Αποστολέας Θέμα: Ανοιχτή Επιστολή PAS.gr  (Αναγνώστηκε 1638 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 264
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Ανοιχτή Επιστολή PAS.gr
« στις: Σαβ 18 Ιούν 2011 00:19 »


Εντυπωσιακή η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, που λύνει επιτέλους τον γόρδιο δεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Eπειδή είναι γνωστή η αντικειμενικότης του αγνού αυτού υπηρέτη του αθλητισμού, θεωρούμε ότι αδικεί σε ορισμένα σημεία κάποιες ομάδες. Γνωρίζουμε ότι το κάνει γιατί είναι ανιδιοτελής, γι΄αυτό και θια προσπαθήσουμε στο ίδιο πνεύμα, να βελτιώσουμε, το απίστευτης ωριμότητας και έμπνευσης πόνημα-πρόταση:

1. Να μην ληφθούν υπόψη οι αδειοδοτήσεις παρά μόνον για τις ομάδες, που τερμάτισαν στις θέσεις 1-16 της super league και 1-2 και 4-18 της football league με ακόμη πιο αυστηρά κριτήρια, στο πνεύμα της uefaς.

2. Nα προχωρήσει η ΕΠΟ σε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ως εξής:
Αυστηρά και μόνο για την περίοδο 2011-12, να αυξηθούν οι ομάδες της super league σε 34.
Για την επόμενη περίοδο 2012-13 να υποβιβαστούν από την super 16 ομάδες (αν η ομάδα με έδρα το Βαρδινογιάννειο τερματίσει 18η). Μπορεί να υποβιβαστούν και 15 (αν η ίδια ομάδα τερματίσει 19η). Και ούτω καθ' εξ'ής.
Στην περίπτωση που η ίδια ομάδα, τερματίσει 34η, είναι προφανές, ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία, ενώ θα ανεβούν άλλες 18, ώστε την μεθεπόμενη περίοδο, να παγιωθεί η superlague στις 52 ομάδες, νούμερο, που αντικειμενικά είναι το ιδανικό για την Ελλάδα.

3. Την παραμεθεπόμενη περίοδο 2013-14, πάντα σε εξάρτηση με τη θέση που θα τερματίσει η, περί ης, ο λόγος ομάδα, να γίνουν 51 οι ομάδες της super, εκτός κι αν και πάλι δεν τα καταφέρει, οπότε προτείνουμε, να μην υποβιβαστεί καμία και να ανεβούν άλλες 92, φτάνοντας έτσι σε μια γρόσα (144) τις ομάδες στη super, που ήταν από ανέκαθεν πάγιο αίτημα, όλων των ειδημόνων του ποδοσφαίρου, λαμβανομένου επίσης υπόψη, ότι το 144 ειίναι 12 δωδεκάδες, πράγμα σημαντικό στην σημειολογία των αριθμών.

4. Να τεθεί άμεσα προς ψήφιση, μόνο από τους Κρήτες βουλευτές σχέδιο νόμου, που θα προβλέπει, ότι ομάδες που το (αυστηρά και μόνο δισύλλαβο) όνομά τους αρχίζει από Ο και τελειώνει σε φη, να μην υπάγονται επί μονίμου βάσεως στο σύστημα αδειοδότησης, να εξαιρούνται επίσης από υποβιβασμούς και να έχουν δικαιωματικά, κάθε χρόνο ένα, ή, ακόμη, και δύο εισιτήρια για το champions league.
Στην περίπτωση που υπερψηφιστεί το ανωτέρω νομοσχέδιο, ας μη φτάσουν μια γρόσα οι ομάδες της super και να μην ληφθούν υπόψη οι παράγραφοι 2 και 3 της παρούσης, ως ασόβαρες.

5. Σχετικά με το θέμα των πλαστογραφήσεων, δεδομένου ότι εμπλέκονται πολλές ομάδες και σε συνδυασμό με την πρώτη πρόταση, να εφαρμοστεί αυστηρά το άρθρο 333333, παρ,3 του πειθαρχικού κώδικα, ώστε να υποχρεωθεί η επο να πληρώσει τα χρέη των πλαστογράφων, για να γνησιεύσουν οι ενημερότητες και να επιβληθεί πρόστιμο, σε όσους πονηρούς ανακάλυψαν τις πλαστογραφίες.

6.  Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε, όπως είπε με υποννοούμενα γνωστός βουλευτής, ότι "ανδρός πεσούσης, πας ανήρ ανδρεύεται", ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό, ρήση που πρέπει να ληφθεί τόσο σοβαρά υπόψη όσο και η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά και η βελτιωμένη δική μας.

Μετά τιμής, διατελόντες

www.PAS.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 18 Ιούν 2011 00:44 από PAS.gr »
Τα επίσημα κείμενα του pas.gr