Αποστολέας Θέμα: Φορουμ: η μέρα της μαρμότας  (Αναγνώστηκε 7457 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Φορουμ: η μέρα της μαρμότας
« στις: Σαβ 30 Ιαν 2010 03:30 »
Δεν ξέρω αν χτύπησαν πετρελαιάδες ή τρογαλάδες αλλά ξέρω πως το φόρουμ σήμερα είναι σαν τη μέρα της μαρμότας!

Τρελά πράγματα...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
Απ: Φορουμ: η μέρα της μαρμότας
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 30 Ιαν 2010 07:09 »
Το φόρουμ έφαγε hack γερό...
Επανήλθε, αλλά σε προηγούμενη κατάσταση. Μπήκε το backup της τελευταίας μέρας, άρα χάθηκαν κείμενα του τελευταίου 24ωρου (ευτυχώς)

Με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη, από τους γνήσιους ΠΑΣολέδες, που άφησα να χακέψουν το site και δε μπόρεσα να κάνω κάτι...
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 30 Ιαν 2010 12:03 »
Δεν φταις εσυ ρε Αχχιλεα να πουμε..τα λαμογια που μπαινουν και κανουν οτι κανουν φτανε...και επειδη δεν θελω να μιλησω "γαλλικα" δεν θα σχολιασω το γεγονος :mono: :flag:

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 30 Ιαν 2010 12:57 »
Ελαααααα βαρατεεεε το pas gr λεμεεεε.Για όλα αυτό φταίει,χτυπάτε αλύπητααααα!!!!

Απ ότι φαίνεται έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά ακόμα....

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 31 Ιαν 2010 17:48 »
Ακίλιζ...αστς να βαράν....
Κρατάμε αντίγραφα ;)

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 31 Ιαν 2010 18:43 »
Το ίδιο τσ κάνει...Έτσι απλά.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 12 Φεβ 2010 22:02 »
Ρε παιδια βοηθηστς με λιγο! Μπορειται να μου πειτε την διαδικασια για το πως μπορω να εισαγω υπογραφη στο τελος των μηνυματων μου;

Ευχαριστω εκ των προτερων!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 13 Φεβ 2010 03:16 »
Προφιλ->Προφιλ φορουμ->υπογραφη
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #8 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 14:43 »
ΜΠΟΡΕΙ να μου πει κάποιος αν μπορουμε τα απλα μελη να δημιουργησουμε θέμα με ψηφοφορία ?Αν ναι πως γίνετε?
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 22:16 »
δεν γίνεται
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #10 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 23:12 »
κακώς!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 12 Μάρ 2010 18:35 »
- πως βάζουμε φωτογραφίες? μήπως δεν επιτρέπεται? ή μήπως εγώ είμαι τόσο τυρί που δεν τα καταφέρνω?

- Οι ενότητες "ρε δεν ΠΑΣ καλά" και "Να μας ΠΑΣ μακρυά" την τελευταία βδομάδα με κάναν να παρατήσω δλειές & υποχρεώειςςς. Πολλά μπράβο στα παιδιά που γράφουν εκεί! (Τι παιδιά, ζγα μην είνι κι μαξιούμια οι παλιόγεροι). Έννοια σας και θα σας σιάξω εγώ από δευτέρα με 2 ρετρό θέματα φωτιά!! κάτσε να περάσει το ματς με το γαύρο. 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 14 Απρ 2010 21:39 »
Η μέρα της μαρμότας.

Αγαπητοί/τές συνδιαλεγόμενοι /νες στην ενότητα «Η μέρα της μαρμότας.»

Με αφορμή τα γραφόμενά σας στην παραπάνω ενότητα, τα οποία ενδεικτικά και με επιφύλαξη παραθέτω:

«Δεν ξέρω αν χτύπησαν πετρελαιάδες ή τρογαλάδες αλλά ξέρω πως το φόρουμ σήμερα είναι σαν τη μέρα της μαρμότας!»
«Το φόρουμ έφαγε hack γερό...»
«τα λαμογια που μπαινουν και κανουν οτι κανουν φταινε...»
«...αστς να βαράν....Κρατάμε αντίγραφα» 
Σας ρωτάω λοιπόν τι έχει συμβεί; Κάποιο πραξικόπημα; Γιατί όλα αυτά ακούγονται κάπως εριστικά, φραξιονιστικά, αστυνομικά και προβοκατόρικα. Είμαστε σε γιάφκα και δεν το ξέρουμε; Ειλικρινά αν έχετε την ευχέρεια - γιατί την ΠΑΣκαλοσύνη την έχετε - δώστε κάποιες διευκρινίσεις, θα ήταν απαραίτητα χρήσιμες, τουλάχιστο σε μένα προσωπικά για την καλή μας ΠΑΣδιάθεση.

Σε ό,τι αφορά τη «μέρα της μαρμότας» ο συγγραφές και ο σκηνοθέτης απόδωσαν τα παρακάτω *, κατά συνέπεια το γενικό σκεπτικό σας μπορεί μεν να είναι σχετικά συναφές, αλλά δημιουργεί εντυπώσεις για το χαρακτήρα, για το πρωτόκολλο, για αδιάβλητο και για το κύρος του Pas.gr forum γενικά.
Μήπως πρόκειται για αστείο που δε το πιάνω;

Με εκτίμηση
και αυθορμήτως ειλικρινά
χωρίς άλλα εμβλήματα
ksp

* Η «μέρα της μαρμότας» 

http://skorpialogia.com/index.php?Itemid=41&id=126&option=com_content&task=view

Η «μέρα της μαρμότας»  είναι μια  συμπαθητική κωμωδία παραγωγής 1993 με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Μάρρεϋ.  Είναι η ιστορία ενός παρουσιαστή του δελτίου καιρού ο οποίος παγιδεύεται στο χρόνο, ζώντας ξανά και ξανά τη 2η Φεβρουαρίου, όταν ταξιδεύει στο Πανξατόνι της Πενσιλβάνιας. Σ’ ένα ανιαρό χωριό στην καρδιά του χειμώνα με αποστολή να καλύψει ένα ανόητο έθιμο της περιοχής. που έχει να κάνει με το αν μία μαρμότα θα αναγγείλει τον ερχομό της άνοιξης ή θα τον αναβάλλει για 2 μήνες ακόμη.
Ο Φιλ Κόνορς είναι ο κατ' εξοχήν άνθρωπος χωρίς μέλλον. Κολλημένος στην άχαρη δουλειά του, περιμένει την προαγωγή που ποτέ δεν έρχεται και ροκανίζει τις μέρες με γκρίνια και κυνισμό, μέχρι που ο χρόνος αποφασίζει να τον εμπλέξει σε ένα παράξενο παιχνίδι. Κάθε πρωί που το ρολόι δείχνει έξι η ώρα, το ραδιόφωνο θα παίζει το ίδιο τραγούδι, η εκνευριστικά ευγενική κυρία του ξενοδοχείου θα ρωτά τα ίδια πράγματα, ένας παλιός του συμμαθητής θα του γίνεται κολιτσίδα και ο κόσμος θα τρέχει στο πάρκο για να γιορτάσει τη "Μέρα της Μαρμότας". Στις σαράντα και παραπάνω μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων τα γεγονότα και οι καταστάσεις θα επαναλαμβάνονται χωρίς ο υπόλοιπος κόσμος να το αντιλαμβάνεται, ο Φιλ θα περάσει από τον εκνευρισμό στην ανία και από τη ρουτίνα στη δημιουργικότητα. Θα κάνει πράγματα που άλλοι δεν προλαβαίνουν σε δύο και τρεις ζωές και θα συνειδητοποιήσει ότι είναι στο χέρι του καθενός να βρίσκει ή να χτίζει τις μικρές και μεγάλες χαρές της καθημερινότητας.
Ένα ευρηματικό και έξυπνο σενάριο που καταφέρνει να μην μείνει απλά στην επιφάνεια των φαινόμενων.  Αναπόφευκτα ο θεατής ταυτίζει τον εαυτό του και την καθημερινότητα του  με τον πρωταγωνιστή. Δεν είναι ανάγκη να ζείς μια μέρα της μαρμότας για να ζείς τα ίδια πράγματα. Πόσες φορές βιώνουμε  μια ανιαρή επανάληψη ξανά και ξανά, νομίζοντας ότι η ζωή προχωρά και οι καταστάσεις αλλάζουν. Καταβάθος όμως συμμετέχουμε παθητικά σε  μια στείρα εναλλαγή καταστάσεων . Ο πρωταγωνιστής της ταινίας αναγκάζεται στο τέλος να βρεί την ουσία των πραγμάτων που κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα, και μόνο όταν ο ίδιος τα καταφέρει , αλλάζει και η ζωή του και «απελευθερώνεται» από τη μέρα της μαρμότας .  Όσο εφησυχαζόμαστε σ’αυτή τη φαινομενική ποικιλομορφία της καθημερινότητας μας, απλά βουλιάζουμε σε μια βραχυκυκλωμένη χρονοπαγίδα. Ένα χρόνιο déjà vu που τελικά πολλοί βιώνουν αλλά λίγοι αντιλαμβάνονται. Η μόνη λύση, η μόνη διέξοδος δεν είναι να φύγεις μακριά, αλλά να μπεις  μέσα στον πυρήνα του προβλήματος. Να καταδυθείς στη ουσία των πραγμάτων. Εκεί που κρύβονται «τα γιατί της κάθε διαδρομής» και να ανακαλύψεις ότι μόνος σου εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις. Ότι δεν πρέπει να ψάχνεις πάντα το αλλού. Το αλλού είναι εδώ. Μέσα σου. Τα πράγματα, οι άνθρωποι, οι καταστάσεις , αλλάζουν μόνο αν αλλάξει ο τρόπος που εσύ τα βλέπεις. Είναι η «κεντρικότητα» του Κουνέλλη. Ο «προορισμός» του Καβάφη, και ο «εαυτός που γύρευες» του Ελύτη. Ο μόνος τρόπος να βγείς από την τιμωρία της «Μέρας της μαρμότας»
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 14 Απρ 2010 23:45 »
Tώρα konsoulpas σε πείραξε :
-που ονομάστηκε το θέμα ''μέρα της μαρμότας''
-σε πείραξε που χάκεψαν το φόρουμ
ή σε πείραξε που ''δημιουργούμε εντυπώσεις'' σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάντα ,για το κύρος και τον χαρακτήρα του pas.gr??

Επίσημες απαντήσεις,
θα μπορούσες να βρείς,πολύ απλά, με ένα πμ σε ενα admin...

Και επι του παρόντος,θα μπορούσες να στείλεις ενα πμ στον Αchilleas...
ή στον δημιουργό του θέματος...

Ετσι απλά.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 02:35 »
Παράθεση
Μήπως πρόκειται για αστείο που δε το πιάνω;

ΝΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 16:32 »
Αγαπητοί μου Mikkael_Sin και Αstralon ή Αstralon και Mikkael_Sin

Κατ’ αρχήν και κατ’ αρχάς σας πληροφορώ ότι δε με πείραξε απολύτως τίποτα, καθώς διαπιστώνω ότι δεν καταλάβατε.
    Σας πληροφορώ ακόμα ότι σιχαίνομαι  τις πρεμούρες και τα μισόλογα.
    Απλά εξέφρασα μια απορία με ανησυχία μαζί και σας απαντώ πλέον εφ’ άπαξ για τα ματαγραφόμενά σας:

-   σε πείραξε που ''δημιουργούμε εντυπώσεις'' ;

Αν το Pas. gr Forum είναι για χαβαλέ, για μπλα μπλα μπλα κι αρβύλα, σας πληροφορώ ότι στο σκουπιδότοπο του internet κρέμονται πάρα πολλά τέτοια forum όπου θα μπορούσα εγώ και η παρέα μου να πετάμε σπόντες κι ανέκδοτα.
   Ωστόσο ζητώ πανforumικά συγνώμη από σας προσωπικά επειδή εξέφρασα την απορία μου για τα εμφανή στα γραφόμενά σας «περί ομίχλης» στο Pas. gr Forum,.

-   σε πείραξε που ''χάκεψαν'' το φόρουμ;

Το ότι «χάκεψαν» το Pas. gr Forum, σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο που ο κοινός νους καταλαβαίνει, κάτι που αφορά την ασφάλεια και την αξιοπιστία του forum σχετικά με την ταυτότητα των μελών του και για τα στοιχεία που δεν είναι στο προσκήνιο.  Επίσης τα πρωτόκολλα του ιστότοπου Pas. gr Forum ως προστατευμένο σύστημα και κατά συνέπεια το Κύρος του και την Αξιοπιστία του ως προς την αποστολή του και την κοινή αντίληψη περί ΠΑΣ, όσων είναι ΠΑΣ, οι άλλοι ασφαλώς και θα «χακεύουν».

-   σε πείραξε που ονομάστηκε το θέμα ''μέρα της μαρμότας'';

Με τη «μαρμότα» δεν τρέχει τίποτα.

Με εκτίμηση

k.s.p.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 18:28 »
Για το τι έγινε, περί κύρους κ αξιοπιστίας του pas.gr
σου ξαναλέω και πάλι, μπορείς να διαφωτιστείς, μέσω πμ, απο έναν admin.

-Aπο κει και πέρα, όσον αφορά την εμφανή ''ομίχλη'' στα γραφόμενά μου συγκεκριμένα
πρέπει να σου πώ,
πως στο φόρουμ ανεβάζουμε και στατιστικά στοιχεία ,
τα οποία προέρχονται, μετά απο ώρα δουλειάς κ ψαξίματος ...

Εκείνη την μέρα συγκεκριμένα, χάθηκε μια ''προιστορία''
και δυστυχώς ,ελλείψει αντιγράφου,
ξαναδουλέψαμε για να την ανεβάσουμε ξανα ...

-Ό,τι έγραψα, βασίστηκε στο ποστ του Achilleas
αρα, για ''ομίχλες'' κτλ
μπορείς αρμοδίως να ενημερωθείς,στέλνοντάς του, ένα πμ...

Φιλικά astralon.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 16 Απρ 2010 20:05 »
Αγαπητέ konsoulPAS ή PASkonsoul, κοίτα τι έγινε. 

Αν δεν ήσουν τότε μέλος του φόρουμ, "έχασες" το μοναδικό σκηνικό να πάρεις μια γεύση απ' την ομότιτλη ταινία. Το βράδυ της 29ης Γενάρη λοιπόν, ακόμα μια ενδιαφέρουσα μέρα είχε τελειώσει για το pas.gr
Ως εκ... θαύματος, το πρωινό της επόμενης μέρας μας έφερε αντιμέτωπους με το εξής παράδοξο: είχαμε γυρίσει ακριβώς 24 ώρες πίσω και τα ποστ της τελευταίας μέρας δεν υπήρχαν!
Έτσι, ξεκίνησε για το φορουμ μια μέρα ακριβώς όπως ξεκινούσαν οι μέρες στην ταινία (την οποία και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους).

Αυτά για τον τίτλο. Εξάλλου, οι μαρμότες είναι αξιαγάπητες.

Σε ότι αφορά την πραγματικά σοβαρή παράμετρο που αναφέρεις, έχω την εντύπωση οτι ο "ένοχος" βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά. Πραγματικά, με ένα πμ θα μπορούσε να λυθεί η απορία σου υποθέτω. Εγώ είμαι αναρμόδιος.

Έχω εξάλλου και την πεποίθηση οτι αν συνέτρεχαν λόγοι ασφάλειας, θα είχαμε ενημερωθεί ήδη (απ' τους αρμόδιους). 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 14 Ιαν 2011 21:38 »
Τι σκαλωμα εφαγε το φορουμ σημερα το απογευμα?
η μηπως εγω ειχα το προβλημα και δεν μπορουσα να μπω?

μας την πεσανε παλι?? :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 14 Ιαν 2011 22:12 »
Τι σκαλωμα εφαγε το φορουμ σημερα το απογευμα?
η μηπως εγω ειχα το προβλημα και δεν μπορουσα να μπω?

μας την πεσανε παλι?? :P :P :P

απ το μεσμερι ως τα τωρια :)

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: