Αποστολέας Θέμα: Ανακοίνωση Σ.Φ. TOROS LOCOS ΑΘΗΝΩΝ  (Αναγνώστηκε 2232 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. TOROS LOCOS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 9
    • Προφίλ
Ανακοίνωση Σ.Φ. TOROS LOCOS ΑΘΗΝΩΝ
« στις: Τρι 19 Ιαν 2010 15:16 »
«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ»

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες μιας υπέροχης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που τα είχε λίγο πολύ όλα:
Θεαματικό ποδόσφαιρο, μαγική ατμόσφαιρα στις κερκίδες, γάμο με παπά και κουμπάρο, ''φιλοφρονήσεις'' μεταξύ οπαδών,την απαραίτητη βία-τροφή για τον ξενυχτισμένο τηλεθεατή της Aθλητικής Κυριακής...
Είχαμε ή καλύτερα είδαμε όμως και κάτι άλλο' πώς το συμφέρον κάποιων -και στην συγκεκριμένη  περίπτωσή το οικονομικό- μπορούν να εξαφανίσουν 40 χρόνια ιστορίας. Πραγματικά κάποιοι κύριοι τα καταφέρανε καλύτερα από κάθε άλλη φορά και κάνανε τον κόσμο του ΠΑΣ να νιώθει ντροπή για όλα αυτά που έγιναν. Πολλοί περισσότεροι οπαδοί του¨Αρη να κατακλύσουν και τα δύο πέταλα, άμεση απόδειξη ότι από κάποιον προμηθεύτηκαν εισιτήρια (και σίγουρα όχι μεμονωμένα όπως ακούστηκε  αφού στην θύρα  1 η αναλογία Αρειανών  ΠΑΣολέδων ήταν 3/4). Αλήθεια ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτήν την κίνηση,ποιος έδωσε την εντολή για να δοθούν περισσότερα εισιτήρια. Με ποιο δικαίωμα? Στο όνομα ποιάς μικροπολιτικής?

Που θα πρέπει να αναζητήσουμε τον ένοχο, σε ποια γραφεία κρύβεται, από ποιούς παίρνει την εντολή να λειτουργεί ενάντια στον κόσμο του ΠΑΣ που τόσο πίστεψε και υποστήριξε όπως μπορούσε την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ? Αλήθεια εσείς τι ποιείτε για την ανακάλυψή του, σε τι ενέργειες θα προβείτε? Εμείς ως αγνοί οπαδοί  θέλουμε μιαν απάντηση από εσάς, οι ανακοίνωσεις τις οποίες βγάλατε δεν θίγουν καθόλου το θέμα της μετακίνησης των οπαδών του Αρη και πώς αυτοί προμηθεύτηκαν τα αναγκαία εισιτήρια για τον αγώνα. Ολα τα υπόλοιπα θεωρούμε ότι είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου που βλέπει πολλά ''περίεργα'' αρκετό καιρό τώρα.
Σε όλους, (επισήμως - ανεπισήμως διοικούντες - παραδιοικούντες, υπεύθυνους - ανεύθυνους - συνευπεύθυνους διακίνησης εισιτηρίων),  όσους μόχθησαν, έναντι πινακίου φακής (ίσως και δύο) να νοιώσουμε φίλαθλοι (όχι οι επαγγελματίες) και ομάδα, φιλοξενούμενοι στο ίδιο μας το σπίτι, δεν αξίζει ούτε καν η απαξίωση μας.
Ευαισθησία ή έστω αντρίκια ανάληψη ευθυνών θα ήταν έκπληξη να υπάρξει από οποιονδήποτε. Αντί αυτών, παρακολουθούμε μετάθεση ευθυνών από αναίσθητους ανιστόρητους.
Αν σέβεστε τον κόσμο του ΠΑΣ  τότε θα πρέπει να σταθείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του και να μας απαντήσετε:
1ον.Για ποιόν λόγο δόθηκαν περισσότερα εισιτήρια στους φιλάθλους του ¨Αρη
2ον.Ποιός έδωσε την εντολή και συμφώνησε για την έκδοσή τους
3ον.Ποιός ο ρόλος της αστυνομίας
4ον.Και πιο σημαντικό στο όνομα ποιου συμφέροντος καταστράφηκαν 40 χρόνια ένδοξης και αξιοπρεπούς παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως αυτής της ιστορίας που έχει επιδείξει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ακηδεμόνευτη,και έξω από βρώμικα παιχνίδια ιστορία του.
Και όλα αυτά έγιναν στο όνομα της καλής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των οπαδών μας και εκείνων του ¨Αρη.
Μόνο που για να γνωρίζετε η φιλία μεταξύ οπαδών χτίζεται και καταχτιέται από τους ίδιους τους οπαδούς και όχι από επιχειρηματίες ή επαγγελματίες .Με αγνές και καθαρές σχέσεις. Ντόμπρα όπως λέμε.

Σε όλους όσοι ενέχονται  σε αυτό το κατάντημα που η ομάδα μας έχει περιέλθει μόνο αυτό έχουμε να τους πούμε:
Κύριοι είστε επκίνδυνοι για την ιδέα που έχουμε λατρέψει και αν συνεχίσετε το ίδιο βιολί, αδιαφορώντας για την αγωνία του κόσμου της ομάδας, θα μας βρείτε απέναντί σας.

Ο ΠΑΣ δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Ιαν 2010 17:07 από zissis »

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: Ανακοίνωση Σ.Φ. TOROS LOCOS ΑΘΗΝΩΝ
« Απάντηση #1 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 23:32 »
Ελεος....παλι μια μη πελατειακη ανακοινωση...τς τς...κριμα..δεν τα γραφετε καλα ρε παιδια...πρεπει να παρετε μαθημα απο κανα..δασκαλο-παπα

Αποσυνδεδεμένος stelios

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 1
    • Προφίλ
Απ: Ανακοίνωση Σ.Φ. TOROS LOCOS ΑΘΗΝΩΝ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 11:44 »
μηπως ξερει καποιος που εχουν παει τα γραφεια του συνδεσμου..???γιατι πηγα στην βερανζερου και μου ειπαν πως εφυγε ο συνδεσμος απο εκει....!!