Παιδια εδω θεσσαλονικη παντως ουτε ενας ΠΑΟΚτζης δεν μου εχει πει μπραβο για το παλικαρισιο διπλο, ή τουλαχιστον για την εμφανιση η δε γαμιεται κατι θετικο τελος παντων ρε αδερφε για τον ΑΓΓΕΛΟ και το στησιμο της ομαδας ας πουμε. ΚΑΤΙ. Τι κομπλεξ ειναι αυτο? Γιατι? Τον ΠΑΣ τον συμπαθουσε ο ΠΑΟΚ παντοτε. Μηπως τα ασπρομαυρα αδερφια του Νοτου τους επηρεασαν? δε νομιζω..
Αλλα θα μου πεις εδω ουτε στο 4-0 του κυπελλου και στο 2-2 φετος δεν παραδεχτηκαν την ανωτερωτητα του AJAX. Οι παοκτσηδες εχουν ενα κακο. Βρε αδερφε οταν χανουν παντα ψαχνουν δικαιολογιες για να καλυψουν την ανυπαρξια της ομαδας τους.
Φταιει που δεν κατεβασαν τους βασικους και φαγανε 4.
Φταιει που το γηπεδο ηταν χωραφι και φαγανε 4. Μαλλον σε αλλο γηπεδο επαιζε ταυτοχρονα ο ΠΑΣ και εβαλε 4.
Φταιει που δεν τους νοιαζει το κυπελλο. Ειχαν σιγουρο το πρωταθλημα μαλλον και εχουν χορτασει τιτλους.
Στο 2-2 μας ειχαν μονοτερμα λεγαν. καλο.
Στο 2-2 ηταν κουρασμενοι απο το ευρωπαικο ματς της πεμπτης.
Στο 1-2 το δωσανε το ματς στον Αγγελο.
Στο 1-2 καναμε 2 ευκαιριες.
Το συμπερασμα ειναι πως ο ΠΑΣ αξιζει τον υποβιβασμο (το ελεγαν συνεχεια στα τηλεφωνα στην εκπομπη ραπτοπουλου και συνεχιζουν)
Και γενικα η αθηνα φταιει γιατι ημασταν περυσι παραρτημα του βαζελου και φετος του μαρινακη.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ?
Τελος παντων.
Τεταρτη και ακομα πονανε τα ποδια μου απο το χοροπηδητο. Για τη φωνη ουτε λογος φυσικα.
H αληθεια ειναι πως σαν νεος πασολες κι εγω αισθανομαι περιεργα.
Δεν εχω δει ποτε πως ειναι να μενουμε κατηγορια για σερι χρονιες.
Δεν μου περναει καν σαν ιδεα πως ειναι να παιζουμε καθε χρονο ματσαρες με βαζελο γαυρο αεκ οφη παοκ και εκδρομες σε πραγματικες εδρες. Βεβαια δε με συγκινουν αυτα ιδιαιτερα, αλλα οπως και να χει ειναι λιγο πιο ενδιαφερουσες οι Κυριακες απο ολες τις πλευρες.
Ειχα συνηθισει καθε χρονο εκδρομες βεροια κατερινη κτλ κτλ, στιγμες που ομως δε μετανιωσα ποτε γιατι απλα σε κανουν πιο δυνατο σαν οπαδο/φιλαθλο. Αλλωστε οι στιγμες μετρανε οχι ο προορισμος ή ο αντιπαλος.
Και οταν ερχεται αυτη η στιγμη που ολα γυριζουν αναποδα, αισθανεσαι δικαιωμενος για ολα.
Θελω να βλεπω τον ταυρο ψηλα, ακομα πιο ψηλα.. οπως μας εμαθαν οι μεγαλυτεροι.