Αποστολέας Θέμα: Vladyslav Naumets  (Αναγνώστηκε 5187 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Vladyslav Naumets
« Απάντηση #25 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 17:49 »
Ματιασμένος ο πρόεδρας.Από τότε που άρχισαν τα επόμενη μεγάλη πώληση και τα next big thing δεν έχει σταυρώσει πώληση.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 21 Ιούν 2021 19:27 »
Προς Βόρλσκα Πολτάβα ο Νάουμετς

Ο 22χρονος Ουκρανός μεσοεπιθετικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως θα επιστρέψει στη χώρα του
Στην πατρίδα του ενδέχεται να επιστρέψει ο Βλάντισλαβ Νάουμετς. Πιο συγκεκριμένα η Βόρλσκα Πολτάβα (πρώτης κατηγορίας) ενδιαφέρεται για τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα ο 22χρονος βρίσκεται ήδη στη χώρα του για λογαριασμό της, έχοντας φυσικά την άδεια από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Υπό αυτές τις συνθήκες άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2013311/pros-borlska-poltaba-o-naoymets

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 19:37 »
Το “ευχαριστώ” και το “αντίο” του Νάουμετς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παρελθόν αποτέλεσε φέτος το καλοκαίρι ο Βλάντισλαβ Νάουμετς, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, αν και είχε συμφωνία και για την τρέχουσα σεζόν.

Μετά από αρκετούς μήνες που ο νεαρός Ουκρανός ποδοσφαιριστής δεν είχε βρει ομάδα, φαίνεται τελικά ότι ανοίγεται πολύ σύντομα ένα νέο κεφάλαιο για εκείνον και πριν το ανοίξει, με μήνυμά του στα social media αποχαιρέτισε τον κόσμο του ΠΑΣ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα γι’ αυτά τα 3 χρόνια. Ήταν μια καλή εμπειρία κι εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που πέρασαν τον χρόνο μου μαζί τους εντός κι εκτός γηπέδου, το προσωπικό, τους προπονητές και φυσικά τους οπαδούς. Σας ευχαριστώ για όλα και καλή συνέχεια. Μεγάλωσα ως παίκτης και ως προσωπικότητα. Καιρός για νέες προκλήσεις».
https://www.instagram.com/naumets_vlad7/?utm_source=ig_embed
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 25 Φεβ 2022 18:00 »
Νάουμετς στο Gazzetta: «Κινδυνεύει η οικογένειά μου, βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών»
Ο Βλάντισλαβ Νάουμετς, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνει έκκληση για βοήθεια στην Ουκρανία μέσω του Gazzetta, προσεύχεται για την οικογένειά του που κινδυνεύει και υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών.
Έκκληση για βοήθεια προς την Ουκρανία κάνει μέσω του Gazzetta ο Βλάντισλαβ Νάουμετς. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής ο οποίος από το 2018 μέχρι το 2021 έπαιζε στον ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών στη χώρα του και προσεύχεται για την οικογένειά του που βρίσκεται σε κίνδυνο. Το μήνυμα του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται πια στην Minaj της χώρας του:

«Τα ξημερώματα, στις 4-5 το πρωί, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να βομβαρδίζουν όλες τις στρατιωτικές βάσεις και τα αεροδρόμια της Ουκρανίας. Τα πυρά συνεχίζονται ακόμα και τώρα. Ακόμη και τα κτίρια στα οποία διαμένουν απλοί πολίτες, δέχονται πυρά.

Εγώ βρίσκομαι στην πόλη Uzhgorod, η οποία ακόμα δεν έχει βομβαρδιστεί. Η οικογένειά μου βρίσκεται στην πόλυ Zhytomyr και κινδυνεύει.

Φίλοι μου βρίσκονται στο Κίεβο και κινδυνεύουν κι εκείνοι. Ανησυχώ πολύ, είναι πολύ τρομακτικό. Θέλω να ζητήσω υποστήριξη, να βγει στους δρόμους όλος ο κόσμος και να στηρίξει την Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσευχηθείτε για εμάς».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 04 Μάρ 2022 23:10 »
Φριχτό πράγμα ο πόλεμος! Το χειροτερο για την ανθρωπότητα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!