Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
9 (16.1%)
2-0
18 (32.1%)
1-0
7 (12.5%)
3-1
2 (3.6%)
2-1
6 (10.7%)
0-0
2 (3.6%)
1-1
4 (7.1%)
1-2
1 (1.8%)
0-1
2 (3.6%)
άλλο?
5 (8.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 56

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 16 Φεβ 2013 09:50

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός  (Αναγνώστηκε 40032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #200 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 14:00 »
Παράθεση
Μισό λεπτό ρε παιδιά.Μπορεί να μήν ξέρω πολλά απο μπάλα αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνω τα βασικά.Εκτός απο 3-4 μάτς που μου έρχονται στο μυαλό σε όλα τα υπόλοιπα που είδα την ομάδα η μπάλα ήταν εμετική.Δέν με νοιάζει άν και οι υπόλοιπες ομάδες είναι για τον πούτσο και παίζουν χειρότερα.Εμένα με νοιάζει η δική μου ομάδα.

Με εμετική μπάλα δεν μπορείς φίλε μου να μαζέψεις 31 βαθμούς , να έχεις κάνει 4 διπλά και να κυνηγάς τα play off , με εμετική μπάλα θα ήσουνα με την κερκυρα μπορεί και παρακάτω .

Παράθεση
Επίσης δεν ξέρω δεν μου κάθονται (πλέον) καλά αυτά τα "αν ήθελες τίτλους κλπ να γινόσουν γαύρος". Όχι θέλω τίτλους, μπλέ τίτλους και 10.000 παγούρια απο πίσω.Και δεν θα σταματήσω να το ονειρεύομαι και να το ζητάω μέχρι να γίνει.Και ούτε θα πανηγυρίζω με την 5η θέση.

Όλοι θέλουμε τίτλους , απλά όταν δεν έχεις κανένα και πάρεις την 5η θέση ,  είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία ναι η όχι , εκτός και αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα τότε πάω πάσο !! 
Έχω γίνει κουραστικός αλλά θα το ξαναγράψω , στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είναι μια επαρχιακή ομάδα ΄Β εθνικής με ελάχιστες παρουσίες στην Ά αλλά και στη ΄Γ . Συνήθως η συγκεκριμένη ομάδα κάνει πρωταθλητισμό στη ΄Β και χαροπαλεύει στην Ά.
Τώρα για το αν θα πανηγυρίσουμε με την 5η θέση η όχι τι να πω είναι προσωπικό θέμα του καθενός !! εγώ παντός θα ουρλιχτω και θα ακουστώ μέχρι το Βλαδιβοστόκ

Παράθεση
Deceiver οι απόψεις μου αφορούν τον συνολικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το υλικό ο mourinio και όχι αυτό το πολύ συγκεκριμένο που δηλώνεις, μην μπερδεύεσαι.

Όσο για σένα φίλε μου η επιστήμη σηκώνει τα χεριά ψηλά !

Υ.Γ. Οι επιτυχίες και οι τίτλοι δημιουργούν φιλάθλους μοδατους , δημιουργούν προπονητές εξέδρας και φραπεδοφορους , οι αποτυχίες και οι πίκρες φτιάχνουν οπαδούς 

 


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #201 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 14:09 »
Να θυμισω, ετσι για να μιλησουμε και λιγο ποδοσφαιρικα, αν λεει κατι αυτη η λεξη σε μερικους, οτι με τον Πανθρακα ηταν αποντες οι δυο απ τους τρεις κινητηριους μοχλους του αξονα μας, και ο τριτος επαιζε κιτρινισμενος. 
 Ωρα να σχολαμε σιγα σιγα μ αυτο το ματς, γιατι εχουμε ντερμπι με αρωμα Ευρωπης την Κυριακη! Αν λεει κατι αυτο σε μερικους!!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #202 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 14:28 »
Να τα λένε κάτι περίεργοι νεοφερμενοι που δεν ξέρουμε ακομα τι ρόλο βαρανε αλλα τείνουν προς το troll, ενταξει. Αλλα να τα λεμε και μεταξυ μας οι γνωστοί του φορουμ έλεος ρε παιδια...Τι εμετικη ομάδα ακούμε, θα μας πέσουν τα μαλλια ρε παιδια. Μπορείτε ορισμένοι να συνειδητοποιησετε ότι χτυπάμε με φουλ αξιώσεις ευρωπη και ποσα λίγα χρόνια πριν κυνηγούσαμε...νευροκοπη και μας απασχολούσαν παυλοι μελαδες η τίποτα αγροτικοί αστέρες στην καλύτερη;;; Με τόσο κοντή μνήμη ειναι να απορούμε για την κατάντια μας σαν έθνος μετα;;; Κάνουμε ονειρική σεζόν κυριοι, οποιος δεν γουστάρει να αποβιβάστει απο το καράβι που λέγεται ΠΑΣ Γιαννινα, έτσι κι αλλιώς η ομάδα φτιαχνει με ταχύτατους ρυθμούς νεο αίμα οπαδων.
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 277
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #203 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 16:19 »
Ο φίλος fastmanakos κάνει καλοπροαίρετη κριτική για την ομάδα, και σε μεγάλο ποσοστό αυτά που λέει είναι σωστά.  Ίσως είσαι λίγο αυστηρός Billy όταν λες ότι ομάδα δεν έχει παίξει μπάλα φέτος, μαζί ήμασταν στο Χαριλάου φίλε μου και τρίβαμε τα μάτια μας!!! Μάλλον θα έλεγα ότι 3-4 είναι το ματς οπού η ομάδα δεν έπαιξε καλά.  Και για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να δούμε που και κάτω από ποιες συνθήκες κάνουν προπόνηση αυτά τα παιδιά, και σε τι επίπεδο έπαιζαν μερικοί από αυτούς πέρσι...
Billy μαζί γυρίζαμε με κάτω το κεφάλι από Τρίπολη, Ρόδο κτλ... τώρα η ομάδα είναι 5η, και δείχνει ότι μπορεί για το καλύτερο.Ας το χαρούμε λοιπόν, και ας ελπίσουμε για το καλύτερο.
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #204 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 17:03 »
Παράθεση
Οι επιτυχίες και οι τίτλοι δημιουργούν φιλάθλους μοδατους , δημιουργούν προπονητές εξέδρας και φραπεδοφορους , οι αποτυχίες και οι πίκρες φτιάχνουν οπαδούς 

Το πιό λάθος πράγμα που έχει γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό.Άν όντως ίσχυε αυτό θα έπρεπε να είμαστε η υπερδύναμη της ελλάδας σε οπαδούς δεν το νομίζω όμως.Με μια καλή θέση στο πρωτάθλημα κάθε 10 χρόνια δημιουργείς μοδάτους που θά ρθουν να δούνε την ομάδα που έκανε την καλή πορεία 1-2-3 φορές και μόλις η ομάδα παραπέσει μετά απο λίγο τσούπ θα βαγέρουν κ αυτοί.Με τους τίτλους και τις επιτυχίες μεγαλώνεις την (σταθερή) δεξαμενή κόσμου που ασχολούνται με την ομάδα και επομένως αυξάνονται οι μελλοντικοί ΟΠΑΔΟΙ. Γενικότερα δεν είμαι πλέον της λογικής "λίγοι και καλοί".Γιατί;Γιατί λίγους και καλούς θεωρούσα τους 300 στα περισσότερα εκτός στην Γ και τους 3-4.000 στα εντός για τον ΠΑΣ της καρδιάς μου όχι τους 2000 στα εντός στην Α με 5η θέση.Πλέον παραείμαστε λίγοι και ας είμαστε και οι "καλύτεροι".

Να σημειωθεί ότι παιχνίδια με εμετική για μένα μπάλα είναι και παιχνίδια που πήραμε βαθμό-βαθμούς. Δεν με ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα πλέον διότι με τέτοια μπάλα (1 στις 20 πάσες σωστή και άν και στο φετινό τραγικό πρωτάθλημα κι όλας) κάνει να ξεθωριάζουν τα όποια όνειρα μου για μελλοντική επιτυχία.
Επίσης ίσως να φταίει ότι βλέπω το 95% των μάτς απο την tv και όχι απ το γήπεδο όπως άλλες εποχές που μπορεί να παίζαμε σαν σίχαμα αλλά η κερκίδα να ταν καλή και όλα τα υπόλοιπα να πηγαίναν στα σκατά δεν με νοιαζε.

Εγώ πάντως επειδή αναφέρθηκε και το πόσο θα πανιγυριστεί η 5η θέση φέτος θα την πανιγυρίσω ΝΑΙ αλλά ούτε στο 1/3 απ ότι θα την πανιγύριζα αν
γινόταν 2-3 χρόνια πρίν.Προσωπικά (ανεξάρτητα των αντιξοοτήτων στην αρχή της χρονιάς) δεν θεωρώ τεράστια επιτυχία την 5η θέση όταν βασικός αντίπαλος για αυτή (έτσι όπως έχει καταντήσει το πρωτάθλημα) είναι η λεβαδειά. Δεν θεωρώ τόσο τεράστια επιτυχία την 5η θέση όταν απο πάνω έχω ατρόμητο,τρίπολη. Αν είχα ολυμπιακό, παναθηναικό,άεκ ναί θα το θεωρούσα.Επαναλαμβάνω ο ΠΑΣ της καρδιάς μου δεν συγκρίνεται με αυτές τις ομάδες σε τίποτα και ούτε θα συγκριθεί ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #205 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 18:40 »
Φιλε fastmanako ειναι φανερο απ τς τοποθετησεις σου οτι δεν το κατεχεις το τοπι σε βαθος ..θα λεγα μαλιστα οτι μοιαζεις με το μικρο μου γυιο που χαρακτηρισε το γκολ μας στον αιωνιο τυχερο...οταν ομως βλεπεις 2 τρειλερ ν ακολουθουν τη φαση μετα το σουτ και να ναι στο σωστο χρονο σε θεση βολης αυτο λεει πολλα σε καποιον γνωστη του αθληματος....και για να μην παρεξηγηθω με τη μια θα σ εξηγησω 2-3 πραγματα πανω στο αντικειμενο...
η ομαδα μας δεν εχει τα χαρακτηριστικα τς μεγαλης ομαδας του 70(φαντασια στο παιγνιδι ,περιτεχνες ατομικες ενεργειες,ευχερεια στο σκοραρισμα,κ.α.που μπορουν να συμπληρωσουν οι παλιοτεροι :) ,αλλα  παρουσιαζει πολλα χαρακτηριστικα γνωρισματα του συγχρονου ποδοσφαιρου λιγοτερο θεαματικα μεν, πολυ ουσιαστικα δε...
  κατ αρχην πολλα τρεξιματα, ταχυτητα αντιδρασης στα μαρκαρισματα και γρηγορη μεταβαση απο αμυνα σ επιθεση , αλληλοκαλυψη και πολυ καλη ομαδικη τακτικη συμπεριφορα..αν ειχαμε και λιγο καλυτερα τελειωματα ,που εχουν σε μεγαλο βαθμο το στοιχειο της ψυχολογιας,θα χαμε πορεια ανταγωνιστικη του γαυρου..
  αν προχτες ο Φωταρας εκτελουσε με τη μια σε μια υποψια ευκαιριας μετα απο κοντραρισμα αμυντικου σε ατομικη ενεργεια και σουτ του Ιλιτς θα χαμε ενα ακομα τριποντο στο σακουλι μας κ ολοι ,μαζι κ εσυ θα μιλουσαν για τυχη...εγω ομως θα μιλουσα για ικανοτητα στο συγκεκριμενο στοιχειο του παιγνιδιου..
  προχτες παιξαμε μ Εγγλεζικα στοιχεια στην αναπτυξη του παιγνιδιου με μεγαλη μακρινη πασα απο αμυνα σ επιθεση...,σωστα κατα τη γνωμη μου και το μονο εφικτο ζντελικη ,αφου ελειπε ο δημιουργικος μεσος οπου μπορουσε να δημιουργησει συνθηκες υπεροχης στο ευαισθητο μεσοεπιθετικο χωρο ..
  ειναι ενας τροπος αναπτυξης κ αυτος καθολου θεαματικος αλλα με μειωμενες πιθανοτητες λαθους στο χωρο του κεντρου και πετυχημενος οταν εχει αποτελεσμα...ελα ομως που μας διαβασαν σωστα οι Πανθρακες και πηγαιναν γρηγορα  αλληλοκαλυψεις στον παιχτη που δεχονταν τη μακρινη ΠΑΣα κ εκοβαν την επιθεση εν τη γενεσει της..τι εναλλακτικες ειχε ο κουτς?πολυ λιγες...Βιλα μεσα και πιεση στν αμυνα τς μηπως γινει κανα λαθος..αυτο δεν εγινε τερμα και τελειωσε και παμε παρακατω...
  εγω θα σου θυμησω και παιγνιδια που η ομαδα επαιξε πολυ καλα και δεν πηρε αυτο που της αναλογουσε ,οπως το β. ημ. στην Τριπολη,οπου ηταν χαρμα ιδεσθαι...

μ αυτα και μ αυτα και τις παραστασεις που προσλαμβανουν οι παιχτες ,αποκτουν αυτο που λεμε Μεταλλο,δηλ τη νοοτροπια του ειμαι μαχητης και νικητης..αυτη η νοοτροπια εναι που κανει την ομαδα μας να μη χανει ευκολα απο καεναν ,κι αν χασω ο αντιπαλος θα φτυσει αιμα...
   ποσοι τετοιοι αντιπαλοι υπαρχουν στη σουπερκλικα?ετσι εξηγειται η φετινη μας πορεια...
  οσο για τη θεση μας ζντπενταδα με Αεκ,Βαζελο ,Αρουκο απο κατω ,εγω θα σ απαντησω οτι θα γουσταρα θεση στνπενταδα και με γαυρο απο κατω μας,με Πλατανια ,εθνικο, κ Aπολλων Zμυρνης μαζι μας στην πενταδα, αν το αξιζανε βασει αποδοσης στο γηπεδο...σΠΑΣε τα στερεοτυπα που εχεις στο μυαλο σου κ ολα θα σ φανουν πιο φυσιολογικα...
  αυτα γι αποψε κ συγνωμη για την καταχρηση του χωροχρoνου σας ,γ..μω το μποζονιο του χιγκς π μας εκανε ποδοσφαιροφιλους και δεν κοιταμε τη φτωχεια μας... :P
  υ.γ.μεταξυ μας τωρα...μηπως εφαγες τωρα τελευταια χυλοπιτα απο σαβουρογκομενα και τα βλεπεις ολα εμετικα απντγκερκιδα? :P :)
 :mono: ρε...κι ολα θα διορθωθουν.. :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Φεβ 2013 19:24 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #206 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 18:53 »
Σύντροφε Fastmanako , διαβλέποντας τις καλές προθέσεις σου , θα σου πρότεινα να ''στρογγυλέψεις'' λίγο , να ''λειάνεις'' τις γωνίες και να κινηθείς λίγο προς το ...''κέντρο'' αφήνοντας τους όποιους αφορισμούς και τις πιθανές υπερβολές . Ούτε εμετική μπάλα παίζουμε , ούτε ''διαστημική '' . Ούτε θα μας γράψει η ''χρυσή Βίβλος του Ποδοσφαίρου '' με την 5η  θέση , ούτε είναι ''του πεταματού'' .
Και φυσικά θα είχε μεγαλύτερη αξία με δυνατούς ΠΑΟ,ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη,Ηρακλή,Πανιώνιο κλπ γιατί πάντα την αξίαα του νικητή την καταδείχνει η αξία του ηττημένου .
Και φυσικά ήταν πιο ''μαγικά '' όταν το γήπεδο είχε 8000-10000 κόσμο , χωρίς σκέπαστρα , χωρίς καθίσματα , και με τα εισιτήρια να προπωλούνται όλη την εβδομάδα στα ΠΡΟΠΟτζήδικα της Πλατείας .Απλά τότε το ποδόσφαιρο ήταν το ''ωραιότερο δεύτερο πράγμα στην ζωή ΄΄ για πολλούς , ενώ εν έτει 2013 είναι κάπου μεταξύ της 8ης - 10ης θέσης ...
Αλλάζουν τα πράγματα ... Και είναι ίδιον του ανθρώπου να εξιδανικεύει το παρελθόν ...
Πάντα όμως πρέπει να τα κρίνουμε όλα με βάση τις ειδικές συνθήκες , ακριβής αναλογίες και συγκεκριμένα δεδομένα του περιβάλλοντος . Και με βάση αυτά , ΝΑΙ , αυτό που γίνεται φέτος από αυτή την Ομάδα είναι ΑΞΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ! Και άξιο θαυμασμού ! Έστω , μέχρι εκεί ... Ας μην το ακυρώνουμε όμως τελείως ...
Φιλικά πάντα !!!

Αποσυνδεδεμένος SALIGAROS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 15
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #207 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 19:58 »
Παράθεση
Μέχρι τώρα πίστευα πως ο Χριστόπουλος είναι ένας άχρηστος και ανίκανος προπονητής. Όμως μετά το χθεσινό ματσάκι με τον πανθρακικό κατάλαβα τελικά ότι ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος, γάτα με πέταλα. Εκεί που ο Πανθρακικός του έλεγε βάλε μου γκολ, αυτός το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν όχι να κερδίσει η ομάδα αλλά να κρατήσει στο γήπεδο τον χειρότερο όλων, τον Κορο...(μέσι), το αγαπημένο του πουλέν. Και έκανε τα πάντα για αυτό. Ανακάτεψε την ομάδα με χίλιους τρόπους. Μέχρι και δεξιά τον έφερε στο τέλος και την πλήρωσε ο καημένος ο Γεωργίου.
ΚΟΥΙΖ;;;;;;
 Ξέρει κανείς πως λέγεται το μεγάλο νησί που λέγεται ότι έχει την περισσότερη ηλιοφάνεια στην Ελλάδα που θεωρείται ιδανικό για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά και βρίσκεται και κοντά στην Αθήνα;

πρεπει να μας δουλευουν δε γινεται...ρε τραβηξτε τους ενα Ban μας εχουν γυρισει τα μυαλα με αυτα που διαβαζουμε...αστο διαολο σαλιγκαρια! >:(
Ελπίζω να μη το λες για ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΥΣ  με κεφαλαία :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #208 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 20:32 »
Mια απορία σχετικά με την καταλληλότητα του γηπέδου (αν και δεν είναι τόσο σχετικό το post εδώ):.

Πότε κρίνεται κατάλληλο;;; Τον ΙουλιοΑύγουστο ή τον Φλεβάρη;;; Γιατί αν έρθουν στους Ζωσιμάδες για έλεγχο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, μια χαρά θα το βρουν (και της Κέρκυρας και της Βέροιας). Το ζήτημα είναι τι γίνεται όταν αρχίζει να βρέχει (και δεν σταματάει εδώ στα Γιάννινα!!!).
Γιατί μη μου πει κανένας ότι το ΟΑΚΑ προχτές ήταν πιο κατάλληλο από το δικό μας;;; Αυτό που παίζουν τα βαζελοχανούμια θα πάρει έγκριση;;;.
Ακούω στα ραδιόφωνα ότι θα πάρουν τα γήπεδα το ΟΚ, αλλά οι διαιτητές θα έχουν εντολές να μην ξεκινάνε ή και να διακόπτουν τα ματς αν τα γήπεδα είναι ακατάλληλα. Και ρωτώ εγω:
Του χρόνου με 18 ομάδες (άρα 4 αγωνιστικές παραπάνω) και με την Εθνική πιθανώς στο μουντιάλ, που θα βρίσκονται ημερομηνίες να επαναλαμβάνονται ( ή και να συνεχίζονται από την διακοπή) οι αγώνες, ακόμα και σε άλλα "κατάλληλα" γήπεδα;;;
Κι αν και του χρόνου θα έχει play offs ...... εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #209 στις: Τρι 19 Φεβ 2013 21:48 »
βάλε και τα διπλά στο κύπελλο....Αγγλία θα γίνουμε....στο Κυριακή Τετάρτη...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.727
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #210 στις: Τετ 20 Φεβ 2013 14:16 »
Παράθεση
Δεν θεωρώ τόσο τεράστια επιτυχία την 5η θέση όταν απο πάνω έχω ατρόμητο,τρίπολη. Αν είχα ολυμπιακό, παναθηναικό,άεκ ναί θα το θεωρούσα.Επαναλαμβάνω ο ΠΑΣ της καρδιάς μου δεν συγκρίνεται με αυτές τις ομάδες σε τίποτα και ούτε θα συγκριθεί ποτέ.

εχε χαρη που ο ποδοσφαιρικος ιμπεριαλισμος χαλασε και την αγγλια.........αλλιως θα στα  ειχα μασει  τωρα και δεν σε ξεπλενε τιποτις  :P :P :P :P :P