Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  (Αναγνώστηκε 34167 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
« Απάντηση #100 στις: Τρι 22 Μάι 2012 21:07 »
Τι συμπέρασμα βγάζει ο φίλαθλος από την ανάγνωση των δύο κειμένων;

Φίλαθλος είπες? ... εγώ! :P

H διαρροή  «διάφορων πληροφοριών» έχει και τα θετικά της και τα αρνητικά της (αναλόγως την πηγή και το θέμα και την διασταύρωση) και δε σημαίνει ντε και καλά  μομφή  στον/στους δημοσιογράφους που  βγάζουν τις διαρροές στη δημοσιότητα.

Ανεξάρτητα από το αν αυτές  προσληφτούν ως αλήθειες ή ψευτιές,  σημασία έχει ότι μπορούν να ελεγχθούν σε 1 βαθμό ανάλογα με το «ποιόν» αυτού για τον οποίο κάνουν λόγο οι «διαρρέουσες» πληροφορίες … δηλ. π.χ.  αν αυτές  «κολλάνε» ή δεν «κολλάνε»  στο πρόσωπο της  ΠΑΕ και όπως την ξέρουμε, στα τέτοια θέματα.

Αν πράγματι υπάρχει  πρόβλημα στο φάκελο αδειοδότησης, ίσως οι «πληροφορίες» αυτές  να πιέσουν λίγο τα πράματα και προλάβουν κάποια άλλα τα πράματα ... νομίζω.

Γιατί οι συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν αφορούν το ανηφόρισμα του κ. Ταρνανά στον ΠΑΣ όταν του καπνίσει, αλλά μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και με ισχυρές ενδείξεις για την κατάσταση των ομάδων και ιδιαίτερα αυτής της ΑΜΟ.

Από μόνη της η διαρρoοή είναι 1 σοβαρό πρόβλημα και  είναι συνέπεια της «τρύπας» των θεσμών και της «φύτρας» των προσώπων που τους υπηρετούν και  οι διαρροές  γίνονται ή από σκοπιμότητα ή από ξεφραγαμπελοσύνη και για κατανάλωση, αναλόγως τη σκοπιά.

Αξιοσημείωτο το ... από τη στιγμή που ο πρόεδρος δηλώνει προ 2/μήνου «Θέλω να πιστεύω ότι εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα τελικά»  και εννοεί «τελικά» … πρόβλημα σε 2ο βαθμό.

Πάντος και τα 2 άρθρα  σχολιάζουν το ίδιο θέμα, με τα ίδια  χαρακτηριστικά και με βάση την ίδια πηγή, τη «διαρροή».
Ωστόσο η διαφορά είναι ότι:

…  το 1ο  «Στοπ» της ΕΠΟ στον ΠΑΣ ... τα  λέει χύμα και ρεαλιστικά με τη γλώσσα των κανόνων (Απόφαση Αδειοδοτήσεων)  σε σχέση με τα  προφανή  «4 αγκάθια» της ΠΑΕ  και  μας πληροφορεί χωρίς να χαϊδεύει αυτιά.

Συμπέρασμα:
Παράθεση
Ο ΠΑΣ θα καταθέσει έφεση και πλέον θα πρέπει να «τρέξει» προκειμένου να συμπληρώσει έναν πλήρη φάκελο. Υπενθυμίζεται πως εάν ο ΠΑΣ δεν πάρει την άδεια από την ΕΠΟ δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές με παίκτες άνω των 22 ετών, αλλά και να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών του.

… το 2ο «Χωρίς η ΕΠΟ να έχει εκδώσει...  ενώ ξεσκονίζει κυριολεκτικά  τη «διαρροή»  ως  βολική πηγή με τα «4 αγκάθια» της ΠΑΕ, την αμφισβητεί μετά ως ανεπίσημη, χαϊδεύοντας  κοινώς αυτιά και εντάξει ...

Συμπέρασμα:
Παράθεση
Αν είναι έτσι, ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και μπορεί ακόμα και στην ολομέλεια της επιτροπής που θα λάβει τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις να ξεπεράσει τους σκοπέλους
.

Αφού ρε παιδιά,  το είπε ο πρόεδρος προ 2/μήνου:
«Αν κάποιες ομάδες δεν πάρουν αδειοδότηση θα αναγκαστούν να εντάξουν νεαρά παιδιά».

Τι θέλουμε?
Αδειοδότηση ή νεαρά παιδιά???
Εγώ εκτιμώ ότι θα τα έχουμε και τα 2 και στο επιθυμητό μέτρο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο «Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν»
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Μάι 2012 22:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τετ 23 Μάι 2012 02:20 »
Η απόφαση αυτή αποτελεί και μια δικαίωση του gianninasports.gr για τον υπεύθυνο τρόπο που παρουσίασε αυτό το σοβαρό θέμα, καθώς από το απόγευμα δεν υιοθέτησε τις διαρροές που υπήρχαν από το μεσημέρι που προδίκαζαν αρνητική απόφαση για τον ΠΑΣ, έθεσε το θέμα στις σωστές διαστάσεις υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχουν αποφάσεις αλλά διαρροές» και ότι ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Είχαμε σημειώσει ότι θα πρέπει να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι να υπάρξει η λήψη αποφάσεων και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, σημειώνοντας ακόμα ότι μπορεί να μη χρειαστεί ούτε καν έφεση και να πάρει την άδεια ο ΠΑΣ στην πρωτοβάθμιο επιτροπή όπως και έγινε, σημειώνοντας σε προηγούμενη ανάρτηση το μεσημέρι και τα εξής: «Ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και μπορεί ακόμα και στην ολομέλεια της επιτροπής που θα λάβει τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις να ξεπεράσει τους σκοπέλους...».

Αξίζουν συγχαρητήρια πράγματι στο gianninasports για τη θέση που κράτησε.
Έτσι, και όχι με σενάρια η φήμες κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τετ 23 Μάι 2012 10:06 »
Χθες κριθηκαμε και ΕΜΕΙΣ, δεν περιμεναμε την αποφαση, ανησυχησαμε, αγχωθηκαμε, κραξαμε, γκριναξαμε, προδικασαμε την αποφαση κλπ.
Ο βαθμος ηταν κατω απο των βαση, πολυ κατω!

Και αυτο το λεω εγω που εχω ταχθει κατα του ΧΒ πολλες φορες και τον εχω κριτικαρει απειρες για τα λαθη του και την ανεπαρκεια του..αλλα ο ΧΒ κρινεται, θετικα ή αρνητικα στις πραξεις και στις απραξιες του...οχι στις φημες και τα δημοσιευματα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος gesos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τετ 23 Μάι 2012 22:22 »

Η άποψη μου για την χρονιά

Ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης απέδειξε ότι :
1. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα.   
2. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα.   
3. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα.

4. To ότι έφυγε από τον ΠΑΣ σημαίνει ότι δεν είμαστε ακόμη μεγάλη ομάδα για να δελεάσουμε έναν πολύ σοβαρό προπονητή να μείνει. Αυτό που έλεγα στην χρονιά ότι είμαστε ομαδούλα και τα παίρνατε στο κρανίο δυστυχώς αποδείχθηκε με την έλευση την παραμονή και την φυγή του Άγγελου. Από ότι έλεγε ο προπονητής οι παίχτες δεν πίστευαν ότι είμαστε μεγάλη ομάδα «προσπαθώ να τους πείσω να πιστεύουν στην νίκη» έλεγε. Οι παράγοντες δεν πίστευαν ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Θυμάμαι δηλώσεις ηττοπάθειας (ή δημοσίων σχέσεων) του Χριστοβασίλη ότι δεν έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε σε διάφορα γήπεδα (τούμπα κτλ) με αντίθετο τελικά αποτέλεσμα. Για 5 μήνες επί Άγγελου γίναμε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Ήμασταν μεγάλη ομάδα και δεν το ξέραμε ή μας έκανε για 5 μήνες ο Άγγελος και τώρα επανήλθαμε στα προηγούμενα??

Εγώ πιστεύω και πίστευα πάντα το πρώτο. Ότι είμαστε μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ, ΑΡΗ. Η δυναμική είναι η ίδια. Η τρέλα του κόσμου η ίδια. Χρειαζόμαστε βέβαια αρκετά πράγματα.

Α) να το πιστέψει η διοίκηση. Τι σημαίνει αυτό? Να κάνει έναν προγραμματισμό όπως του ζήτησε ο Αγγελος. Βοηθητικό γήπεδο με πλαστικό γιατί όχι και γήπεδο με στέγαστρο (στην θεσ/κη υπάρχει 9χ9 γήπεδο με στέγαστρο)
Β)  να έχει τους σωστούς ανθρώπους στην σωστή θέση. Στην συζήτηση γιατί το Ζωσιμάδες κρατάει νερά, λάσπες και πάγο άκουσα από γνώστες από πρώτο χέρι διεξοδικά για τις κακοτεχνίες που έχουν γίνει και επειδή βλέπω καθημερινά στην δουλειά μου πως κατασκευάζεται ένα έργο μου κάνει τεράστια εντύπωση πως έγιναν όλα αυτά στο Ζωσιμάδες μπροστά στα μάτια όλων χωρίς καμία αντίδραση στην φάση της κατασκευής
Γ) Αν τα κάνει αυτά θα καταφέρει σε 2 χρόνια να φέρει πίσω τον Αναστασιάδη. Όχι να τον παρακαλεί αλλά ο ίδιος να βρει μια υγιή ομάδα και να θέλει πραγματικά να έρθει.

Το συμπέρασμα μου είναι ο τι ο Αναστασιάδης ξεγύμνωσε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της ομάδας μας. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της διοίκησης να αντιδράσει σωστά. Ο κόσμος πάντως είναι απογοητευμένος και θυμίζει εποχές πριν τον Άγγελο.

Η πρόβλεψη μου είναι πως θα επιστρέψουμε δυστυχώς στις προ Άγγελου καταστάσεις.

Υστερόγραφο. Πολλές συζητήσεις που κάνουμε νομίζω είναι περιττές λόγω του ότι το ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο γενικά και ειδικά στο ποδόσφαιρο είναι τοπίο στην ομίχλη. Εταιρείες με χρεή επιζούν, μπαίνουν στα άρθρα 99, άλλες είναι υγιείς και σε μια νύχτα λόγω δανεισμών, χρεών, πιστωτών, καταρρέουν. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία βρίσκονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες, σε ποια ο ΠΑΣ και ποιους μπορεί να ανταγωνιστεί. Μπορεί κάποια ομάδα που πληρώνει τα πάντα (εφορία, ΙΚΑ, κτλ) να ανταγωνιστεί μια ομάδα που δεν πληρώνει τίποτα. Μας ενδιαφέρει ο ΠΑΣ σε ποια κατηγορία είναι η «οπαδοί είμαστε και δεν μας νοιάζει τι χρωστάσει η ομάδα»?

Θέμα για συζήτηση……..

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 23 Μάι 2012 23:09 »

Η άποψη μου για την χρονιά
(...)
Θέμα για συζήτηση……..

Εμείς οι υπόλοιποι???

Εγώ ρε φίλε gesos σε διαβάζω και σε σχολιάζω και και και ... και αυτό το θεωρώ  έντιμο και εποικοδομητικό στην όποια συζήτηση - θέμα.

Πάντος μου έχεις δώσει την εντύπωση και δεν ξέρω αν  στο στυλ σου ή είναι επιλογή σου (δικαίωμά σου) ώστε να λες την άποψή σου μια και έξω, κάτι σαν ανακοίνωση περίπου και μετά λούης (09 Μάρ - 03 Απρ - 04 Ιαν ... πιο απλά, δε συζητάς.)
Δηλ. αν σε έχω ρωτήσει 2 - 3 πράματα για συζήτηση στο πρόσφατο παρελθόν, μου πέρασε από το μυαλό ότι ... είτε εξ αναγνωστικής παραδρομής είτε από έλλειψη χρόνου φορουμικού, δεν κατάφερες να πεις 2 λόγια και τίποτα άλλο.

Τέλος Πάντων.

Σημαντικά όσα λές και είναι προβλήματα  που αναζητούν λύσεις και τις λύσεις δεν τις δίνουν οι προπονητές και οι οπαδοί, αλλά από την άλλη, αν δεν υπήρχαν και αυτά τα προβλήματα δεν θα διεκδικούσα τώρα βραβείο γραφικού (νυχθημερόν μπινελικοβρισίδι το λένε) και όχι μόνο εγώ.

Τέλος, διαφωνώ προς αυτό εδώ (3 πράματα)...
Παράθεση
Το συμπέρασμα μου είναι ο τι ο Αναστασιάδης ξεγύμνωσε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της ομάδας μας. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της διοίκησης να αντιδράσει σωστά. Ο κόσμος πάντως είναι απογοητευμένος και θυμίζει εποχές πριν τον Άγγελο.

Υ.Γ.: Και εν πάσει περιπτώσει, το ΄στοίχημά μας (γνώμη μου) δεν είναι με τον κ. Αναστασιάδη, αλλά με την κ. Ιστορία του ΠΑΣ και των Μνηστήρων της. Και τα στοιχήματα αυτά τα κερδίζει ο Κόσμος.   
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 23 Μάι 2012 23:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 24 Μάι 2012 00:22 »
Gesos τελικα ειμαστε "μεγαλη ομαδα κ δεν το ξερουμε" η "ομαδουλα"?

Υ.Γ. Τρεις τριανταριες...............

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Πεμ 24 Μάι 2012 01:27 »
gianninasports

“Την περίπτωση του Ηλία Κώτσιου φαίνεται πως εξετάζουν στον Εργοτέλη, τη στιγμή που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την αίτηση εφαρμογής για τον Πανιώνιο…..πηγηgazzeta”

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

Χθες όλοι διαπιστώσαμε τη γκάφα που έκαναν όσοι μετέφεραν πληροφορίες από άλλα site για την αδειοδότηση . Μάλιστα το gianninasports που δεν το έκανε αυτό, κέρδισε κάποιους πόντους αξιοπιστίας από την φίλαθλη γνώμη των Ιωαννίνων.
Αυτό όμως που κέρδισε χθες το χάνει σήμερα , γιατί χωρίς να κάνει δικό του ρεπορτάζ , όπως είναι σωστό ,μεταφέρει με  το γνωστό τρόπο (αντιγραφή-επικόλληση ) ένα σενάριο κάποιου site (γνωστού, για την εμπάθεια που δείχνει στην ομάδα μας ).
Από σενάρια έχουμε χορτάσει κύριοι που θέλετε να λέγεστε λειτουργοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100%ΑΛΗΘΙΝΕΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ.
Τα λέω αυτά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Αποσυνδεδεμένος gesos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 24 Μάι 2012 12:00 »
Παράθεση
Gesos τελικα ειμαστε "μεγαλη ομαδα κ δεν το ξερουμε" η "ομαδουλα"?

Νομίζω είπα την γνώμη μου όπως και στην μέση της σεζόν

α) Για την διοίκηση ΔΕΝ είμαστε μεγάλη ομάδα δεν το πιστεύουν ακόμη και δεν κάνουν βήματα σε αυτό

β) Για τους οπαδούς που δεν έχουν απαιτήσεις ΔΕΝ είμαστε μεγάλη ομάδα. Και ο ΑΡΗΣ τερμάτισε χαμηλά έπεσε κατηγορία άλλη χρονιά αλλα οι οπαδοί είχαν πάντα απαιτήσεις. Να έχουμε απαιτήσεις μεγάλης ομάδας. Αυτό μόνο πρέπει να κάνουμε σαν οπαδοί.

γ) για τον Αναστασιάδη είμαστε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική που μπορεί να γίνει μεγάλη ομάδα.

όταν μίλησα για "ομαδούλα" μίλησα για την διοίκηση και τους οπαδούς για το α) και το β) να έχουμε πίστη, διάθεση, τσαμπουκά και απαιτήσεις όλοι οπαδοί, παιχτες, διοίκηση, προπονητης

Αυτά όλα τα έφερε ο Άγγελος, φοβάμαι μην τα χάσουμε πάλι

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Πεμ 24 Μάι 2012 12:56 »
πολυ σωστος ο gesos  για αλλη μια φορα....

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 24 Μάι 2012 17:21 »

Δυσαρέσκεια (εύλογη…) υπήρξε στην ΠΑΕ με τα αρχικά ρεπορτάζ που έκανα λόγω για μη αδειοδότηση του συλλόγου ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Σας είχαμε ενημερώσει προ αρκετών ημερών σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας μάλιστα ότι από την ΠΑΕ εκφράζεται σιγουριά ότι ο φάκελος του ΠΑΣ θα είναι πλήρης και μάλιστα υπήρχε προεργασία μηνών για το θετικό αποτέλεσμα.
Τα ρεπορτάζ ωστόσο αρχικά έκαναν αναφορά για μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα κάτι το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του ΠΑΣ και φάνηκε ξεκάθαρα άλλωστε στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η ΠΑΕ.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η καλοκαιρινή περίοδος έχει την τιμητική της και ενδείκνυται για περίεργα «παιχνίδια» οπότε ο κόσμος θα πρέπει να είναι επιφυλακτικός σε ότι διαβάζει είτε αυτό έχει να κάνει με οργανωτικά θέματα (βλ. είσοδος νέων ατόμων στην ΠΑΕ) είτε αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Το δεδομένο είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν , οι συναντήσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όταν υπάρξουν κάποιες οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν από το επίσημο σάιτ του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα καθημερινά θα υπάρχουν ουκ ολίγα δημοσιεύματα που θα αφορούν τον ΠΑΣ , ωστόσο όπως προαναφέραμε καλό θα ήταν να «φιλτράρονται» και να υπάρχει μία επιφυλακτικότητα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πολύ καλή η άποψη του νεαρού στο sportsioannina .
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ όσους μας δουλεύουν. Είναι πλέον σε όλους γνωστοί.
Είναι οι “ρουφιάνοι” κατά Ντεμόλ, τα “παιδιά του σκότους” κατά Αναστασιάδη.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να γίνεται, διάλογος για το διάλογο, γιατί κλικάροντας εμείς βγάζουν το ψωμί τους αυτοί.
 Βρίσκουν για τούτο διάφορους τρόπους π.χ. chat,sms, τηλέφωνα ….

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 24 Μάι 2012 23:19 »
Καλή η σαιζόν, καλά τα site, κακή η ομάδα, καλή η διοίκηση και η αύρα του κ. Αναστασιάδη θα προικίσει και θα ευοδώσει τα απάντα.
Γιατί να σκάμε και να τεντώνουμε τα ποστ, για 2 - 3 ορθογραφικά που έγιναν σε μια ολόκληρη σαιζόν και μάλληστα μη αναμαινόμενης επιτοιχίας?

Ας είναι καλά η αύρα του κ. Αναστασιάδη που θα προικίσει και θα ευοδώσει τα πάντα στη συνέχεια.

Παράθεση
Το συμπέρασμα μου είναι ο τι ο Αναστασιάδης ξεγύμνωσε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της ομάδας μας.

Παράθεση
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο κ. Αναστασιάδης υπέδειξε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της διοίκησής μας.

Έτσι που λες gesos ... και δεν τρέχει τίποτα.

Ο Αναστασιάδης, ανάστησε τον Κόσμο, προσωρινά την ομάδα για την παραμονή  και τίποτα άλλο.
Οι αδυναμίες  και τα πλεονεκτήματα  κούμπωσαν και αφορούσαν την ομάδα  μας μέχρι την 30η  Αγωνιστική.
Μοιραία η  ομάδα αλλάζει (άλλοι παίκτες - προπονητές) η διοίκηση ( φιλοσοφία) μένει, για να κάνει ομάδα, κατηγορίας.
Μιλάμε πλέον για άλλη ομάδα, εκείνη του κ. Αναστασιάδη είναι παρελθόν.

Μη τα  κλείνουμε έτσι εύκολα  όλα σε 1 «κουτί» … ομάδα, βάλτε  κάτι και στο «κουτί» ... διοίκηση.
Δε θα φάμε πρόστιμο ...

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Μάι 2012 00:15 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Παρ 21 Ιούν 2013 17:30 »
super-fm.gr, sportsioannina.gr, gianninasports.gr και passports.gr
(όλους εσάς που είδα δηλαδή)
Καθήστε και γράψτε για την ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ κι αφήστε τους Πανόπουλους να κάνουν τη δουλειά τους
Τη δουλειά, που θα θέλαμε όλοι μας να μπορούμε να την κάνουμε ΕΜΕΙΣ σήμερα
Αλλά δεν μπορούμε γιατί ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης