Απείχα από τα "κοινά", λόγω κάποιων θκώνεμου (μέχρις εξαντλήσεως) τρεχαμάτων. Επαναφέρω το θέμα, απλά γιατί κάποια γραφόμενα με τσίγκλισαν και όχι για οποιοδήποτε άλλο, καθοδηγούμενο από διάφορες συνωμοσίες, λόγο.
Που πήγε τώρα το αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι?
Αν ναι ξέχασα,προέχει το κράξιμο στους Βαγιερος.
Ο συγκεκριμένος ρουφιάνος, απ' όσο ξέρω, κυρίως με ερασιτεχνικό ασχολείται, βγάζει καμιά φωτογραφία και πέρσι ανέλαβε και τη κάλυψη του αγώνα στο παντελώς άδειο από Γιαννιώτες δημοσιογράφους Γλέντι Κωλέ (ήταν και ο θκός μας ο Καπετάνιος εκεί, αλλά δεν τον λογίζω δημοσιογράφο, μην αρχίσει κι έχει κι αυτός προβλήματα).
Στο πασσπορτς.γκρ με το οποίο συνεργάζεται (ή διατηρεί φιλικές σχέσεις, αδιάφορο), ανεβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι, φωτορεπορτάζ (πριν το ματς, από το ματς, μετά το ματς) - το ίδιο έγινε και στον επόμενο αγώνα με βάζελο. Στις μετά το ματς φωτό βάζουν και μερικές έξω από τα αποδυτήρια (μ φαίνεται κι από το ίδιο σημείο τς βγάζουν, λίγο έξω από τη πόρτα των αποδυτήργιων).
Η επίσκεψη των οπαδών ήταν προγραμματισμένη (καλώς ή κακώς άλλο θέμα), δεν κατέγραφε τίποτε παράνομο δηλαδή.
Και για να φεύγω από τις ιδότητες των εμπλεκομένων, μη δώσω πάτημα στο δικηγόρο του διαβόλου, το πάω αλλιώς.
Είναι ο ΘεμΛόκος απόξω και τραβάει φωτογραφίες για το ΠΑΣγκρ. Ο Σέρπεντς π πάει να μπει μέσα στα αποδυτήρια, με προεδρική άδεια, γυρνάει και τ λέει μη με τραβάς ρε. Τπτ ο Λόκος. Ορμάει ο Σέρπεντς και τ κατεβάζει (σπάει) τη κάμερα.
Καλώς τούκανες Σερπεντς δηλαδή;
Και να μην ήμουν ο παθών, κάκιστα έκανες, είναι η γνώμη μ.
Κι αλλάζω ονόματα, γιατί πρώτα κρίνω γεγονότα και μετά κοιτάω ταμπελίτσες.
αν ισχυει αυτο για το ''κατεβασμα'' της ανακοινωσης
Ρε κάνατε (και κάνανε πολλά σάιτς) ολόκληρο θέμα για κατέβασμα τς ανακοίνωσης. Η ανακοίνωση δεν κατέβηκε τι καθόμαστε και συζητάμε περί αυτού; Μια χαρά ανεβασμένη την είναι (δέστε στο λινκ του SA) κι αν ήμνανε ΠΑΕ, θα έστελνα ένα ξεχεστικό σημείωμα σε όσους γράφουν το αντίθετο να επανορθώσουν τις βλακείες που αναφέρουν άμεσα. Εμ βγάζω ανακοίνωση για βιαιοπραγία, εμ μου τη λέτε κι από πάνω...
Ποιοι ειστε εσεις ρε βαζελογαυροι και χανουμια που πατε να βγαλετε και λεφτα απο τον ΠΑΣ
Oι ταμπελίτσες πούλεγα... Λεφτά από τον ΠΑΣ, βγάζουν και οι ξηροκαρποπώλες και οι τσιπροπώλες και τα τελευταία πολλά χρόνια οι καρδιολόγοι ψυχίατροι κλπ. Ε και; Από τη τσέπη του Χριστοβασίλη τα βγάζουν; Εκτός αν έχεις μάθει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε ας το καταγγείλεις να το συζητήσουμε.
εκείνοι που εκθείαζαν τις ανακοινώσεις του Super3 την προηγούμενη εβδομάδα ας αναλογιστούν ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες
Μαζί σου 100%, μη σ πω 1000%.
μολις ειδε βαβουρα πηγε να σταξει χολη για το κακο του ΠΑΣ
Αυτό πάλι πούθε προκύπτει; Προγραμματισμένη λένε ότι ήταν η είσοδος και όχι εν κρυπτώ. Αν ασκούταν δηλαδή κριτική στο γεγονός θα ήταν αλλιώς με φωτογραφίες ή χωρίς;
Οι πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΣ στηριζουν την κινηση αυτη
Μακάρι να είσαι τελείως λάθος εδώ, όσον αφορά τις πλειοψηφίες (άι μην σ'αρχίσω για το ΟΙ π μούβγαλε το μάτι).
ο εχθρος του εχθρου μου δεν ειναι φιλος μου
Είμαι και μκρότερος και δεν το κατάλαβα ντιπ αυτό, που πάει και σε τι αναφέρεται.
Καμιά βια άξια λόγου δεν ασκήθηκε πιστεύω.
Με ποιά ζυγαριά εζυγίσθη το άξια και ευρέθη ελειψοβαρές ρε ταπηρακρανιασμένε; Να τ χρησιμοποιούμε δηλαδή να ξέρουμε αν επιτρέπεται να γίνεται νύξη ή όχι.
Σημείωση:
Εστίασα σε κείμενα φίλων, που έχουμε αλλάξει και 2-3 κουβέντες κι είναι πιο εύκολο να καταλαβαινόμαστε.