκτρια του tvxs.gr και του τηλεοπτικού Infowar.

ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ στο
http://www.debtocracy.gr/

Αποσυνδεδεμένος pasajax

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 318
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 19:20 »
Και για να μην ξεχνιόμαστε και το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ ψήφισε υπέρ του μνημονίου...
η ΝΔ είναι και αυτή με το μνημόνιο καθώς και η Ντόρα.
Για να ξέρουμε τυπικά ποιους έχουμε υπέρ του μνημονίου.

Η πτώχευση πιθανόν να έρθει, η φτώχεια και η ανεργία μας έχει βαρέσει την πόρτα ήδη.

Ξέρουμε και τον φταίχτη, ξέρουμε και τα ψέματα, υποπτευόμαστε και τι θα γίνει.

ΥΣ) Ρε κουμπάρε: .....τα γκουλάγκ είναι εδώ , εδώ και χρόνια, και τωρα θα γίνουν χειρότερα....!!!!
ΥΣ) Οποιος συμφωνεί με τα μέτρα ας το πεί...και ας αφήσει αυτούς που δεν φταίνε στην ησυχία τους.
ΥΣ) Για να είναι λίγοι πλούσιοι σημαίνει πρέπει να υπάρχουν πολλοί και φτωχοί.
ΥΣ) Ας κάνει κάποιος μιά βόλτα στην πολή και θα διαπιστώσει τι κινείται κλπ.

ΥΣ) Τελικά έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε;;;
Εχουμε δικαίωμα να έχουμε δωρεάν υγεία;;;
Εχουμε δικαίωμα να έχουμε δωρεάν παιδεία;;;
Εχουμε δικαίωμα να δουλεύουμε ως άνθρωποι και όχι ως δούλοι;;;
Εχουμε δικαίωμα να γίνουμε καλύτεροι πνευματικά;;;
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.986
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #78 στις: Παρ 08 Απρ 2011 10:21 »
http://eimaimama.blogspot.com/2011/04/blog-post_07.html
Η "λιτότητα" μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και με μια γερή δόση βρετανικού χιούμορ. Εξαιρετικό χιουμοριστικό βιντεάκι για την κρίση!

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #79 στις: Παρ 08 Απρ 2011 11:55 »
O Αρης Χατζηστεφάνου είναι δημιουργός της εκπομπής Infowar στο Ρ/Σ Σκάι και αρχισυντάκτης του Thepressproject.gr


Ήταν, μέχρι πριν 5 μέρες που απολύθηκε, γιατί έκανε εκπομπή στυγνής ιδεολογικής προπαγάνδας, σύμφωνα με τον Μπάμπη..
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #80 στις: Παρ 13 Μάι 2011 22:43 »
Sehr geehrter Premierminister, lieber Herr Papandreou


Brief an Georgios Papandreou


von Gabor Steingart

με μεγάλο σεβασμό  παρακολουθεί ο Δυτικός κόσμος τις προσπάθειές σας να αντιμετωπίσετε την κρίση του χρέους της χώρας σας. Καμία άλλη δημοκρατική χώρα δεν έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Συρρικνώνετε τον κρατικό μηχανισμό, πολεμάτε τη διαφθορά, μαθαίνετε τους πολίτες της χώρας σας να επιδεικνύουν φορολογική ειλικρίνεια. „Θέλω να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων“, είχατε δηλώσει το βράδυ της εκλογής σας. Αλλά στην πραγματικότητα επιθυμείτε να επιστρέψει στους Έλληνες κάτι πολύ πιο πολύτιμο: η ανεξαρτησία τους, την οποία έχασαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Οι εταίροι σας είναι οι τράπεζες. Η σύμβαση συνεργασίας έχει συναφθεί σε ένα μεγάλο χρεόγραφο.

Για μένα είστε ένα σύγχρονος ήρωας. Προσπαθείτε να επιτύχετε το ακατόρθωτο. Ως υιός ενός πολιτικού, ο οποίος κυνηγήθηκε από τη στρατιωτική χούντα, μεγαλώσατε με έναν κίνδυνο. Όταν οι αξιωματικοί αναζητούσαν τον πατέρα σας, ο οποίος κρυβόταν στη σοφίτα, σας έβαζαν ένα απασφαλισμένο πιστόλι στο μέτωπο και σας ζητούσαν να μιλήσετε. Αποφύγατε  τόσο επίμονα να μαρτυρήσετε τον πατέρα σας, μέχρι που εκείνος – ο οποίος με τη σειρά του είχε αγωνία για τη ζωή του παιδιού του – αποκαλύφθηκε, αφήνοντας  το σημείο που κρυβόταν και εμφανίστηκε. Τέλος φύγατε μαζί του για την Αμερική, όπου και περάσατε τα χρόνια της νεότητάς σας. Τα αγγλικά σας είναι έξοχα, η αντίληψή σας αιχμηρότατη και η θέλησή σας σιδηρά. Όλα αυτά  είχα την ευκαιρία να τα διαπιστώσω, όταν την περασμένη άνοιξη στα πλαίσια μιας συζήτησης συναντηθήκαμε στο υπηρεσιακό σας γραφείο. Είστε αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν larger-than-life-character.

Οι προηγούμενες  Κυβερνήσεις οδήγησαν τη χώρα σας στα πρόθυρα της καταστροφής. Ο κρατικός προϋπολογισμός της Ελλάδας είναι επιβαρυμένος με 340 δισεκατομμύρια Ευρώ χρέους. Αυτό αντιστοιχεί στο 155-πλάσιο του κέρδους  των 60 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας σας και το 1,5-πλάσιο εκείνου, το οποίο επιτρέπει η Συνθήκη του Maastricht.

Αυτή η εφημερίδα πριν από ένα χρόνο είχε απευθύνει κάλεσμα για αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων, προκειμένου να δώσει στη χώρα αυτό, το οποίο η Ελλάδα χρειάζεταιπολύ περισσότερο από ότι τα χρήματα: εμπιστοσύνη. Επιθυμούσαμε να βοηθήσουμε στο να βρεθεί μια λύση ιδιωτικής χρηματοδότησης για τα προβλήματά σας, χωρίς να απαιτηθούν χρήματα από τους ευρωπαίους φορολογούμενους. Επιθυμούσαμε να βοηθήσουμε ώστε να χαλαρώσει ο κλοιός της αυξανόμενης αμφιβολίας και των αυξανόμενων τόκων. Αυτό το ήθελαν όλοι, όσοι σας έδιναν εγγυήσεις και ενέκριναν κονδύλια: Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ, οι ηγέτες των Κυβερνήσεων.

Ωστόσο, από τότε ο κλοιός σφίγγει ολοένα και πιο γρήγορα, όχι πιο αργά. Μέχρι το 2013 στα 298 δισεκατομμύρια χρέους από την ανάληψη των καθηκόντων σας μόνο από τις πιστώσεις διάσωσης θα προστεθούν και άλλα 110 δισεκατομμύρια. Και την ερχόμενη Δευτέρα  θα πρέπει να εγκριθούν εκ νέου 60 δισεκατομμύρια Ευρώ. Όταν συναντηθήκαμε, το Μάιο του 2010, το επιτόκιο, με το οποίο δανειζόταν η χώρα σας για δέκα χρόνια, ήταν 8 τοις εκατό. Σήμερα το πρωί ήταν 16 τοις εκατό. Και θα μπορούσε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Ήδη από επιτόκιο 16 τοις εκατό δεν αποδίδει καμία επιχειρηματική επένδυση και «σκοτώνεται» η οικοδομική δραστηριότητα. Κανένα κράτος στον κόσμο δε μπορεί να πληρώνει μονίμως τόκους με επιτόκιο 16 τοις εκατό. Η πικρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει να δεχτείτε εσείς και όλοι, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την Ελλάδα είναι, ότι η βοήθεια δε βοηθά. Η χώρα περιέρχεται σε ένα διαρκώς μεγαλύτερο αδιέξοδο.

Οι επενδυτές απαιτούν μια τόσο υψηλή προσαύξηση κινδύνου, διοτι δεν εμπιστευουν τον εαυτο τους. Στο 16 τοις εκατό συνυπολογίζεται και η μερική απώλεια της επένδυσης. Οι επενδυτές «μεθούν» με τα υψηλά επιτόκια. 

Εσείς ως Πρωθυπουργός προσπαθείτε, να απαλλάξετε τους επενδυτές από τις ανησυχίες τους, με το να εξοικονομείτε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε, με το να πουλάτε κρατικές επιχειρήσεις και με το να βάζετε στο λαό σας ολοένα μεγαλύτερους φόρους. Παρόλα αυτά το ίδιο το πρόγραμμα καταπολέμησης της ανησυχίας καλλιεργεί ένα κλίμα μεγαλύτερης ανησυχίας. Ο λαός υποφέρει, τα χρέη διογκώνονται, η οικονομία συρρικνώνεται, με αποτέλεσμα από μια πίτα που ολοένα μικραίνει να πρέπει να δίνετε στους επενδυτές ολοένα μεγαλύτερα κομμάτια. Το ακαθάριστο εθνικό προϊόν εντός του 2011 θα μειωθεί κατά τουλάχιστον τρία τοις εκατό. Θα έπρεπε ωστόσο να αυξηθεί κατά 3 τοις εκατό, αν μέχρι το 2040 θέλετε να μειώσετε το χρέος σας στα όρια που έχει θέσει η Συνθήκη του Maastricht. Αυτό καθίσταται ολοένα και λιγότερο ρεαλιστικό. 

Ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας. Η αλήθεια είναι η δίδυμη αδερφή της πραγματικότητας. Και στην πραγματικότητα μπορεί να συμβεί, αυτό που συμβαίνει σε ένα οικοσύστημα που έχει υπερλιπανθεί. Καταρρέει. Έχει υποστηριχθεί υπέρ το δέον. Ακόμα και η πραγματικότητα, ότι η Ελλάδα πρέπει να μειώσει τις δαπάνες της έχει μεταβληθεί σε κάτι ανέφικτο. Η ελληνική Εθνική Οικονομία δεν αντέχει πλέον αυτή την αλήθεια, αντιδρά αλλεργικά σε αυτήν. Το ορθό πλέον είναι το λάθος. Μειώσατε ήδη τις συντάξεις, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκαν κατά 30 της εκατό, οι τιμές πετρελαίου και βενζίνης αυξήθηκαν κατά 50 τοις εκατό περίπου.  Δε μπορείτε να κάνετε περισσότερη οικονομία στη χώρα σας. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση δε μπορεί να σας υποστηρίζει με νέες πιστώσεις.

Πλησιάζει η μέρα, κατά την οποία το κουρασμένο σώμα της ελληνικής οικονομίας δε θα μπορεί να αποδώσει άλλο. Η ελληνική οικοδομική δραστηριότητα έχει μειωθεί κατά 70 τοις εκατό. Ο τζίρος των εμπόρων αυτοκινήτων έχει μειωθεί κατά το ήμισυ. Ημερήσιες εξαγωγές ύψους ενός τρισεκατομμυρίου Ευρώ, σύμφωνα με το παράδειγμα της Γερμανίας, είναι μη ρεαλιστικό για μια μικρή χώρα. Αλλά τα 50 εκατομμύρια, τα οποία επιτυγχάνει το εξωτερικό εμπόριο της Ελλάδας σε ημερήσια βάση, είναι πολύ λίγα. Αν η ελληνική εθνική οικονομία ήταν μάτι, θα δάκρυζε. Αν η ελληνική εθνική οικονομία θα μπορούσε να πει μόνο μια λέξη, αυτή θα ήταν: σταματήστε! Πλησιάζει η μέρα, η οποία θα κάνει τους επενδυτές να βλέπουν εφιάλτες τη νύχτα. Σε αυτή την ημέρα όλα τα στόματα θα ψελλίζουν τη λέξη "αφερέγγυος".

Αυτή ωστόσο είναι και η ημέρα, κατά την οποία γεννιέται και μια νέα αλήθεια: Μη μειώνετε τις δαπάνες, αλλά επενδύστε: αυτό θα ήταν το νέο σύνθημα. Προκειμένου η ελληνική εθνική οικονομία να αναπτυχθεί και πάλι. Όχι χρέη στα χρέη, θα ήταν τότε μια καλή συμβουλή, αλλά επιμήκυνση του χρέους, κούρεμα, ίσως και πλήρης αναστολή για ένα διάστημα. Για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. 

Θα ειναι μια μέρα υπερβολικών απαιτήσεων, κυρίως για εκείνους, οι οποίοι δάνεισαν χρήματα σε εσάς και στο λαό σας. Οι αγορές θα παγώσουν από φόβο. Και έπεται συνέχεια. Από την Αργεντινή  του έτους 2001, το Μεξικό της έναρξης της δεκαετίας του ’80 και της Γερμανίας μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον, τουλάχιστον για υπερχρεωμένα κράτη.

Αξιότιμε Κύριε Παπανδρέου, έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας και το κράτος σας. Μέχρι σήμερα προσπαθήσατε το ακατόρθωτο. Τώρα θα πρέπει να κάνετε το εφικτό.  Όπως ως ανήλικος ξεγελάσατε τους αξιωματικούςκαι δεν προδώσατε τον πατέρα σας, έτσι και τώρα δε θα πρέπει να προδώσετε την υπερηφάνεια των Ελλήνων –  προκειμένου να σώσετε τη χώρα σας. Αντιληφθείτε τη νέα, δυσάρεστη πραγματικότητα, πριν σας χτυπήσει την πόρτα. Κινείται ήδη απειλητικά προς το μέρος σας.

Με εκτίμηση,

υμέτερος

Γκαμπόρ Στάϊνγκαρτ

http://www.handelsblatt.com/politik/international/sehr-geehrter-premierminister-lieber-herr-papandreou/4169498.html

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 17 Μάι 2011 01:39 »
Ξεκινά ο έλεγχος του χρέους από τη μεριά της κοινωνίας

Αθήνα, 16 Μαΐου 2011

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 15 Μαΐου 2011 στο Πολυτεχνείο, όπως είχε ανακοινωθεί, ανοικτή συνάντηση εργασίας οικονομολόγων και νομικών όπου συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η ερευνητική δουλειά για το δημόσιο χρέος. Υπήρξε σημαντική συμμετοχή ενδιαφερομένων οι οποίοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν τον λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους, από την μεριά της κοινωνίας και των πολιτών. Η δουλειά αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα που θα πιέσει να ανοίξουν τα βιβλία του δημόσιου χρέους ώστε ο ελληνικός λαός να μην πληρώσει ένα χρέος για το οποίο δεν ευθύνεται.
Ειδικότερα οι ομάδες εργασίας θα ασχοληθούν με τα ακόλουθα 20 θέματα κατανεμημένα σε ευρύτερες ενότητες:
1.Swaps της Goldman Sachs.
2.Ιδιωτικοποιήσεις.
3.Ολυμπιακοί Αγώνες
4.C4I
5.Ομολογιακά δάνεια
6.Δανειακές συμβάσεις και ειδικότερα αυτή του Μνημονίου
7.Όροι διαπραγμάτευσης και εκκαθάρισης στη δευτερογενή αγορά ομολόγων
8.Ανατοκισμός
9.Παλαιότερα δάνεια
10.Γερμανικό κατοχικό δάνειο
11.Αγορές πολεμικού υλικού
12.Παραγραφές χρεών της εφορίας προς ιδιώτες
13.Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, βάσει της οποίας ο ίδιος ο ΟΗΕ αναγνώρισε τη δυνατότητα παύσης πληρωμών του δημόσιου χρέους αν η εξυπηρέτησή του λειτουργεί εις βάρος των κοινωνικών δαπανών
14.Όρια του 60% και 3% που θέτει η Συνθήκη του Μάαστριχτ για το δημόσιο χρέος και το δημ. έλλειμμα αντίστοιχα, η υπέρβαση των οποίων θέτει ευθέως ζήτημα νομιμότητας για το επιπλέον χρέος που συγκεντρώθηκε.
15.Αναφορές του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
16. ΣΔΙΤ και συμβάσεις παραχώρησης.
17.Ισοτιμία και όροι ένταξης δραχμής σε ευρώ
18.Χρέος προς ιδιώτες
19.Συνέπειες από μια πιθανή παύση πληρωμών

Όσοι άλλοι, οικονομολόγοι και νομικοί, πέραν αυτών που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες, παρακαλούνται να ενημερώσουν την Επιτροπή (μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011) στο ακόλουθο μέιλ: leovat@yahoo.com, αν είναι δυνατόν διευκρινίζοντας και το θέμα ή/και θέματα που τους ενδιαφέρουν. Μέσω του ίδιου μέιλ καλούνται να επικοινωνήσουν και όσοι, κυρίως άλλων ειδικοτήτων, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα επικοινωνίας, διευκρινίζοντας το.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Επικοινωνία:
info@elegr.gr
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !