ειχα πολυ καιρο να γραψω,ειπα να ηρεμησω λιγο,τοσα χρονια αηδιας,τσακωμων,επαιτιας της ομαδας με ειχαν κουρασει
απο περισυ ειχα την ελπιδα οτι επιτελους θα ασχοληθω μονο με ποδοσφαιρο,δυστηχως ομως η κουστωδια των ανικανων,επικινδυνων,λαμογιων,δεν φαινεται να αφηνει ουτε εμενα ουτε και αλλους στην ησυχια μας
την κυριακη λοιπον παιχτηκε μια απο τις μεγαλυτερες προδοσιες που εχουν παιχτει στις πλατες αυτης της ομαδας
συνηθως οι προδοσιες γινονται απο ανικανες και επικινδυνες διοικησεις,αυτη η προδοσια ειχε και σφραγιδα οπαδων
μιλαω φυσικα για το θεμα της καταληψης του πανω πεταλου
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΙΑΣΣΟΥ?
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ?
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Ω ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
εγω λοιπον δεν θα μπω στο τρυπακι του αν καποιος συνδεσμος εδωσε εισιτηρια
εγω θα ασχοληθω με το αν ηξεραν οτι θα γινουν αυτες οι ενεργειες απο πλευρας οπαδων του αρη(και καλα εκαναν δικο τους θεμα)και γιατι δεν εκαναν τιποτα
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ?
ΚΥΡΙΟΙ(ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΤΣΙ)ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΙΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
προδοτες μαζι με την επικινδυνη,ερασιτεχνικη,τυχοδιωκτικη διοικηση
και ξερουμε πολυ καλα εκτος προεδρου ποιος εχει παρε δωσε με τα του αρη
πισω εχει η αχλαδα την ουρα ομως
δεν ξεχναμε και δεν ειμαστε ηλιθιοι
να απευθυνθω και στον προεδρο
προεδρε ποση σκεψη θελει οταν παιζεις ματς ζωης η θανατου να μην κανεις αυτα που εκανες?
εισαι συνενοχος η ασχετος?
οταν σου καναμε 5000 διαρκειας σου τα καναμε για να μας ξεφτυλισεις την ιστορια?
για να μας κανεις σουρμενα και λιβαδεια?
για να γελαει μαζι μας και ο καθε πικραμενος?
εγω προτεινω για αυτο το θεμα επιστολη στον προεδρο, τερμα πια οι δικαιολογιες περι συνεργατων που δεν ενημερωνουν κτλ
να ενημερωθει, για να ξερει αν συνεχισει ετσι, για πιο λογο εφυγε με τις κλωτσιες