Αποστολέας Θέμα: Όποιος ξέρει οτιδήποτε (σαν μηχανικός αυτοκινήτου) ας ρίξει μια ματιά  (Αναγνώστηκε 1362 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Λεπόν παίδες ο φάζααα έχει ένα huyndai lantra του 2000 και το πήγε πρίν 2.5 χρόνια σαμαρίνα.Όταν το γύρισε έκανε ένα παράξενο θόρυβο απ κάτ και δεν το ξανακούνησε απο τότε.2.5 χρόνια μετά ο φαντασματάκος έβγαλε δίπλωμα και το θέλει  :P.Πήγα το τσέκαρα λίγο φυσικά θέλει αλλαγή λάστιχα και μπαταρία αλλά λίγο έλυσα χειρόφρενο και το κούνησα και κάνει ένα θόρυβο σαν να σέρνεται κάτι απο κάτω.Το τσέκαρα απο κάτω τπτ δεν προεξέχει παράξενα.

Έβγαλα καμιά 30αριά φωτογραφίες απο κάτω απο πάνω απο παντού σε μεγάλη ανάλυση για να τσεκάρετε να μου πείτε αν φαίνεται τίποτα παράξενο.Οι φώτος είναι σε τεράστια ανάλυση οπότε σας παραθέτω το λίνκ με τον φάκελο στο imageshack :

http://img822.imageshack.us/gal.php?g=img5034p.jpg

Τό θέμα μας είανι ότι δίνω μέχρι κανα 1000-1300 για να το κάνω νορμάλ ούτε σέντ παραπάνω.Και δεν γουστάρω να σκάσω 100 ευρώ να το πάνε μέχρι το συνεργείο + 100 να το γυρίσουν (αν μου χουν πεί στο συνεργείο τίποτα 2 χιλιάρικα ότ θέλει).Θα νε σαν να πετάω 200 ευρώ στα σκουπίδια και οι εποχές είναι δύσκολες.Με 200 ευρώ αγοράζω στον Λόκο όλα τα σχολικά είδη για την νέα σχολική του χρονιά (καλή τύχη στο γυμνάσιο μπάι δε γουέι).Όποιος σιαπέρ τπτ απ αμάξια και δεν βαριέται ας ρίξ μια ματιά  :)

Φιλιά στα μούτρα τα λέμε στα τρακτέρια  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Δεν σιαπέρω και πολλά από αμάξια, για να σ πώ κάτ.
Πάντως σίγουρα μ'αυτά και μ'αυτά....έχεις περάσει σε άλλη διασταση.

Μανούούούούλα μου....ο fastmanakos...οδηγάει. 8)
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
-...Κάτι απ'κάτ...
καν...γκαπ γκάπ!!  :P

-Τι έγινε Φαστμανάκο 1 χρόνο μετά??

-Το βρες τι κάνει ....γκάπ-γκάπ απ'κάτ???  :P

(Τυχαία βρηκα το θεμα και είπα να ρωτησω) ;)

-Και για να κάνω και μια διάγνωση....
....μήπως ήταν λάστιχα ζαμφόρ που αλλοιώθηκαν???

-...ή  το πούλησες και τζάμπα ρωτάμε???? :P
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 01:19 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'