Αποστολέας Θέμα: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα  (Αναγνώστηκε 7726 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Βασικά πιστεύω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κριτική γιατί τα διαβάζουν οι παίχτες, αγχώνονται και δεν μπορούν να αποδώσουν σωστά στις διακοπές τους!

Απλά θα ήθελα να σημειώσω 3-4 πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση τη φετινή χρονιά:


1. Ένα πράγμα που δεν το έχει γράψει κανείς είναι οι βαθμοί που πήραμε λόγω της ηλικίας των παικτών μας. Όλες οι ομάδες βάλανε μέσα τους πιτσιρικάδες ενώ εμείς τους 40άρηδες.
- Για θυμηθείτε λίγο στα ματς με τα πιτσιρίκια του λεβαδειακού που πήραμε 4 πόντους λόγω εμπειρίας.
- Θυμηθείτε το γκολ της ισοφάρισης στη λιβαδειά όπου συμμετέχει ο παγκόσμιος 40χρονος Μπακαγιόκο και ο 34χρονος Κυριάκος. Στη φάση του γκολ έχουν αντιπάλους τους πιτσιρικάδες αμυντικούς του λεβαδειακού. Ε, δε θα την κάνουν τη ζημιά λόγω εμπειρίας?
- Θυμηθείτε στην Τούμπα τον μικρό Κλάους Αθανασιάδη και τα άλλα πιτσιρίκια του παοκ να προσπαθούν μάταια να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις απέναντι στους πολύπειρους 36χρονους Πάντο και Κηπουρό.
- Θυμηθείτε τα πιτσιρίκια της Κέρκυρας να προσπαθούν μάταια να ισοφαρίσουν τον 36χρονο Κηπουρό και να τρυπήσουν τον 36χρονο Κώτσιο.
- Θυμηθείτε τη νίκη με την αεκ πως κλέβει η πολυμήχανη αλεπού που λέγεται Κυριάκος από τον 18χρονο αμυντικό και βάζει το τρελλό γκολ του.

Καλές επενδύσεις οι πιτσιρικάδες μακροπρόθεσμα, αλλά o 20αρης δεν μπορεί να κερδίσει τον 35άρη. Είναι ενάντια στη φύση.


2. Η Παναγιά το γύρισε το κουμπί. Όποιος ευαισθητούλης ενοχλείται από τα κολλήματα του Άγγελου, μπορεί να χρησιμοποιεί τις λέξεις «Αλλάχ», «Βούδας», «Τζέικομπ» (αυτός που έκανε κουμάντο στο lost) «τύχη», «μοίρα» και ούτω καθεξής. Μας ευνόησε σκανδαλωδώς αυτός ο παράγοντας. Θα θυμήσω μόνο 3 στιγμές.
- Στο ματς με το αγρίνιο εντός είχαμε 11 βαθμούς στη ζώνη του υποβιβασμού, ο παναιτωλικός 17. Θέλαμε μόνο νίκη. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέφταμε, λόγω ραγδαίων εξελίξεων μιας και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Ο Άγγελος στο ημίχρονο βγάζει τον πρώτο σκόρερ για να βάλει έναν άμπαλο χαφ. Κι όμως έγινε το θαύμα με δικό του γκολ.
- Στο ματς με τη Δράμα εντός προερχόμασταν από 2 ήττες (μας δοκίμασε ο Θεός, ή ο Αλλάχ, ή ο Τζέικομπ,ή η τύχη κλπ) και είχαμε 18 βαθμούς μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Θέλαμε μόνο νίκη γιατί αλλιώς πέφταμε. Ο Άγγελος βάζει αλλαγή το Ντάσιο, τον βάζει σέντερ φορ (!) και αυτός καρδίζει το πέναλτι!
- Με το λεβαδειακό εκτός είχαμε ΜΟΝΟ ήττες χωρίς γκολ σε μια προιστορία που δεν έχει ξαναγίνει σε ολόκληρη τη Γη. Θυμηθείτε πως πήραμε το Χ, θυμηθείτε το γκολ στο 88 και τα 2 χαμένα τετ α τετ σε κενό τέρμα! Αν χάναμε ο λεβαδειακός θα πήγαινε 28 ( και δε θα χτυπούσε τα επόμενα) και μεις θα μέναμε στους 24. Αλλά έγινε το 26-25 στο τέλος.

Θυμηθείτε τις προηγούμενες φορές πως πέφταμε: Τα άτυχα μπαράζ της μιας φάσης, τις άτυχες ήττες στα κρίσιμα ματς, το διπλό δοκάρι του Ρόβα κλπ κλπ.


3. Μάλλον δεν έχει ξαναυπάρξει χειρότερος μεταγραφικός σχεδιασμός. Τι να πρωτοθυμηθούμε: Χουτ, Κουέβας, Μπαγκαγιόγκο, Ζαιρί, φυγή Μπουζίντ κλπ κλπ.
Σαν τον παλιατζή: Όλα τα παλτά μαζεύω! :pashat:
Ο σαπιοκοιλιάς Ζαιρί κόστιζε 320 μύρια σύμφωνα με δημοσίευμα. Αυτή την εποχή έπαιρνες 5-6 ενδεκαδάτους με τα ίδια λεφτά. Το άσχημο όμως για μένα ήταν ότι στην αρχή θέλανε το Λεμονή και για 2η επιλογή είχαν τον Άγγελο. Το φώναζα τότε από το φόρουμ. Πάρε Άγγελο, όχι Λεμονή (scripta manet  ;)). Τελικά έκατσε κουτί ο Άγγελος οικονομικά γιατί γλίτωσε ένα σωρό λεφτά, ούτε ακριβές μεταγραφές έκανε, ούτε τον ψείρισε όπως έκανε ο Λεμονής στον Κωστούλα. Το έλεγε ο Άγγελος ότι δε χρειάζονται μεταγραφές, παρόλο που δεν είχαμε σέντερ φορ. Κι όμως, επαληθεύτηκε!

Βάλτο καλά στο μυαλό σου κύριε Χριστοβασίλη: Έχεις βάλει πολλά λεφτά στην ομάδα συνολικά. Τα περισσότερα όμως έχουν πάει χαμένα και αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Άγγελος είναι εγγύηση και σε αυτό τον τομέα. Κουτί σου έκατσε. Κράτα τον, εκτός των άλλων και για τη δική σου τσέπη.


4. Με ΝτεΜολ μέχρι το τέλος και με όριο τους 30 βαθμούς ίσως μέναμε, ίσως όχι. Μάλλον όμως θα υποχρεωνόμασταν στο τέλος. Με όριο τους 33 δε μέναμε με τίποτα.
Ο στόχος επετεύχθη. Μείναμε στην Α, κάτι που ήταν αυτοσκοπός. Πάμε για την 18η χρονιά μας στην Α εθνική. Είμαστε στη 19η θέση της σχετικής κατάταξης. Η ιστορία μας χρωστάει πολλά. Νομίζω ότι μια 10ετία στην Α με παράλληλη κατάκτηση κυπέλλου και 1-2 εξόδους στην ευρώπη θα είναι καλά. Οι εποχές είναι καλές. Μόνο ο γαύρος είναι φόβητρο, κανένας άλλος. Το ποδόσφαιρο έχει υποτιμηθεί και θα συνεχίσει, όπως και όλα τα πράγματα. Ένας καλός ενδεκαδάτος παίκτης Α εθνικής κοστίζει όσο ένας ενδεκαδάτος παίκτης Γ εθνικής πριν από 5-6 χρόνια. Πρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση. Κράτα τον Άγγελο, δώσ’ του και κάτι παραπάνω. Αξίζει.   


ΥΓ.
Η χρονιά ήταν πολύ κουραστική. Πραγματικά είμαι κομμάτια. Λιώσαμε στα κομπιουτεράκια, στο άγχος και τις προβλέψεις. Την ευχαριστήθηκα πολύ και αυτή τη χρονιά σε σημείο που σιχαίνομαι τον εαυτό μου! Πολύ γεμάτη χρονιά. Και η δικαίωση στο τέλος και η πορεία τρένο ήταν όλα τα λεφτά. Ξεχαστήκαμε λίγο με τον ΠΑΣ από τα πραγματικά προβλήματα και όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που κυκλοφορεί λόγο οικονομικής κρίσης.

Αποφάσισα να μην ξαναασχοληθώ και να σπάω το κεφάλι μου καλοκαιριάτικα πως θα παίζει η ομάδα, τι μεταγραφές χρειάζονται, σε ποιες θέσεις κλπ. Βαριέμαι αφόρητα, άσε που έχω και σημαντικότερα να ασχοληθώ.
Πέρσι γκρίνιαζα για επιθετικό και από τις συζητήσεις στο φόρουμ είχαμε συμφωνήσει με πολλούς φίλους ότι λογικά ο ΝτεΜολ θα συνεχίσει την αμυντική τακτική της Β εθνικής και ήταν σίγουρο ότι θα κοιτάει να κρατάει το 0 πίσω και ότι βγει μπροστά.
Και έρχεται ο Αρης την πρώτη αγωνιστική και σου κάνει 5 τετ α τετ στο πρώτο μισάωρο. Άι καλά… 
Τσάμπα ψυχολογική φθορά, τσάμπα ξοδέψαμε φαιά ούσία. Αίσχος!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Και για να μην ξεχνιόμαστε: traváte óloi zdbirívliptu  :pashat: :joker: :pashat: :joker: :pashat: :joker:


« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Απρ 2012 11:47 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #1 στις: Τρι 24 Απρ 2012 19:31 »
Εύστοχος ως συνήθως ο lemorsero!!!! Στα περισσότερα συμφωνώ, σε μερικά έχω ενστάσεις. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή!!!!!!
Σε ότι αφορά αυτό με τις ηλικίες και την εμπειρία, δεν είναι πάντα έτσι. Η ομάδα μας είχε μάλλον μεγαλύτερο αριθμό παικτών +30 από όσο νομίζω χρειάζεται. Και πιστεύω ότι ένα κριτήριο  μη ανανέωσης κάποιων συμβολαίων πρέπει να είναι και το "ηλικιακό" ασχέτως της προσφοράς στη σαιζόν που έληξε. Ορθά τα παραδείγματα που ανέφερες, αλλά υπάρχουν και αντι-παραδείγματα όπως ο νεαρός Γεωργίου που κλέβει τη μπάλα προχτές στο 1ο μας γκολ στο χάντακα, ο νεαρός του Περιστερίου στο ματς της Αθήνας που νικά κατά κράτος τον Πάντο στο γκολ που φάγαμε και άλλα.
Ενα από τα καλά του ΝτεΜολ πιστεύω ήταν η πολύ καλή φυσική κατάσταση των παικτών, κι έτσι ισορρόπησε τον παράγοντα "ηλικία". Θαρρώ πως πρέπει να κατέβει ο μέσος όρος, ίσως και σε βάρος της ποιότητας, μιας και υπόλοιπες ομάδες της S.L δεν θα  έλεγα ότι ξεχειλίζουν από ποιότητα (πλην γαύρου ίσως -για τα ελληνικά δεδομένα πάντα-).
Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε (και σωστά το ανέφερε ο lemorsero) ότι τα ακριβά συμβόλαια και τα "ονόματα" δεν κάνουν τη διαφορά. Η σύγκριση Ζαϊρί Μπεσέρα είναι καταλυτική. Για να μη πω για Γεωργίου και Βίλα. Θυμάστε τι γραφόταν -ακόμα κι εδώ μέσα- ότι με μεταγραφές από το Διαγόρα, ή με άμπαλους Αλβανούς που τους έψαχνε στο χωρίο τους ο Αγγελής δεν πάμε πουθενά. Και σε πόσα ματς μας ξελάσπωσε ο .... άμπαλος.
Ενα άλλο πράγμα που θα ήθελα να σχολιάσω για τη φετινή χρονιά είναι για την διαιτησία. Γνωρίζετε οι πιο πολλοί εδώ μέσα σε τι "συμπάθεια" έχω αυτήν την συνομοταξία των ρέφερυ και πως θυμάμαι διαχρονικά τα εγκλήματα αυτών κατά του ΠΑΣ. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς .... Παγουρτζή, Λαγογιάννη, Πατρίκα, Ζαχείλα, Γερμανάκο (πατήρ), Γιαννακουδάκη, Νίκου, Βούλγαρη, Χέλη, Ναούμ, Μηντιούρη, Αγγελάκη, Δούρο, Τεροβίτσα, Ευθυμιάδη, Παππά ...... ατέλειωτος κατάλογος (πιο μεγάλος και από τηλεφωνικό) με κάποιους να ήδη μακαρίτες...
Όμως πρέπει να παραδεχθούμε ότι φέτος (αλλά και πέρυσι) είχαμε πολύ καλύτερες διαιτησίες από παλιότερες περιπλανήσεις μας στη S.L
Τελειώνοντας να αναφερθώ και στην παρουσία των φιλάθλων φέτος. Δυστυχώς ήταν η μικρότερη αναλογικά με την κατηγορία σε σχέση με το παρελθόν. Οι λόγοι πολλοί. Αφορούν και τα της ομάδας, αλλά και γενικότερα σχετίζονται και με την κοινωνικοοικονομική συγκυρία της χώρας.
Σήμερα ανακοινώθηκαν τα διαρκείας της νέας σεζόν.  Μειωμένες οι τιμές, αλλά τα ζόρια πολλά.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ  ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ!!


Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #2 στις: Τετ 25 Απρ 2012 02:00 »
Βασικά σημεία για την δικιά μου χρονιά ΠΑΣ. Καταρχήν ήταν η χρονιά που είπα πως θα κρίνω διοίκηση, σχεδιασμό κλπ.

Παταγώδης η αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.

-Μεταγραφικός σχεδιασμός. Μεταγραφές: μηδέν. Ο γεωργίου είναι η εξαίρεση στον κανόνα, στα όρια του στατιστικού λαθους. Ανανεώσεις: μηδέν. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις; Ο σιαλμάς γιατί δεν έμεινε ποτέ; ο μπαγκαγίοκο γιατί έμεινε; Ο μπουζιντ γιατί έφυγε; Ο Πολ ο μακελελέ που βρίσκεται;
-Επαφή με τον κοσμο. Μηδέν. (άντε να βάλω βάση για τις κσλές τιμές της ερχόμενης σεζόν). Το συνήθως μισοάδειο γήπεδο έσωσε την παρτίδα στο δεύτερο γύρο με την κάπως καλύτερη εικόνα της ομάδας
-Εγκαταστάσεις. Μηδέν. Πόσοι προπονητές πρέπει να περάσουν από τα γιάννενα που σου λενε πως θες γήπεδα και πλαστικό χλοοτάπητα; Υπήρχαν φορές που το γήπεδο ήταν σα να πέρασε εκεί καθαρά δευτέρα όλη η πόλη. Και βρείτε τα επιτέλους για τους Ζωσιμάδες
-Ροστερ. Από τα χειρότερα της κατηγορίας. Εχε χάρη που βρέθηκε προπονητής και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τους έκανε ομάδα

Πως και μείναμε;
Συμφωνώ στα περισσότερα με τα παιδιά από πάνω:
-Αναστασιάδης: Εσπασαν πολλά ρεκόρ και είχαμε ασυνήθιστα καλά στατιστικά στο δεύτερο γύρο. Νίκη με πάοκ εκτός; αεκ εντός; διπλό στο γεντι κουλέ και κέρκυρα; Δεν χάσαμε ούτε μια φορά από λεβαδειακό; Δεν θυμάμαι να έχουν ξαναγίνει πολλές φορές αυτά απο τον ΠΑΣ, και μάλιστα απο τον ΠΑΣ που ξέρω εγώ, όχι αυτό που θυμούνται οι παλαιότεροι.
-Είχαμε λιγότερο κακή ομάδα από άλλους
-Οχι τόσο εχθρικές διαιτησίες, συμφωνώ billy (αν και ο βίλα εξακολουθεί να είναι άμπαλος!)
-Τύχη: Βασικότατο. Τύχη ήταν που πήρες τον αναστασιάδη όχι σχεδιασμός.

Τι περιμένω από τη νέα χρονιά

Τίποτα. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά και να σας πω την αλήθεια δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση-χρήμα-αλλαγή νοοτροπίας. Περιμένω καραβιές παικτών, αποδεσμεύσεις των παικτών που ήρθαν, λάσπωμένο γήπεδο προπονήσεων, λασπωμένους ζωσιμάδες, φταίξιμο στον προπονητή και τούμπαλιν. Στόχος και πάλι η παραμονή

ΥΓ: Lemor έχασες πολύτιμο χρόνο με το σεντόνι που έγραψες και σε πρόλαβε η παέ και έβγαλε μόνη της τα διαρκείας για φέτος  :P
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #3 στις: Τετ 25 Απρ 2012 09:37 »
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ την μεταφερω εδω....

Ρίχνοντας μια ματιά πίσω, σε όλο το πρωτάθλημα, θα έλεγε κανείς ότι η πορεία της ομάδας μας ήταν μερικώς  επιτυχημένη.

Χάθηκαν ματς και βαθμοί που δεν χανόταν πχ η Ξάνθη εδω μέσα, με ένα φάουλ πήρε τρίποντο, Βαθμοί με Αγρίνιο εκτός, Παοκ εδώ μέσα, Εργοτέλη εδω μέσα, Δράμα εκτός, (καλά αυτοί είχαν σκυλιάσει να μας ρίξουν, μετά από τα ματς μεταξύ μας κατέρρευσαν), Αστέρα εκτός, Οφη εντος,  Σύνολο 10-12 βαθμοί.
Η ομάδα έπαιζε μπάλα και επί Ντεμολ, απλά όπως φάνηκε χρειαζόταν κάποιος ( Ο Άγγελος μας) να βάλει χέρι στα "κακομαθημένα εικοσάχρονα (άιντε τριανταπενταχρονα  :P    ", να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους, αν και άργησε όπως είπε ο ίδιος.
Πειθαρχία, δουλειά, τους εμφύσησε την νοοτροπία του νικητή  και κόντεψε να μας βγάλει ΟΥΕΦΑ.

Οι υπόλοιποι:
Ένα μάτσο χάλια, εκτός του Ατρόμητου (ο Δωνης έκανε μια σοβαρή ομάδα, αλλά με πολλαπλάσιο μπάτζετ του δικού μας και δανεικους του ολυμπιακου) και του Ολυμπιακού (είναι οικονομικά και γενικότερα μια κατηγορία μόνος του, κάτι που το κέρδισε από το ιδιόκτητο ποδοσφαιρικό γήπεδο του).
Για τον Αστέρα (που είναι πάνω από μας)  έχω να πω ότι ευνοήθηκε σκανδαλωδώς σε κάποια παιχνίδια πχ το μεταξύ μας και γι αυτό είναι στην 6η θέση.

Πέφτει μια ομάδα σφραγίδα ο Τελης , δείχνοντας ισως έτσι, ένα τέλος εποχής, (της εποχής της απάτης και της αρπαχτής στην Ελλάδα) και ελπίζω του χρόνου να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες χωρίς κόσμο και ιστορία (Λιβαδειά, Ξάνθη, Αστέρας κλπ).

Για την συνέχεια.
ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ (περισσότερα γι αυτό αργότερα) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #4 στις: Τετ 25 Απρ 2012 14:18 »
Και μια εν τάχει κριτική των παικτών που τελείωσαν την χρονιά , και έπεται και συνέχεια !
Κηπουρός : Σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε πολύ καλά , ενώ η εμπειρία του τον βοηθά πάρα πολύ να καλύψει τις αδυναμίες του .Κάτι σαν τον Νικοπολίδη στα τελειώματα .Να μείνει ως βασικός .
Φεγκρόύς: Μάλλον βρίσκουμε και άλλους σαν αυτόν .Ιδιαίτερα νευρικός , δεν προσδίδει ηρεμια στο παιχνίδι .Είναι όμως παθιασμένος, με καλά αντανακλαστικά ,και καλό σωματότυπο.Αναπληρωματικός .
Ταμπάσης : Για εμένα το απόλυτο τίποτα .Μόνο για τρίτος , και αχρείαστος να'ναι !Ίσως τρώει τσάμπα την θέση κάποιου πιτσιρικά Γιαννιώτη.
Πάντος : Δεν ξεκίνησε καλά , στην πορεία όμως ήταν άψογος .Παίζει άνετα για έναν χρόνο ακόμη σε υψηλό επίπεδο,και ως πλάγιος και ως κεντρικός .Και παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους !Μικρούς και μεγάλους ...
Ντάσιος : ''Σημαία'' της ομάδας αλλά μέχρι εκεί .Μόνο για λύση ανάγκης στα δεξιά .Καμία πρόοδος τα τελευταία χρόνια παρά μόνο εκλάμψεις .Τον χρειαζόμαστε όμως...
Βάντερσον : Πάθος,δέσιμο με την ομάδα και τους φιλάθλους,ήθος,επαγγελματισμός αλλά ...μέτριος παικτικά.Αναπληρωματικός αλλά σίγουρα πρέπει να μείνει .
Μιχαήλ :΄Στην θέση του,δηλαδή κεντρικός αμυντικός , έδειξε πολύ καλά στοιχεία .Θεωρώ ότι προσέφερε τα μέγιστα τις τελευταίες αγωνιστικές και ίσως βρήκαμε έναν παίκτη για πολλά χρόνια στην θέση αυτή.
Κώτσιος : Τεράστια προσφορά και φέτος.Αρκετά προσωπικά λάθη αλλά πάντα μαχητής και μέσα σε όλες τις μονομαχίες στην περιοχή μας .Απλά έκλεισε ο κύκλος του και πρέπει να αποχωρήσει .
Οικονόμου : Δεν έχω γνώμη .Στο λίγο πάντως που έπαιξε δεν μου έδειξε κάτι .Ίσως και να τον αδικώ αλλά...
Πατσατζόγλου : Δυστυχώς δεν... Κρίμα γιατί τον εκτιμώ απεριόριστα ως παίκτη αλλά φαίνεται ότι δεν συνήλθε ποτέ από τον τραυματισμό.Θα τον ήθελα όμως ως δεύτερη επιλογή σε πολλές θέσεις .Στα υπέρ του ο καλός χαρακτήρας,ο επαγγελματισμός , η αγωνιστικότητα και η εμπειρία .Φτάνουν ? Για μένα ναι , έστω και ως παρουσία στα αποδυτήρια δίπλα στον Πάντο .Πολυτέλεια ?Εξαρτάται από το συμβόλαιο που έχει !
Τζημόπουλος : Χρήσιμο εργαλείο με καλή τεχνική και μυαλό.Δεν έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης αλλά και όπως είναι τώρα αρκεί για δεύτερη επιλογή ως κεντρικός αμυντικός ή αμυντικός χαφ.Σημαντική η προσφορά του φέτος.
Λίλα : Το υβρίδιο Κώνστα/ Μαντζούκη είναι για απολύτως συγκεκριμένα πράγματα και αποστολές.Παλαιάς κοπής 6άρι,δεν θα μου λείψει εάν φύγει αν και είναι χρήσιμος ως αναπληρωματικός αμυντικός χαφ.Τουλάχιστον έπαιξε όσο μπορούσε ! Μου τα χάλασε στο τέλος με τον πονόκοιλο...
Ζαραδούκας : Έκανε αμέσως την διαφορά ! Ένα σκαλοπάτι πάνω από τους περισσότερους , άλλαξε την μορφή της ομάδας .Αίνιγμα το πως θα επανέλθει μετά τον τραυματισμό και ελπίζω ο Μαρινάκης να μας τον αφήσει για ακόμη έναν χρόνο.
Ντεβισέντι : Αποκάλυψη στην θέση του 2ου αμυντικού χαφ και ανέλπιστη πρόοδος στην συμπεριφορά !Μπντέρνο 6άρι,μαρκάρει και με το σώμα,άριστη τεχνική,πολύ καλή μετάβίβαση,πάθος ,και φυσικά ωραίο ποδοσφαιρικό στυλάκι .Τεράστια προσφορά και ίσως αναντικατάστατος!
Γεωργίου : Από την πρώτη μέρα έπαιζε στο 100% .Ποτέ δεν τον πίστεψα ιδιαίτερα και πάντα είχα στο μυαλό μου τον Σιαλμά.Όμως -ευτυχώς- με διέψευσε !Εάν βελτιώσει την τελική προσπάθεια θα μιλάμε για υπερπολύτιμη μονάδα στην θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ.Βοήθησε τα μέγιστα !
Μπεσέρα : Στη αρχή δεν αναγνώριζα τον παίκτη που είχα δει στο video...Όταν προσαρμόστηκε ήταν εξαιρετικός .Πολύ καλά όλα τα χαρακτηριστικά του ,σίγουρη λύση στα αριστερά .Αλματώδης δε η εξέλιξή του από τον Ιανουάριο κι έπειτα.Μάλλον...αναντικατάστατος.
Κυριάκος : Από τους ποιοτικότερους ! Παίζει από δεξί μπακ μέχρι 10άρι ! Από τους λίγους που θα μπει αλλαγή και θα προσαρμοστεί αμέσως στο παιχνίδι .Θα τον ήθελα και του χρόνου ως αναπληρωματικό.
Σκούφαλης :Αλλοπρόσαλο παίξιμο με σπάνια τεχνική ,πάθος ,αλλά καμία σταθερότητα και συνέχεια .Δεν μπορείς να βασιστείς επάνω του.Θα ήταν καλύτερο να φύγει .Τον ευχαριστούμε για την μαγική στιγμή στο γκολ του Σιαλμά !Ίσως δεν την ξαναδούμε ποτέ...
Ζαμπρέλα : Μπαλαδόρος,πολύ καλή πάσα,γεμίζει τον χώρο του αλλά πολλές ημιτελείς προσπάθειες και όχι πάντακαθαρό μυαλό.Τον πιστεύω όμως πολύ !Εάν μείνει και κάνει προετοιμασία με την ομάδα μπορεί να κερδίσει την θέση πίσω από τον επιθετικό.
Μπακαγιόκο : Στον πρώτο γύρο έπαιζε μόνος του στην επίθεση και καθώς δεν υπήρχε κανένα επιθετικό πλάνο και καμία βοήθεια τα γκολ που έβαλε ήταν θαύμα !Έκραξα πολύ για τον παραγκωνισμό του μέχρι να καταλάβω το τελείως διαφορετικό πλάνο του Άγγελου .Πρέπει να φύγει όμως προσέφερε πολλά ,ίσωε τα περισσότερα από όλιυς για τουλάχιστον 12-15 ματς !
Βίλα : Το απόλυτο δημιούργημα του Άγγελου ! Είναι απίστευτο το πως κατάφερε να χρησιμοποιήσει τα χαρακτηριστικά αυτού του μέτριου παίκτη και να έχει τέτοια αποτελέσματα .Υποκλίνομαι και στους δύο και τους ζητώ συγγνώμη για την αμφισβήτηση !Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι δεν κάνει για πρώτο σεντερ φορ...
Γιάκος : Δεν έχω γνώμη .
Τζάνης : Για πολλούς λόγους δεν θεωρώ ότι έχει θέση στο ρόστερ ομάδας Α εθνικής. Σίγουρα πρόσφερε κάποια πράγματα,παίζει πάντα με πάθος , είναι όμως κατά την γνώμη μου πολύ ''λίγος'' παικτικά.Κάποτε τον είχα πιστέψει πολύ...
Ανδράλας : Και αυτός πολύ ''λίγος'' παικτικά,καλός όμως σε ειδικούς ρόλους ''καταστροφής'' παιχνιδιού του αντιπάλου,και πάντα στο 100%.Έπαιζε ότι ήξερε πάντα !Εξαιρετικός χαρακτήρας,άψογος επαγγελματίας,ηθικός ,τίμιος , τον αποχαιρετώ με τα καλύτερα συναισθήματα !

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #5 στις: Τετ 25 Απρ 2012 23:10 »
christos σε γενικές γραμμές σωστή η αξιολόγηση των παικτών. Μου τα χαλάς όμως ως προς το αν θα παίζουν βασικοί ή όχι.
Από όλους αυτούς έβγαλες βασικούς μόνο τον Κηπουρό, Πάντο, Ζαραδούκα, Ντεβισέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ζαμπρέλα. Σϋνολο 7 παίκτες εκ των οποίων ο ένας χαιρέτησε την κερκίδα, ο άλλος τραυματίας κι ερώτημα αν τον αφήσουν πάλι δανεικό, ενώ ο Ελβετός άγνωστο. Να μην πω για τον παιχτούρα τον Μπεσέρα που ακούγεται ότι τον καλοκοιτάνε κι άλλοι. Από τους υπόλοιπους, που σημειωτέον μας έβγαλαν στην 8η θέση, υπάρχουν τόσοι πολλοί που να είναι καλύτεροι στην αγορά με παρόμοιο μπάτζετ;

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 26 Απρ 2012 10:45 »
Σύντροφε my8os ,λογικά αυτά που λες για τους ψιλοφευγάτους αλλά όχι και σίγουρα .Κι εμένα ο Πάντος μου φάνηκε ότι χαιρέτησε αλλά ελπίζω,ο Ζαραδούκας είναι ερωτηματικό αλλά πιστεύω ότι ίσως ο Μαρινάκης τον δώσει για 1 χρόνο ακόμη μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως και παίξει σε υψηλό επίπεδο στον Ολυμπιακό, ο Ζαμπρέλα είναι επίσης αίνιγμα αλλά εάν δεις την κατάσταση της προηγούμενης ομάδας του πιστεύω ότι μπορεί να μείνει,ενώ ο Μπεσέρα...μάλλον μας χαιρετά !
 Αλλά για βασικούς, ( πλην του Μιχαήλ που ξέχασες και τον οποίο βλέπω ως βασικό κεντρικό αμυντικό) προσωπικά δεν βλέπω άλλους για του χρόνου.Θεωρώ ότι φέτος από τον Φεβρουάριο κι έπειτα έγιναν διάφορά ωραία και μαγικά που δεν νομίζω ότι θα συμβούν σίγουρα και του χρόνου ! Πάντα όλα αυτά στην θεωρία και στο PC ...
Η γνώμη μου είναι ότι...
1. ο Βίλα δεν μπορεί να είναι ο βασικός σέντερ φορ ,αλλά πάντα έτοιμος και πίσω από κάποιον πχ. Πετρόπουλο , Λεάλ,Φιλομένο,Μάντζιο ( με σωστή προετοιμασία) κλπ.
2. θέλουμε απαραιτήτως έναν έμπειρο και καλό κεντρικό αμυντικό δίπλα στον Μιχαήλ ( πχ. όνειρο ο Ταυλαρίδης , πολύ καλή περίπτωση ο Γεωργίου του ΟΦΗ και καλή ο Μελίσσης),
3. έναν δεξιό μπακ εάν φύγει ο Πάντος ( για μένα ο Ντάσιος δεν...) πχ Σιόντης ή Μελίσσης .
4. έναν αριστερό εάν δεν έρθει ο Ζαραδούκας( βλ. ανάλυση Βάντερσον) αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον...
5. ένα αμυντικό χαφ δίπλα στον Ντεβισέντι ή δύο εάν ο Αργεντίνος παίξει πιο μπροστά πχ. Πρίτα,Βερόν,Ρότσα
6. εάν φύγει και ο Μπεσέρα ... άστα να πάνε ! Αριστεροί μέσοι είναι δυσεύρετοι ( Λαγός ίσως?) , οπότε ίσως χρειαστεί ένα τρυκ με τον Γεωργίου αριστερά και ανάποδο πόδι και κάποιος άλλος δεξιά.Θα έβλεπα τον Κυριάκο ενώ κατ'εμέ εξαιρετική περίπτωση είναι ο Δημούτσος.
Επαναλαμβάνω όλα αυτά είναι απλά τροφή για σκέψη και συζήτηση , όμως με το ίδιο ρόστερ ή έστω παρόμοιο πιστεύω ότι και του χρόνου θα δεινοπαθήσουμε .Ευτυχώς θα υπάρχουν η Βέροια,ο Πανθρακικός και ίσως η Παναχαική ή η Καλλιθέα αλλά εάν θέλεις το κάτι παραπάνω ???

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 26 Απρ 2012 10:57 »
Πρώτα απο όλα πρέπει να έχουμε προπονητή για να ψάξει για μεταγραφές κ αποδεσμεύσεις.Ότι κ να λέμε εμείς είναι απλά κουβέντα να γίνετε κ να έχουμε να ασχολύμαστε για να περμάει η ώρα μας κ με τις διαφωνίες μας να ανάβουν λίγο τα αίματα.

Άμεσα λοιπόν θα πρέπει να κλείνουν θέματα όπως:
1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(κ άμεσα όχι μέσα Ιουνίου)
2. ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ(για μένα να μείνει ο κορμός)
3. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ(λίγοι κ καλοί)
4. ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ(καλά τα παραπάνω αλλά χωρίς αυτήν δεν μπορούν να γινουν μεταγραφές)
5. ΓΗΠΕΔΑ-ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ-ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με καλή οργάνωση κ λίγα χρήματα του χρόνου μπορούμε να κάνουμε μια ονειρεμένη χρονιά.Εκτός του γαύρου,του Ατρόμητου κ ίσως της Τρίπολης όλες οι άλλες ομάδες δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο.Το θέμα είναι να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά κ εμείς κ με δυναμική να θεωρούμε δεδομένη μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα κ γιατί όχι μια καλή πορεία στο κύπελο(Ατρόμητος δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό).
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 26 Απρ 2012 11:05 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 26 Απρ 2012 11:08 »
Κριτικη για τη σεζον που διανυουμε θα κανω 1 Ιουλιου
που θα ξεκιναει η προετοιμασια για τη νεα σεζον.
μεχρι τοτε ολα και ολοι κρινονται.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #9 στις: Παρ 27 Απρ 2012 13:48 »
Έλα πάλι τα κομπιουτεράκιααααα! :)

Για να δούμε με πόσους βαθμούς θα μπορούσαμε να τερματίσουμε χωρίς πολλές υπερβολές. Λίγο η τύχη, λίγο οι διαιτησίες, λίγο το μομέντουμ, οι βαθμοί θα μπορούσαν εύκολα να είναι διαφορετικοί! Σε παρένθεση η διαφορά των βαθμών από αυτούς που πήραμε.


Οι βαθμοί που έπρεπε-άξιζε να πάρουμε:

- Στο αγρίνιο ξεκάθαρα αξίζαμε το διπλό, τόσο λόγο διαιτησίας (βουτιά Θεοδωρίδη, ακύρωση γκολ του air-Becerrra), όσο και λόγο ατυχίας (Γεωργίου αστοχεί σε κενό τέρμα) (+2)

- Με τον παοκ εντός, τα νεύρα μας μετριάστηκαν με την πρόσληψη του Άγγελου εκείνο το βράδυ. Έτσι ξεχάσαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΣ φέτος, αλλά και μια μεγάλη σφαγή (+2)

- Με εργοτέλη μέσα τίποτα δεν έδειχνε ότι θα είχαμε αυτή την εξέλιξη. Μέχρι το 78 που παίζαν 11 εναντίον 11 τους είχαμε. Σφαγή για τον ΠΑΣ που τους άφησε με 9! :joker: Γκολ κωλοφαρδίας που δεν έχει ξαναμπεί ποτέ με 9 παίκτες (+2)

- Με τον παο (και την ξάνθη) εντός δικαιούμασταν νίκη βάση απόδοσης και χαμένων ευκαιριών. Σε αυτά τα 2 ματς ας βάλω μία νίκη και 1 ισοπαλία για να μην είμαι υπερβολικός. Έστω νίκη με παο (+3)

- Σφαγή στην τρίπολη και άτυχη στιγμή στο 91’ μετά από πολύ καλή εμφάνιση για τον ΠΑΣ. Είχανε όμως κι αυτοί 3 δοκάρια, οπότε μόνο... (+1)

- Η ξάνθη δεν πάτησε περιοχή στο Α ημίχρονο στους ζωσιμάδες. Προηγήθηκε με φάουλ όπου η μπάλα πέρασε από τη μύτη της βελόνας. Σίγουρα αξίζαμε κάτι παραπάνω. Επειδή έβαλα νίκη με παο, εδώ βάζω ισοπαλία (+1)

- Στο χαριλάου έγινε μόνο μια φάση σε όλο το ματς και από τις 2 ομάδες, το γκολ. Ανύπαρκτος ο άρης. Στο Β ημίχρονο είχαμε κατοχή αλλά δε βγάλαμε φάσεις. Μεγάλη έκπληξη που δεν έληξε Χ αυτό το ματς... (+1)

- Η δόξα προηγήθηκε νωρίς εμείς όμως χάσαμε 5-6 ευκαιρίες. Μετά κλείστηκε όλη πίσω κάτι που δεν έκανε με άλλες ομάδες, οπότε να πάει να γα…. (+1)

- Με την αεκ έξω κάναμε εφιαλτικό πρώτο 20λεπτο, όμως η εικόνα του ματς ήταν για Χ, άσε που χάσαμε και 2-3 καλές ευκαιρίες στο τέλος (+1)

Σύνολο θετικών +14

Κόπηκε από τη λίστα το ματς στο Καραϊσκάκη. Ναι, είναι πέναλτι στον Λίλα, αλλά δεν κάναμε απολύτως τίποτε άλλο σε όλο το ματς.
Κόπηκε και το ματς με τον ατρόμητο εντός, παρόλο που θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε προηγηθεί, επειδή μας δόθηκε μούφα πέναλτι (αλήθεια, το είδαμε κι αυτό φέτος!).
Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι με γαύρο μέσα, αλλά το 0-4 δεν αφήνει περιθώρια αναβαθμολόγησης! Όλες οι άλλες ήττες είναι δίκαιες.




Για πάμε και στους βαθμούς που δεν έπρεπε-άξιζε να πάρουμε:

- Την πρώτη αγωνιστική το πιο δίκαιο αποτέλεσμα είναι το διπλό. Ο άρης έχασε πολλές ευκαιρίες, δοκάρια, τετ-α-τετ κλπ και μην ξεχνάμε ότι έπρεπε να αποβληθεί ο τροχονόμος Φεγκρούς στην αρχή του ματς. (-1)

- Το 2-1 με την κέρκυρα μέσα δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Με αρκετή δόση τύχης το κρατήσαμε στο τέλος. Όχι όμως ότι έπρεπε να χάσουμε κιόλας. (-2)

- Στη Ν. Σμύρνη λίγο η δυστοκία των επιθετικών του νιώνιου, λίγο ο Keep-ουρός οδήγησαν στο Χ. Το γήπεδο όμως ήταν κατηφορικό και η εικόνα του ματς ήταν για άσσο. (-1)

- Στη λιβαδειά κοιμήθηκε ο Ύψιστος! Δεν ήμασταν καλύτεροι στα 90 λεπτά, ισοφαρίσαμε στο τέλος και εκείνες οι 2 ευκαιρίες της λιβαδειάς στο τέλος θα μείνουν χρόνια χαραγμένες… (-1) 

Σύνολο αρνητικών -5

Από τη λίστα κόπηκαν τα 0-0 με πανιώνιο και οφη εντός. Παρόλο που οι αντίπαλοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, εμείς είχαμε τις πιο κλασσικές. Όλοι οι άλλοι βαθμοί που πήραμε είναι δίκαιοι και τα διπλά παλικαρίσια.



Άρα γενικό σύνολο = 14-5 = 9 + 38 (που τερματίσαμε) = 47 βαθμοί. Είναι οι αντικειμενικοί βαθμοί που θα μπορούσαμε κάλλιστα να τερματίσουμε λόγο απόδοσης ή αδικιών.

Και επειδή η αεκ έχει -2 από το ματς με μας τερματίζει με 46  :X:

Άρα αντικειμενικά θα έπρεπε να είμαστε στην πέμπτη θέση και διεκδικούμε τσου-λου!

Γιαννενάρα champions league-champions league- champions league  :mono: :mono: :dj: :dj: :dj: :flag: :dj:


ΥΓ.
Κ Ρ Α Τ Α    Τ Ο Ν    Α Γ Γ Ε Λ Ο !
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Απρ 2012 14:02 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #10 στις: Παρ 27 Απρ 2012 14:07 »
Η κριτική της χρονιάς θα πρέπει να αφορά κ κριτική για την πορεία μας στο Κύπελο κ επειδή δεν έχει σημασία να κάνουμε ανάλυση των αγώνων στο κύπελλο κ μετά την σωτηρία μας τελικά πολύ θα ήθελα κ χωρίς κανένα άγχος να ταξιδεύω αύριο για Αθήνα να δώ την ομάδα μου σε έναν τελικό.Καλές οι σωτηρίες κ οι άνοδοι αλλά θα ήθελα να πάω επιτέλους κ σε έναν τελικό κ πιστεύω τα τελευταία χρόνια δεν είναι κ κάτι το τόσο δύσκολο
Ίσως φέτος μπορούσαμε αλλά δεν πειράζει ίσως του χρόνου!! :P
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #11 στις: Δευ 30 Απρ 2012 21:29 »
Μειναμε στην κατηγορια, τωρα ηρθε η ωρα να παραμεινουμε για χρονια και να εξασφαλιζουμε την παραμονη μας νωρις.

Εν συντομια:

Χρηστοβασιλης: Για να τα λεμε ολα, εκανε καλες κινησεις φετος, εφερε τον Αγγελο, εβγαλε διαρκειας φθηνα, ξαναβγαλε στην μεση της χρονιας, προστατευσε σχετικα την ομαδα παρασκηνιακα (δεν ειχαμε την σφαγεια του παρελθοντος) κλπ. Ηρθε η ωρα να κανει την υπερβαση....

Αναστασιαδης: Το Α και το Ω της παραμονης, πηρε μια ομαδα διαλυμενη αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα, της σουλουπωσε οσο γινοταν, την εδωσε ψυχη, ¨καθαρισε" τα αποδυτηρια...εγω πιστευω οτι θελει να μεινει στην ομαδα αλλιως θα ειχε φυγει ηδη, περιμενει ομως καποιες εγγυησεις. Ειχαμε καιρο να βρουμε προπονητη να ταιριαζει με την ιδιοσυγκρασια της ομαδας!

Παιχτες: Ξεχωρισαν Μπεσερα, Γεωργιου, Κηπουρος, Βιλα και ο Μπακαγιοκο στο πρωτο μισο του πρωταθληματος. Δευτερευοντως οι Παντος, Ντε Βινσετι, Ζαμπρελλα, Τζημοπουλος.

Κοσμος: Λιγοτερος απο αλλες χρονιες, για πολλους λογους, στα πιο σημαντικα παιχνιδια ομως εκανε καταπληκτικη κερκιδα, η ενοποιηση των Α.Ρ. και των B.V. ανεβασε την κερκιδα πολλα επιπεδα την κερκιδα.
Μετα απο την τεσσαρα απο τον Αστερα ξενερωσε και λογικο ειναι (ετσι ειναι οι μεγαλες αγαπες), αλλα στα τελευταια ματς αγγαλιασε και παλι την ομαδα.
Ειναι και αυτος ετοιμος με την σειρα του να κανει την υπερβαση, στηριζοντας την ομαδα, με οποιονδποτε τροπο π.χ. αγοραζοντας διαρκειας (παρα τις οικονομικες τους δυσκολιες), ενα - δυο πραγματα να δει και οι "Ζωσιμαδες" θα γινουν το φρουριο απο το παρελθον που μονο οι πολυ παλιοι του φορουμ και της κερκιδας εχετε ζησει.

EDIT: Πετυχημενη η χρονια, τωρα ηρθε η ωρα να "ανεβασουμε" την ομαδα ενα επιπεδο πανω ολοι μαζι. Διοκηση, παιχτες, προποντητης, κοσμος. Ευκαρια μοναδικη που δεν πρεπει να χαθει, η τωρα ή ποτε!
 

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 30 Απρ 2012 21:32 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #12 στις: Δευ 30 Απρ 2012 22:32 »
Μειναμε στην κατηγορια, τωρα ηρθε η ωρα να παραμεινουμε για χρονια και να εξασφαλιζουμε την παραμονη μας νωρις.

Αν έπαιζε και ο Κώτσιος σωστά θα αρχίζαμε τώρα play offs ... τι λες?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #13 στις: Τρι 01 Μάι 2012 11:03 »
Παιχτες: Ξεχωρισαν Μπεσερα, Γεωργιου, Κηπουρος, Βιλα και ο Μπακαγιοκο στο πρωτο μισο του πρωταθληματος. Δευτερευοντως οι Παντος, Ντε Βινσετι, Ζαμπρελλα, Τζημοπουλος.

Σύνταυρε, διαφωνώ μερικώς. Ο Βίλα φάνηκε στο β' γύρο και όχι σε όλα τα ματς. Αντιθέτως ο Πάντος ήταν σταθερά από τους καλύτερους παίκτες σε κάθε ματς. Για μένα ξεχώρισαν αυτοί που είχαν σταθερά καλή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα όπως οι Πάντος, Κώτσιος, Κηπουρός, Μπεσέρα, Γεωργίου (παρόλο που οι τελευταίοι δυο παίκτες σε κάνα 2-3 ματς δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση). Δευτερευόντως οι υπόλοιποι παίκτες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #14 στις: Τρι 01 Μάι 2012 13:32 »


Σύνταυρε, διαφωνώ μερικώς. Ο Βίλα φάνηκε στο β' γύρο και όχι σε όλα τα ματς. Αντιθέτως ο Πάντος ήταν σταθερά από τους καλύτερους παίκτες σε κάθε ματς. Για μένα ξεχώρισαν αυτοί που είχαν σταθερά καλή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα όπως οι Πάντος, Κώτσιος, Κηπουρός, Μπεσέρα, Γεωργίου (παρόλο που οι τελευταίοι δυο παίκτες σε κάνα 2-3 ματς δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση). Δευτερευόντως οι υπόλοιποι παίκτες.
[/quote]

Συνταυρε εχεις απολυτο δικιο για τον Βιλα και καλα κανεις και με διορθωνεις. Ηταν παραλειψη μου που δεν διευκρινησα οτι μονο στον Β΄γυρο προσφερε.

[[/quote]

Αν έπαιζε και ο Κώτσιος σωστά θα αρχίζαμε τώρα play offs ... τι λες?
[/quote]

Εγω λεω οτι ο Κωστιος ποτε δεν μου αρεσε ως αμυντικος απο τα νιατα του ακομα. Ανεξαρτητως την φετινης του αποδοσης και προσφορας στην ομαδα. Οπως το ιδιο πιστευω για τον Μπακαγιοκο, καλη καριερα εκανε, μας βοηθησε ειδικα στην Β΄με τα γκολ του, αλλα εμενα επιθετικος που παιζει  με πλατη στο τερμα στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν κανει. Εκτος και αν απαγορευεται να εχουμε διαφορετικες προτιμησεις....

Να΄σαι καλα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #15 στις: Τρι 01 Μάι 2012 16:29 »
Εκτος και αν απαγορευεται να εχουμε διαφορετικες προτιμησεις....

ΛΑΜΙΑ FANS, εξετάζω τις επιδόσεις των παικτών  κατά τη θητεία τους στον ΠΑΣ και μόνον στο ΠΑΣ ... αν το πήγαν το γράμμα.
Το τι κάνανε αλλού με άλλα προ-βλήματα και με άλλα εμβλήματα, δεν ... δεν έγραψε αναδρομικά στον ΠΑΣ.
Και όταν μιλάμε για παίκτες, δε μιλάμε για προτιμήσεις, μιλάμε για επιδόσεις, για γκολάκια  και βαθμούδια.

Όσο για τον Κώτσιο, έπαιξε και φέτος (2011-12) και πέρσι (2010-11) και πρόπερσι (2009-10) στον ΠΑΣ, αν θυμάσαι.
Αυτό το «Εκτος και αν απαγορευεται να εχουμε διαφορετικες προτιμησεις....» δεν κολλάει πουθενά φίλε μου, όταν συζητάμε για μετρήσιμα μεγέθη.
Παίκτες θέλουμε, όχι γαμπρούς.

Να΄σαι καλα!
 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Μάι 2012 17:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #16 στις: Τρι 01 Μάι 2012 19:38 »
Εκτος και αν απαγορευεται να εχουμε διαφορετικες προτιμησεις....

ΛΑΜΙΑ FANS, εξετάζω τις επιδόσεις των παικτών  κατά τη θητεία τους στον ΠΑΣ και μόνον στο ΠΑΣ ... αν το πήγαν το γράμμα.
Το τι κάνανε αλλού με άλλα προ-βλήματα και με άλλα εμβλήματα, δεν ... δεν έγραψε αναδρομικά στον ΠΑΣ.
Και όταν μιλάμε για παίκτες, δε μιλάμε για προτιμήσεις, μιλάμε για επιδόσεις, για γκολάκια  και βαθμούδια.

Όσο για τον Κώτσιο, έπαιξε και φέτος (2011-12) και πέρσι (2010-11) και πρόπερσι (2009-10) στον ΠΑΣ, αν θυμάσαι.
Αυτό το «Εκτος και αν απαγορευεται να εχουμε διαφορετικες προτιμησεις....» δεν κολλάει πουθενά φίλε μου, όταν συζητάμε για μετρήσιμα μεγέθη.
Παίκτες θέλουμε, όχι γαμπρούς.

Να΄σαι καλα!

Συνταυρε επειδη ανηκω στους θεωρητικους των επιστημων πιστευω οτι οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια. Ειναι χρησιμες στο ποδοσφαιρο, μας δειχνουν πραγματα αλλα δεν ειναι θεσφατο.

Απο την αλλη  του Κωτσιου μονο η φετινη του χρονια θεωρειται καλη, τις αλλες δυο μετραγαμε τα αυτογκολ που εβαζε.

Αυτο που λεω απλα ειναι δεν μου αρεσει ενας αμυντικος στυλ (με τα χαρακτηριστικα) του Κωτσιου, και εκει υπαρχει και η γοητεια του ποδοσφαιρου, στην υποκειμενικοτητα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #17 στις: Τρι 01 Μάι 2012 20:15 »
Νομίζω η κριτική αφορά ΜΟΝΟ αυτή τη χρονιά και όχι πώς αγωνίστηκαν προηγούμενες χρονιές. Άρα σε ότι αφορά τον Κώτσιο, ήταν από τους πλέον πολύτιμους παίκτες μας με σταθερά καλή απόδοση σε κάθε αγώνα που αγωνίστηκε φέτος.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #18 στις: Τρι 01 Μάι 2012 20:20 »
Αυτο που λεω απλα ειναι δεν μου αρεσει ενας αμυντικος στυλ (με τα χαρακτηριστικα) του Κωτσιου, και εκει υπαρχει και η γοητεια του ποδοσφαιρου, στην υποκειμενικοτητα.

Σεβαστόν!
Είσαι φίλαθλος.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #19 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 03:20 »
-Η χρονιά 2011-2012 του ΠΑΣ στην Superleague
όσον αφορά την επίτευξη αντικειμενικού στόχoυ
κρίνεται πέρα για πέρα επιτυχημένη...

-Βασικός στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας (όσο πιο άνετη γινόταν)
όπερ και εγένετο με την κατάληψη της 8ης θέσης...!!!

-Αν αναλογιστούμε όμως
τα προβλήματα, τις αγωνιστικές δυσκολίες και τις αντιξοότητες  που αντιμετώπισαμε
η παραμονή του ΠΑΣ βασίζεται σε ένα θαύμα...
Κυρίως αυτό, οφείλεται στο όνομα... '' Άγγελος Αναστασιάδης''...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

-Ο ΠΑΣ μόνο σε 3 μάτς μέσα στην χρονιά
απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, απο τα οποία μάτς, αποκόμισε 4 βαθμούς...:
-Στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 2-2 (με προπονητή τον Χριστόπουλο)
-Στο ΠΑΣ-ΠΑΟ   0-1  (μαγική εικόνα-με προπονητή τον Αναστασιάδη) ...και...
-Στο ΠΑΣ-ΑΕΚ    2-1


-Την κορυφαία απόδοση της χρονιάς
την είχαμε στο ματς με τον ΠΑΟ (0-1)
και χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Αναστασιάδη ‘’…αντί 5-0…0-1…’’

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Στην πλειονότητα των παιχνιδιών η ομάδα,
παρουσιάζοντας σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης
και κάνοντας τραγικά, παιδαριώδη λάθη
έδειχνε με την αγωνιστική της συμπεριφορά ,έλλειψη πάθους και αποφασιστικότητας,
για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα (κυρίως εκτός έδρας.)

(Σε ορισμένα ματς, υπήρξαν κάποια διαστήματα αγωνιστικής αναλαμπής,
η οποία, έδινε την αίσθηση οτι η ομάδα μας
ΑΝ το πίστευε ...ΘΑ το μπορούσε.
Και αυτό συνέβη, σε ματς που ο αντίπαλος, έδειχνε αν όχι ''ισάξιος'', τουλάχιστον ακίνδυνος...)

-Παραδείγματα
...το Παναιτωλικός-ΠΑΣ 2-2 (ο ΠΑΣ μπορούσε το διπλό)
...το Εργοτέλης-ΠΑΣ 2-1 (βάλαμε αυτογκόλ στο 63' με τον Κώτσιο)
...το ΑΕΚ-ΠΑΣ 2-1 (άλλο ένα απίστευτο αυτογκόλ στο 52΄με τον Πάντο λόγω ασυνενοησίας)
...το Άρης-ΠΑΣ 1-0 (με τον Άρη να είναι στην κυριολεξία Ανύπαρκτος)
-Ειδικά το μάτς στο Χαριλάου, προσωπικά, ακόμα και σήμερα, αναρωτιέμαι:....το χάσαμε...???

------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Κάποια μάτς, αν και παίζαμε με παίκτη περισσότερο, δυστυχώς δεν τα εκμεταλλευτήκαμε...:
...Στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ 2-2 (απο το 39' παίζαμε με πλεονέκτημα!!!)
...Στο ΠΑΣ-Πανιώνιος 0-0 (απο το 40' ξανά με παίκτη παραπάνω !!)
...Στο Εργοτέλης-ΠΑΣ 2-1 (απο το 83' με παίκτη παραπάνω)
...ενώ
στο αυτοκτονικό και πικρό , ΠΑΣ-Εργοτέλης 1-1,
ο αντίπαλος έπαίζε απο το 77' με 10 παίκτες ...και απο το 82ό λεπτό με 9 !!!!!
-----------------------------------------------------------------------------

-Δεν έλειψαν τα παιχνίδια στα οποία η ομάδα μας
αγωνίστηκε με αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν λόγω τραυματισμών
…και αυτό που αγανακτεί είναι οτι ...δεν ήταν και λίγες...:

-ΠΑΟ-ΠΑΣ 3-1....Ίσως να αποτελεί ρεκόρ, αλλά και οι 3 αλλαγές του ΠΑΣ ήταν αναγκαστικές!!!!
Κηπουρός αντί Φεγκρούς στο 59'....Μιχαήλ αντί Λίλα στο 21'......Τζάνης αντί Κειτά στο 67'....!
-ΟΣΦΠ-ΠΑΣ 2-0...Βίλα αντί Λίλα στο 45' (θα αναφερθούμε παρακάτω στον τραυματισμό Λίλα)
-ΑΡΗΣ-ΠΑΣ 1-0...Αναγκαστική αλλαγή... Ντε Βινσέντι αντί Ανδράλα στο 10'...
-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣ 1-2...Αναγκαστική αλλαγή , Ζαμπρέλα αντί Βάντερσον στο 43'
-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ 0-0....Σοβαρός τραυματισμός Ζαραδούκα στο 27' που του στέρησε το ΕURO 2012...Στην θέση του ο Βάντερσον...
-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΣ 1-0...Μιχαήλ αντί Βάντερσον στο 26'...
-ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ 1-2....Αναγκαστική αλλαγή Ανδράλας αντί Μιχαήλ στο 50'...

---------------------------------------------------------------------------------------------

-Σε άλλα παιχνίδια, τα είχαμε με την τύχη ...ή με την αστοχία των εκάστοτε παικτών :

-Χαρακτηριστικά...:

-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ 2-2..
α).. Χαμένο τετ-α-τετ του Μπακαγιόκο στο 49'..
β) Eξ επαφής πλασέ του Γεωργίου , η μπάλα στο δοκάρι...
- ΑΕΚ-ΠΑΣ 2-1...Mεγάλη ευκαιρία με Λίλα στο 42' έσωσε ο Κοντοές.
-ΠΑΣ-οφη 0-0...Απίστευτη ευκαιρία με Τζάνη στο 90', απο το ύψος του πέναλτι και μόνος, σημάδεψε το δοκάρι...
- Αρης-ΠΑΣ 1-0...Μεγάλη ευκαιρία με τον Βίλα στο 35' ,σούταρε άουτ...
-ΠΑΣ-ΠΑΟ 0-1...:
α) Απίστευτο τετ-α-τετ Βίλα στο 25'...αποκρούει ο Καρνέζης.
β) Νέο μοναδικό τετ-α-τετ Βίλα  στο 45+...αποκρούει ο Καρνέζης.
γ) Ευκαιρία με Γεωργίου στο 49' , μόνος απο αριστερά...απέκρουσε ο Καρνέζης.
δ) Ευκαιρία με Μπεσέρα στο 59' σε σέντρα Τζάνη, η μπάλα άουτ...
ε) Μεγάλη ευκαιρία Σκούφαλη στο 70', ...το σούτ καταλήγει άουτ
στ) Δυνατό σούτ Σκούφαλη στο 89' ...απέκρουσε ο Καρνέζης.
-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ 2-1...Απίστευτο τετ-α-τετ Βίλα στο 31' η μπάλα άουτ .
-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΣ 1-0...:
α)Τετ-α-τετ του Γεωργίου στο 5'...απέκρουσε ο Ρόκα...
β) Μεγάλη ευκαιρία ο Λίλα, μόνος απο το σημείο του πέναλτι σουταρε άουτ...
-ΠΑΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0....Ο Λίλα απο το ύψος του πέναλτι ξανα, σούταρε ψηλά άουτ...
-ΠΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0...Τετ-α-τετ του Γεωργίου στο 74'...αλλα αστοχεί...
-ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ 1-2...Τετ-α-τετ του Γεωργίου στο 35'..η μπάλα άουτ...
-ΠΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1...Μεγάλη ευκαιρία στο 66', σουτ του Πάντου απέκρουσε ο τερματοφύλακας...
-ΠΑΣ-ΑΕΚ 2-1...Μοναδικό τετ-α-τετ Ζαμπρέλα..αδύναμο πλασέ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας...

-Όχι οτι ο ΠΑΣ, φυσικά, δεν γλύτωσε από τέτοιες στιγμές
όπως πχ
-το εξ επαφής πλασέ Ναπολεόνι στο 92' στην Λειβαδιά
ή οι ευκαιρίες του Πανιωνίου στο 0-0 της Νεας Σμύρνης
ή το τετ-α-τετ του Περόνε στην Τρίπολη κ.α.

...Όμως τα τετ-α-τετ που μας παρουσιάστηκαν
και δεν εκμεταλλευτήκαμε φέτος …φτάνουν και περισσεύουν...

-----------------------------------------------------------------------------------------


-Τέλος σε 3 παιχνίδια δεχτήκαμε γκόλ
ενώ παίκτης βρίσκοταν εκτός αγωνιστικού χώρου τραυματίας και παίζαμε με 10 παίκτες …:
-Στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 2-2 (όταν ισοφαριστήκαμε σε 1-1)
και στο ΟΣΦΠ-ΠΑΣ 2-0 (όταν δεχτήκαμε το 2ο γκόλ),
συμπτωματικά, ο Λίλα και στα 2 παιχνίδια, ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου ενω δεχόταν τις πρώτες βοήθειες !!!
-Επίσης στο ΑΕΚ-ΠΑΣ 2-1 όταν δεχτήκαμε το 2-0 παίζαμε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού παίκτη μας!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

-Συμπερασματικά ο ΠΑΣ
στην πλειοψηφία των παιχνιδιών, αγωνιστικά δεν έπεισε (πλήν των 3 μάτς που ξεχώρισαν)
όμως απεδείχθη ακόμα μια φορά ότι η ουσία του ποδοσφαίρου
είναι οι 3 βαθμοί της νίκης…

-Στο δεύτερο μισό, με τον Αναστασιάδη στο πάγκο
έδειξε ψυχή …πάλεψε τις αντιξοότητες
είχε και κρίσιμη ευστοχία,
με αποτέλεσμα να καταληφθεί η 8η θέση…

------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

-Ο Ντεμόλ, άντεξε μέχρι το μάτς ΠΑΣ-ΞΑΝΘΗ 0-2...
-Μέχρι τότε ο ΠΑΣ είχε 2Ν-3Ι-3Η ,τουτέστιν 9 βαθμούς σε 8 μάτς...
-Όχι και άσχημα θα αναρωτηθεί κάποιος, όμως η καρέκλα του Ντεμόλ άρχιζε να τρίζει
λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας που έδειχνε ο ΠΑΣ
με νωπή ακόμα την απογοητευτική εμφάνιση στο Περιστέρι
και την ανικανότητα να κερδίσουμε Παναιτωλικό και Πανιώνιο με παίκτη παραπάνω...
-Υπήρχαν και τα ζητήματα της μη χρησιμοποίησης Ζαιρί
αλλα και του παραγκωνισμού Σκούφαλη, που έσφιγγε την θηλειά.
-Φυσικά δεν έλειπαν τα πολλά πειθαρχικά παραπτώματα στα αποδυτήρια και ίσως εδώ
φαίνεται οτι το κλίμα
δεν ήταν το καλύτερο για τον Ντεμόλ και τα αποδυτήριά του...

-Για του λόγου του αληθές ,

υπήρξαν οι ΄΄καμπάνες΄΄ σε Τζάνη, Μπακα, Μπεσέρα και Μαμαντού για πειθαρχικά παραπτώματα
και η έντονη λογομαχία με το ''δικό του παιδί'' ..τον  ''άτακτο'' Κειτά, εκεί στα τέλη Οκτωβρίου....
-Το μάτς με Ξάνθη ήταν το πλέον κρίσιμο γι αυτόν,
μιας και σε περίπτωση ήττας όλα θα τελείωναν (όπως και έγινε).

-Ψίθυροι ακουγόταν και πρίν το ματς με τον Πανιώνιο,
μεσολάβησε όμως η αναβολή των παιχνιδιών με Δόξα-Λεβαδειακό
και έτσι, παρότι η διοίκηση στήριξε αρχικά Ντεμόλ, (υπήρχε και μια ''αποζημίωση'' στην μέση)
τελικά, μετά την ήττα από την Ξάνθη, ο Ντεμόλ αποτέλεσε παρελθόν...
-Εξάλλου η δήλωση Κώτσιου ότι ΄΄δεν είμαστε οικογένεια’’ κάποιο νόημα έκρυβε…

-Ο Χριστόπουλος κοουτσάρισε την ομάδα στα ματς με Εργοτέλη (2-1) και ΠΑΟΚ (2-2)
και μάλιστα όλοι έτριβαν τα μάτια τους στο ματς με τον Δικέφαλο...
-Ο ΠΑΣ ξαφνικά παρουσιάστηκε διαφορετικός , ο καλύτερος που είχαμε δεί μεχρι εκείνη την στιγμή.
-Το σίγουρο είναι οτι ο ΠΑΣ δεν μεταμορφώθηκε απο την μια μέρα στην άλλη…

-Η έλευση Αναστασιάδη άλλαξε πολλά πράγματα στον ΠΑΣ (πρώτα απ’όλα τα αποδυτήρια).
Ο πήχης ανέβηκε αρκετά, και πραγματικά ότι έγινε στον ΠΑΣ πρόκειται για ένα θαύμα.

Από το χείλος του υποβιβασμού,
μια ανάσα απο τα play-off (και υπο προυποθέσεις)…!!!

-Ο ίδιος το έλεγε και το πίστευε από την στιγμή που ανέλαβε.

-Όχι βέβαια ότι δεν υπήρχαν και με τον Αναστασιάδη προστριβές με τους παίκτες.
Όμως η πειθαρχία επι ημερών Άγγελου Αναστασιάση ήταν δεδομένη.

-Θυμίζουμε

-την συγνώμη του ΝτεΒινσέντι, που αποκλείστηκε πριν από το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για απρεπή συμπεριφορά
-το περιστατικό με τον Τζάνη που έγινε διπλή αλλαγή στον αγώνα με την Δόξα
-ή την δυσαρέσκεια Μπάκα για τον παραγκωνισμό του από την βασική 11αδα. 

-H αλλαγή τεχνικής ηγεσίας τελικά αποδείχτηκε επιτυχημένη κίνηση
και η επιλογή Αναστασιάδη σοφή!!!


----------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

-Από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρέασαν την βαθμολογική πορεία του ΠΑΣ…
-Δυστυχώς δεν μας άφησε αδιάφορους…
-Το τεφτέρι ανοίγει…

ΠΑΟ-ΠΑΣ 3-1. Χαρίστηκε στον Κατσουράνη στο 58’ για σκληρό μαρκάρισμα και δεν του έβγαλε 2η κίτρινη κάρτα…Διαιτητής Δασκαλόπουλος.
-ΠΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1. Διαιτητική εφεύρεση το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας στο 37’. Διαιτητής Σιδηρόπουλος.
-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ 2-2. Ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Παναιτωλικός στο 25’. Διαιτητής Δελφάκης.
-ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 2-2. Πεντακάθαρο γκόλ του ΠΑΣ με τον Μπεσέρα ακυρώνεται στο 20’ ως επιθετικό φάουλ και ενώ το σκόρ είναι 1-1.
-ΟΣΦΠ-ΠΑΣ 2-0. Ανατροπή (και σοβαρός τραυματισμός) του Λίλα στο 40’ από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Μέγιερι, αλλα ο διαιτητής δεν καταλογίζει το πέναλτι (το οποίο σήμαινε και κόκκινη κάρτα).Ο Λίλα αντικαταστάθηκε. Διαιτητής Στυλιάρας.
-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ 2-1.Η σφαγή της χρονιάς.
-Το 1ο γκόλ της Τρίπολης  στο 3’ προήλθε από οφσάιντ.
-Στο ένα δοκάρι της Τρίπολης στο 22’  υπήρχε οφσάιντ που δεν σφυρίχτηκε.
-Καθαρή ανατροπή του Ζαραδούκα από τον Αργυρόπουλο στο 25’ δεν σφυρίχτηκε το πέναλτι.
-Καθαρή ανατροπή στον Γεωργίου από τον Πουλίδο στο 75’ για δεύτερη φορά δεν καταλογίζεται πέναλτι. Έκρηξη Αναστασιάδη που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. Διαιτητής Στυλιάρας ,επόπτης Πάνου.
-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣ 1-2. Στην φάση του 76ου λεπτού, ο Μαρτίν της Κέρκυρας
με μια θεαματική βουτιά καταφέρνει να κερδίσει το πέναλτι, που απέκρουσε ο Κηπουρός στην συνέχεια. Διαιτητής Κουκουλάκης.
-ΠΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2. Χέρι του Σκόνδρα σε σούτ Κυριάκου δεν καταλογίστηκε το πέναλτι κι ενώ το σκόρ ήταν στο 0-2. Διαιτητής Τριτσώνης
-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ 1-1. Το πέναλτι του Λεβαδειακού στο 45’ με το οποίο προηγήθηκε 1-0, προήλθε από πέσιμο του Σουμπίνιο που το κέρδισε και όχι από φάουλ του Κώτσιου. Μάλιστα αυτό απέφερε και κίτρινη στον Κώτσιο. Διαιτητής Δημητρόπουλος.
---------------------------------------------------------------

-Να κάνουμε μια αναφορά στις αποβολές που μας αφορούν:
-Στο Αγρίνιο πεντακάθαρη η αποβολή (2η κίτρινη) του Ρότσα στο 39’
-Στους Ζωσιμάδες με Πανιώνιο, πεντακάθαρη η αποβολή Όμο στο 40’
-Στο Παγκρήτιο, πεντακάθαρη η πρόθεση και το χέρι Σαρρή στο 83’ και σωστή η αποβολή (2η κίτρινη).Την 1η κίτρινη την είχε πάρει στο 79’ όταν ανέτρεψε καθαρά τον Μπακαγιόκο και υπέπεσε στο πέναλτι.
-Στο Χαριλάου, σωστή η αποβολή Σκούφαλη στο 87’.
-Στους Ζωσιμάδες με Παναιτωλικό, πεντακάθαρη η κόκκινη (2η κίτρινη) στον Σιόντη στο 55’ ο οποίος με κλωτσιά ‘’βρήκε’’ τον Λίλα στο λαιμό!
-Στην Κέρκυρα , σωστή η αποβολή του Λίλα (2η κίτρινη)
-Στους Ζωσιμάδες με Δόξα. Σωστή η αποβολή(2η κίτρινη) Αραβίδη , αφού κρατάει και ανατρέπει τον Γεωργίου που του έκλεψε την μπάλα.
-Στους Ζωσιμάδες με Λεβαδειακό, σωστές οι 2 κίτρινες στον Αλεξίου που ανέτρεψε τον Γεωργίου 2 φορές ενώ αυτός ξέφευγε στην αντεπίθεση.
-Στους Ζωσιμάδες με Εργοτέλη, πεντακάθαρη η αποβολή Ολίσε στο 77’. Για την αποβολή του Σαρρή στο 82, ακούστηκαν διαφωνίες ότι ήταν ΄΄τραβηγμένη΄΄ και …΄΄για γέλια΄΄.
Άποψή μου, (που την εξέφρασα), είναι ότι με το αριστερό χέρι ο Σαρρής κρατάει τον Βίλα,ο οποίος, αν τον ξεπερνούσε, θα ξέφευγε μόνος του…Καθαρή κίτρινη…

-Ας αναφέρουμε όμως και τις περιπτώσεις που δείχνουν πως ο ΠΑΣ ευνοήθηκε …

-ΠΑΣ-ΑΡΗΣ 0-0. Για την ανατροπή Νέτο που διαμαρτηρήθηκαν οι Αρειανοί για πέναλτι,θεωρώ, θα μπορούσε και να το δώσει. Δύσκολη φάση που και από το ριπλέη πρέπει να την δείς ξανα και ξανά…Αν ο Κώτσιος βρίσκει πρώτα τον αντίπαλο και μετά την μπάλα είναι πέναλτι. Η φάση είναι πολύ δύσκολη και από το ριπλέη.Σε πραγματικές συνθήκες θα μπορούσε να το δώσει.
-ΠΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0. Στην φάση της αποβολής του Όμο ο διαιτητής Ζαχαριάδης χαρίστηκε στον Κειτά και δεν του έβγαλε κίτρινη κάρτα.
-ΠΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2.Ανύπαρκτο το πέναλτι που καταλόγισε ο Τριτσώνης υπέρ του ΠΑΣ και με το οποίο μειώσαμε σε 1-2.
-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ 1-1.Ο Δημητρόπουλος θα μπορούσε να είχε δείξει 2η κίτρινη στον Κώτσιο στο 76’ για κράτημα στον Ναπολέονι.
-Aν θυμηθείτε κάποια άλλη που μου διαφεύγει, καλοδεχούμενη...

----------------------------------------------------------------------

-Eν κατακλείδι
η διαιτησία στάθηκε σοβαρό εμπόδιο ΚΑΙ φέτος στον ΠΑΣ.
-Αναμφισβήτητα μας έκοψε βαθμούς, με αποκορύφωμα το ματς της Τρίπολης!
-Στο ματς με τον Ατρόμητο μας δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι ο ορισμός του ορου ‘’ξεκάρφωμα’’…
-Ναι, νικήσαμε και τους διαιτητές φέτος…


ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

-Όσον αφορά τις μεταγραφές του καλοκαιριού
θα ήθελα να αναφερθώ ειδικά στους Κουέβα-Μαμαντού
και να πώ ότι ,διαφωνώ με τον όρο ‘’παλτά’’ .
-Παλτά μπορεί να τους χαρακτηρίσει όποιος τους έζησε ,
όποιος τους είδε,
όποιος τους παρακολούθησε ή  όποιος ήξερε γι αυτούς περαιτέρω λεπτομέρειες.

-Πολύ απλά διαφωνώ
γιατί δεν τους είδα βασικούς σε κανένα παιχνίδι
δεν τους είδα έστω και μετά από μια περίοδο χάριτος ή περίοδο προσαρμογής
δεν τους είδα στις προπονήσεις
δεν ήξερα γι αυτούς τίποτα για τη φυσική ή την αγωνιστική τους κατάσταση…

-Μπορεί να τους χαρακτηρίσει μόνο όποιος παρουσιάσει υπεύθυνα στοιχεία
και δικαιολογήσει επιχειρηματολογώντας την άποψή του.
-Σαν astralon δεν μπορώ να κρίνω κάποιον που ΔΕΝ έχω δεί…

-Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου
ήταν οι Ζαραδούκας και Ζαμπρέλα.
-Ο πρώτος απέδειξε από τα πρώτα ματς γιατί κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα, όμως στάθηκε φοβερά άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του στην Νέα Σμύρνη, σε μια ανύποπτη φάση.
-Ο δεύτερος έδειξε ότι κατέχει το τόπι, αλλα σίγουρα πιστεύω ήθελε και δικαιούταν περίοδο προσαρμογής.Παρόλα αυτά, μού άφησε θετικές εντυπώσεις
-Δεδομένου πως ο ΠΑΣ στην ουσία ενισχύθηκε μόνο με 1 μεταγραφή,
ο Αναστασιάδης απέδειξε ότι το έμψυχο υλικό που διέθετε ο ΠΑΣ
απλά ήθελε κατάλληλη επεξεργασία…
-Η ομάδα του καλοκαιριού, ακόμα και με την αφαίμαξη των υψηλών συμβολαίων (Ζαιρί-Μπουζίντ)
σχεδόν ατόφια, κατάφερε με κατάλληλη καθοδήγηση
να φτάσει τον ΠΑΣ στην 8η θέση της Superleague…


-Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι
το μάτς με της Δόξα Δράμας εντός , όντως αποδείχτηκε το πιο κρίσιμο…
-ΑΝ δεν κερδίζαμε , θεωρώ ο υποβιβασμός δεν ήταν μακρυά
μιας και είχαμε τον Παναιτωλικό 3 πόντους μπροστά (εστω και με ματς περισσότερο)…

-Το έγραψε αρχικά ο lemorsero
το είπε και ο σκόρερ του συγκεκριμένου μάτς, ο Λεάντρο Μπεσέρα, στην βράβευσή του από το pas.gr…


-Δε μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι θα γινόταν σε περίπτωση που δεν κερδίζαμε
αλλα η ψυχολογία δύσκολα θα αντιστρεφόταν!

-Τελικά πιστεύω πως ο ΠΑΣ εκτός από ψυχή …διέθετε και ….Άγγελο…
-Ο πήχης ψηλά λοιπόν…Να δούμε και τις προσδοκίες … :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Ιούν 2012 03:30 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 28 Ιούν 2012 21:04 »
Ρε συ Astralon, πραγματεία ολόκληρη έγραψες!
Μπράβο, χαρά στο κουράγιο σου, είσαι ψυχάρα ρεεεεεεεεε!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #21 στις: Παρ 29 Ιούν 2012 00:17 »
Ρε συ Astralon ... είσαι ψυχάρα ρεεεεεεεεε!!!



... εδώ που τα λέμε, είναι ψυχάραααααααααα!!!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 30 Ιούν 2012 14:53 »
Κριτικη για τη σεζον που διανυουμε θα κανω 1 Ιουλιου
που θα ξεκιναει η προετοιμασια για τη νεα σεζον.
μεχρι τοτε ολα και ολοι κρινονται.

Έκανα προσπάθεια να μη σχολιάσω καθόλου τη περσινή σεζόν αλλά ένα φιλαράκι μου το θύμισε και με έβαλε σε πειρασμό.
Η χρόνια ξεκίνησε με τον ίδιο προπονητή μετά από 150 χρόνια.
Ο ντεμολ έκανε ένα τραγικό β γύρο στη β εθνική αλλά η διοίκηση έκρινε πως πρέπει να συνεχίσει.
Παρά τη καλή αρχή και τις προσδοκίες κατά τη γνώμη μου η διοίκηση άργησε να τον διώξει πολύ.
Όπως άργησε πολύ να φέρει και τον αναστασιάδη η όποιον άλλο θα ήταν διαθέσιμος. Ξέχασα να σχολιάσω το μεταγραφικό σχεδιασμο του καλοκαιριού που ήταν για άλλη μια φορά τραγικός.
Έρχεται λοιπόν ο αγγελος η καλύτερη κίνηση που έκανε ο πρόεδρος και βλέπουν ότι μπικικινιά για μεταγραφές δεν υπάρχουν.
Το παιρνει πάνω του και σώζει την ομάδα. Και παίζει και μπάλα παρά το χάλια ρόστερ. Και παρόλα αυτα τον διώχνει.
Ας βαθμολόγησω λοιπόν.
Επιλογές προπονητών 9
Αποχωρήσεις προπονητών 0
Μεταγραφές 3
Υποδομές 0
Επαγγελματικότητα 1
Συμπεριφορά προς τον κόσμο 1
Βαθμολογική θέση 10
Οικονομική κατάσταση 3

Μ.ο. 3.4 στα 10
Ούτε μετεξετασταιοι.