Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
16 (18.6%)
0-1
10 (11.6%)
1-2
19 (22.1%)
0-0
5 (5.8%)
1-1
19 (22.1%)
2-1
3 (3.5%)
1-0
1 (1.2%)
2-0
7 (8.1%)
άλλο ?
6 (7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 86

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 25 Σεπ 2011 00:30

Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 55027 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #275 στις: Πεμ 29 Σεπ 2011 17:38 »
Μας γουσταραν μονο οσο ηταν προπονητης ο αναστοπουλος ο κολητος τους,οσο δεν ηταν εδω εβγαζαν χολη παντα

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #276 στις: Πεμ 29 Σεπ 2011 18:19 »
Για Kαρπέ  και  Πανού 

Παράθεση
Kαρπέ  και  Πανού είναι έμπειροι και εύστροφοι  επιτηδευματίες  πανελάδες που σε κάνουν να βλέπεις με τα μάτια τους και γιατί όχι? αξιοποίησαν εύστοχα το παράδειγμα Δελφάκη, επειδή  ήταν πιασάρικο και βολικά υπό-απόκεντρο.

Κατ’ αρχήν  με το  σχολιάκι  τους, δεν νομίζω  ότι  καίγονται  για  τις συνέπειες  που είχε για τον ΠΑΣ η  διαιτησία  Δελφάκη,  αλλά  όσο για  τις  συνέπειες  που θα μπορούσε να έχει  η διαιτησία  Δελφάκη  στην   τακτική   Βασσάρα,  γιατί περί τακτικής πρόκειται  και όχι λογικής όπως εκτιμούν οι ίδιοι.

Μιλάνε παπαγαλιστί  και  ερμηνευστί,  για «σκληρά προηγούμενα» και για  ματς  που «μύριζε μπαρούτι από τα περσινά», με στερεότυπα που  σκοπίμως τα προσιδιάζουν  με τη  F.L. και  κατά το προφανές  των σχολίων τους, θεωρούνται   άγνωστα  ως φαινόμενα  στον αγγελικό κόσμο της στοιχηματισμένης   S.l..

Εν ολίγοις  και κατά τη γνώμη τους, το πρόβλημα στο παιχνίδι ΠΑΣ – Παναιτωλικός  δεν είναι  ο απών Δελφάκης, αλλά η ιδιαιτερότητα της παρουσίας  των  Νεοφώτιστων ομάδων στη Σ.Λ. που απαιτούν έμπειρες σφυρίχτρες.
 
Που σημαίνει  κατά  Καρπε – Πανού εμείς καλά περνάμε εδώ, ότι,  ο Δελφάκης  μπορεί να παίξει  άνετα και άπτεστα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ, με τους ίδιους προφανώς κανόνες και με την ίδια εγρήγορση.

Και ποια είναι η έμπειρη σφυρίχτρα  φίλοι  Καρπετοπανούτσοι???

Είναι έμπειρος ο 24αρης που σε μια νύχτα από το Περιφερειακό  πετάει  στη  Δ΄ και στον τρίτο χρόνο  πετάει στη  Β΄ και  μετά από ένα χρόνο με αλεξίπτωτο  πέφτει  στην 1.800αρα της  Α΄??? …  1 νύχτα + 3 χρόνια  … σύνολο  27 χρόνια και 1 νύχτα έμπειρος διαιτητής.

Προφανώς προκαταλαμβάνουν και τα όργανα αξιολόγησης διαιτησίας – δαιτητών για περίπτωση κυρώσεων σε Δελφάκη «θα τιμωρηθεί σιωπηρά, αλλά αυτό ποσώς ενδιαφέρει, το θέμα δεν είναι να τιμωρούνται οι διαιτητές, αλλά να διεξάγονται τα παιχνίδια χωρίς αναμενόμενα λάθη».

Όσο θα ορίζονται διαιτητές του αναμενόμενου λάθους, ηλικίας «27 χρόνια και  1 νύχτα»,  όσο τα  τυπικά  προσόντα  θα  προτάσσονται  των  ουσιαστικών  προσόντων  ενός διαιτητή και  όσο  θα υπάρχει  ατιμωρησία,  θα διεξάγονται αλαλούμ  παιχνίδια  και  με  επινοημένα  λάθη και  με ακραίες αμφισβητούμενες  φάσεις που θα στραγγαλίζουν ομάδες.

Και αυτό,  έτσι για να έχουμε δουλειά εμείς οι ιατροδικαστές  φάσεων, οι πανελάδες  στα  πανελοδικεία, για να πέφτουν σε λάθη οι  διοικήσεις των ομάδων, για  να συντηρούνται οι οπαδικές  έχθρες στις τοπικές κοινωνίες, πράματα  που λειτουργούν ως Δούρειοι  Ίπποι στοχοποίησης των ανεπιθύμητων ομάδων.

Το ότι ο Δελφάκης σφύριξε λήξη τη στιγμή που έσκασε μπάλα στα πόδια του ΠΑΣ μέσα στην μικρή περιοχή του Παναιτωλικού … αυτό κάθε άλλο ήταν, παρά απειρία.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #277 στις: Πεμ 29 Σεπ 2011 18:50 »
Φαίνεται ποιοι παρακολουθούν την εκπομπή TOTAL SUPERLEAGUE και ποιοι όχι...

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #278 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 01:45 »
Για χιλιοστή φορά λοιπόν βάζω ένα άρθρο του ''κομπλεξικού'' Κάρπετ για τον ΠΑΣ και αν βρείτε κάτι παρόμοιο και ωραίο για τον ΠΑΣ από άλλον δημοσιογράφο να μου το πείτε...
Παράθεση
Άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου στην εφημερίδα SPORTDAY (1-2-2007)

Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει...

Οταν ο Κοντογουλίδης πέτυχε το γκολ της πρόκρισης, στα Γιάννενα τα είδαν όλα. Τους δεκαπέντε διαιτητές της Παράγκας (που ξηλώθηκαν από τους πίνακες στη συνέχεια, αλλά κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη γι' αυτούς), οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν το 2001 για να ρίξουν την ομάδα κατηγορία. Τους μηδενισμούς για χρέη, την ώρα που άλλοι έπαιρναν πιστοποιητικά συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρωστώντας περισσότερα, το ατελείωτο κυνηγητό στη Β' και στη Γ', τον Πολατιάν να τρομάζει στην ιδέα ότι μπορεί να δείξει βούλα στο πρώτο ματς. Μόνο όποιος έχει ζήσει την κόλαση ξέρει πώς είναι να βρίσκεσαι στον παράδεισο.
Tο περασμένο καλοκαίρι ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε τη μεγαλύτερη παραγοντική ντρίμπλα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα: οδήγησε τους πάντες στο να του δώσουν συγχωροχάρτι για όλα όσα προηγήθηκαν δημιουργώντας τη Σούπερ Λίγκα. Οταν η FIFA απειλούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι θα το αποκλείσει από τις διοργανώσεις, υπήρχε μια μικρή ελπίδα κάποια πράγματα να αλλάξουν. Ηταν η στιγμή που θα μπορούσε πραγματικά να μοιραστούν τα στρατόπεδα, να δούμε ποιος είναι με τη διαφθορά και ποιος όχι. Θα δεχόταν ο Κόκκαλης για να υπερασπιστεί τους κατάπτυστους να μην παίξει Τσάμπιονς Λιγκ; Μάλλον απίθανο το βρίσκω. Το λογικό θα ήταν ο ένας να υποχωρήσει, το κύκλωμα ΕΠΟ να ξηλωθεί και να πάμε σε μια αληθινά καινούργια αρχή. Ομως, ενώ ο Κόκκαλης ήξερε τι ήθελε, οι άλλοι πελαγοδρομούσαν και συμβιβάστηκαν. Αντί για κάθαρση, προέκυψε η σεζόν της συνυπευθυνότητας: η μόνη ελπίδα για να σωθεί το ποδόσφαιρο είναι να γίνονται εποποιίες σαν αυτή που έκαναν τα Γιάννενα.
Ανάσα
Τα Γιάννενα απέκλεισαν τον Ολυμπιακό -αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Τα Γιάννενα με το ηρωικό τους παιχνίδι κι αυτό το χωρίς προηγούμενο κατόρθωμα έδωσαν στην πραγματικότητα μια ανάσα οξυγόνου στο σπορ που λέγεται ποδόσφαιρο. Αν μετά τα όσα έκανε ο Κοντογιαννίδης περνούσε ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ψυχορραγούσε. Η κατάστασή του θα ήταν μη αναστρέψιμη. Οχι γιατί οι συνηθισμένες υπερβολές δεν θα επέτρεπαν καμία απολύτως σοβαρή αποτίμηση της πραγματικότητας του αγώνα (ο Ολυμπιακός ήταν για ένα ακόμα ματς ασύνδετος, χωρίς σειρά στην άμυνα και απολύτως προβλέψιμος), αλλά διότι θα περνούσε για μια ακόμα φορά το μήνυμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το απόλυτο τσιφλίκι του δυνατού, η πιο διεφθαρμένη και αηδιαστική εικόνα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.
Γελoιοποίηση
Δεν εκτέθηκε ο Ολυμπιακός - ο Ολυμπιακός τόσο μπορεί. Δεν είναι ντροπή για μια ομάδα να αποκλείεται, το 'χουν πάθει όλες οι ομάδες του κόσμου σε τέτοιες κι ακόμα σημαντικότερες διοργανώσεις. Αυτό που εκτέθηκε χθες είναι ένα ολόκληρο σύστημα διαφθοράς που χρησιμοποιεί τα παιχνίδια του δυνατού ως διαφημιστικά σποτ για νταραβέρι. Εκτέθηκαν εκείνοι που μπαίνουν στη σειρά για να χαιρετήσουν τον πρόεδρο στις δημόσιες εμφανίσεις του, εκείνοι που εξηγούν στους διαιτητές πόσο μάγκας είναι ο μεγάλος, εκείνοι που παίρνουν τηλέφωνα για να ζητήσουν επόπτες, παρατηρητές και λοιπά τσατσόνια, ανθρωπάκια χωρίς υπόληψη που ένας Θεός ξέρει πώς κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να ντρέπονται. Εκτέθηκαν όσοι τους φτύνει ο κόσμος και λένε «πέρα βρέχει», εκείνοι που θεωρούν γάγγραινα τη διαιτησία, αλλά θέλουν και να την ελέγχουν, εκείνοι που για μια θέση παρατηρητή UEFA (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο. Αυτούς γελοιοποίησαν τα υπέροχα Γιάννενα. Τα Γιάννενα που δύο φορές τα έστειλαν στην κόλαση εφαρμόζοντας επιλεκτικά νόμους, που γι' άλλους μπήκαν στα συρτάρια, τα ίδια ανθρωπάκια που χθες ....
Ποδόσφαιρο
Χθες κέρδισε το ποδόσφαιρο, το αληθινό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο του Γιάννη Μπελά, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο του «σας θέλω και τους τέσσερις αμυντικούς μαζί για να σας εκθέτω» Γιώργου Σαϊτιώτη. Το ποδόσφαιρο δύο τσακαλιών που λέγονται Γιώργος Ντάσιος και Νίκος Γεωργιάδης. Το ποδόσφαιρο του «μπαίνω και με την μπάλα στα δίχτυα άμα γουστάρω» Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Το ποδόσφαιρο του «δεν είμαι ούτε είκοσι χρόνων, αλλά έχω στόφα πρωταθλητή» Κώστα Καζναφέρη. Το ποδόσφαιρο του «είμαι ένα 1,60, αλλά έχω καρδιά γίγαντα» Φώντα Γήττα. Το ποδόσφαιρο του «με λένε Αντάντο κι ο "Ρίμπο" μαζί μου θα υποφέρει». Το ποδόσφαιρο του «είμαι ένα από τα καλύτερα λίμπερο στην Ελλάδα» Γιώργου Κούσα. Το ποδόσφαιρο του Χρήστου Τόλιου, του Γιώργου Κατερίνη, του Ηλία Μιχαλόπουλου, του Ζιλ Ντομορό. Το ποδόσφαιρο του «Αναστό», ο οποίος αυτή την ομάδα την έστησε για να κάνει θαύματα, και του Γιάννη Παπακώστα, που συνεχίζει στη θέση του με σύνεση και πίστη. Το ποδόσφαιρο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος μπορεί να έχει χίλια στραβά αλλά ποτέ του δεν συνεργάστηκε με τη διαφθορά και το πληρώνει κάθε Κυριακή. Κέρδισε το ποδόσφαιρο ενός υπέροχου κόσμου που έχει προτάξει την αξιοπρέπεια από τους τίτλους, τη λεβεντιά από τη σύμπλευση με τους άθλιους, τη μοναξιά που πονάει από τη συναλλαγή που σε κάνει τζάμπα μάγκα.
Νίκη
Δεν ματαιοπονώ. Ξέρω ότι αυτή η χωρίς προηγούμενο εποποιία -που δεν ήταν μόνο δικαίωση μιας ομάδας για το πάθος, την ψυχή, την ψυχραιμία της, αλλά κι ένα τρομερό χαστούκι στη δουλικότητα, στην αλαζονεία, στη χωρίς τσίπα κατάπτυστη συμπεριφορά ενός διαιτητή που εκπροσωπεί ένα σύστημα χαμένων αξιών- δύσκολα θα αλλάξει τα πράγματα. Δυστυχώς ο συρφετός των αθλίων θα συνεχίσει να γλείφει τα σάλια των δυνατών και να τρέφεται από αυτά, ο Τύπος θα ξεχάσει τα όσα έγιναν και θα προτάξει το θαύμα αντί για το καρκίνωμα, οι Κοντογιαννίδηδες θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και κανείς δεν θα απολογηθεί για την εικόνα ντροπής του γηπέδου. Οσοι θέλουν το καλό είναι λίγοι, ασήμαντοι, γραφικοί, εκτός κόλπου, όπως ακριβώς οι Γιαννιώτες. Ομως το ποδόσφαιρο χθες -στη χώρα που ο βιασμός του θεωρείται λειτούργημα- νίκησε κι εγώ ευχαριστώ τον ΠΑΣ που μας θύμισε πόσο όμορφο είναι και τους Γιαννιώτες που το αγαπούν χωρίς σύνορα.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #279 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 11:12 »
με προπονητή αναστό...Αλήθεια μιας και στην πρώτη παράγραφο αναφέρουν κάποια πράγματα για το παρελθόν...τι έγραφαν τότε που συνέβαιναν τα πράγματα...Για την παράγκα...τον υποβιβασμό για χρέη.Ασχολήθηκαν με μας γιατί απλά πουλάγαμε εκείνες τις μέρες.Τις άλλες μέρες τι γίνεται;ποκ και ποθ;Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν αλλά η πλειοψηφία...Δεν τους έμαθε κανένας ότι υπάρχει ζωή και πέρα από ποκ και ποθ...

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 226
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #280 στις: Κυρ 02 Οκτ 2011 00:43 »
Οσον αφορα την γκρινια μεταξυ μας..συγκριση αποτελεσματος της ΑΜΟ και συμπερασματων του forum

1ον οταν παιζει χαλια η ομαδα και χανει.......πρεπει να φυγουνε ολοι...κοουτς και η μιση ενδεκαδα

2ον οταν παιζει χαλια η ομαδα και παιρνει βαθμο-ους....μας εκατσε και δεν θα ξαναγινει

3ον οταν η ομαδα παιζει καλα και χανει....αφου δεν πηραμε τωρα βαθμους ποτε θα παρουμε??

4ον οταν η ομαδα παιζει καλα και κερδιζει...ελα μωρε..με τους τελειωμενους παιζαμε

5ον  οταν παιζουμε καλα και κερδιζουμε ομαδα που αξιζε.....ειμαστε 2 βηματα απο το cl

και εφ οσον τα δαχτυλα ειναι 5...οσες και οι περιπτωσεις που ανεφερα   :P

καταλαβαινετε τι εικονιδιο ηθελα να βαλω για το επιπεδο μας

ποστ αγρινιωτη λιγες μερες μετα σε δικο τους φορουμ για το σημερινο με ατρομητο

οταν η ομαδα δεν παιζει καλα και χανει...να φυγουν ολοι κοουτς-παιχτες-γυμναστες 
οταν η ομαδα δεν παιζει καλα αλλα παιρνει βαθμο-μους...αι μωρε μας εκατσε τυχαιο ηταν 
οταν η ομαδα παιζει καλα και δεν κερδιζει...αφου δεν πηραμε σημερα βαθμους ποτε περιμενουμε   
οταν η ομαδα παιζει καλα και κερδιζει...ελα μωρε με τον πεθαμενο παιζαμε 
οταν παιζουμε καλα και κερδιζουμε μια ομαδα (καλη) ...ψαξτε για διαβατηρια 

λοιπον λιγο μετρο  η ομαδα αυτη ειναι και ειναι και καλη, αφηστε την προπονητικη και στηριξτε αυτους που εχουμε


χμ καποιος να μου το εξηγησει...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #281 στις: Κυρ 02 Οκτ 2011 00:51 »
μερικές φορές ίσως έχουμε περισσότερα κοινά παρά διαφορές άσχετα αν υπερισχύουν οι διαφορές είτε τυχαία είτε ετσιθελικά.

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 226
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #282 στις: Κυρ 02 Οκτ 2011 00:55 »
μερικές φορές ίσως έχουμε περισσότερα κοινά παρά διαφορές άσχετα αν υπερισχύουν οι διαφορές είτε τυχαία είτε ετσιθελικά.

μπα εγω αλλο καταλαβαινω....

διαβαστε Pas.gr τζαμπα ειναι...