Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
8 (11.1%)
2-0
5 (6.9%)
3-1
3 (4.2%)
2-1
14 (19.4%)
1-0
24 (33.3%)
0-0
3 (4.2%)
1-1
6 (8.3%)
1-2
2 (2.8%)
0-1
3 (4.2%)
άλλο ?
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 72

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 19 Φεβ 2012 09:27

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος  (Αναγνώστηκε 46089 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #175 στις: Δευ 20 Φεβ 2012 17:18 »


Όχι ρε φίλε (email) μου, δες και ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Η φωτογραφία είναι μια τυχαία φωτογραφία, δεν ανέφερα πουθενά ότι η ομάδα ντε και καλά στήθηκε ... μη το χαλάς (και με κατηγορούν μετά ότι ποστάρω συνεχώς)
Πάντος ο κόσμος δεν επέμενε όσο έπρεπε και έχει δίκιο ο nick ... μόνο η νέα θυμήθηκε τον ΑΓΙΑΞ και στην 9  μια σχετική κινητοποίηση.
Και το ούτε καν Χ με τον Ατρόμητο, εκτός από χαμένος πόντος, είναι μια χαμένη ψυχολογία και μια αναθάρρηση για Δόξες και Κομπότηδες. 

Τα ίχνη του Τσάτσου χάνονται κάπου στους 32, σΠΑΣστε επιτέλους αυτό κωλοcd.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Φεβ 2012 17:23 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #176 στις: Δευ 20 Φεβ 2012 17:29 »
Παρεξήξηση...
Δεν είπα πως προτιμώ ποδοσφαιριστές καμικαζι
αντιθετώς, προτιμώ μια ομαδα σαν τον Ατρόμητο
με προσεγμενό ροστερ, νεαρούς ποδοσφαιριστές, με διοικητική σταθερότητα
και εναν καλο προπονητή (που είναι 3 χρονια πλεον στην ομάδα).

όμως δυστυχώς δεν εχουμε τετοια ομάδα, και τετοια ομαδα δεν αποκτάς από την μια μέρα
στην αλλη και πιθανον να μην αποκτησουμε και ποτέ (αλλα αυτό ειναι αλλη κουβέντα)

Εχουμε συγκεριμενη ομαδα,
συγκεριμενο στόχο
και μια κατασταση διαμορφωμενη πλεον
δεν υπάρχει πολυτελεια, δεν υπαρχει χρονός.
οποτε είναι απαραίτητοι οι καμικάζι.

Το Μαιο να δουμε που θα ειμαστε και τι μπορουμε να κανουμε.
παντώς ο Ατρομητός (αφου μιλαμε γι'αυτον)
ουτε μεγάλα ονοματα εχει, ουτε τρελά συμβόλαια
εναν σωστό σχεδιασμό εχει, πολυ καλές ακαδημίες
και πιθανοτατα δεν εχει μανατζαραίους που φερνουν παλτα.

κι επειδή μιλαμε και για Ζαιριδές και Μπαγκαγιόκους
να τους δουμε και τις υπολοιπες αγωνιστικές..
ταλεντό εχουν, διαθεση δεν εχουν...
(στον ΠΑΣ πάντως, δεν ειχαν)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #177 στις: Δευ 20 Φεβ 2012 18:23 »
Σκορπιες επισημανσεις κ σχολια κ απο μενα, μετα τα οσα διαβασα .
-Ειχα πει πριν το ματς, φοβαμαι τα ακραια μας μπακ κ δικαιωθηκα σχεδον απολυτα. Τραγικος δυστυχως ο αρχηγος κ απλα λιγος ο Μιχαηλ.
-Ημαρτον με την γκολαρα του Ζαιρι, εκανε τσαφ η ομαδα κ τον θυμηθηκαμε.  Κ με εμας εβαλε γκολαρα με τον Μποροβηλο κ μετα ηταν για τα σκλια οσες φορες επαιξε. Δε λεω οτι το ιδιο θα συμβει κ στην Κυπρο, αλλα σωνει λιγο ρε, τρια ματς εχει εκει.
- Λαθος κ για μενα η αλλαγη Μπεσερα. Μια ερωτηση ομως? Οπως ολοι συμφωνουμε σ αυτο, φανταζομαι θα συμφωνουμε κ στο οτι ο Τζαμπρελα ηταν καπως αοσμος να το πω? Γιατι δεν αλλαξε αυτον?
-Μην λετε σιγα την ομαδα ο Ατρομητος κλπ. Καταρχας ο Ατρομητος ειναι, δεν ειναι ουτε ο Μπαοκ ουτε γαυροβαζελος. Ηρθε σε μια απο τις πιο δυσκολες εδρες της κατηγοριας κ πηρε επαγγελματικο διπλο μετα απο δεκατοσες  αναμετρησεις. Δηλ επρεπε να μας πεταξει 3 για να δουμε τα αυτονοητα.

Να επισημανω κ το εξης. Γιατι ξεβαφτιζουμε τον Δωνη συνεχως? Επειδη ειναι επαγγελματιας κ θελει να κερδιζει? Να το θεσω αλλιως. Αν παιζαμε στο Περιστερι κ εδιναν σ αυτους ενα τετοιο πεναλτι κ ο Αγγελος αντιδρουσε στην συνεντευξη τυπου οπως ο Δωνης χθες(που στην τελικη δεν ειπε κ τιποτα) θα λεγαμε σημερα μπραβο ρε Αγγελε κ καλ τους τα πες κ εισαι αρχηγος κ τετοια? Θα λεγαμε. Επειδη ειναι ο Δωνης ομως παει το μπινελικι γονα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Φεβ 2012 19:44 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 498
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #178 στις: Δευ 20 Φεβ 2012 21:23 »
Άκουσα τώρα στο sentra fm,για τιμωρία Τριτσώνη,όχι για την όλη του παρουσία στο ματς αλλά για το πέναλτυ που έδωσε στον ΠΑΣ!!!!!Τι λέτε ρε πουσταράδες???Να τον τιμωρήσετε και ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ!!!Τέτοια ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ για ένα πέναλτυ  ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!!Και να τιμωρήσετε και τον ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑ τον Δώνη για τις κατάπτυστες δηλώσεις του!!!Και μετά να πάτε όλοι μαζί να γ......
μασόνοι του κερατά!!!

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 277
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #179 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 00:21 »
Αυτό που μου τι σπάει πιο πολύ είναι ότι χαμογέλασε η σκατοφατσα του δωνη, και ότι έβαλε γκολ ο αντιπαθέστατος ο μητρογλου...
κατά τ' αλλά πιστεύω ότι δεν χάθηκε τίποτα όσον αφορά την παραμονή, έχουμε 4 ματς που εκεί θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για φτάσουμε στο στόχο μας.

Αν τελικά αναβληθεί η αγωνιστική θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας, να επιστρέψουν οι τραυματίες και ετοιμαστούμε όσο καλυτέρα γίνεται... καλό θα είναι και εμάς τους οπαδούς να έχουμε(έχω) χρόνο να μαζέψουμε τα λεφτά για την εκδρομή στο Καυτα...

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος ikis

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 56
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #180 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 00:30 »
1) 2003... Ηλυσιακός-Πας (προπονητής Δώνης) Ο Γιώργος Δούρος (Κορίνθου) θα διευθύνει τον αγώνα μπαράζ Ηλυσιακός-ΠΑΣ Γιάννενα. Βοηθοί του θα είναι οι Δ. Μποζατζίδης (Θεσ/νίκης) και Δ. Τσορτανίδης (Αχαϊας), 4ος διαιτητής ο Β. Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής ο Δ. Ντάουλας (Αιτωλοακαρνανίας

2) 2010- Γιώργος Δώνης: «Ήταν και θα είναι αναξιόπιστο το πρωτάθλημα»
«Έχω μάθει να σέβομαι τις ομάδες από τις οποίες πέρασα έστω και για λίγο (σ.σ. από τον ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε για έξι μήνες ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό), γιατί απ' όλες πήρα κάτι. Δεν αναφέρομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα μ' αυτό που θα πω, αλλά το πρωτάθλημα ήταν και θα παραμένει αναξιόπιστο πάντα. Όταν πηγαίνω σε μια ομάδα αυτό που περνάω στους παίκτες μου είναι ότι δεν θα ορίζουν τις τύχες άλλων ομάδων, αλλά μόνο τη δικιά μας. Δυστυχώς, όμως, άλλοι παράγοντες καθορίζουν την πορεία της δικιάς μας ομάδας. Όλοι πιπίλιζαν αυτήν την εβδομάδα ότι θα είμαστε αδιάφοροι, αλλά εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε έντιμοι. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά για να πάρουμε πέναλτι πρέπει να μας πυροβολήσουν ή να μας μαχαιρώσουν.

Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση, στο τέλος δεν αποβλήθηκα από τον διαιτητή, αλλά αποχώρησα από τον πάγκο από τα νεύρα μου».

3)2012 ...Όσον αφορά ένα άλλο κομμάτι με αναγκάζουν να γκρινιάζω. Θεωρώ σήμερα δόθηκε το πιο ξεφτίλα πέναλτι από την εφευρετικότητα του διαιτητή. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη αρκεί να μην τα κάνουν με πρόθεση.

Έχω άποψη και λέω ξεκάθαρα ότι ο Σκόνδρας δεν έχει κάνει πέναλτι. {Με το απλωμένο χέρι ή το άλλο} Άσε ρε φίλε, καραγκιόζη Δώνη που μου χτυπιέσαι για τα πλάγιο άουτ στον πάγκο. Στο πρώτο ημίχρονο δε πήραμε ένα φάουλ. Έσωζες τη Λάρισα με Πηλαδάκη όπως ανέβηκες με Ηλυσιακό και μιλάς για διαιτησίες-θα μας κάνεις και μάθημα ρε κωλοπαίδι που μας το παίζεις καλός... Αλλά θα ξανάρθεις Γιάννενα και θα χεις απ'το πρώτο λεπτό "καλή" αντιμετώπιση λόγω της ευαισθησίας σου να μιλάς πάντα στα Γιάννενα και να μας κάνεις μάθημα διαιτησίας...

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #181 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 10:55 »
Δωνης
Μπουρδελο το ελληνικο ποδοσφαιρο... Τελικος κυπελλου

Να συμπληρωσω εγω οτι τις καλες πουτ@νες τις παιρνουν οι φραγκατοι (Πηλαδακης Σπανος κλπ..).

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #182 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 11:55 »
Λιγα κι απο μένα

- εμένα δε με εντυπωσίασε ο ατρομητος που τον κάνατε και μπαρτσελόνα. Σιγά την ομάδα, με διγυόεϊμς' ευκαιρίες έβαλε 2 γκολ. Απλά ήταν κάργα ουσιαστικός. Αυτό όμως μετράει δυστυχώς. Κατά τ' άλλα τουλάχιστον ο οφη, ο άρης και η κέρκυρα παίξανε πολύ καλύτερα εδώ μέσα. Ναι, είναι φαβορί για 5άδα ο ατρόμητος, αλλά πριν από κάτι χρόνια αυτή η ομάδα θα ήταν κάτω από τη 10η θέση.

- Μέχρι να το βάλει ο ατρόμητος δεν είχε πατήσει περιοχή. 'Οπως η ξάνθη.

- Λάθος αποδείχτηκε που ξεκίνησαν 11άδα μαζί οι μπακαγιόκο-ζαμπ(ρ)έλα-μπεσέρα. Με τον Γεωργίου εξτρέμ επιθετικογεννή εκ φύσεως, το κέντρο ερήμωνε και ο Ζουέλα κυριαρχούσε ακριβως όπως ο Όμο (παρ' τον τσιόκο μου στον ώμο) πριν από μια βδομάδα. Ας έβαζε κανα χαφ παραπάνω...
Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά.

- Θα συμφωνησω με bulux και το είχα γράψει στο φόρουμ από το καλοκαίρι. Ο Μπακαγιοκο πρέπει να μπαίνει στο 60-70 για κηδείες, κάτι που ξέρει πολύ καλά. Ατυχος πάντως προχθές, καλά την έκανε την προσποίηση, καλά το' κανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε και πήρα ανάποδα φάλτσα προς την εστία γιαυτο και πρόλαβε ο άλλος.

- Πολλά μπινελίκια διαβάζω για το Δώνη. Ηρεμήστε, τελείωσε αυτό το θέμα. Μην τσατίζεστε, τέτοιες εκφρασεις ρίχνουν το επίπεδο. Άλλωστε δε φταίει αυτός που είναι πουτάνας γιος...

- Γειά σου ρε ομορφάντρα, κούκλε, Δων' Ζουάν του μπουρναζίου! Ο υ σ τ ο υ δ ι γ ι ά ο υ λ ο υ  σκούπρου!  :pashat:

- Το πανό "Από τις 300 κότες, οι 5 ειναι γιαννιώτες" έκανε θραύση. Πολλά μπράβο στον εμπνευστή. Είναι το πιο ουσιαστικό πανό που έχει γραφεί. Τα άλλα λίγο δυσνόητα φαίνονται, ειδικά σε μας που είμαστε χωργιάτες.

- Βέβαια, εδώ που τα λέμε, μπορει εύστοχα κάποιος να απαντήσει "από τους 300 γιαννιώτες, οι 250 είναι πότες" δίνοντας άλλη μια προσέγγιση στα ποσοστά της τάξης του 85-90% που παίρνουν εδώ και 40 χρόνια τα 2 μεγάλα κόμματα στα Γιάννενα. Είναι κι αυτή μια αιτία. Τι διάολο, σουρωμένος είναι ο άλλος και πάει και ψηφίζει θανασακη, σταυρακη και τους αλλους για βουλευτές ?... :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Φεβ 2012 12:14 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.789
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #183 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 12:01 »
Συμφωνω με τον pagourenko οτι ειναι εξαιρετικα περιεργο οτι μας εδωσαν ενα πεναλτ τοσο μουσαντενιο...

Μην ασχολειστε με τον Δωνη, γνωστος γραφικος στην τριαδα: Σουλη - Αναστοπουλου - Δωνης, αχωνευτη φατσα μια ζωη...

Στην εφημεριδα GOAL χθες ανεφεραν οτι αναρτηθηκαν....απλα και αφηρημενα καποια πανο πολιτικου περιεχομενου....χωρις να αναφερουν το περιεχομενου τους!

Να παραφρασω ενα εκ των πανο: Δημοσιογραφοι ΚΟΤΕΣ και καποιοι ειναι ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ...

Υ.Γ. Μπραβο στος ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και στoυς VITSAIOUS για τα πανο που ανερτησαν!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.215
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #184 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 12:27 »
Ο ζαμπρελα ειλικρινα δεν καταλαβα τι εκανε 90 λεπτα μεσα στο γηπεδο αλλα φανταζομαι κατι ξερει ο αγγελος
Ο δωνης δεν αξιζει σχολιασμο ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ πραγματικα ετσι οπως κανει
Ο ατρομητος ειναι οντως καλοδουλεμενη ομαδα αλλα προχτες οποιος εβαζε πρωτος δεν θα εχανε 100%
Βαλανε αυτοι στην πρωτη φαση τους και μετα εμεις δεν ειχαμε τον τροπο να το ισοφαρισουμε
Το ξαναειδα στη νοβα το δευτερο ημιχρονο και δεν υπαρχουνε σαν ομαδα
Ειναι τοσο πολυ δουλεμενοι που ειναι αυτονοητο οτι θα παιζουνε στοιχειωδως καλα και με σωστες και γρηγορες εναλλαγες
Μια λιγο καλυτερη ομαδα στη θεση μας δεν θα εχανε αλλωστε δεν καναμε φαση καλη στο δευτερο
Προβλεπω να χανει ο ατρομητος στη νεα σμυρνη
Οσο για ζαιρι και λοιπους δεν ειναι το ιδιο να εισαι σε ομαδα που ειναι η καλυτερη στη χωρα της και να παιζεις και εσυ λιγακι για πλακα η να παιζεις σε πρωταθληματα που δεν σε πιεζει κανενας οπως η αγγλια
Εμεις θελαμε τη διαφορα και το παλικαρι δεν μπορουσε.Ο αλλος γιοκος ισως να μπορουσε



 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #185 στις: Τρι 21 Φεβ 2012 15:57 »
Ζαιρι-Μπουζιτ-Κωτσιος-Παντος-Μπακαγιοκο-Πατσατζογλου-Μπεσερα-Φεγκρους-Σκουφαλης σε συνδυασμο με ταλεντα Κειτα-Ντεβισεντι αλλα και Κυριακο-Κηπουρο-Βανερσον-Μπαγκαγιοκο-Γεωργιου ειναι ασχημες επιλογες για παικτες πρωτης γραμης;Δεν νομιζω.Αν κοιταξω τα ροστερ εκτος απο παναιτωλικο και ισως πανιωνιο οι υπολοιπες ομαδες απο 23 βαθμους και κατω δεν εχουν τετοιους παικτες  με εμπειρια και ποιοτητα.
Αναπολουμε τωρα τον Ζαιρι και τον καθε Ζαιρι και δικαιολογημενα ισως αλλα κατι αλλο φταιει και οχι οι παικτες αυτοι 100%.Τι ειναι αυτο δεν ειμαι σιγουρος  αλλα βασικος παραγωντας για μενα ειναι το γηπεδο η οργανωση  οι εγκαταστασεις και τα λαμογια.
Θελουμε τα βασικα για να εχουμε μια ομαδα που να θετει στοχους.Τα εχουμε;Δεν νομιζω.Οποτε φιλοι μου μεχρι να οργανωθουμε να ερχονται οι παικτες να ειναι πληρωμενοι να ζουν ανθρωπινα και να κανουν την δουλεια τους σε σωστο κλιμα και χωρο θα εχουμε τον καθε καραγκιοζη δωνη και τον καθε τατο να μας κουνιουντε και να το παιζουν φιρμες.
τελος παντον ας σωθουμε φετος και αντι για 2 μεταγραφες καλες το καλοκαιρι φτιαξε ενα γαμημενο πλαστικο στο προπονητικο  και τον αγωνστικο χωρο στους ζωσιμαδες καντον ανθρωπινο.
υγ.δωνη ρουφα το τρομπονι ρε .
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Φεβ 2012 16:00 από spyros_porsche »

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #186 στις: Τετ 22 Φεβ 2012 02:49 »
-Ο Δώνης είδε το πιο ξεφτίλα πέναλτι της ζωής του...

..αλλα ξέχασε οτι κάμποσα χρόνια πρίν

σε ένα παιχνίδι μπαραζ
ΠΑΣ-Ηλυσιακός 1-3 στον Πύργο
έγιναν σφαγές  απο τον Δούρο ,
υπέρ της ομάδας του ...

-Ήθελα να'βλεπα τι θα λεγε
αν του το υπενθύμιζε κάποιος
εκει μεσα, στην συνέντευξη τύπου...

-Τουλάχιστον στους Ζωσιμάδες και στον ΠΑΣ
αναφορές για
-μπλε γυαλιά και
-το πιο ξεφτίλα πέναλτι
 
...απο ποιόν ?? ....απο τον Δώνη του Πηλαδάκη

ήταν για γέλια...

-Αλλα ενας δεν το θμήθκε....

-Αλλα θα τον εκνευρίζαμε τον Γιώργο
...πάμε σ άλλη ερώτηση...   
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #187 στις: Τετ 22 Φεβ 2012 15:58 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Γιώργου Δώνη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τις δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σήμερα στην:

1.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων σε βάρος του Γεωργίου Δώνη, προπονητή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι στα Ιωάννινα στις 18-2-2012, δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων διαιτησίας και δη του διαιτητή του αγώνα.

[..]
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #188 στις: Τετ 22 Φεβ 2012 16:26 »
Μεσ΄τον εκνευρισμο θα ειναι τωρα ο προπονητης (?)  Δωνης...... :P
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #189 στις: Τετ 22 Φεβ 2012 17:57 »
Δεν εχει καμια σημασια να κατσουμε να εξηγησουμε στο δωνη οτι αυτος κ οι ομαδες του εκαναν περισσοτερες βουτιες κατα το παρελθον.
Αλλωστε θεωρω οτι η βλακεια ειναι ακατανικητη κ το να κατσεις να πεισεις εναν βλακα η εναν υποκριτη ειναι χαμενος χρονος.
Αυτο που εχει σημασια κ ποναει ειναι οτι μας κερδισαν στα ισια μεσα στους Ζωσιμαδες κ απεδειξαν κ στον πιο φανατικο οπαδο του ΠΑΣ(γιατι στο υπολοιπο ποδοσφαιροφιλο κοινο το εχουν αποδειξει απο καιρο) οτι τουλαχιστον απ τον ΠΑΣ εχουν καλυτερη ομαδα.
Μεγαλη η πικρα μας λοιπον κ φυσικα αυτη η διοικηση για μενα ειναι τελειωμενη (εδω κ χρονια βεβαια) γιατι εχει καταντησει την ομαδα καρπαζοεισπρακτορα.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ατρόμητος
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 23 Φεβ 2012 18:41 »
Παράθεση
Οταν χανεις 0-1 , δεν ξεκινας τις σπιναλογγες και τα μπινελικια προς γαβροχανουβαζελους σα ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα προσπαθεις να εμψυχωσεις την ομαδα . Δε θελει πολυ μυαλο.

Σωστό. Μπορεί βέβαια να μη θέλει πολύ μυαλό αλλά θέλει. Αν δεν υπάρχει κι αυτό το λίγο;

Οπαδικά είμαστε πολύ πίσω. Πιο πίσω ακόμα κι απ' τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που με τη σειρά τους είναι πολύ πίσω απ' τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές.

Οι λόγοι για τους οποίους μείναμε πίσω είναι πολλοί. Θα μπορούσα να εξηγήσω, αλλά μεσούσης της περιόδου καλά είναι να μην αποπροσανατολιζόμαστε.

Μπορώ πάντως να πω οτι λόγω της διαμορφωμένης μέχρι σήμερα κατάστασης στα οπαδικά αλλά και της περιόδου που διανύουμε, με όλα τα παρελκόμενα (απαισιοδοξία, ανασφάλεια, έλλειψη πίστης και όρεξης ΑΛΛΑ ΚΑΙ έλλειψη εμπιστοσύνης για το ποδόσφαιρο γενικότερα αλλά και για την όποια προσπάθεια κάνουν οι διοικούντες τον ΠΑΣ) θα είμαστε πίσω για τα επόμενα αρκετά χρόνια.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ