Η εικόνα του ΠΑΣ είναι
- απο την μία αποκαρδιωτική βλέποντας μια ομάδα χωρίς παίχτες στο ρόστερ της
- απο την άλλη σκέφτεσαι πως με τον Αναστασιάδη σε 2 χρόνια μπορεί να πετάει στο γήπεδο και είναι κρίμα και πισογύρισμα η πτώση στην Β εθνική και η φυγή του Αναστασιάδη.
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
ΟΛΟΙ
Ας πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε να βοηθήσουμε να κερδίσουμε Λεβαδειακό, Εργοτέλη, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ.
Φωνή, όχι βρίσιμο ΦΩΝΗ
Ας σωθούμε και ας απαιτήσουμε μετά απο τον Χριστοβασίλη ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Ας απαιτήσουμε όλοι εξηγήσεις. Οι οπαδοί, οι οργανωμένοι, οι δημοσιογράφοι. Γιατί μας στερεί την ομάδα που θέλει όλη η πόλη? Μια ομάδα νεαρή, με διάθεση, με ταλέντο. 10 Γεωργίου θέλουμε όχι 10 Ζαιρί. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Αναστασιάδης. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΑ
Προσωπικά δυσκολεύομαι, δεν είμαι σίγουρος ότι
φταίει 100% ο Χριστοβασίλης (ίσως 99,998), γι αυτό και δεν επιθυμώ να τον πάρω στο λαιμό μου, αλλά ούτε και στο σβέρκο μου ... γιατί ούτε τα τεκμήρια έχω για το νταλαβέρι του γενικά («καλές – κακές παρέες, έμπιστοι – άπιστοι, ΠΑΣ - παραΠΑΣ», «άσπρα – μαύρα» ή «λιράτα – φλωράτα» κ.ά.) ώστε να τον«καθίσω στο σκαμνί» αυτή τη στιγμή, αλλά αν το θες ούτε και τα «μούτρα» έχω, γιατί το καλοκαίρι εγώ επικρότησα τις μεταγραφικές του πράξεις, με Ζαϊρί, με «δώρο» σε προπονητή, με 4ο επιθετικό κ.ά.. (συνεργάτες, αποτελέσματα α' γύρου, καθηγετικό ρόλο Αγγελή) υπ’ αυτή την έννοια είμαι συνυπεύθυνος … «συφταίω» ... μέχρι αποδείξεως του ενάντιου, για μένα.
Δηλαδή, σε περίπτωση που φταίει 99.998% και 0,001 εγώ, θα ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσω και με το υπόλοιποι 0,001% των υπόλοιπων πιθανών
φταιχτών (?) και στη συνέχεια, να τον αναλάβω ανενόχλητα και απαλλαγμένο από πιθανά βαρίδια, για τις αυτονόητα δέουσες εξηγήσεις που οφείλει κατά 99.998%.
Σχετικά με
εξηγήσεις το ψάχνω ως παραδοσιακός οπαδός και ως πελάτης, παράλληλα όμως, θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλα ώρα για
τελεσίγραφα στο Χριστοβασίλη ... ανεξάρτητα από αυτό, έχεις υπόψη 1 τέτοιο ενδεχόμενο ύπαρξης έστω αυτής της πιθανής και ελάχιστης ποσοστιαία ευθύνης "0,001% των υπόλοιπων πιθανών φταιχτών (?)", που μπορεί να είναι καίρια και πέρα από τις θελήσεις του Χριστοβασίλη?
Πράγματι, η
στενοχώρια είναι στην ημερήσια διάταξη της ζωής του Πασολέ και κυμαίνεται ως φορτίο στον καθένα, ανάλογα με τη σχέση που διατηρεί ο καθένας με την ομάδα και ανάλογα με το πώς «βλέπει» ο καθένας την ομάδα π.χ. με μπλε γυαλιά ή με μπλε χαρτιά, μέσα από το παρελθόν της ή από την προοπτική της στο μέλλον … αν το θες διαφορετικά, του «ψαγμένου» και του «άψαχτου» ή τα «αρρωστάκια», «καψουράκια», «πορδοτσογλανάκια» «παπαγαλάκια», «γαντζάκια» κ.ά. τέτοιες σχέσεις που συνυπάρχουν αναλόγως τα κίνητρα και το ενδιαφέρον του καθενός.
Σχετικά με
διαφωνίες μεταξύ υποστηρικτών της ίδιας ομάδας δεν πολυκαταλαβαίνω… αν έδινες 1 συγκεκριμένο παράδειγμα διαφωνίας (πρόσωπα - πράματα), αυτό θα βοηθούσε πάρα πολύ τη συζήτηση (συνέχιση ή έναρξη) για την άρση και για το ξεπέρασμα των υποτιθέμενα υπαρκτών διαφωνιών.
Θα συμφωνήσω στο θέμα της
συσπείρωσης, γιατί είναι κάτι που ακούγεται καιρό τώρα σε μορφή επείγουσας έκκλησης για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας (με αυτούς και αυτά που διαθέτουμε αγωνιστικά - διοικητικά) και δε νομίζω να διαφωνεί απολύτως κανένας προς αυτό, εκτός αν παραβλέπει ή υποβλέπει ... ενώ μιλάμε για σωτηρίες, παραμονές εξηγήσεων.
ΥΓ:
Στην αιώρα τι καλά περνάει η μπ...ώρα.