Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
4 (7%)
1-0
5 (8.8%)
3-1
0 (0%)
2-1
1 (1.8%)
0-0
2 (3.5%)
1-1
7 (12.3%)
2-2
1 (1.8%)
0-2
14 (24.6%)
0-1
9 (15.8%)
1-2
9 (15.8%)
1-3
3 (5.3%)
άλλο ?
2 (3.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 57

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 23 Σεπ 2012 11:59

Αποστολέας Θέμα: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 32161 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #150 στις: Τετ 26 Σεπ 2012 00:16 »
Παράθεση
Εσύ παντως δεν τα παιρνεις, γι'αυτο ειμαι σιγουρος.
αν τα παιρνες θα κέρναγες κάνα τσίπουρο... :P :pashat:

Τσιπρο καλό πρέπει να βγάζει ο ξάδελφος Απ τα Μαστοροχωρια.
Σίγουρα θα σ χει δώσει αλλα το κάνεις γαργάρα...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #151 στις: Τετ 26 Σεπ 2012 08:33 »
Παράθεση
Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2012 22:15

Ευχαριστίες της Βέροιας προς Πάτρα και Σκόρδο
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4445:%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B4%CE%BF&Itemid=138

Ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα τον γιατρό Κώστα Πάτρα και τον φυσικοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο απέστειλε η ΠΑΕ Βέροια για τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες τους στην άμεση αποκατάσταση της υγείας τους ποδοσφαιριστή Κώστα Μπάρμπα στον οποίο γύρισε η γλώσσα στο κυριακάτικο παιχνίδι των δυο ομάδων. Η ανακοίνωση της "Βασίλισσας του Βορρά" κάνει λόγο για λαμπρούς επιστήμονες και καταλήγει με την ευχή για περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια αναφέρει:

"Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να μεταφέρετε τις θερμές ευχαριστίες μας στο γιατρό της ομάδας σας κ. Κωνσταντίνο Πάτρα και στο φυσιοθεραπευτή κ. Φίλιππο Σκόρδο, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Μπάρμπα, η ζωή του οποίου απειλήθηκε κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είναι ευτύχημα τόσο για την ομάδα σας όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που την υπηρετούν λαμπροί επιστήμονες και πάνω απ'όλα άνθρωποι. Η ενέργειά τους έφερε πιο κοντά τους φιλάθλους των δύο ομάδων, που παρακολουθούσαν με αγωνία και χειροκρότησαν όλοι μαζί μετά την επιτυχή εξέλιξη της υγείας του ποδοσφαιριστή μας. Είναι σίγουρο ότι με το περιστατικό αυτό θα δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων. Πιστεύουμε ότι η πράξη τους θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, γιατί με αυτό τον τρόπο γίνονται βήματα προόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τιμή,
Γεώργιος Αρβανιτίδης
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Π.Α.Ε. Βέροια"

Διαβάζω passports.gr παραθέτω Pas.gr


Παράθεση
Με πυροσβεστικό όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνική, αφού διαθέσιμο ασθενοφόρο δεν υπήρχε. Τα τρία οχήματα της βάρδιας ήταν ήδη σε διακομιδές και κλήθηκε ασθενοφόρο απ’ το Μεσολόγγι!
 ... Η δε εικόνα της μεταφοράς των τραυματιών με Πυροσβεστικό όχημα (!!)… μαρτυρά το κατάντημά μας. Το πλήρωμα του Πυροσβεστικού είναι βεβαίως άξιο συγχαρητηρίων και επαίνων. Όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Φανταστείτε το ατύχημα να ήταν πιο σοβαρό και, δύο βήματα ουσιαστικά απ’ το νοσοκομείο, να πέθαιναν άνθρωποι επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τους μεταφέρει…

Ας καταπίνουν γλώσσες τότε οι παίκτες, ας κορυφώνονονται οι αγωνίες για την πρώτες βοήθειες ανάνηψης και  ασφαλούς διακομιδής στα ΕΣΥ μας, μΠΑΣ και γίνουμε φίλαθλοι ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Σεπ 2012 08:56 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #152 στις: Τετ 26 Σεπ 2012 21:59 »
Κρατήθηκα και δεν έγραψα τίποτα έως και σήμερα, απλά για να δω μήπως και συγκινηθεί κάποιος(σ.σ. Δημοσιογράφος) και γράψει κάτι.
Μια άποψη, μια κριτική, ένα κράξιμο, βρε αδερφέ, για το ματς στη Βέροια, για το Χριστόπουλο, για το ΧΒ, για το Πατσατζόγλου, για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
Μάταια.
Κι αντί να πείτε και "μπράβο" που φιλοξενούνται τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες απόψεις όπως του GIWRGI, του christos ή του chilly, κράζετε το pas.gr που τις "φιλοξενεί".
Δύο τινά συμβαίνουν: Ή δεν το κατέχετε το τόπι(οπότε δικαιολογείστε) ή δε λέτε να φτύσετε την εδώ και χρόνια λιωμένη καραμέλα που λέει ότι ..."η κριτική του πληκτρολογίου και οι προπονητές της εξέδρας κάνουν κακό στην ΑΜΟ".

Όταν θα μάθετε, λοιπόν, να εστιάζετε στο ΤΙ λέει κάποιος και όχι στο ΠΟΙΟΣ, τότε ίσως μπορεί να τα καταφέρουμε να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο εδώ μέσα.

Ας επανέλθουμε, όμως, στο ζουμί.
Έχουμε, δυστυχώς, πέσει στη λούμπα που ήθελε να πέσουμε ο ΧΒ και οι συν αυτώ.
Ν 'αρχίσουμε να διαφωνούμε για την καταλληλότητα του Χριστόπουλου, ρίχνοντας στον προπονητή μας ευθύνες που δεν του αναλογούν.
Ο άλλος λέει γιατί δε βάζει Γιάκο, Τοπούζη. Ο άλλος έγραψε ότι ο Γιάκος είναι και νεαρός και εξελίξιμος. Και μόνο ένας βρέθηκε(pagouras83) να πει ότι τα παλληκάρια απλά δε κάνουν. Πώς να το κάνουμε τώρα; ΔΕΝ ΚΑ-ΝΟΥΝ. Όποιος τους έχει δει, ακόμα και στο δίτερμα της προπόνησης μπορεί να το βεβαιώσει.
Ο άλλος έγραψε γιατί δε βάζει το Μπαμπανιώτη μέσα. Έλα μ.... στο τόπο σου!
Άντε να φωνάζετε για Κοροβέση, Κεϊτά -άντε και Νίκλη, να το δεχτώ. Ο Κεϊτά είναι και προσωπική μου αδυναμία και μου φαίνεται αδιανόητο να μη παίζει. Αλλά, ρε παιδιά, λίγο σοβαροί να μαστε... Γιάκος και Τοπού; Τους έχετε δει, έστω σε ένα κοντρόλ;
Εγώ ξέρω ότι ...when you pay peanuts, you buy monkeys.
Γιατί ήταν κι άλλοι U24 ελεύθεροι, αλλά έπρεπε να σκάσεις κάτι παραπάνω απ' ό,τι χρειαστηκες για τον Τοπού, τον οποίο παίδευες 2 βδομάδες για να του κάνεις συμβόλαιο, καθώς απλά ήταν "το μη χείρον, βέλτιστον".

Το παιχνίδι στη Βέροια δε κρίθηκε ούτε επειδή δεν έχουμε σέντερ φορ, ούτε επειδή έπαιξε ο Villa αριστερό χαφ.
Ο βασικότερος παράγοντας ήταν ότι τα δύο μας αμυντικά χαφ, Τσουκαλάς και Πάτσα, ήταν ΕΜΕΤΙΚΟΙ.
Και οι 2 έκοβαν μόνο όταν οι αντίπαλοι έχαναν το κοντρόλ, ενώ όταν ήταν να κάνουν μία πάσα στα 2 μέτρα ή να ελευθερώσουν παιχνίδι, ήταν απλά ΑΙΣΧΡΟΙ.
Κι άντε πες λάθος Χριστόπουλου που έπαιξαν αυτοί οι δύο; Πλην Κεϊτά, που για μένα είναι απαραίτητος για να κάνει λίγο παιχνίδι, τι άλλη εναλλακτική υπάρχει; Ωραία, να βάλει Ντε Βισέντι στα 6άρια. Και μπροστά του ποιος; Ο Γιάκος ή ο Τοπού; Σοβαροί να μαστε.


Κάνετε το λάθος και συγκρίνετε με Αναστασιάδη. Ο Αναστασιάδης είχε κι ένα Μπεσέρα, κι ένα Γεωργίου να βάλει κεντρικό χαφ, με καλή εναλλακτική στις πτέρυγες, ή ακόμα κι έναν Τσαμπρέλα, αν θέλετε, που προσωπικά δε μου άρεσε. Είχε και για κάνα 2 ματς Ζαραδούκα, που μας έδωσε κι ένα διπλό στη Κέρκυρα. Είχε κι ένα Φώτη Κηπουρό, που ενέπνεε μια Α σταθερότητα. Δεν το παρουσιάζω λες κι είχε το βάθος της Εθνικής Ισπανίας, αλλά κοιτάς το πάγκο του ΠΑΣ και σε πιάνει απογοήτευση. Και μη ξεχνάτε ότι παίξαμε και με Πάντο δεξί χαφ και του βγήκε. Για φανταστείτε να το χε κάνει κι ο Χριστόπουλος αυτό και να χάναμε. Τι θα του χαμε σούρει τώρα;

Για τη διαιτησία δε γουστάρω να μιλάω, αλλά, ρε πούστη, αν αυτό δεν είναι σφαγή, τότε ποιο είναι;
Το γκολ του Ίλιτς και το οφσάιντ του Villa φάνηκαν πεντακάθαρα απ' το πέταλο. Ούτε καν χρειάζεται ριπλέι. Του Τζάνη πες είναι δύσκολο να το δει, είναι οριακό, που πάλι είναι λάθος.
Κι άντε εγώ να είμαι μαλάκας και να πω ότι ήταν η κακιά η ώρα για το βοηθό και είχε λάθος θέση, κι έδωσε το Villa οφσάιντ.
Στη φάση του Ίλιτς είσαι μπροστά, ρε Δημητρόπουλε, δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος. Απλά δεν υπάρχει.
Σιγά μη μας γύριζε το ματς ο Καφές, αν εκεί γινόταν το 0-1.

Το Μιχαήλ Κολοβέτσιος δείχνει να βρίσκει ρυθμό, αν και οι δύο είναι επιρρεπείς στη πίτα.
Θυμηθείτε πούλημα μπάλας στην αρχή του ματς από Κολοβέτσιο, που παραλίγο να βγούμε εκτεθειμένοι.
Ας ελπίσουμε ότι θα αξιοποιηθεί τώρα ο Τζημόπουλος και στο 6, όπου έκανε καλούτσικες εμφανίσεις πέρσι. Ειδικά στην αρχή, όπου είχε βγάλει και καλές ασσίστ. Τζημό-Κεϊτά, μου φαίνεται καλό σχήμα για τη Δευτέρα...

Ο Πάντος μου είναι πολύ συμπαθής, ως φυσιογνωμία, αλλά και παικτικά. Ε, πραγματικά, στη Βέροια παίζει να ταν ένα απ' τα χειρότερά του ματς με τον ΠΑΣ. Μόνο η εμπειρία και το τάκλιν, πολλές φορές δεν είναι αρκετά.
Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει να γυρίσει στα δεξιά, αν και επιθετικά δε θα αλλάξει κάτι.

Ο Λίλα πραγματικά ήταν ένα κακό αστείο. 2 φορές που έπρεπε να κάνει αλβανικό βιπ έξω απ' τη περιοχή κι ας πήγαινε η μπάλα στα μπαλκόνια, γύρισε τη μπάλα πίσω. Στις 2 απόπειρες που πήγε να κάνει όβερλαπ με το Γεωργίου, έτρεχε σαν κατοστάρης ντουγρού. Μηδέν αντίληψη χώρου. Και δυστυχώς η μόνη θέση που μπορεί να μην είναι κακός, είναι αυτή του δεξιού μπακ και του στόπερ. Αμ χαφ ούτε για αστείο.

Για Πάτσα - Τσουκαλά τα είπα. Απλά δείτε στη φάση του γκολ, την αντίδραση του Πάτσα, λίγο πριν το φάμε. Αφού έχει μαρκάρει με τεράστια επιτυχία τον Γεωργέα, που επελαύνει με ανάποδο πόδι(!), ως άλλος Μέσσι, από αριστερά, βάζει τα χέρια στη μέση και ξεφυσάει, σαν γκόμενα που της λες ότι δε κάνει καλή πίπα.
Τον Τσουκαλά τον πίστευα, αλλά δυστυχώς δεν....

Για το Ντε Βινσέντι τα γνωστά. Το ότι είναι γατάκι και ανύπαρκτος, ειδικά εκτός έδρας, το ξέρουμε. Το ότι επίσης είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να βγάλει μια ασσίστ, επίσης το ξέρουμε. Άμα ο παίχτης μένει αδούλευτος από μικρός, το αποτέλεσμα είναι 65 συμμετοχές/4 γκολ. Κι είναι κρίμα, γιατί έχει τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ρε Φώτη αγόρι μου, όπως μπαίνεις από δεξιά, όσο πιο κοντά πας στο τέρμα, τόσο πιο πολύ μικραίνεις τα μέτρα της εστίας που βλέπεις για να εκτελέσεις επιτυχώς. Είχες το χώρο και το χρόνο να κάνεις και ένα βηματάκι προς τα αριστερά αλλά και να εκτελέσεις ένα κλικ πιο πριν, έτσι ώστε να προλάβεις και την έξοδο του ΤΦ. Αλλά το τετ-α-τετ είναι θέμα ψυχολογίας. Και μάλλον δεν την έχεις/είχες.

Για τον άμπαλο τιμωρό τι να πω. Φαντάζετε να χει ψωνιστεί και να νομίζει ότι είναι τόσο απαραίτητος που τον βάλαμε μέχρι και αριστερό χαφ για να χωρέσει στην 11άδα;
Α, επίσης, δε θέλω ούτε να φανταστώ πόσο εφιαλτικό θα ήταν το τελείωμα της φάσης, εάν ο επόπτης δεν έδινε το ανύπαρκτο οφσάιντ. Ίσως και καλύτερα που το δωσε!  8)

Ο Ίλιτς έχει τις κινήσεις του φορ, αλλά δεν είναι. Απλά κάποιος πρέπει να κάνει κι αυτή τη δουλειά. Δε φταίει ο Σέρβος αν το καλοκαίρι κάποιοι αποφάσισαν ότι χρειαζόμασταν 3-4 δεξιά μπακ, παρά να πάρουμε ένα φορ περιοχής (π.χ. Τσέζαρεκ...).

Οι αλλαγές δυστυχώς ήταν πολύ κακές και δε χρειάζονται ιδιαίτερο σχολιασμό. Περίμενα καλύτερο διάβασμα παιχνιδιού από τον κόουτς κι όχι "μπαγεβιτσικό" κοουτσάρισμα.

Τίποτα δεν τελείωσε στη Βέροια. Πολλά όμως μπορεί να αρχίσουν αν ο Χριστόπουλος δει τα λάθη του και τα διορθώσει!
Ας μας δικαιώσει για την εμπιστοσύνη που του δείχνουμε, το (χλιαρό) χειροκρότημα που πήρε στη Βέροια και για το κακό που κάνουμε στην ΑΜΟ, κάνοντας του κριτική απ' το pas.gr!

3-0 Λειβαδιά και βουλώνουμε στόματα. Θα είμαστε εκεί!  :mono:
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #153 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 02:07 »
Μπράβο  ;)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #154 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 09:29 »
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΩΣΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #155 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 18:01 »
Από συνέντευξη του παίκτη της Βέροιας που τραυματίστηκε στη φάση με Γεωργίου.

Παράθεση
Για το γκολ που του αφιέρωσε ο συμπαίκτης του στη Βέροια, Γιώργος Καντιμοίρης, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε μία οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Γιώργο όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Για τη συμβολή του ιατρικού τιμ του ΠΑΣ, ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του:

«Δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα που έχουμε στη Βέροια και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν».

Άκου τι λέει ο γάιδαρος, να μην πω τίποτε άλλο! Ούτε ευχαριστώ, ούτε ευγνωμοσύνη... ότ' νάναι δλδ!!!

Εκτός κι αν δεν έχει συνέλθει ακόμα και λέει μπανταλλλά...

Άκου δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα που έχνε στην Βέροια... ρε ούφατα που υπάρχουν στον κόσμο!!!:::...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #156 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 18:48 »
Κρατήθηκα και δεν έγραψα τίποτα έως

Εγώ δεν κρατήθηκα φίλε μου και καθώς άλλαξα ρότα, ξαναξαναξανάγραψα ... το συμπέρασμά μου είναι 1 … 1 γκολ σε 4ς αγωνιστικές και έρχομαι να πω τώρα, πως  κατά τύχη μπήκε και εκείνο.

Πάντως, μπράβο  στον PASaris,  εδώ ο σύνταυρος  έκανε 1 τέλειο ρεπορτάζ - ανάλυση του αγώνα με το μπακάλικο (δυστυχώς,  δεν έπραξε αναλόγως για τα προηγούμενα ματσάκια, θα έπρεπε) ... όμως και άλλοι σύνταυροι τα είπαν με άλλα λόγια ( ;) 8) :P ::) :( :stop: %-|), αλλά δεν ... το ωμό πειράζει στα στομάχια μερικών και καλά είναι να το ρίχνουμε λίγο στη σχάρα να στραγγίσει.

* Δε φταίνε οι παίκτες με καμία Παναγία και δε θα γίνουν καλλίτεροι  και αποδοτικότεροι   μέσα σε μια εβδομάδα, είτε τους βάλλεις στη σωστή θέση, είτε στη λάθος.
* Δε φταίει ο κόουτς με κανένα Χριστό και δε θα γίνει καλλίτερος και διαβαστερότερος μέσα σε μια εβδομάδα, είτε τη συνθέσει έτσι, είτε αλλιώς.
* Δε μπορεί να διαχειριστεί ούτε Αλέφαντος %-| 1 ρόστερ  με πλεόνασμα  δεξιοπόδαρων  παικτών  σε μια θέση  και  σε κάποιες  άλλες  νευραλγικές σερί καπαρωμένες, κάποιοι θα φάνε πάγκο και παραδόξως αλλαγή στο 88΄.
* Ωστόσο όμως,  είμαι απολύτως  σίγουρος ότι ο κόουτς θα μάθει από τα λάθη του (φιλοσοφία που διέπει την ηγεσία) αλλά όχι άμεσα και δη δια της θείας μεταστροφής.
* Τέλος θεωρώ ρητά και αμετάκλητα ότι,  ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  της SUPER LEAGUE  δεν είναι σχολή ούτε εκκολαπτήριο  … στελεχών, προπονητών, λογιστών, ρεπόρτερ, παικτών.
* Και, ομάδα χωρίς εξειδικευμένα  (κλασικά) επιτελικά χαφ και σέντερ φορ, δε μπορεί να φτάσει τη μπάλα στο πλεκτό … 1 γκολ σε 4ς αγωνιστικές.
 
Όμως τό «σήκω για ζέσταμα»  στο 89΄ είναι «βαριά κουβέντα για τον Παίκτη» και το γνωρίζουν καλά οι έμπειροι προπονητές και οι αποδυτηριάρχες, το πόσο κοστίζει αυτή η εντολή ... το έκανε ο Σιόντης … και ήταν αρκετοί εκείνοι που του είπαν «σήκω εσύ ρε (…)  για ζέσταμα» ... τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε.

Είμαι αρνητικός ? … όχι ρε Σύνταυροι, το γιαούρτι  φυσάω της 5ετίας, έτσι από υπομονή και πίστη.


« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Σεπ 2012 18:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #157 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 18:55 »
Παράθεση
Άκου τι λέει ο γάιδαρος, να μην πω τίποτε άλλο! Ούτε ευχαριστώ, ούτε ευγνωμοσύνη... ότ' νάναι δλδ!!!
χωρις να τσεκαρω για επιβεβαιωση αλλα μου αρκει η παραθεση του jimakou
Θυμιζω σε μικρους αλλα κ σε γεροντια αλτσχαιμεριστες :P οτι ο μπαρμπας οταν επαιζε στον αγροτικο αστερα οταν παιζαμε αντιπαλοι στη Γ' εθνικη ηταν απο κεινα τα καλοπαιδα που μας εκαναν χειρονομιες κ μας εδειχναν το γαριδακι τους.
Μεγα σκατοπαιδο κ παλιοχαρακτηρας απ οσο φανηκε στο γηπεδο γιατι εξω δεν ξερουμε μπορει να ειναι αγιος.
Οπως φαινεται κ στο LIVE ολοι δειξαμε την αγωνια μας για την περιπτωση του...δηλαδη τα αυτονοητα... το σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη,κανεις δεν σκεφτηκε οτι ο τυπος εχει "βεβαρημενο" παρελθον? αυτα ειναι για τα ζωα...
Ε! αν αυτος γυρισε απο τον αδη απο χερια Γιαννιωτικα κ θυμηθηκε να μας ξαναγραψει στ αρχιδια του...συχωρεμενος!
Ηπειρωτης εισαι ;)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #158 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 19:43 »
Παράθεση
Κρατήθηκα και δεν έγραψα τίποτα έως και σήμερα, απλά για να δω μήπως και συγκινηθεί κάποιος(σ.σ. Δημοσιογράφος) και γράψει κάτι.
Μια άποψη, μια κριτική, ένα κράξιμο, βρε αδερφέ, για το ματς στη Βέροια, για το Χριστόπουλο, για το ΧΒ, για το Πατσατζόγλου, για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
Μάταια.
Κι αντί να πείτε και "μπράβο" που φιλοξενούνται τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες απόψεις όπως του GIWRGI, του christos ή του chilly, κράζετε το pas.gr που τις "φιλοξενεί".
Δύο τινά συμβαίνουν: Ή δεν το κατέχετε το τόπι(οπότε δικαιολογείστε) ή δε λέτε να φτύσετε την εδώ και χρόνια λιωμένη καραμέλα που λέει ότι ..."η κριτική του πληκτρολογίου και οι προπονητές της εξέδρας κάνουν κακό στην ΑΜΟ".

Όταν θα μάθετε, λοιπόν, να εστιάζετε στο ΤΙ λέει κάποιος και όχι στο ΠΟΙΟΣ, τότε ίσως μπορεί να τα καταφέρουμε να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο εδώ μέσα.

Ας επανέλθουμε, όμως, στο ζουμί.
Έχουμε, δυστυχώς, πέσει στη λούμπα που ήθελε να πέσουμε ο ΧΒ και οι συν αυτώ.
Ν 'αρχίσουμε να διαφωνούμε για την καταλληλότητα του Χριστόπουλου, ρίχνοντας στον προπονητή μας ευθύνες που δεν του αναλογούν.
Ο άλλος λέει γιατί δε βάζει Γιάκο, Τοπούζη. Ο άλλος έγραψε ότι ο Γιάκος είναι και νεαρός και εξελίξιμος. Και μόνο ένας βρέθηκε(pagouras83) να πει ότι τα παλληκάρια απλά δε κάνουν. Πώς να το κάνουμε τώρα; ΔΕΝ ΚΑ-ΝΟΥΝ. Όποιος τους έχει δει, ακόμα και στο δίτερμα της προπόνησης μπορεί να το βεβαιώσει.
Ο άλλος έγραψε γιατί δε βάζει το Μπαμπανιώτη μέσα. Έλα μ.... στο τόπο σου!
Άντε να φωνάζετε για Κοροβέση, Κεϊτά -άντε και Νίκλη, να το δεχτώ. Ο Κεϊτά είναι και προσωπική μου αδυναμία και μου φαίνεται αδιανόητο να μη παίζει. Αλλά, ρε παιδιά, λίγο σοβαροί να μαστε... Γιάκος και Τοπού; Τους έχετε δει, έστω σε ένα κοντρόλ;
Εγώ ξέρω ότι ...when you pay peanuts, you buy monkeys.
Γιατί ήταν κι άλλοι U24 ελεύθεροι, αλλά έπρεπε να σκάσεις κάτι παραπάνω απ' ό,τι χρειαστηκες για τον Τοπού, τον οποίο παίδευες 2 βδομάδες για να του κάνεις συμβόλαιο, καθώς απλά ήταν "το μη χείρον, βέλτιστον".

Το παιχνίδι στη Βέροια δε κρίθηκε ούτε επειδή δεν έχουμε σέντερ φορ, ούτε επειδή έπαιξε ο Villa αριστερό χαφ.
Ο βασικότερος παράγοντας ήταν ότι τα δύο μας αμυντικά χαφ, Τσουκαλάς και Πάτσα, ήταν ΕΜΕΤΙΚΟΙ.
Και οι 2 έκοβαν μόνο όταν οι αντίπαλοι έχαναν το κοντρόλ, ενώ όταν ήταν να κάνουν μία πάσα στα 2 μέτρα ή να ελευθερώσουν παιχνίδι, ήταν απλά ΑΙΣΧΡΟΙ.
Κι άντε πες λάθος Χριστόπουλου που έπαιξαν αυτοί οι δύο; Πλην Κεϊτά, που για μένα είναι απαραίτητος για να κάνει λίγο παιχνίδι, τι άλλη εναλλακτική υπάρχει; Ωραία, να βάλει Ντε Βισέντι στα 6άρια. Και μπροστά του ποιος; Ο Γιάκος ή ο Τοπού; Σοβαροί να μαστε.


Κάνετε το λάθος και συγκρίνετε με Αναστασιάδη. Ο Αναστασιάδης είχε κι ένα Μπεσέρα, κι ένα Γεωργίου να βάλει κεντρικό χαφ, με καλή εναλλακτική στις πτέρυγες, ή ακόμα κι έναν Τσαμπρέλα, αν θέλετε, που προσωπικά δε μου άρεσε. Είχε και για κάνα 2 ματς Ζαραδούκα, που μας έδωσε κι ένα διπλό στη Κέρκυρα. Είχε κι ένα Φώτη Κηπουρό, που ενέπνεε μια Α σταθερότητα. Δεν το παρουσιάζω λες κι είχε το βάθος της Εθνικής Ισπανίας, αλλά κοιτάς το πάγκο του ΠΑΣ και σε πιάνει απογοήτευση. Και μη ξεχνάτε ότι παίξαμε και με Πάντο δεξί χαφ και του βγήκε. Για φανταστείτε να το χε κάνει κι ο Χριστόπουλος αυτό και να χάναμε. Τι θα του χαμε σούρει τώρα;

Για τη διαιτησία δε γουστάρω να μιλάω, αλλά, ρε πούστη, αν αυτό δεν είναι σφαγή, τότε ποιο είναι;
Το γκολ του Ίλιτς και το οφσάιντ του Villa φάνηκαν πεντακάθαρα απ' το πέταλο. Ούτε καν χρειάζεται ριπλέι. Του Τζάνη πες είναι δύσκολο να το δει, είναι οριακό, που πάλι είναι λάθος.
Κι άντε εγώ να είμαι μαλάκας και να πω ότι ήταν η κακιά η ώρα για το βοηθό και είχε λάθος θέση, κι έδωσε το Villa οφσάιντ.
Στη φάση του Ίλιτς είσαι μπροστά, ρε Δημητρόπουλε, δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος. Απλά δεν υπάρχει.
Σιγά μη μας γύριζε το ματς ο Καφές, αν εκεί γινόταν το 0-1.

Το Μιχαήλ Κολοβέτσιος δείχνει να βρίσκει ρυθμό, αν και οι δύο είναι επιρρεπείς στη πίτα.
Θυμηθείτε πούλημα μπάλας στην αρχή του ματς από Κολοβέτσιο, που παραλίγο να βγούμε εκτεθειμένοι.
Ας ελπίσουμε ότι θα αξιοποιηθεί τώρα ο Τζημόπουλος και στο 6, όπου έκανε καλούτσικες εμφανίσεις πέρσι. Ειδικά στην αρχή, όπου είχε βγάλει και καλές ασσίστ. Τζημό-Κεϊτά, μου φαίνεται καλό σχήμα για τη Δευτέρα...

Ο Πάντος μου είναι πολύ συμπαθής, ως φυσιογνωμία, αλλά και παικτικά. Ε, πραγματικά, στη Βέροια παίζει να ταν ένα απ' τα χειρότερά του ματς με τον ΠΑΣ. Μόνο η εμπειρία και το τάκλιν, πολλές φορές δεν είναι αρκετά.
Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει να γυρίσει στα δεξιά, αν και επιθετικά δε θα αλλάξει κάτι.

Ο Λίλα πραγματικά ήταν ένα κακό αστείο. 2 φορές που έπρεπε να κάνει αλβανικό βιπ έξω απ' τη περιοχή κι ας πήγαινε η μπάλα στα μπαλκόνια, γύρισε τη μπάλα πίσω. Στις 2 απόπειρες που πήγε να κάνει όβερλαπ με το Γεωργίου, έτρεχε σαν κατοστάρης ντουγρού. Μηδέν αντίληψη χώρου. Και δυστυχώς η μόνη θέση που μπορεί να μην είναι κακός, είναι αυτή του δεξιού μπακ και του στόπερ. Αμ χαφ ούτε για αστείο.

Για Πάτσα - Τσουκαλά τα είπα. Απλά δείτε στη φάση του γκολ, την αντίδραση του Πάτσα, λίγο πριν το φάμε. Αφού έχει μαρκάρει με τεράστια επιτυχία τον Γεωργέα, που επελαύνει με ανάποδο πόδι(!), ως άλλος Μέσσι, από αριστερά, βάζει τα χέρια στη μέση και ξεφυσάει, σαν γκόμενα που της λες ότι δε κάνει καλή πίπα.
Τον Τσουκαλά τον πίστευα, αλλά δυστυχώς δεν....

Για το Ντε Βινσέντι τα γνωστά. Το ότι είναι γατάκι και ανύπαρκτος, ειδικά εκτός έδρας, το ξέρουμε. Το ότι επίσης είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να βγάλει μια ασσίστ, επίσης το ξέρουμε. Άμα ο παίχτης μένει αδούλευτος από μικρός, το αποτέλεσμα είναι 65 συμμετοχές/4 γκολ. Κι είναι κρίμα, γιατί έχει τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ρε Φώτη αγόρι μου, όπως μπαίνεις από δεξιά, όσο πιο κοντά πας στο τέρμα, τόσο πιο πολύ μικραίνεις τα μέτρα της εστίας που βλέπεις για να εκτελέσεις επιτυχώς. Είχες το χώρο και το χρόνο να κάνεις και ένα βηματάκι προς τα αριστερά αλλά και να εκτελέσεις ένα κλικ πιο πριν, έτσι ώστε να προλάβεις και την έξοδο του ΤΦ. Αλλά το τετ-α-τετ είναι θέμα ψυχολογίας. Και μάλλον δεν την έχεις/είχες.

Για τον άμπαλο τιμωρό τι να πω. Φαντάζετε να χει ψωνιστεί και να νομίζει ότι είναι τόσο απαραίτητος που τον βάλαμε μέχρι και αριστερό χαφ για να χωρέσει στην 11άδα;
Α, επίσης, δε θέλω ούτε να φανταστώ πόσο εφιαλτικό θα ήταν το τελείωμα της φάσης, εάν ο επόπτης δεν έδινε το ανύπαρκτο οφσάιντ. Ίσως και καλύτερα που το δωσε!  8)

Ο Ίλιτς έχει τις κινήσεις του φορ, αλλά δεν είναι. Απλά κάποιος πρέπει να κάνει κι αυτή τη δουλειά. Δε φταίει ο Σέρβος αν το καλοκαίρι κάποιοι αποφάσισαν ότι χρειαζόμασταν 3-4 δεξιά μπακ, παρά να πάρουμε ένα φορ περιοχής (π.χ. Τσέζαρεκ...).

Οι αλλαγές δυστυχώς ήταν πολύ κακές και δε χρειάζονται ιδιαίτερο σχολιασμό. Περίμενα καλύτερο διάβασμα παιχνιδιού από τον κόουτς κι όχι "μπαγεβιτσικό" κοουτσάρισμα.

Τίποτα δεν τελείωσε στη Βέροια. Πολλά όμως μπορεί να αρχίσουν αν ο Χριστόπουλος δει τα λάθη του και τα διορθώσει!
Ας μας δικαιώσει για την εμπιστοσύνη που του δείχνουμε, το (χλιαρό) χειροκρότημα που πήρε στη Βέροια και για το κακό που κάνουμε στην ΑΜΟ, κάνοντας του κριτική απ' το pas.gr!

3-0 Λειβαδιά και βουλώνουμε στόματα. Θα είμαστε εκεί!  :mono:

ωραια η αναλυση σου .....σε παρα πολλα συμφωνω σε λιγα διαφωνω.......ενα θα σημειωσω....αμυντικα χαφ τζημοπουλος κειτα.....που σημαινει...πατσα στον παγκο..........τουρουρουμ  τουρουρουμ...οργανα μου ακουγονται.......οπως θα σουλεγε και ο χριστοπουλος....αμα θες βγαλτον εσυ........

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 12:21 »
Σήμερα η εφημερίδα Real έχει στον τομέα με τα αθλητικά μονοσέλιδο αφιέρωμα στο ιατρικό τιμ του ΠΑΣ που έσωσε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Μπάρμπα. Καλό είναι να τα λέμε και αυτά...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 15:00 »
Σήμερα η εφημερίδα Real έχει στον τομέα με τα αθλητικά μονοσέλιδο αφιέρωμα στο ιατρικό τιμ του ΠΑΣ που έσωσε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Μπάρμπα. Καλό είναι να τα λέμε και αυτά...

Καλό και μπράβο στη Real ... αλλά, ο μπακαλοτακλινάκιας από τα 10 μέτρα φόρα του σκοτωμού να το διαβάσει το μονοσέλιδο της Real για να νοιώσει τη συγκίνηση που νοιώσαμε εμείς όταν διαβάσαμε ... «Δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα που έχουμε στη Βέροια και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν».
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς