Ωρέ πάσλες μου δεν είπε κανείς οτ δεν είναι πέναλτι. Και τα 3 είναι πέναλτι. Απλά είναι πέναλτι που μπορεί και να μη τα δώσει στον αγώνα ο κόραξ. Πριν φάμε το δεύτερο γκολ στο 91, το μόνο που δε σκεφτόμασταν ήταν η διαιτησία και το άλλοθι που θα βρούμε την άλλη μέρα. Η ομάδα το τσουλούσε το ματς και το είχε. Απλά συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα και μυστήρια πράγματα και αυτό το καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής.
από τις 10 όμοιες φάσεις που έχουν γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία 30 χρόνια:
Το πρώτο στο Ζαραδούκα θα δοθεί πέναλτι στις 4/10
Το δεύτερο στο Γεωργιου θα δοθεί και στις 9/10 όταν είναι υπέρ οσφπ, παο. Για τους άλλους θα δοθεί στις 5/10 φορές.
Το τρίτο στο Μιχαήλ δεν έχει δοθεί ποτέ, παρόλο που είναι καραπεναλτάρα. Βρείτε μου μια φάση σε ελληνικό αγώνα που ο επιθετικός ολοκληρώνει την προσπάθεια του με τη μπάλα να περνάει ξυστά άουτ και να υπάρχει παράλληλη επαφή (μικρή - μεγάλη) και ο διαιτητής να δείχνει βούλα.
Όχι για βρείτε μου...
Αλλοίωση ναι, η πρόθεση συζητιέται...
ΥΓ+
Ξέχασα κάτι να γράψω πριν. Ρε τον Σόλακα, πως μας ξηγήθηκε έτσι... Ωραία το βάφτισε ο paspaliars. Σόλακας, ή Σόλαξ στα αρχαία.
Επειδή διαβάζω οτι πολλοί φίλοι στο φόρουμ θα ήθελαν το Σόλακα τώρα στην ομάδα, διαφωνω κάθετα. Αν δεν κάνει μία ο Μπακαγιόκο στον τρόπο παιχνιδιού του Αναστασιάδη, ο Σόλαξ δεν κάνει δέκα. Φονιάς μεν, αλλά βαρύς, στατικός, παίκτης περιοχής, όχι σκυλί.
ΥΓ++
Η κουβέντα όμως αυτόματα οδηγεί στη σκέψη "ποιός ταιριάζει?" σε αυτό τον ΠΑΣ από τους παλιούς παίκτες. Χμμμμμ.... Θα την πω την αμαρτια μου κ είμαι σίγουρος οτι θα το' χετε σκεφτεί.
ο Σαιτιώτης ταιριάζει ρε παρόλο που απέτυχε στο προηγούμενο πέρασμα από την Α εθνική. Διεισδυτικός, πρεσσάρει τρέχει ,σκοράρει με όλους τους τρόπους και κυρίως απειλεί, κάτι που λείπει πολύ απ την ομάδα. Και το σημαντικότερο, θα προσαρμοστεί από την πρώτη μέρα που θα ερθει και θα τα πάει καλά με τον Αγγελο. Σκυλί μαύρο.
Φερ' τον. Για 6 μήνες. Κάνε ανταλλαγή με τα τυργιά άλλον παίχτη με συμβόλαιο. Βρες κάποιον τρόπο. Δωσ' τους το Ζαιρί ή δεν ξέρω γω τι άλλο.