Αποστολέας Θέμα: 26η Αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 12585 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: 26η Αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 22:38 »
Παράθεση
Πλησιαζουμε τον τσατσο με νικη αυριο.

Είναι αυτοσκοπός ο Τσάτσος?
Δε νομίζω ότι τον κυνηγάμε.
Αν θες τη γνώμη μου (σπανίως έως καθόλου)  αύριο σώζεις την παρτιδάρα σου και τότε  :mono:... διαφορετικά πλησιάζεις τον Κομπότη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 24 Μάρ 2012 22:49 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:06 »
-Φιλε SATSI επειδη δε σε κοβω για ασχετο, μην τα λες αυτα.
- Φιλε NEW πως τα φερνει ο καιρος, συμφωνουμε σιγα σιγα... Καποιος απ τους δυο ειχε τα νευρα του τοτε....

Υ.Γ. Ασχολειθητε κι αλλο με την Φωφη... Γι αυτο δεν προχωραμε καθολου οπαδικα... Πιασαμε κ τα Καπνα τωρα τελευταια...οτι να ναι...
 ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...  Ο ενας μια ζωη ηθελε να δαγκωνει το χερι που τον ταιζει κ ο αλλος το χω ξαναπει. Ας παει να παιξει κανα "ντερμπι" με την Αρτα η το Μεσολογγι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:13 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:07 »
οχι αλλα αμα κοιταξεις τη βαθμολογια η 8η θεση ειναι η ψηλοτερη που μπορουμε να φτασουμε φετος. Απο κει και πανω δε πιανονται εχουν ξεφυγει ολες οι ομαδες. Τελος παντων ας νικησουμε εμεις αυριο να σωθουμε και βλεπουμε.

Οσοι με ξερουν απο κοντα, γνωριζουν αν ασχολουμαι η οχι με την φοφη και ποσο μαλλον με τους αγρινιωτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:18 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:23 »
Παράθεση
-Φιλε SATSI επειδη δε σε κοβω για ασχετο, μην τα λες αυτα

για το αν ειμαι σχετκός ή άσχετος,πρέπει να σου γράψω πολλές σελίδες για να καταλάβεις και..... βαριεμαι
εσύ όμως που είσαι ΣΧΕΤΙΚΟΣ,θα ήθελες να μου επιχειραμοτολογήσεις λίγο,όχι πολύ,από που συμπέρανες την ασχετοσύνη!!!!Με επιχειρήματα όμως.....όχι γιατί το λες εσύ!!!!Εκτός αν σου έχουν απεθύνει τον τίτλο  ΑΥΘΕΝΤΙΑ....τότε ΟΚ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:26 »
SATSI Αν διαβασες καλα, εγραψα Επειδη ΔΕΝ σε κοβω για ασχετο!!!  Ξαναμαζεψε το τωρα(φιλικα)

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:36 »
SATSI Αν διαβασες καλα, εγραψα Επειδη ΔΕΝ σε κοβω για ασχετο!!!  Ξαναμαζεψε το τωρα(φιλικα)

το δεύτερο το μαζεύω,έχεις δίκιο,τώρα το πρόσεξα!!!!Το πρώτο όμως δεν το μαζεύω!!!!Και θα σου εξηγήσω γιατί....
Στο ποδόσφαιρο,εκτός τα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ,υπαρχουν και τα αποκαλούμενα ΦΙΛΙΚΑ!!!!Σε αυτά τα ματς λοιπόν,ο αντίπαλος δεν κάθεται να ΧΑΣΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και να γίνει ρόμπα!!!Προσπαθεί όμως να σου κάνει ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ,δίνοντας ευκαιρεία σε αναπληρωματικούς,οι οποίοι δε θα καθίσουν να χάσουν(τουναντίον μάλιστα θα σκιστούν να αποδείξουν ότι αξίζουν)αλλά δεν έχουν και την ποιότητα των πρωτοκλασάων παικτών!!!!
Πιστεψε με,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!Αν δε σε έπεισα ΟΚ.Πες μου τώρα εσύ γιατί ο Δώνης ξεκίνησε σήμερα με τόσους πρωτοκλασάτους στον πάγκο??????Σίγουρα όχι για να χάσει με τα χέρια κάτω αλλά......ούτε και για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:45 »
Μηπως πολυ απλα, επειδη παιζει ημιτελικο Κυπελλου μεθαυριο??????? Κ ο γαυρος να ταν, ροτεισον θα εκανε...........
 Αν μια ομαδα μαζι με μας δεν στηνει ματς, αυτη ειναι ο Ατρομητος η Χαλκηδονα οπως σωστα ειχες πει καποτε....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:50 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:49 »
Ευρώπ' προλαβαίνουμε τάχατες ραααα;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 24 Μάρ 2012 23:55 »
Παράθεση
Μηπως πολυ απλα, επειδη παιζει ημιτελικο Κυπελλου μεθαυριο??????? Κ ο γαυρος να ταν, ροτεισον θα εκανε...........[/quote

Το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια λοιπόν λέμε!!!Η ουσία είναι μια....για χάρη του κυπέλου το χει ρίξει στα φιλικά στο πρωτάθλημα!!!!!Και σε ρωτάω......αν ήθελε κέρδιζε και Κομπότη και Πανόπουλο για πλάκα?????????

Όσο για τον Γάβρο και το rotation φίλε VAMOS,ξέρουμε ότι δεν είναι το ίδιο!!!!Ο γάβρος έχει 22 παικτες ΙΣΑΞΙΟΥΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 00:01 »
Αύριο έχουμε ενα κρίσιμο παιχνίδι κ εμείς καθόμαστε κ ασχολούμαστε με τον οφη κ το αγρίνιο.Έλεος δηλαδη δεν μπορούμε να πάμε να πάρουμε το ματσάκι κ να μην ασχολούμαστε με άλλους?
ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 00:02 »
Μηπως πολυ απλα, επειδη παιζει ημιτελικο Κυπελλου μεθαυριο??????? Κ ο γαυρος να ταν, ροτεισον θα εκανε...........
 Αν μια ομαδα μαζι με μας δεν στηνει ματς, αυτη ειναι ο Ατρομητος η Χαλκηδονα οπως σωστα ειχες πει καποτε....

φίλε VAMOS,επαναλαμβάνω,δεν είπα ότι το ΕΣΤΗΣΕ!!!!,είπα απλά ότι και τον Κομπότη και τον Πανόπουλο δεν τους χτύπησε του θανατά,όπως έκανε με εμάς!!!!!Τώρα,το έκανε για rotation,το έκανε για pr.,δεν ξέρω γιατί το εκανε και δε με ενδιαφέρει!!!!Αυτό που μετρά είναι ότι τη ζωή και του Κομπότη και του Πανόπουλου την έκανε πιο εύκολη,τώρα αν αυτοί δε μπορούν ούτε κι έτσι........ε τότε είναι άξιοι της μοίρας τους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 01:17 »
αφήστε τις ευρωπες μη μας κάνουν κανένα κλυσμα αύριοοοοοοοοοο....
Να κερδίσουμε αύριο
Να σωθούμε οριστικά γιατι με 7 ομάδες από κατω να καίγονται όλες για ποντάκια δεν πέφτεις..
Και μετά πείτε μου κ για ευρωπη κ για τσάμπιονς λιγκ κ για τα πάντα όλα.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 02:17 »
Στο ποδόσφαιρο,εκτός τα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ,υπαρχουν και τα αποκαλούμενα ΦΙΛΙΚΑ!!!

Σ'αυτά δεν είναι που μπαίνουν τα καλύτερα γκολ;

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 13:12 »
Ορε φιλε satsi ελεος δλδ!

Ποτε χτυπησε το ματς εδω μεσα του θανατα ο Ατρομητος κι εγω δεν το θυμαμαι?
Με 2 φασεις εβαλε 2 γκολ κι εμεις καναμε ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που θυμαμαι ποτε...
Μετα τη Λιβαδεια και την Ξανθη επαιζε ημιτελικο κυπελου και αν προκριθει βγαινει Ευρωπη ομορφα κι ωραια...
Στα πλει οφ ειναι σιγουρα μεσα...
Εμ δεν θα κανει αλλαγες ο χριστιανος?
Δεν εχει και το ροστερ της Ρεαλ...
Εγω τους δινω πολλα μπραβο γιατι εχουν ομαδα προτυπο για τα οικονομκα δεδομενα τους.
Εχουμε καταλαβει οτι ειναι 3οι?
Και οτι διεκδικουν 2ο συνεχομενο τελικο?
Και οτι δεν εχουν συμμετασχει ποτε σε μαγειρεματα, τουλαχιστον απ'οσο θυμαμαι εγω?

Τελος παντων, το ξαναειπα οτι πρεπει να κοιταμε τα δικα μας και αν ειμαστε στοιχειωδως σοβαροι, πρεπει καθε χρονο να ειμαστε μεσα στην οχταδα...
Τωρα αν καθε χρονο κανουμε τα ιδια εγκληματα και βγαζουμε τα ματια μας μοναχοι μας, δεν μας φταιει κανενας αλλος που θελει να συμμετεχει σε μαγειρεματα...
Αυτα γινοταν και γινονται και θα γινονται παντα και σε ΟΛΑ τα πρωταθληματα του κοσμου.

ΥΓ. Θελω να πεσουν Κομποτης και Πανοπουλος...αντιαισθητικες φατσες που διοικουν αθλια και βρωμερα καφενεια...

"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 13:29 »
Ορε φιλε satsi ελεος δλδ!

Ποτε χτυπησε το ματς εδω μεσα του θανατα ο Ατρομητος κι εγω δεν το θυμαμαι?
Με 2 φασεις εβαλε 2 γκολ κι εμεις καναμε ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που θυμαμαι ποτε...
Μετα τη Λιβαδεια και την Ξανθη επαιζε ημιτελικο κυπελου και αν προκριθει βγαινει Ευρωπη ομορφα κι ωραια...
Στα πλει οφ ειναι σιγουρα μεσα...
Εμ δεν θα κανει αλλαγες ο χριστιανος?
Δεν εχει και το ροστερ της Ρεαλ...
Εγω τους δινω πολλα μπραβο γιατι εχουν ομαδα προτυπο για τα οικονομκα δεδομενα τους.
Εχουμε καταλαβει οτι ειναι 3οι?
Και οτι διεκδικουν 2ο συνεχομενο τελικο?
Και οτι δεν εχουν συμμετασχει ποτε σε μαγειρεματα, τουλαχιστον απ'οσο θυμαμαι εγω?

Τελος παντων, το ξαναειπα οτι πρεπει να κοιταμε τα δικα μας και αν ειμαστε στοιχειωδως σοβαροι, πρεπει καθε χρονο να ειμαστε μεσα στην οχταδα...
Τωρα αν καθε χρονο κανουμε τα ιδια εγκληματα και βγαζουμε τα ματια μας μοναχοι μας, δεν μας φταιει κανενας αλλος που θελει να συμμετεχει σε μαγειρεματα...
Αυτα γινοταν και γινονται και θα γινονται παντα και σε ΟΛΑ τα πρωταθληματα του κοσμου.

ΥΓ. Θελω να πεσουν Κομποτης και Πανοπουλος...αντιαισθητικες φατσες που διοικουν αθλια και βρωμερα καφενεια...

Έλα ρε φίλε Thomas τώρα......πόσος καιρός πάει που τους εδωσε ο Μαρινάκης ματς μέσα στο Πριστέρι????Όχι πολύς πάντως!!!!Όσο για το ματς με εμάς ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ!!!!Όλους μέσα τους είχε,κανέναν στον πάγκο,όπως χθες και στη Λειβαδιά!!!!Τέλος πάντων.....η ουσία είναι ότι δεν στήθηκαν στον Πανόπουλο,με την ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ!!!!Όσο για τον δεύτερο τελικό και την 3 θέση κι εγώ τους βγάζω το καπέλο γιατι ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ όπως πολύ σωστά αναφέρεις!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 13:49 »
Μια χαρα αποτελεσματα τα χθεσινα:

- Εχασε ο Νιονιος.

- Εχασε ο Πανοπουλος

- Ακομα και η νικη του βαζελου θετικη ειναι, για να μην παει ο γαυρος την αλλη εβδομαδα στο Αγρινιο οντας και μαθηματικα πρωταθλητης.

- Τα υπολοιπα περι στημενων και αδιαφορων ματς, τα ακουω τσαμπα και βερεσε. Να νικησουμε σημερα και με το ενα ποδι μενουμε στην κατηγορια. Μετα ας στηνονται και ας σφαζονται οι υπολοιποι για το ποιος θα σωθει. Να νικησουμε ομως!

Υ.Γ. Α.....α το δικτυο ευρυζωνικοτητας του Δημου Λαμιεων,  μια ωρα να στειλω ενα μηνυμα στο PAS.GR, ουτε την αγωνια μου δεν σεβονται! :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 19:45 »
0-1 ο παοκ με απευθειας κορνερ
1-2 ο αστερας στο καραισκακη
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Μάρ 2012 19:51 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 20:15 »
0-2 o παοκ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 20:16 »
ποιος σας ειπε οτι η παναγια μας τιμωρησε σημερα :P
κερκυρα - παοκ 0-2 στο ημιχρονο
 με 12 τελικες ο παοκ κ 3 τελικες η κερκυρα
παρτυ τα  μπαοκια

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 20:17 »
Ακομα και 1 μονο βαθμος μπορει να μας σωσει....απαλ θελει ακομα μια τελευταια υπερπροσπαθεια να παρουμε 1-2 βαθμους......στη χειριστη 3!Γιαννεναρα θα τα καταφερουμε!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 25 Μάρ 2012 21:06 »
ο γνωστος  κλασικος απροβλεπτος παοκ 0-4
λετε τωρα να κανει τη γκελα με τον ΠΑΣ :-?
................................................. ............................................
κ  τα τελικα
 κερκυρα-παοκ 0-4... παρεδωσαν πνευμα τα παγανελια
γαυρος- τριπολη 7-2
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Μάρ 2012 21:26 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #46 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 11:36 »
Όλοι παίξανε για μένα,
Εκτός από μένα %#@%$#$#@:$#@^%

Φοβόμουν γι' αυτά π θα γινόταν για μένα, χωρίς εμέναααα.
Κι αστόισα τα βασικά, αλλ' είμαι ακόμα ρε παιδιά, απ' τα σκατά πιο πάνω.

:mono: :mono: :mono: