Έτσι όπως είναι το φετεινό Πρωτάθλημα ( και μάλλον ...μου αρέσει , όχι βέβαια από πλευράς θεάματος αλλά λόγω αλλοπρόσαλων αποτελεσμάτων ) δεν υπάρχουν ''αδιάφορες'' αγωνιστικές .Έρχεται λοιπόν ακόμη μια , όπου την Δευτέρα το βράδυ ίσως μας βρει χαμηλότερα ...
Ψιλο-καλό το κλίμα στην ομάδα , ψιλο-καλή η συγκομιδή μας και οι εμφανίσεις μας (στα όρια της μη-γκρίνιας ) αλλά εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος . Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι ...
Η ΑΕΚ βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της ,ούτως ή άλλως δεν την θεωρώ τόσο κακή για να είναι τελευταία , και επειδή είναι η ...ΑΕΚ θα σωθεί .Κρίμα που δεν παίξαμε μαζί στην αρχή ...
Ο Λεβαδειακός έχει καλές μονάδες , ισχυρό πρόεδρο , και εάν χρειαστεί θα γίνει ''ότι πρέπει να γίνει '' και θα σωθεί .
Ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουν ''μέταλο'' ,καλές έδρες ,καλούς πιτσιρικάδες , παλεύουν όλα τα ματς , χάνουν δύσκολα ,και θα σψθούν στο τέλος .
Η Ξάνθη παρουσιάζεται ανέλπιστα αδύναμη , πιο άχρωμη και άοσμη από κάθε άλλη φορά , και δείχνει ότι θα κινδυνέψει .''Μαξιλάρι'' όμως έχει τον Πανόπουλο αλλά και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ,οπότε θεωρώ ότι θα σωθεί και αυτή .
Κοντολογίς , κατά την γνώμη μου έχουμε ίδιους βαθμούς με τις ομάδες που πιστεύω ότι θα είναι οι πραγματικοί ανταγωνιστές μας , δηλαδή Βέροια ,Κέρκυρα , περνάμε μόνο τον Πανθρακικό και υστερούμε του .Πλατανιά .
Η ''δική μου '' βαθμολογία δηλαδή μας έχει στην προτελευταία θέση να ισοβαθμούμε με Βέροια και Κέρκυρα , με κίνδυνο την Δευτέρα να βρεθούμε και τελευταίοι μαζί με Κέρκυρα . Θεωρητικά πάντα ... Έτσι βλέπω εγώ το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα σύντροφοι .