Μια απορια που εχω και σχετιζεται με το οτι οποιος δεν εχει ολοκληρωσει τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις δεν μπορει να υποβαλλει τα "χαρτια" του για καποια δουλεια.
Ρωταω εγω αν καποιος δεν γουσταρει να υπηρετησει στον στρατο, δηλωσει αντιρρησιας συνειδησης γιατι να αποκλειεται απο το επαγγελματικο του μελλον; Αναφερομαι στην περιπτωση που δηλωσει αντιρρησιας συνειδησης και μονο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει - ερμηνευσει το σκεπτικο του ελληνικου καρτους;
Αληθεια αφου εχουμε δημοκρατια;;;;; πως υποχρεωνει το κρατος εναν "ελευθερο" πολιτη να υπηρετησει εαν δεν το θελει;
το μοναδικο αιτιολογητικο του να μην υπηρετησει καποιος ,ειναι το ψυχιατρικο προβλημα που αντιμετωπιζει,ή η σωματικη αναπηρια...Στη δευτερη περιπτωση δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα,στη πρωτη ομως(στην επιτροπη απαλλαγων προησταται αν δε κανω λαθος ο καραβανας ψυχιατρος),κ εφοσων ενεργοποιηθει η συγγεκριμενη διαταξη-ειναι ανενεργη ,οχι ομως οτι δεν υπαρχει-σε χαντακωνουν(ΟΧΙ ανοιγμα βιβλιων επιχειρησης,διπλωμα οδηγησης κλπ κλπ)....στη τελικη αν εισαι ψυχικα υγειης κατ αυτους ,θα πρεπει να πας για περιπολια στο Κοσυφοπεδιο,τη Βαγδατη,τη Καμπουλ,"για τη πατριδα κ ολους αυτους..."
υγ...στη περιπτωση που πας να υπηρετησεις ,μαθαινεις το ΣΚ 20-1 ,Κ ΣΚ 20-2,κ σπας ταρχιδια σε πολλους ψυχακηδες καραβαναδες,δε παιρνεις αδεια βεβαια ποτε αλλα τελειωνεις τη θητεια με αξιοπρεπεια,κ τους φτυνεις στο τελος με χαρα,κ αυτους που διαταζουν κ τους ρουφιανους που υπηρετουν με το βισμα του θειου απ το πενταγωνο.....