Αποστολέας Θέμα: Ευρυπιδης Γιακος  (Αναγνώστηκε 43698 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Ευρυπιδης Γιακος
« Απάντηση #150 στις: Δευ 06 Μάι 2019 14:56 »
Καλή τύχη Ευριπίδη, από τους λίγους στην ομάδα που πόνεσες για τη φανέλα.
Κρίμα που ο ΧΒ δεν σου δίνει αυτά που αξίζεις, ενώ αυτουνού του δίνουν παραπάνω τηλεοπτικό συμβόλαιο ενώ δεν το αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 06 Μάι 2019 18:41 »
Ἕνας συμπαθὴς παίκτης ποὺ εἶχε τὸ πλεονέκτημα ὅτι εἶναι ΠΑΣ.
Μέχρι ἐκεῖ.
Νἀ μεἰνει κι ὁ Ἀλέξης ποὺ κάνει τὰ 100 μέτρα ἕνα τέταρτο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 06 Μάι 2019 18:51 »
οσο στεναχωρεθηκα χθες με τον οριστικο υποβιβασμο
αλλο τοσο στεναχωρεθηκα και σημερα με τη ληξη της συνεργασιας με τον Γιακο.

καλη συνεχεια σε οτι κανει... θα ειναι παντα πολυ ψηλα στην εκτίμηση μου

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 06 Μάι 2019 19:00 »
Ωραια ξεκίνησε ο σχεδιασμός για του χρόνου...Χωρίς προπονητή αποφασίστηκε η αποδέσμευση παίκτη..Μάλιστα!!!
....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 06 Μάι 2019 19:05 »
Οσο κιαν συμπαθω τον Γιάκο, εληγε το συμβολαιο

Καλυτερα που του ειπαν να κανει τα κουμάντα του

(ελπιζω το ιδιο να πουνε και στον Βελλιδη ετσι; )

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 06 Μάι 2019 20:25 »
Ωραια ξεκίνησε ο σχεδιασμός για του χρόνου...Χωρίς προπονητή αποφασίστηκε η αποδέσμευση παίκτη..Μάλιστα!!!

Μα δεν καταλαβες φιλε απνεα

Τον Γιακο τον εδιωξε ο νεος προπονητης που δεν εχει ερθει στην ομαδα ακομα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 06 Μάι 2019 22:07 »
Μάλλον εδώ αποδεικνύεται ότι φέτος τους παίκτες τελικά δεν τους επέλεξε ο προπονητής αλλά ο πρόεδρος.
Κι εδώ όλοι νομίζαμε ότι απλά ο πρόεδρος του άφησε να κινηθεί ελεύθερος με συγκεκριμένο μπάτζετ.
Μάλλον ο Πετράκης έπαιξε απλό συμβουλευτικό ρόλο να διαλέξει μεταξύ συγκεκριμένων παικτών που του έφερνε ο ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 06 Μάι 2019 22:23 »
Μάλλον ο Πετράκης έπαιξε απλό συμβουλευτικό ρόλο να διαλέξει μεταξύ συγκεκριμένων παικτών που του έφερνε ο ΧΒ.
Αυτό είναι περίπου ο κανόνας

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σαβ 11 Μάι 2019 14:36 »
Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάκου

Μπορεί ο Ευριπίδης Γιάκος να ήταν από τους πρώτους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, ωστόσο μετά τα όσα είπε χθες ο ίδιος στην εκπομπή "Στα Χασομέρια" και στους Βαγγέλη Δήμα, Λευτέρη Παππά και Χρήστο Καλύβα υπάρχει μια ανοιχτή χαραμάδα στο να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησαν χθες μαζί του από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και τον ενημέρωσαν να μην βιαστεί να συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Ωστόσο ο Γιάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε την απογοήτευση του για το πως συμπεριφέρθηκε η ΠΑΕ προς αυτόν μετά από 11 χρόνια προσφοράς στην ομάδα λέγοντας ότι οι πιθανότητες να παραμείνει είναι ελάχιστες μιας και ήδη τον έχουν πλησιάσει ομάδες της Σούπερ Λίγκ.

Εμείς θα πούμε ότι ποτέ μην λες πότε και αυτές οι πιθανότητες ίσως γίνουν πραγματικότητα.

Ίδωμεν.

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=27812:%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 13 Μάι 2019 14:33 »
Ανακοινώθηκε στην ΑΕΛ για 3 χρόνια.
Περίεργη γεύση. Θα ήθελα να έμενε.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 13 Μάι 2019 16:39 »
Να του ευχηθω καλη επιτυχια!

Ηταν καψουρα του Αλεξη!

Ηταν μαζι με Νικολια,για μενα,ο πιο ποιοτικος μας παιχτης με το γνωστο αρητικο στοιχειο της έλλειψης ταχυτητας που μπορει να βοηθησει πολυ ομως αν εχει διπλα του ποιοτικα τρεχαντηρια!

Μακαρι και αλλα παιδια απο τα τσικο της ομαδας να μεινουν τοσα χρονια οσο αυτος,γιατι η ομαδα παντα εχει αναγκη τους γηγενεις παιχτες!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 13 Μάι 2019 17:46 »
Καλά κουράγια από εδώ και πέρα

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 13 Μάι 2019 17:53 »
Μετα την αποχωρηση του Γιακου βλεπω μεγαλυτερη συμπαθεια για το παιδι απ' οτι εβλεπα στις κερκιδες οταν επαιρνε τη μπαλα.
Ποτε μου δεν τον αποδοκιμασα και τον θεωρουσα-θεωρω αξιολογο παικτη. Αν ειχαμε μεινει στην κατηγορια θα ηθελα να παραμεινει. Αυτη ομως τη στιγμη που σε ολο τον οργανισμο επιβαλλεται να εμπεδωθει η αισθηση του restart, ειναι μια σκληρη μεν αλλα σωστη αποφαση. Και για τον Ευρυπιδη και για εμας.
Καλη του τυχη με ολη μου την καρδια. Στο μελλον ελπιζω να επιστρεψει υπο καλυτερες συνθηκες.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Παρ 17 Μάι 2019 15:34 »
Αν ειχαμε μεινει στην κατηγορια θα ηθελα να παραμεινει. Αυτη ομως τη στιγμη που σε ολο τον οργανισμο επιβαλλεται να εμπεδωθει η αισθηση του restart, ειναι μια σκληρη μεν αλλα σωστη αποφαση. Και για τον Ευρυπιδη και για εμας.
To restart δεν σημαίνει ότι διώχνεις οποινδήποτε και κυρίως κρατάς όσους αξίζει να μείνουν. Το ξεσκαρτάρισμα πρέπει να αφορά όσους δεν μπορούν (πλέον) να βοηθήσουν. Με τη λειψανδρεία σε παίκτες οι οποίοι ξέραν και λίγη μπάλα παίκτες σαν το Νικολιά και το Γιάκο τους κρατάς. Επιπρόσθετα παίκτες οι οποίοι είναι γηγενείς πρέπει να έχεις μία πρόσθετη δυσκολία να τους διώχνεις.
OV1950 με εκπλήσσει πώς σε κάθε απόφαση προσπαθείς να δικαιολογήσεις τη διοίκηση ενώ φαίνεται κατά τα άλλα ότι είσαι σε θέση να επιχειρηματολογείς. Η μονομερής στάση είτε υπέρ είτε κατά αφαιρεί από την αξιοπιστία (αυτό γράφηκε τύποις απευθυνόμενο στον OV1950 αλλά ουσιαστικά αφορά σε μεγαλύτερο βαθμό πάρα πολλούς οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν και την αντίθετη άποψη σε οποιοδήποτε θέμα... )

Καλη του τυχη με ολη μου την καρδια.
Σε αυτό συμφωνούμε

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Παρ 17 Μάι 2019 18:03 »
Αν ειχαμε μεινει στην κατηγορια θα ηθελα να παραμεινει. Αυτη ομως τη στιγμη που σε ολο τον οργανισμο επιβαλλεται να εμπεδωθει η αισθηση του restart, ειναι μια σκληρη μεν αλλα σωστη αποφαση. Και για τον Ευρυπιδη και για εμας.
To restart δεν σημαίνει ότι διώχνεις οποινδήποτε και κυρίως κρατάς όσους αξίζει να μείνουν. Το ξεσκαρτάρισμα πρέπει να αφορά όσους δεν μπορούν (πλέον) να βοηθήσουν. Με τη λειψανδρεία σε παίκτες οι οποίοι ξέραν και λίγη μπάλα παίκτες σαν το Νικολιά και το Γιάκο τους κρατάς. Επιπρόσθετα παίκτες οι οποίοι είναι γηγενείς πρέπει να έχεις μία πρόσθετη δυσκολία να τους διώχνεις.
OV1950 με εκπλήσσει πώς σε κάθε απόφαση προσπαθείς να δικαιολογήσεις τη διοίκηση ενώ φαίνεται κατά τα άλλα ότι είσαι σε θέση να επιχειρηματολογείς. Η μονομερής στάση είτε υπέρ είτε κατά αφαιρεί από την αξιοπιστία (αυτό γράφηκε τύποις απευθυνόμενο στον OV1950 αλλά ουσιαστικά αφορά σε μεγαλύτερο βαθμό πάρα πολλούς οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν και την αντίθετη άποψη σε οποιοδήποτε θέμα... )

Καλη του τυχη με ολη μου την καρδια.
Σε αυτό συμφωνούμε

Πολυ σωστα τα κριτηρια παραμονης παιχτων!
Το ζητημα ομως ειναι- και αυτο δεν ειναι φιλοσοφικη θεωρια αλλα απτη πραγματικοτητα πως ο λιγδας δεν λειτουργει με αυτα τα κριτηρια!!!

Ουτε καν με ποδοσφαιρικα κριτηρια δεν λειτουργει πλεον τα τελευταια χρονια, αλλα με  κουτοπονηρες νερατζοκωλιστικες πρακτικες κερδους οικονομικου και μονο!!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Παρ 17 Μάι 2019 22:41 »
dk αν ψαξεις, και πιο παλια, και τωρα, θα βρεις περιπτωσεις που εχω διαφοροποιηθει απο κινησεις της διοικησης.
Το restart πρεπει να εμπεδωθει σε ολο τον οργανισμο του ΠΑΣ δια πυρος κ σιδηρου. Ειναι μεγαλη η συζητηση για τον Ευρυπιδη-δεν εχω χρονο τωρα. Θεωρω οτι ειναι καλυτερα και για μας κ γι' αυτον. Και στελνει σε οσους μεινουν το απαραιτητο μηνυμα σκληροτητας-παμε σε πολεμο δεν παμε σε εκδρομη.
Για το Νικολια-που ειναι αλλη περιπτωση-εχω διαφορετικη αγωνιστικη αξιολογηση. Θα τον πουλαγα ακομα κ να μεναμε στην Α, στη δε Β Εθνικη δε θεωρω οτι εχει κατι να μας προσφερει.
Η εννοια των γηγενων υπο τις τωρινες συνθηκες, ειναι θεωρω υπερτιμημενη. Αυτη ομως κι αν ειναι μεγαλη συζητηση. Συνοπτικα παντως θα ελεγα οτι χρειαζομαστε αμεσα φρεσκο αερα. Τουτο μπορει να γινει αμεσα μονο με στοχευμενη εισαγωγη ιδεων κ παικτων απο το εξωτερικο. Δεν εχουμε τις δομες για ν' ακολουθησουμε αλλο μοντελο αυτη τη στιγμη. Αν κανουμε το restart πετυχημενα και μπουμε σε σωστες ραγες, τοτε ειμαι μεσα ακομα και για να βαδισουμε στο δρομο της Αθλετικ Μπιλμπαο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Τρι 03 Δεκ 2019 18:18 »
Παράθεση
ΑΕΛ: Παρελθόν Γιάκος, Χοτζάλι

Αμφότεροι δεν υπολογίζονταν και έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τους «βυσσινί»

Παρελθόν από τη Λάρισα αποτελούν οι Ευριπίδης Γιάκος και Γκέρντι Χοτζάλι, καθώς αμφότεροι έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τους «βυσσινί». «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τους εξαιρετικούς αθλητές και χαρακτήρες Ευριπίδη Γιάκο και Γκέρντι Χοτζάλι. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν κάθε επιτυχία στην καριέρα τους», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σαβ 04 Ιαν 2020 16:45 »
Στα Χανιά ο Ευριπίδης Γιάκος

Στην ομάδα του Α.Ο. Χανίων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ευριπίδης Γιάκος. Ο Γιαννιώτης μέσος είχε μείνει ελεύθερος πριν 1 μήνα από την ΑΕΛ και βρισκόταν σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες, προτιμώντας τελικά την πρόταση των Χανίων.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Ευριπίδη Γιάκο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου 1991 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πανηγύρισε αρχικά την άνοδο στη Super League. Έπειτα από δύο χρόνια ως δανεικός στη Δόξα Κρανούλας (Football League 2), επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας το 2012 τις πρώτες του συμμετοχές στη Super League. Συνολικά με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του έως το 2019 μέτρησε 191 συμμετοχές (οι 161 στη μεγάλη κατηγορία, οι 28 στο Κύπελλο Ελλάδας και οι 2 στη Football League), με 15 γκολ. Την τρέχουσα σεζόν ήταν στο δυναμικό της ΑΕΛ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για τη μεταγραφή του στα Χανιά ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε στο chaniafc.gr τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στα Χανιά. Με υποδέχτηκαν σαν οικογένεια, όπως είναι η ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία».

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 10 Μάρ 2020 19:44 »
Ευριπίδης Γιάκος: «Στον τόπο του δεν άγιασε κανείς»
«Το κεφάλαιο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε για μένα». Με αυτή τη φράση ο Ευριπίδης Γιάκος κλείνει οριστικά την πόρτα επιστροφής του στα Γιάννενα ακόμη και όταν φτάσει στη δύση της καριέρας του, βγάζοντας μια πικρία για τη στάση της ομάδας απέναντί του, αλλά και συμπεριφορές φιλάθλων στο πρόσωπό του.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο ποδοσφαιριστής των Χανίων σήμερα μίλησε και για την απρόσμενη έκρηξη του στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» στην επιστροφή του ως αντίπαλος, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα για τον ανάρμοστο πανηγυρισμό του. Τέλος, δίνει τις δικές του απαντήσεις για το τέλος του στον ΠΑΣ Γιάννινα, το κεφάλαιο ΑΕΛ που πέρασε αστραπιαία από τη ζωή του, αλλά και τους σημερινούς του στόχους και τη ζωή του στα Χανιά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΑΚΙΑ
Τον περασμένο Μάιο, μετά τον τελευταίο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον υποβιβασμό της ομάδας, «έσκασε σαν βόμβα» και η μη ανανέωση του δικού σου συμβολαίου μετά από έντεκα χρόνια με τους «κυανόλευκους». Αν δεν έληγε το συμβόλαιό σου, ήσουν διατεθειμένος να παραμείνεις σε μια ομάδα όπου ανδρώθηκες και σου έδωσε την ευκαιρία να μπεις στα μεγάλα σαλόνια της Super League;

Στις τελευταίες μου δηλώσεις στην NOVA είχα πει πως προτεραιότητα μου ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα και πως θα έμενα σε όποια κατηγορία και αν βρισκόταν. Δε μου έγινε όμως καμία πρόταση από τη διοίκηση της ομάδας και έτσι αποφάσισα κι εγώ από τη μεριά μου να αποχωρήσω.

Τι γεύση σου άφησε η αρχή και το τέλος σου στον ΠΑΣ Γιάννινα;

Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα ο ΠΑΣ. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την ομάδα της πόλης που μεγάλωσα και υποστήριζα από μικρό παιδί. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα έζησα μεγάλες στιγμές, βγαίνοντας στην Ευρώπη, η τελευταία χρονιά όμως ήταν μια κακή παρένθεση, η ομάδα υποβιβάστηκε και άφησε σε όλους μας ένα κακό αποτέλεσμα. Φέτος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για να επιστρέψει στην κορυφή και πιστεύω πως της αξίζει.

Κλείνει για εσένα το κεφάλαιο ΠΑΣ Γιάννινα και ανοίγει αυτό της ΑΕΛ . Ο τύπος τότε ήθελε να είναι αυτός ο κύριος λόγος που επέφερε το διαζύγιο σου με τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ποιά είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πως δεν μου έγινε κάποια πρόταση από τη διοίκηση. Στην αρχή μου είπαν πως έπρεπε να φύγω, αργότερα υπήρξε και το ενδεχόμενο της παραμονής μου στην ομάδα, είχα πάρει όμως ήδη την απόφαση να αποχωρήσω. Είχε έρθει και η πρόταση από την ΑΕΛ, είχα μιλήσει με τον κ. Αλέξη Κούγια, ήταν μια ιστορική ομάδα που αγωνιζόταν στην Α’ εθνική και αποφάσισα να πάω κοντά τους, δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο.

Φτάνοντας λοιπόν στην Λάρισα και φορώντας πια τη φανέλα των «βυσσινί», η ΑΕΛ σου έκοψε απότομα τα φτερά, χωρίς να σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου. Τι πήγε λάθος;

Από τη δική μου πλευρά δεν έγινε κάποιο λάθος. Πηγαίνοντας στην ΑΕΛ, με πίστεψε πολύ ο κ. Αλέξης Κούγιας και ο πρώτος προπονητής, ο κ.Πετριτς. Μόλις όμως άλλαξε η τεχνική ηγεσία και ήρθε ο κ. Γρηγορίου, ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν, τις περισσότερες φορές δεν έκανα προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Τότε ήρθαν και κάποιοι παίκτες δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και κάπως έτσι έμεινα εκτός. Όλο αυτό μου άφησε μια πικρία, αλλά από την άλλη έτσι είναι η ζωή.

Μετά από δυο μεγάλους αθλητικούς συλλόγους, αποφάσισες να συνεχίσεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα στα Χανιά. Ποιοί ήταν οι παράγοντες που σε οδήγησαν να υπογράψεις με μια ομάδα της Super League 2;

Είχα πολλές συμμετοχές στην Α’ εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Λάρισα είναι μία ιστορική ομάδα, όμως για έναν επαγγελματία αθλητή είναι πολύ δύσκολο να μένει εκτός και να μην αγωνίζεται για έξι ολόκληρους μήνες. Η τωρινή μου ομάδα, αν όχι φέτος, του χρόνου σίγουρα θα βρίσκεται στην Α’ εθνική. Υπάρχει οργάνωση και δυναμική, ο προπονητής και το επιτελείο του είναι πολύ καλοί , όπως και οι παίκτες που συνάντησα στην ομάδα. Είναι πολύ έμπειροι όλοι τους για την κατηγορία της ομάδας.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020. Επιστρέφεις στους «Ζωσιμάδες» ως αντίπαλος φορώντας τη φανέλα των Χανίων. Ποιά ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο;

Ήταν κάτι καινούργιο για εμένα, γύρισα στα Γιάννενα ως αντίπαλος πια, αλλά έπαιζα για την ομάδα που αγωνίζομαι σήμερα. Ήταν δύσκολο, γιατί έβλεπα απέναντί μου τους πρώην συμπαίκτες μου, που είναι και φίλοι μου, έπρεπε όμως να γίνει και αυτό. Έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο.

Στο 94’ η ομάδα των Χανίων ισοφαρίζει σε 1-1 και εσύ πανηγυρίζεις με έξαλλο τρόπο το γκολ, κάτι που δε συνηθίζεται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της αντίπαλης ομάδας. Ο πανηγυρισμός αυτίς ερμηνεύτηκε ως ασέβεια όχι μόνο προς τους φιλάθλους, αλλά και προς τους παλιούς σου συμπαίκτες και την ομάδα που σε έφτασε ψηλά. Έχεις μετανιώσει γι’ αυτή σου την αντίδραση;

Το χειρότερο που έγινε εκείνη την μέρα και απολογούμαι για αυτό, είναι ο πανηγυρισμός μου, ο οποίος προήλθε από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου νωρίτερα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, ήταν λάθος και ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη στους ανθρώπους που με στηρίζουν. Σίγουρα η αντίδραση δεν ήταν η σωστή για έναν επαγγελματία αθλητή. Η συνέχεια θα γίνει στα πλέι οφ.

Από τη στιγμή, πάντως, που αποδίδεις την αντίδρασή σου στις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό σου, γιατί ένιωσες την ανάγκη να απολογηθείς αμέσως μετά τον αγώνα, μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook, στους ανθρώπους που σε κρίνουν τόσο σκληρά ακόμα και σήμερα που δε βρίσκεσαι στην ομάδα;

Ένιωσα την ανάγκη να απολογηθώ στους φίλους μου που υποστηρίζουν την ομάδα του ΠΑΣ και στους ανθρώπους που με χειροκρότησαν, τους χειροκρότησα κι εγώ με την σειρά μου, ανεξάρτητα που μετά έκανα τη χειρονομία .Η χειρονομία μου ήταν να σηκώσω το χέρι μου και να πω με τον τρόπο μου στους απέναντι ότι δε μου άρεσε αυτό, δε θεωρώ πως η χειρονομία μου ήταν απρεπής.

Σε τι φάση της ζωής του βρίσκεσαι σήμερα. Πώς βλέπεις το μέλλον σου στα Χανιά;

Τα Χανιά είναι μια ανερχόμενη δύναμη, με μία πολύ ισχυρή διοίκηση. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να επιστρέψω στην Α’ Εθνική μαζί με τα Χανιά και οι βάσεις έχουν ήδη μπει. Ό,τι άλλο προκύψει και είναι προς όφελος της ομάδας των Χανίων θα το συζητήσουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Υπάρχει στα πλάνα σου μια ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΣ; Θα ήθελες να τελειώσεις την επαγγελματική σου καριέρα εκεί απ’ όπου άρχισαν όλα.

Όχι, δε θα ήθελα να επιστρέψω ξανά. Να σου πω την αλήθεια κιόλας, άργησα να πάρω την απόφαση να φύγω. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές, όμως θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο νωρίς. Το κεφάλαιο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε για μένα, δεν είναι πλέον στόχος μου. Καλύτερα μακριά, στον τόπο του δεν άγιασε κανείς. Η ζωή μου στα Χανιά είναι καλύτερη, είμαι πολύ πιο ήρεμος.
agon.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!