Ο Κώστας Νασούλης και η οικογένειά του ευχαριστούν...
Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κρανούλας Κώστας Νασούλης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Σύντομα θα επιστρέψει και στους αγωνιστικούς χώρους, αφού είναι δανεικός από τον ΠΑΣ στη Δόξα. Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων αλλά και με το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του, ο Κώστας Νασούλης και η οικογένειά του ευχαριστούν όλους όσους του συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο κρεβάτι του πόνου.
Το ευχαριστήριο του Κώστα Νασούλη
Βρισκόμενος πλέον σε θέση, αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη και υποχρέωση, μέσω της παρούσας επιστολής να εκφράσω τόσο τις προσωπικές μου ευχαριστίες όσο και της οικογένειάς μου, σε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας ηθικά και έμπρακτα, τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε.
Η στάση όλων, όσοι βρέθηκαν κοντά μας με συγκίνησε ιδιαίτερα, διότι πέραν των άλλων δείχνει, πρωτίστως, το ήθος που τους χαρακτηρίζει ως προσωπικότητες και δευτερευόντως, την υπευθυνότητά τους ως επαγγελματίες. Γι΄αυτό το λόγο δε θα μπορούσα να σταθώ σε μια απλή, απρόσωπη, γενική αναφορά.
Έτσι ευχαριστώ θερμότατα:
Τους χειρούργους κ. Σπύρου και κ. Μπίλλη, το νοσηλευτικό προσωπικό των χειρουργείων, της εντατικής μονάδας καθώς κ της β χειρουργικής κλινικής του Γενικού νοσοκομείου Γ. Χατζηκώστα, που ήταν άψογοι καθόλα.
Την διοίκηση της ομάδας μου ΤΑΠ Κρανούλας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Δημήτρη Κασσή για τη διαρκή του παρουσία, τον προπονητή Ανέστη Ζώη, τον διευθύνων σύμβουλο Αναστάσιο Τασιούλα και τους συμπαίκτες μου που απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσαν παρόντες.
Την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που άμεσα κινητοποιήθηκε ώστε να προσφέρει το μέγιστο δυνατό. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον υπεύθυνο υποδομών και επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κ. Χρήστο Παπαγεωργίου, τα στελέχη κ. Αλέκο Πότση, κα. Μαίρη Πεζοδρόμου, κ. Ανδρέα Πότση, τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, τον προπονητή κ. Γιάννη Χριστόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή κ. Φίλιππο Σκόρδο, το μέλος ΔΣ της ΠΑΕ και υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων κ. Γιώργο Ιωάννου, τον υπεύθυνο ασφαλείας κ. Φώντα Βρόσγο καθώς και τον εμπορικό διευθυντή κ. Πασχάλη Μόσχογλου.
Τον γενικό αρχηγό της Κ20, κ. Λευτέρη Ντούσκο και τον προπονητή της κ. Γιάννη Τάτση
Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για το άμεσο ενδιαφέρον του και την προσωπική επικοινωνία των υπευθύνων για οικονομική και ηθική συμπαράσταση.
Το σύνδεσμο φιλάλθων Blue Vayeros για το ενδιαφέρον του και την άμεση επικοινωνία και υποστήριξη με οποιονδήποτε τρόπο.
Ιδιαίτερα το ΤΑΠ Καλαμαριάς για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την ευγενέστατη χειρονομία προς το μέρος μας, με την προσφορά ενός συμβολικού δώρου καθώς το ΤΑΠ Ζακύνθου για το ενδιαφέρον του.
Τους δημοσιογράφους της πόλης μας για την έγκυρη ενημέρωσή τους σχετικά με την εξέλιξη της πορείας μου.
Τέλος, τους καλούς μου φίλους, συγγενείς και συγχωριανούς για το βροντερό παρόν τους, την ειλικρινή και αμέριστη συμπαράσταση αλλά και όσους επέλεξαν να στείλουν τις ευχές τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Κλείνοντας, θα ήθελα να υποσχεθώ την γρήγορη επανεμφάνισή μου στους αγωνιστικούς χώρους ακόμη πιο δυναμικά και να ευχηθώ από καρδιάς,
«Καλά Χριστούγεννα & μια καλή, δημιουργική νέα χρονιά με, πάνω από όλα, υγεία!»
Ευχαριστώ θερμά για ακόμη μια φορά.
Να είστε όλοι καλά!
Με εκτίμηση
Κώστας Νασούλης
& η οικογένειά του
απο Gianninasports.gr