Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2010-11 (ανδρών γυναικών)  (Αναγνώστηκε 17098 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #75 στις: Τρι 21 Ιούν 2011 00:16 »
 :)τι γινεται ρε παιδια παλι οι σαρακηνοι μπροστα μας; :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #76 στις: Τρι 21 Ιούν 2011 01:27 »
Μη τυχόν και πάει κάνα ξουπαρμένο με αυτοκόλτα στ τσεπ, το λιάνσα.

Καλή επιτυχία στς κορτσάρες μας.

Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #77 στις: Τετ 22 Ιούν 2011 15:35 »
4 μας ριξανε στη μπαλα 14 ποντακια στο κεφαλι τους εριξαν οι κοριτσαροι μας (ορε μηπως επρεπε να παιξουν αυτες στο γεντι κουλε;το λεει η καρδουλα τους 58-44 το πηρανε το ματσακι) :)

Αποσυνδεδεμένος konitsa

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 77
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #78 στις: Τετ 22 Ιούν 2011 21:02 »
                             Α2 Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


http://www.aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=385461

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #79 στις: Τετ 22 Ιούν 2011 21:38 »
Παράθεση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:


ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ  ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
!

Στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται το νέο έτος η γυναικεία
ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα αφού ολοκλήρωσε σήμερα (22/6) τις υποχρεώσεις της στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος κατάταξης επικρατώντας και στον τέταρτο καθοριστικό αγώνα επί του Ιπποκράτη Κω με 51-44, ύστερα από ένα σκληρό κι αμφίρροπο παιχνίδι. Οι κοπέλες του ΠΑΣ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν άφησαν την ιστορική ευκαιρία να πάει χαμένη, κερδίζοντας επάξια μέσα στο γήπεδο την πολυπόθητη άνοδο. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες πράγμα που μαρτυρά και η διακύμανση του σκορ ανά δεκάλεπτο.
Αναλυτικά:

Ιπποκράτης Κω – ΠΑΣ Γιάννινα: 44-51
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Διμπινούδης, Στρέμπας

Δεκάλεπτα: 11-11, 13-13, 9-15, 11-12

ΠΑΣ Γιάννινα (Βαχαρίδης-Παπαδόπουλος): Δασκαλοπούλου 18, Πλάκα , Ντόκου 8 (1), Τσακτσίρα 2 , Αθαναϊλίδου , Κλείτσα , Καρπόνη , Ζέρβα 16, Γράψα , Λεοντίου , Βαλάκου , Κουντουρά 7

Σημειώνεται πως στους αγώνες κατάταξης  ο ΠΑΣ είχε φτάσει επίσης αήττητος, κατακτώντας το πρωτάθλημα της τοπικής Ένωσης, ΕΣΚΑΒΔΕ. Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, συγχαίρει και ευχαριστεί τις παίχτριες, τον προπονητή και το όλο επιτελείο του συλλόγου που εργάστηκε σκληρά, με πενιχρούς πόρους, για όλη τη σεζόν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης του Β’ Υποομίλου του Νότου όπου συμμετείχε ο ΠΑΣ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/06/2011
 ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 34-73

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/06/2011
ΑΕΣ ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 24-56

ΤΡΙΤΗ 21/06/2011
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ: 44-58


ΤΕΤΑΡΤΗ 22/06/2011
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 44-51



Η αποστολή του ΠΑΣ:

Αρχηγός Αποστολής: Γιώργος Παπλιάκος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Σάκης Τζαλαλής
Προπονητές: Χρήστος Βαχαρίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος


Αθλήτριες : Δασκαλοπούλου , Πλάκα , Ντόκου , Τσακτσίρα , Αθαναηλίδου , Κλείτσα , Καρπόνη , Ζέρβα , Γράψα , Λεοντίου , Βαλάκου , Κουντουρά
















Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #80 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 03:06 »
Παράθεση
ΤΡΙΤΗ 21/06/2011
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ: 44-58

Εεεε, λάθος τα γράψαταν, αφήστε μας να χαρούμε.

Τα συγχαρητήριά μας στις αθλήτριες της ομάδας μας, που σήκωσαν ψηλά τη φανέλα με τον Ταύρο.


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 00:38 »
ΤΡΙΤΗ 21/06/2011
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ: 58 -44

 :pas: :pashat:
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #82 στις: Δευ 27 Ιούν 2011 19:46 »
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τη σεζόν αήττητη και ανέβηκε στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το Onsports σας παρουσιάζει τη νέα ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ...

Οι παίκτριες του Χρήστου Βαχαρίδη κυριάρχησαν αρχικά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας (ΕΣΚΑΒΔΕ) και στη συνέχεια δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στα μπαράζ ανόδου που διεξήχθησαν στο κλειστό του Μετς στην Αθήνα, φτάνοντας σε μία δίκαιη και πανάξια άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Ο ΠΑΣ του χρόνου θα παίξει στον νότιο (!) όμιλο της Α2 Γυναικών και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία... Άλλωστε στόχος των διοικούντων τον σύλλογο είναι η ομάδα να κάνει αργά αλλά σταθερά ανοδικά βήματα και να μη μείνει απλά σε μία άνοδο στη δεύτερη κορυφαία κατηγορία της χώρας.



Βαχαρίδης: «Μεγάλη δικαίωση»

Παρακολουθήσαμε από κοντά τον τελευταίο αγώνα μπαράζ μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ιπποκράτη Κω και εν συνεχεία συναντήσαμε τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Βαχαρίδη, ο οποίος ήταν ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας.

Ο 27χρονος κόουτς από την Ξάνθη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την άνοδο της ομάδας του, κάτι απολύτως λογικό.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν και για την άνοδο που πετύχαμε. Ήταν μία μεγάλη δικαίωση για εμάς, για τους κόπους μας όλη τη χρονιά, για την προσπάθεια της διοίκησης που ήταν δίπλα μας συνεχώς» είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός.

Για το εάν ήταν δύσκολα τα παιχνίδια μπαράζ λόγω της μεγάλης απραξίας υποστήριξε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από τον Μάρτιο δεν είχαμε παίξει επίσημους αγώνες και προσπαθούσαμε με τις προπονήσεις και τα φιλικά να κρατηθούμε σε καλό ρυθμό αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η απραξία των τελευταίων μηνών έπαιξε τον ρόλο της, αφού παίξαμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε τέσσερις ημέρες και όπως είναι λογικό υπήρξε μεγάλη κούραση για τα κορίτσια. Αλλά τα κατάφεραν και αυτό έχει σημασία».

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω που η νίκη σήμανε την άνοδο σχολίασε:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε πολύ καλά, στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παίξει καλύτερα. Για μένα ήταν πιο σημαντικό και δύσκολο το παιχνίδι με το Ηράκλειο καθώς εκεί υπήρχε μεγαλύτερη πίεση. Αν δεν κερδίζαμε το Ηράκλειο τα πράγματα θα ήταν πολύ δυσκολότερα απέναντι στην Κω, καθώς θα ήταν θέμα ψυχολογίας».

Σχετικά με τις τρεις έμπειρες παίκτριες που υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας (Δασκαλοπούλου, Κουντουρά, Ζέρβα) και πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός αυτό, είπε: «Είχε μεγάλη σημασία καθώς καθοδηγούσαν τα υπόλοιπα κορίτσια και έδιναν σιγουριά στα δύσκολα. Σίγουρα η παρουσία τους και η συμβολή τους στην άνοδο ήταν πολύ σημαντική».

Για την επόμενη μέρα του συλλόγου υπογράμμισε: «Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για το τι θα γίνει του χρόνου. Η ομάδα πέτυχε στον στόχο της που ήταν να ανέβει κατηγορία και πλέον θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Οι συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικές καθώς δεν υπάρχουν υποδομές και ακόμα και το γήπεδό μας δεν είναι το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά σίγουρα οι στόχοι της ομάδας δεν σταματούν εδώ».

Καταλήγοντας για το μπάσκετ στην πόλη των Ιωαννίνων επισήμανε: «Το επίπεδο του μπάσκετ στα Γιάννενα, προς το παρόν, δεν είναι πολύ υψηλό. Σκεφτείτε ότι στους άντρες υπάρχει μία ομάδα που παίζει Γ’ Εθνική οπότε καταλαβαίνετε. Ελπίζω η τωρινή επιτυχία μας να μην είναι εφήμερη και να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια. Επίσης οι εγκαταστάσεις στις οποίες γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, στο λέω αυτό γιατί δυστυχώς δεν κάνουμε όλες τις προπονήσεις στο γήπεδο στο οποίο παίζουμε».



Καρπόνη: «Στόχος να παραμείνουμε»

Μία από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας και ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, η Κωνσταντίνα Καρπόνη ήταν πολύ χαρούμενη για την επιτυχία της ομάδας της:

«Είχα παίξει με τον Ηρακλή στις τελευταίες αγωνιστικές όταν ανέβηκε από την Α2 στην Α1 Γυναικών, αλλά δεν είναι το ίδιο, αφού τότε συμπλήρωνα τη δωδεκάδα. Δεν έχω ανέβει ξανά με ομάδα, έχω πάει και έχω χάσει κάποιους τελικούς ως κορασίδα με τον Ηρακλή, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω κάτι τέτοιο» είπε αρχικά η 21χρονη γκαρντ/φόργουορντ η οποία συνδυάζει το μπάσκετ με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και πρόσθεσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ γυναικών: «Το γυναικείο μπάσκετ δεν προσφέρει ό, τι το αντρικό. Σίγουρα δεν μπορείς να το κρατήσεις ως μοναδική εργασία, σίγουρα θέλει και κάτι άλλο από κάτω, δεν σου προσφέρει τίποτα. Πολλές παίκτριες της Α1 κάνουν αυτό το πράγμα, δηλαδή και δουλεύουν κάπου αλλού και παίζουν μπάσκετ».

Αναφορικά με την απραξία της ομάδας, καθώς από τον Μάρτιο και μετά είχαν τελειώσει οι επίσημες υποχρεώσεις μέχρι τα μπαράζ, η ταλαντούχα αθλήτρια είπε: «Είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να κρατηθείς σε φόρμα, η ομάδα πρέπει να κλείσει κάποια φιλικά για να μη χαθεί η ομαδικότητα και να μπαίνουμε σε κλίμα αγώνων πριν τα μπαράζ. Πρέπει να βρεις ένα  τρόπο να ανταπεξέλθεις. Πρέπει συχνά να παίζεις φιλικά και να κάνεις κάθε μέρα προπόνηση».

Για το αν συμφωνεί με τον προπονητή της ότι είναι δικαίωση η άνοδος στην Α2 η Καρπόνη υπογράμμισε: «Οι κοπέλες που ήμασταν στα Γιάννενα δεν χάναμε προπόνηση. Το θέλαμε όλοι πάρα πολύ, δικαιωθήκαμε και για τη διοίκηση και για τους κόπους μας όλη τη σεζόν».

Τέλος η νεαρή παίκτρια σχολίασε την επόμενη σεζόν και τα όσα περιμένει να συναντήσει στην Α2: «Πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί είναι διαφορετικό πρωτάθλημα από το τοπικό. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλότερο από το τοπικό και αυτό το γνωρίζουμε οπότε πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή σεζόν:

Κανονική περίοδος

Σχερία Κέρκυρας-ΠΑΣ Γιάννινα 30-60

Πας Γιάννινα-Αργοναύτες 60-24

ΠΑΣ Ναυπάκτου-ΠΑΣ Γιάννινα 44-69

ΠΑΣ Γιάννινα-Πήγασος ΦΙΜΠΑ 20-0 (άνευ αγώνα)

ΠΑΣ Γιάννινα-Σχερία Κέρκυρας 55-21

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΣ Ναυπάκτου 72-29

Πήγασος ΦΙΜΠΑ-ΠΑΣ Γιάννινα 28-48

Μπαράζ ανόδου

Αρκαδικός-ΠΑΣ Γιάννινα 34-73

Θησέας-ΠΑΣ Γιάννινα 24-56

ΠΑΣ Γιάννινα-Ηράκλειο 58-44

Ιπποκράτης Κω-ΠΑΣ Γιάννινα 44-51

Έφορος: Σάκης Τζαλαλής

Προπονητικό επιτελείο: Χρήστος Βαχαρίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος

Το ρόστερ του ΠΑΣ

Δασκαλοπούλου, Πλάκα, Ντόκου, Τσακτσίρα, Αθαναηλίδου, Κλείτσα, Καρπόνη, Ζέρβα, Γράψα, Λεοντίου, Βαλάκου, Κουντουρά.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #83 στις: Δευ 27 Ιούν 2011 22:39 »
Bρε μπας και παμε να παρουμε κανα δειαρκειας στο γυναικειο μπασκετ :P,ετσι και αλλιως με το ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΣ μας εχουν βγαλει τα σωθικα ο χοντρος και η παρεα του..
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2
« Απάντηση #84 στις: Τρι 28 Ιούν 2011 00:09 »
Όπως και νά'χει, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια  :mono:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 215
    • Προφίλ
Απ: Νέο blog της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα.
« Απάντηση #85 στις: Παρ 04 Νοέ 2011 20:32 »
εχουμε αγωνιστηκες να παμε να δουμε κανα ματς ?
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Νέο blog της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα.
« Απάντηση #86 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 16:39 »
Χρηστο  Γαγας
το πενηντα  η βκορεα παησε με  τ  ρωσια  κι η  νκορεα με τα αμερικανς
κι μεις με τσ αμερικανς παησαμαν
κατοπ κι το κατακαλοηκαιρο το πενηντα
μπηκαν οι ρωσοι απο τ  βκορεα στν νκορεα
με σμαια τα ηνομενα τα εθνη τα ειρι νηστκα κι τα βαρβατα
ανταμα παησε στν νκορεα κι  σωμα ελληνκο με κανια εκατοσταρια κι πλεο αντραι
 
κι οπως θα θμιεντε  οι τρανυτερ κι διαβαζνε οι νιοτερ
αυτηνο το ελληνκο το σωμα  εδοκε μινια γερη μαχη
εδεκει σ ενα  υψωμα  απ το λεγαν Χαρη
στοποιον υψωμα χεσκαν πατοκορφα οι αμερκαν οι τραμπαρφαδαι
κι τσ  ξεσκαλωσαν οι ελλνες κι κρατσαν το Χαρη

μ αυτηνο το σωμα ειχενε εκστρατεψ  κι ενας Γιαννιωτς  γκορος
μι πολλα κανταρια πελεδια στα σκελια κι μι βοιδοτριχια τα μστακια
αυτηνος ητον ο Χρηστο Γαγας
εκει απ εμνε κοντα τσ αμερικανς ο Χρηστο Γαγας
κι οντες  ειχαν αναπαβλες επαιζε  κι μαθνεσκε  το μπασκετ
το οποιον το μπασκετ τ γουσταρσε πολυ σα παιγνιδ τ Χρηστ

κι οντες γυρσε στα Γιανν’να
[τυχηρος απ δεν ηταν μεσ  πεντε νεκροι]
κβαλσε στα Γιανν’να κι μινια μπαλα μπασκετ
απ εκεινες απο παιζαν το μπασκετ οι αμερικαν
αυτηνος ο Χρηστο Γαγας το φτακε  κι το φκιακε το μπασκετ στα Γιανν’να
ο στρατιωτς τσ νκορεας
τοποιον πστεβω να το γνωριζνε  καμποσοι  κι να εχνε καμινια φωτογραφια τ
σι κανα  δγυο τρια αρμοδγια μπασκετο γραφεια στα Γιανν’να μας
αφνου τ  μπασκετ φανταρου
τ  Χρηστου Γαγα

να το γλεπ  ο νεος μας σημερις
κι ο παγγελματιας κι  ο εραστεχνς
ακομ πιοτρο