Αποστολέας Θέμα: ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ  (Αναγνώστηκε 3056 φορές)

Αποσυνδεδεμένος teo-mono pas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
« στις: Τρι 23 Φεβ 2010 11:56 »
Παιδια είμαι νέο μέλος του forum, πάντα όμως διαβάζω τις απόψεις που εκφράζονται εδώ μέσα. Αναγκάστηκα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί η υπομονή μου πλέον έχει εξαντληθεί.Γίνομαι πιο συγκεκριμένος. `Εχω βαρεθεί να ακούω στην κερκίδα το μακρύ και το κοντό του καθενός. . Από την αρχή του Πρωταθλήματος¨΄εβριζαν τον Τζάνη, που σημειωτέον το παιδί μπορεί για 5 και δίνει δέκα, μετά πιάσαμε τον Μιχαλόπουλο, τώρα ΄Ελε και Μενδρινό. Αυτοί οι δήθεν φίλαθλοι του ΠΑΣ φεύγουν από το γήπεδο δέκα λεπτά νωρίτερα για να δουν στην τηλεόραση Γαύρο, βάζελο, ΑΕΚ. Δεν είναι Πασολέδες και μόνο πρόβλημα δημιουργούν. Στήνουν λαικά δικαστήρια, γράφουν σε διάφορα φόρουμ και δημιουργούν εντυπώσεις. Πρόσφατα σε έναν έντονο διάλογο που είχα στο γήπεδο με έναν βαζελο- ΠΑΣ είπε πως προτιμάει τελευταία αγωνιστική να πάρει πρωτάθλημα ο Βάζελος παρά να μείνουμε εμείς. Εκει βγήκα απ΄ τα ρούχα μου.Σας βεβαιώνω ότι υπάρχουν άπειροι τέτοιοι ανάμεσά μας. Άποψή μου είναι ότι  αυτοί πρέπει τουλάχιστον τις τελευταίες αγωνιστικές να κρατάν το στοματάκι τους κλειστό και να μην προκαλούν τους διπλανούς τους. Η ομάδα θέλει στήριξη, είτε ήμαστε στην Α`έίτε στη Β`. Εμείς θα είμαστε εκεί και του χρόνου αυτοί όχι,. Εμείς αγαπάμε μόνο τον ΠΑΣ αυτοί όχι. Αυτούς του παίχτες έχουμε αυτούς στηρίζουμε. Και στο κάτω κάτω δεν φταίνε αυτοί, αλλά αυτοί που τους έφεραν.κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο δύσκολο ΄εργο που έχει στα εναπομείναντα παιχνίδια, ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα και να θυμίσω ότι σε όποια κατηγορία να παίζει η ομάδα οι φίλαθλοι του ΠΑΣ θα είναι εκεί.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
« Απάντηση #1 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 12:26 »
Φίλε τέο πραγματικά χτύπησες καρδιά με το θέμα που άνοιξες!

Δεν πηγαίνω στη μεγάλη φέτος, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Δυστυχώς οι συμπεριφορές καφετέριας έφτασαν και στη μεγάλη σύμφωνα με το φίλο τέο.
Και αυτό είναι προιόν των 5500 διαρκείας. Ήταν μεμονομένα τέτοια περιστατικά στο παρελθόν που φεύγαν λίγοι για να δουν άλλα ματς..
Είμαι κατά της βίας.
Όμως πιστεύω πως εκτός από τις παρατηρήσεις σε έντονο ύφος, πρέπει να αρπάξεις και κανέναν από το λαιμό. Προσωπικά το έχω κάνει 2-3 φορές σε καφετέριες όταν κάποιοι "χωριατο-γιαννιώτες γαυροβάζελοι" τόλμησαν να ψελλίσουν ειρωνικά σχόλια για τον ΠΑΣ. Μετά όμως, μόκο...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 12:35 »
Αν φετος στο γηπεδο ημασταν οι 4000 που ειμασταν και στη Γ εθνικη τα πραγματα θα ηταν αλλιως...
Η γκρινια ειναι ασταματητη (αν και πλεον δικαιολογημενη)
Η 9 διαλυμενη με ενα σωρο ασχετους αναμεσα στον πυρηνα των οπαδων
Η μεγαλη σκεπαστη σιωπα... προσπαθουμε αλλα δεν μπορουμε να βγαλουμε φωνη απο ανθρωπους που εχουν 20 χρονια να πανε γηπεδο...

Λυπαμαι για την καταντια μας αλλα και γι αυτους που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση..

κι επειδη ερχονται ακομη πιο δυσκολοι καιροι για τους οπαδους της ομαδας μας(θυμηθητε το αυτο) ας βαλει ο θεος το χερι του.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 13:18 »
Η καλύτερη απάντηση σε γαυροβάζελους νομίζω είναι να φτιάξεις ομάδα δυνατή που να στέκεται στην Α εθνική.Μετά από λίγο απλά δεν θα υπάρχουν.Έτσι κέρδισε κόσμο ο ΠΑΣ.Έρχονταν αντίπαλοι και βλέπαν τον ΠΑΣ γιατί έπαιζε ωραία μπάλα και φάνηκε αυτό από την πορεία του.Ας το ξανακάνει κάποιος και βλέπουμε αν θα υπάρχουν μετά άλλοι....

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 13:32 »
Παράθεση
Η καλύτερη απάντηση σε γαυροβάζελους νομίζω είναι να φτιάξεις ομάδα δυνατή που να στέκεται στην Α εθνική.Μετά από λίγο απλά δεν θα υπάρχουν.Έτσι κέρδισε κόσμο ο ΠΑΣ.Έρχονταν αντίπαλοι και βλέπαν τον ΠΑΣ γιατί έπαιζε ωραία μπάλα και φάνηκε αυτό από την πορεία του.Ας το ξανακάνει κάποιος και βλέπουμε αν θα υπάρχουν μετά άλλοι....

A γεια σου.......+1000

Οσο εισαι ομαδα ασανσερ δεν εχεις προοπτικες για νεους οπαδους.....
Οσο ερχονται προεδροι λαμογια (Κουγιας-Χριστιδης) και προεδροι φτηνιαρηδες καβουρο-τυχοδιωκτες (Κολεμπα-Χριστοβασιλη) κανενας δεν θα σε παρει στα σοβαρα
Δεν ειμαστε και Πατρα Τριπολη Σερρες Καβαλα,που υποστηριζουν μονο ΠΟΚ και ΑΡΗ-ΠΑΟΚ .Κραταμε λιγο τα προσχηματα (εστω και με τους λεγαμενους ''μοδατους'' που πουλανε ΠΑΣ-λατρεια μονο στην Α......)
Αλλα ποσο να αντεξουμε ακομα?
Αλλη μια 3ετια Β-Γ εθνικη (οπως προβλεπω με Χριστοβασιλη) θα ειναι ισως η τελευταια ταφοπλακα στα ονειρα για το συνθημα ΠΑΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 14:20 »
"Οσο ερχονται προεδροι λαμογια (Κουγιας-Χριστιδης) και προεδροι φτηνιαρηδες καβουρο-τυχοδιωκτες (Κολεμπα-Χριστοβασιλη) κανενας δεν θα σε παρει στα σοβαρα"Ξέχασες και τον Κωστάκη τον Γκλίναβο!!!!
Αλλά για σταθείτε ρε μάγκες. Θέλαμε πρόεδρο τον Μπέο ή τον Μάκαρο για να μας πάρουν στα σοβαρά όπως πχ την Καβάλα φέτος;;; Θυμηθείτε τι γράφατε μερικοί εδώ μέσα όταν ο Κούγιας, πριν πουλήσει στον Χριστοβασίλη, είχε πει πως η μόνη σοβαρή πρόταση που είχε ήταν από το Μπέο!!!! Και μιας και όλοι λένε ότι "ο χροντρός" τα κονόμησε, γιατί δεν έρχεται κάποιος "σοβαρός" και ομάδα (όπως τη θέλετε εσείς) να κάνει και να τα κονομήσει;;; Αλήθεια γιατί μετά το Κολέμπα κανένας "Γιαννενάρας" δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει τον ΠΑΣ και να κονομήσει;;;
Όσο για το φρούτο περί .... λαικής βάσης, θυμάστε τις συγκεντρώσεις στο Πνευματικό Κέντρο με Λευτέρη Γκλίναβο;; Θυμάστε τους εράνους με Νικοτσώληδες;;;
Γιατί και επί Κούγια και επί "χοντρού" που έγιναν αυξήσεις Μ.Κ δεν αγόρασαν μετοχές οι φίλαθλοι - λαός - του ΠΑΣ;;;
Ή  μήπως περιμένετε να έρθει κανένας τύπου Κόκαλη να μας πάρει;;; Τύπου Κιγκάνι ίσως!!!
Για σκεφτείτε να είχαμε Μπάκο Καϋμένακη και στην πρώτη αποδοκιμασία να θέλανε να πάρουν την ομάδα να την πάνε αλλού τι θα λέγαμε;;
Αλήθεια ο Πανόπουλος που για πολλούς αποτελεί πρότυπο, γιατί δεν μπορεί να μαζέψει 2.000 Ξανθιώτες κοντά στην ομάδα;;
Μήπως είναι πρότυπο ο Σπανός που πήρε τη Χαλκηδώνα και την πήγε στο Περιστέρι και αύριο αν του τη βαρέσει την πάει στο Αιγάλεω, στα Λιόσια, στο Καρβασαρά ή στο Καρακουρούμ ... που λέει και ο Τσώλης!!
Καλή και άγια η κριτική στον εκάστοτε πρόεδρο, αλλά μη νομίζουμε ότι είμαστε και η .. Μπάρτσα και θα κάνουν ουρά οι επενδυτές να μας αγοράσουν!!!