Αποστολέας Θέμα: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ  (Αναγνώστηκε 4113 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gesos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Η εικόνα του ΠΑΣ είναι
- απο την μία αποκαρδιωτική βλέποντας μια ομάδα χωρίς παίχτες στο ρόστερ της
- απο την άλλη σκέφτεσαι πως με τον Αναστασιάδη σε 2 χρόνια μπορεί να πετάει στο γήπεδο και είναι κρίμα και πισογύρισμα η πτώση στην Β εθνική και η φυγή του Αναστασιάδη.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

ΟΛΟΙ

Ας πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε να βοηθήσουμε να κερδίσουμε Λεβαδειακό, Εργοτέλη, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ.
Φωνή, όχι βρίσιμο ΦΩΝΗ
Ας σωθούμε και ας απαιτήσουμε μετά απο τον Χριστοβασίλη ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Ας απαιτήσουμε όλοι εξηγήσεις. Οι οπαδοί, οι οργανωμένοι, οι δημοσιογράφοι. Γιατί μας στερεί την ομάδα που θέλει όλη η πόλη? Μια ομάδα νεαρή, με διάθεση, με ταλέντο. 10 Γεωργίου θέλουμε όχι 10 Ζαιρί. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Αναστασιάδης. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΑ

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 18:46 »
Απόλυτα ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!
Κάναμε την κριτικη μας για χθες,είπαμε,με πρώτον εμένα,τα χίλια δυο εναντίον των παικτών και του Αναστασιαδη,δικαιολογημένα συνεχίζω να πιστεύω,αλλά ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ!!!
Την Κυριακή για 95 λεπτά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ και να ΑΠΟΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ!!!!Θα μου κάποιος,τον Λίλα και τον Βίλα???ΝΑΙ ΑΤΥΟΥΣ!!!ΑΥΤΟΎΣ ΕΧΟΥΜΕ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!Θα τους ξανακάνουμε κριτική,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,μετά το ματς!!!Για τα 95 λεπτά θα πρέπει να νιώθουν θεοί!!!!
Και΄πολύ γιουχάισμα και λεκτική(προσοχή!!!οχι έκτροπα και μαλακιες) τρομοκρατία εναντίον του χωριού του Κομπότη!!!Να χεστούν επάνω τους τα μου.....ανα!!!!!

Θα μου πείτε τώρα,ότι αυτά θα τα πληρώσουμε μετά την Τετάρτη στην .....κόλαση της Λιβαδειάς απ το φλογισμένο
κοινό του Κομπότη!!!Ενταξει συμφωνώ απόλυτα αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι η μπάλα!!!

Υ.Γ. οι τελευταίες δυο γραμμές είναι ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ,μην το πάρει κανείς στα σοβαρά κι αρχίσει να κράζει!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 18:53 »
Είμαστε λίγο κερκίδα ψυχολογίας.Πρέπει να μας πάει και λίγο το ματς για να πάρουμε τα πάνω μας.Το κακό είναι ότι γενικά η ψυχολογία είναι σε ιστορικά χαμηλά τόσο από τον ΠΑΣ όσο και από την καθημερινότητα.Να βάλουμε και θέματα αποχής,συνθημάτων κτλ πάει.Άντε να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 19:03 »
Καλα η λιβαδεια εχει καυτη εδρα και αναριθμητους οπαδους...χαμος...λιγο τυχη χρειαζομαστε και ολα θα πανε καλα...και τιμωρια στο λιλα και βιλα να χτυπανε σουτ απο πλαγεια σε κενη εστια 10 ωρες...να ματωσουν τα ποδια τους και να καταλαβουν οτι αν δεν βαζουν την μπαλα στο πλεκτο δεν προκειτε ποτε να ανακτησουν τον ποδοσφαιρικο σεβασμο τους...παιδια ειστε παικτουρες αλλα σηκωστε και το κεφαλι σας να δειτε που ειναι το τερμα...ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ....να πουμε και ενα ΓΕΙΑ στον παρασχο...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 21:06 »
Η εικόνα του ΠΑΣ είναι
- απο την μία αποκαρδιωτική βλέποντας μια ομάδα χωρίς παίχτες στο ρόστερ της
- απο την άλλη σκέφτεσαι πως με τον Αναστασιάδη σε 2 χρόνια μπορεί να πετάει στο γήπεδο και είναι κρίμα και πισογύρισμα η πτώση στην Β εθνική και η φυγή του Αναστασιάδη.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

ΟΛΟΙ

Ας πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε να βοηθήσουμε να κερδίσουμε Λεβαδειακό, Εργοτέλη, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ.
Φωνή, όχι βρίσιμο ΦΩΝΗ
Ας σωθούμε και ας απαιτήσουμε μετά απο τον Χριστοβασίλη ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Ας απαιτήσουμε όλοι εξηγήσεις. Οι οπαδοί, οι οργανωμένοι, οι δημοσιογράφοι. Γιατί μας στερεί την ομάδα που θέλει όλη η πόλη? Μια ομάδα νεαρή, με διάθεση, με ταλέντο. 10 Γεωργίου θέλουμε όχι 10 Ζαιρί. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Αναστασιάδης. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΑ

Προσωπικά δυσκολεύομαι, δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει 100% ο Χριστοβασίλης (ίσως 99,998), γι αυτό και δεν επιθυμώ  να τον πάρω στο λαιμό μου, αλλά ούτε και στο σβέρκο μου ... γιατί ούτε τα  τεκμήρια  έχω  για το νταλαβέρι του γενικά («καλές – κακές παρέες, έμπιστοι – άπιστοι, ΠΑΣ - παραΠΑΣ», «άσπρα – μαύρα» ή «λιράτα – φλωράτα» κ.ά.) ώστε να τον«καθίσω στο σκαμνί» αυτή τη στιγμή, αλλά αν το θες  ούτε και τα «μούτρα» έχω, γιατί το καλοκαίρι εγώ επικρότησα τις μεταγραφικές του πράξεις, με Ζαϊρί, με «δώρο» σε προπονητή, με 4ο επιθετικό κ.ά.. (συνεργάτες, αποτελέσματα α' γύρου, καθηγετικό ρόλο Αγγελή) υπ’ αυτή την έννοια είμαι συνυπεύθυνος … «συφταίω» ... μέχρι αποδείξεως του ενάντιου, για μένα. 

Δηλαδή, σε περίπτωση που φταίει 99.998% και 0,001 εγώ,   θα ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσω και με το υπόλοιποι 0,001% των υπόλοιπων πιθανών  φταιχτών (?) και στη συνέχεια, να τον αναλάβω ανενόχλητα και απαλλαγμένο από πιθανά βαρίδια,  για τις αυτονόητα δέουσες εξηγήσεις που οφείλει  κατά 99.998%.

Σχετικά με εξηγήσεις το ψάχνω ως παραδοσιακός οπαδός και ως πελάτης, παράλληλα όμως, θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλα ώρα για τελεσίγραφα στο Χριστοβασίλη ... ανεξάρτητα από αυτό, έχεις υπόψη 1 τέτοιο ενδεχόμενο ύπαρξης  έστω αυτής της  πιθανής και ελάχιστης ποσοστιαία  ευθύνης "0,001% των υπόλοιπων πιθανών  φταιχτών (?)", που  μπορεί να είναι καίρια και πέρα από τις θελήσεις του Χριστοβασίλη?   

Πράγματι, η στενοχώρια   είναι  στην ημερήσια διάταξη της ζωής του Πασολέ   και  κυμαίνεται  ως φορτίο στον καθένα, ανάλογα με τη σχέση που διατηρεί ο καθένας με την ομάδα και ανάλογα με το πώς «βλέπει» ο καθένας την ομάδα π.χ. με μπλε γυαλιά ή με μπλε χαρτιά, μέσα από το παρελθόν της ή από την προοπτική της στο μέλλον … αν το θες διαφορετικά, του «ψαγμένου»  και  του «άψαχτου» ή τα «αρρωστάκια», «καψουράκια», «πορδοτσογλανάκια» «παπαγαλάκια», «γαντζάκια» κ.ά.  τέτοιες σχέσεις που συνυπάρχουν αναλόγως τα κίνητρα και το ενδιαφέρον του καθενός.

Σχετικά με διαφωνίες  μεταξύ υποστηρικτών της ίδιας ομάδας δεν πολυκαταλαβαίνω… αν έδινες 1 συγκεκριμένο παράδειγμα διαφωνίας (πρόσωπα - πράματα), αυτό  θα βοηθούσε πάρα πολύ τη συζήτηση (συνέχιση ή έναρξη) για την άρση και για το ξεπέρασμα των υποτιθέμενα υπαρκτών διαφωνιών.

Θα συμφωνήσω στο θέμα της συσπείρωσης, γιατί είναι κάτι που ακούγεται καιρό τώρα σε μορφή επείγουσας έκκλησης για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας (με αυτούς και αυτά που διαθέτουμε αγωνιστικά - διοικητικά) και δε νομίζω να διαφωνεί απολύτως κανένας προς αυτό, εκτός αν παραβλέπει ή υποβλέπει ... ενώ μιλάμε για σωτηρίες,  παραμονές εξηγήσεων.

ΥΓ:
Στην αιώρα τι καλά περνάει η μπ...ώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2012 21:59 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 09 Μάρ 2012 14:10 »
ΠΑΣ

ΠΑΣ

Ξαναδιαβάζοντας΄φίλε gesos,  αν και αργά, κατάλαβα τελικά ότι πρόκειται για ανακοινώσεις και όχι για θέμτα προς συζήτηση και σε διάλογο με τον εισηγητή τους.
Σόρυ από μέρους μου για τα σχόλιά μου, γιατί  η ρημάδα η πολυποστίαση ενέχει και τις αστοχίες της. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Μάρ 2012 14:35 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος gesos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 09 Μάρ 2012 21:22 »
Ας αφήσουμε τις διαφωνίες μας για αργότερα. Τώρα ΠΡΕΠΕΙ αν θέλουμε έναν ΠΑΣ που ονειρευόμαστε να ΣΩΘΕΙ.

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 09 Μάρ 2012 21:40 »
Τωρα χρειαζεται να μαστε ολοι εκει.ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.Παμε να σωσουμε την χρονια και την ομαδα γιατι αλλιως η Δ ειναι κοντα.Αν με το καλο σωθουμε τοτε ειναι που πρεπει να μην σωθουν απ το κοσμο του ΠΑΣ οσοι εσκεμενα φεραν τον ΠΑΣ σ αυτο το σημειο και δεν εννοω τον ΧΒ.
Το παθος που εδειξε ο κοσμος στο ματσ με την Δοξα πρεπει να  το ξαναδειξει στα εναπομειναντα ματσ.Δυστυχως παλευουμε μονοι μας.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 09 Μάρ 2012 22:55 »
Ας αφήσουμε τις διαφωνίες μας για αργότερα. Τώρα ΠΡΕΠΕΙ αν θέλουμε έναν ΠΑΣ που ονειρευόμαστε να ΣΩΘΕΙ.

Φίλε gesos δεν έχω  διαφωνίες με κανέναν για τις αφήσω για αργότερα, δεν άρχισα να ονειρεύομαι ξαφνικά σήμερα έναν ΠΑΣ.
Ξανά σόρυ.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 10 Μάρ 2012 05:17 »
να κανω εγω μια αφελης ερωτηση?

δε γινεται δηλαδη ταυτοχρονα να στηριζουμε την ομαδα (οπως και κανουμε) και να αποδιδουμε και ευθυνες?γιατι πρεπει παντα να περιμενουμε το γαμημενο καλοκαιρι?

εξαλλου ,τουλαχιστον εγω, τα εχω διαχωρισει στο μυαλο μου.ειναι η ΟΜΑΔΑ και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

με την ομαδα δεν εχω κανενα προβλημα.(με την εννοια οτι αυτους εχουμε)

στηριζεις την ομαδα ενω ταυτοχρονα ζητας,απαιτεις και χρεωνεις τους διοικουντες.

το καλοκαιρι οπως και καθε καλοκαιρι ειναι αργα!

κι οπως ειπε κι ενας φιλος....θα βιαζεσαι αλλα θα ειναι αργα!

υγ,θα αναφερω ενα παραδειγμα που για μερικους μπορει να ειναι ατυχες.οταν ο γαυρος ειχε προπονητη τον κετσπαγια και εκανε τις μαλακιες...η θυρα 7 δε περιμενε το καλοκαιρι να φωναξει.ειχε στοχους και επρεπε να τους πετυχουν,φωναξε κινηθηκε απαιτησε και σε μια μερα εφερε τον βαλβερδε!διαφορετικα μεγεθη??διαφορετικη αντιληψη??διαφορετικη αγαπη?? δεν ξερω. αυτο που ξερω ειναι οτι οταν εμεις λεμε οτι θα παμε για ταμειο,εχουνε φυγει μεχρι και τα κισε!

υγ1.αν τον νοεμβριο (που ειχε ηδη φανει η δουλεια) δε λεγαμε ''στηριξη και περιμενουμε το καλοκαιρι να λογαριαστουμε'' τωρα δε θα περιμεναμε το καλοκαιρι με αγχος για να παμε για ταμειο....αλλα θα περιμεναμε το καλοκαιρι με λαχταρα για να παμε απλα να βρεξουμε τα παπαρια μας

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Μάρ 2012 05:20 από ΑΠΕΙΡΟΣ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 10 Μάρ 2012 11:13 »
δε γινεται δηλαδη ταυτοχρονα να στηριζουμε την ομαδα (οπως και κανουμε) και να αποδιδουμε και ευθυνες?γιατι πρεπει παντα να περιμενουμε το γαμημενο καλοκαιρι?

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Αρκεί αυτό να γίνεται (να γίνονταν) συστηματικά από Κυριακή σε Κυριακή και όχι με επιφοίτηση της τελευταίας στιγμής, τώρα και στους 21 βαθμούς.

ΥΓ: Η συζήτηση περί ευθυνών θα έπρεπε να είναι  ισχυρό κερκιδικό Πρωτόλλο, διαλεκτικό και όχι καταγγελτικό ή υβριστικό ... ως τώρα δεν είχαμε καμία τέτοια σχέση.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 12 Μάρ 2012 19:38 »
Απο εδω και τωρα πρεπει να υπαρχει συστρατευση ολων των υγειων Συνταυρων και να δωσουμε τον τελευταιο αγωνα  για το καλο του ΠΑΣ μπας και  καταφερουμε κ σωσουμε την κατηγορια,πραγμα ακατορθωτο με τα προβληματα που τον ακολουθουν

Λιγα απο αυτα ειναι

1)Χριστοβασιλης εχει γινει αφαντος  κ πλεον δεν υπαρχει πουθενα δινοντας μας την εντυπωση πως ειμαστε ακυβερνητο καραβι

2)Ποδοσφαιριστες απληρωτοι,που παιζουν με χιλια ζορια μετα απο παρεμβαση του Αναστασιαδη,και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ γιατι τους εχουμε κατααδικησει με την συμπεριφορα μας

3)Το ροστερ μας εχει μεινει μισο μετα απο χειρισμους του ΥΠΝΟΥ,πραγμα που δυσκολευει ακομα την προσπαθεια μας

4)Μανατζαραιοι κ διαφορα αλλα κουναβια που δρουν ανενοχλητα στην ΑΜΟ

5)Ερασιτεχνης επισης ανυπαρκτος να δωσει μια λυση

6)Συνδεσμοι με την φαγωμαρα τους οπως ειθιστε

7)Διατητες που για αλλη μια χρονια εχουν βρει τον πεθαμενο και ασελγουν πανω μας

8)Παρασκηνια της γαμωsuperleague οπως Κομποτης-Μποροθρυλος και σια που προσπαθουν να σωσουν κατηγορια εχοντας συμμαχο απο ομαδα του ΠΟΚ

9)ΜΜΕ της πολης μας που αντι να στηριξουν την ομαδα μας για αλλη μια φορα γινονται τροχοπεδη στην επιτευξη του σκοπου μας

10)ΜΜΕ της Επικρατειας οπου δεχομαστε συνεχη κ ανηλεητο πολεμο,καΤι που συμβαινει πρωτη φορα τοσο εντονα στα χρονικα

Η ερωτηση ειναι μπορουμε να καταφερουμε το ακατορθωτο?

Η απαντηση ειναι ΝΑΙ,αρκει να γινουμε ενα.........Ποιους εννοω?.........Εμας πρωτα απο ολους,τους Χριστοβασιλιδες και τους ΑΝΤΙχριστοβασιδες,τους αριστερους κ τους δεξιους Πασολεδες,τους μιρλες, γκρινιαριδες και τους ρεαλιστες Πασολεδες,στους Προπονητοφαγους και τους Αναστασιαδικους κ ενα σωρο αλλο κατηγοριες που κατεχει αυτη η πολη μας

Πλεον η ομαδα και ο Αναστασιαδης εμεινε χωρις κανενα συμμαχο ουτε στην ιδια μας την πολη.....Και νομιζω πως αυτοι οι μετριοι ποδοσφιαριστες(που το γνωριζουμε κιολας) που διαθετουμε δινουν οτι καλυτερο μπορουν παρα τα μυρια προβληματα που εχουν κ οι ιδιοι και πιστευω πως χριζουν μιας καλυτερης αντιμετωπισης απο εμας(αρκει να μν λεγεται Τζανης) δειχνοντας τους στο γηπεδο,ειτε αυτος λεγεται vila ειτε λεγεται Lila και devincedi...........8 Τελικοι μας μειναμε,ας κρατησουμε την υπομονη μας και ας στηριξουμε την ομαδα μεχρι τελους και οτι βρεξει ας κατεβασει

ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ......ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 13 Μάρ 2012 21:01 »
1)Χριστοβασιλης εχει γινει αφαντος  κ πλεον δεν υπαρχει πουθενα δινοντας μας την εντυπωση πως ειμαστε ακυβερνητο καραβι

Εμφανίστηκε εσχάτως. Έδωσε κάτι έναντι και πολλές υποσχέσεις για πληρωμές μετά την 1/4 και εφόσον έρθουν τα καλά αποτελέσματα και  εφόσον προ-εισπράξει από NOVA.

2)Ποδοσφαιριστες απληρωτοι,που παιζουν με χιλια ζορια μετα απο παρεμβαση του Αναστασιαδη,και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ γιατι τους εχουμε κατααδικησει με την συμπεριφορα μας

Να καταλάβουν ότι αν μείνει η ομάδα δεν θα χάσουν ευρώ!!! Επίσης σε όποια ομάδα Α' Εθνικής (αν μπορούνε) να πάνε, δεν θα κάνουν συμβόλαιο ούτε με τα μισά από εδώ, ενώ σε Β' ούτε με το 1/8

3)Το ροστερ μας εχει μεινει μισο μετα απο χειρισμους του ΥΠΝΟΥ,πραγμα που δυσκολευει ακομα την προσπαθεια μας

Δεν ξέρω, αν θα ήταν καλύτερα να είχαν μείνει οι Ζαϊρί, Κεϊτά. Μπαγκαγιόκο. Όσο για την ενίσχυση, ο Άγγελος είπε ότι το λάθος δεν είναι ο Ζαμπρέλα, αλλά το ότι πήρε παίκτες τον Γενάρη κόντρα στη φιλοσοφία του.

4)Μανατζαραιοι κ διαφορα αλλα κουναβια που δρουν ανενοχλητα στην ΑΜΟ

Λες ακόμα να αλωνίζουν και επί Άγγελου;;; Χλωμό το κόβω!!

5)Ερασιτεχνης επισης ανυπαρκτος να δωσει μια λυση

Σαν τι είδος λύση να δώσει;;; Να βάλει ευρώ;;; Να αλλάξει τον προπονητή;;; Να γιατρέψει τον Ζαραδούκα;; Να μάθει τον Βίλα και τον Γεωργίου να βάζουν τα τετ-α-τετ;;; Να απαιτήσει από τον Άγγελο να βάζει τον Γιάκο και τον Τσάνη;;

6)Συνδεσμοι με την φαγωμαρα τους οπως ειθιστε

Δεν ξέρω τι φαγωμάρα έχουν στα εσωτερικά τους, αλλά από απέναντι μια χαρά την βλέπω την κερκίδα τους. Τουλάχιστον δεν βρίζουν τον προπονητή μας, ούτε αποδοκιμάζουν τους παίκτες μας, όπως πολλοί ώριμοι της μεγάλης!! Και στο Καυτατζόγλειο ήταν καμιά 300αριά!!!

7)Διατητες που για αλλη μια χρονια εχουν βρει τον πεθαμενο και ασελγουν πανω μας

Γενικά ισχύει αυτό, αν και στα 3 τελευταία ματς καλά μας πήγαν. Να δούμε και τον Δημητρόπουλο αύριο με τον Κομπότη πως θα πάει!!

Παρασκηνια της γαμωsuperleague οπως Κομποτης-Μποροθρυλος και σια που προσπαθουν να σωσουν κατηγορια εχοντας συμμαχο απο ομαδα του ΠΟΚ

9)ΜΜΕ της πολης μας που αντι να στηριξουν την ομαδα μας για αλλη μια φορα γινονται τροχοπεδη στην επιτευξη του σκοπου μας

Σωστός!! Προφανώς δεν παίζει και τάισμα, οπότε ......

10)ΜΜΕ της Επικρατειας οπου δεχομαστε συνεχη κ ανηλεητο πολεμο,καΤι που συμβαινει πρωτη φορα τοσο εντονα στα χρονικα

Σωστός, αν και πάντα συνέβαινε. Τώρα όμως προέχει να "σώσουν" τον Κωστούλα που τον αρμέγουν κανονικότατα!!

Η ερωτηση ειναι μπορουμε να καταφερουμε το ακατορθωτο?

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η απαντηση ειναι ΝΑΙ,αρκει να γινουμε ενα.........Ποιους εννοω?.........Εμας πρωτα απο ολους,τους Χριστοβασιλιδες και τους ΑΝΤΙχριστοβασιδες,τους αριστερους κ τους δεξιους Πασολεδες,τους μιρλες, γκρινιαριδες και τους ρεαλιστες Πασολεδες,στους Προπονητοφαγους και τους Αναστασιαδικους κ ενα σωρο αλλο κατηγοριες που κατεχει αυτη η πολη μας

Πλεον η ομαδα και ο Αναστασιαδης εμεινε χωρις κανενα συμμαχο ουτε στην ιδια μας την πολη.....Και νομιζω πως αυτοι οι μετριοι ποδοσφιαριστες(που το γνωριζουμε κιολας) που διαθετουμε δινουν οτι καλυτερο μπορουν παρα τα μυρια προβληματα που εχουν κ οι ιδιοι και πιστευω πως χριζουν μιας καλυτερης αντιμετωπισης απο εμας(αρκει να μν λεγεται Τζανης) δειχνοντας τους στο γηπεδο,ειτε αυτος λεγεται vila ειτε λεγεται Lila και devincedi...........8 Τελικοι μας μειναμε,ας κρατησουμε την υπομονη μας και ας στηριξουμε την ομαδα μεχρι τελους και οτι βρεξει ας κατεβασει

ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ......ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ

ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ και ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!