Αποστολέας Θέμα: Πνευματικά τέκνα Παϊσίου στη δίνη κατηγοριών παιδοφιλίας  (Αναγνώστηκε 1322 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν θα μπώ στην ουσία απλά θα υπενθυμίσω ότι:
- πολλές φορές στο όνομα ενάρετων συνανθρώπων μας ή αγαθών ιδανικών έχουν διαπραχθεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα (είτε αυτά ήταν πόλεμοι είτε απλά συντονισμένη προπαγάνδα)
- τα ζητήματα της πίστης είναι άκρως ευαίσθητα και η άποψη καθενός μας πρέπει να είναι σεβαστή

Θα πρέπει να διασταυρώνουμε τις πηγές μας και να αποφεύγουμε τις προσωπικές αιχμές ... Ποτέ δεν φοβηθήκαμε την διατύπωση άποψης... γι αυτό δεν κλειδώνει ή κατεβαίνει το θέμα απλά υπενθυμίζοντας τα παραπάνω να μην ξεχνάμε ότι συγκεκριμένοι είναι και αυτοί οι οποίοι μας φιλοξενούν και έχουν τη νομική ευθύνη όσων γράφονται...

Με όλα αυτά υπόψη μας καλώ να είμαστε ουσιαστικοί χωρίς προκλήσεις σε ενδεχόμενο διάλογο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Για να συνεχίσω λίγο αυτό που λέει ο dk:

- Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση, ότι και αν θέλει ο καθένας πιστεύει.
- Προσωπικά δεν έχω την καλύτερη γνώμη για την ηγεσία του κλήρου.
- Άλλο όμως η ηγεσία του κλήρου και άλλο ο Παϊσίος γιατί: 1. Πρόκειται για έναν νεκρό. Και με ποια λογική οι πράξεις (αν βέβαια είναι αλήθεια των......οπαδών του;) κοστολογούνται στον ίδιο; 2. Πρόκειται για κάποιον που για πόλους ανθρώπους είναι Άγιος και τον λατρεύουν. Αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτό ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σημασία,όπως και η γνώμη του καθένα!
- Η ουσία είναι ο σεβασμός στα όποια "πιστεύω" του άλλου για να σέβεται και να μην προσβάλει και αυτός τα δικά σας! Δεν λέω να υμνεί κάποιος π.χ. τον Χίτλερ, εκεί είναι κατακριτέο από όλους.
- Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί από εδώ και πέρα σε πολιτικά και θρησκευτικά θέματα. Και από σεβασμό στο φόρουμ και επειδή τα νεύρα των οπαδών του ΠΑΣ είναι τεταμένα τον τελευταίο καιρό με τις μαλακίες του ΧΒ και όσα συμβαίνουν στην ομάδα!
- Και βάζω πρώτα από όλα υπεύθυνο τον εαυτό μου, γιατί και έχω υποπέσει σε τέτοια λάθη στο παρελθόν. Δεν είμαι ο αναμάρτητος. 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!