Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2009-10  (Αναγνώστηκε 1978 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2009-10
« στις: Κυρ 31 Ιαν 2010 14:32 »
 Την  ήττα γνώρισε στο γήπεδο Δένδρων  της Λάρισας και η Κ-17 του  ΠΑΣ Γιάννινα, από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ παίζοντας από το 62’ λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπλέτσα.

 Στο  7’ ο Τσιρογιάννης για τους  γηπεδούχους άνοιξε το σκορ, αλλά  ο Γκέγκας στο 32’ ισοφάρισε  για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα  σε 1-1 και η Γιαννιώτικη ομάδα  διατηρούσε τις ισορροπίες. Η αποβολή του Μπλέτσα τις ανέτρεψε, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή κατάφεραν στο 71’ να πάρουν τη νίκη με γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτου.

 Διαιτητής  ο κ. Λάκης (Ευστρατίου, Κολισόπουλος) της ΕΠΣ Λάρισας.

 Κίτρινες  κάρτες είδαν οι Γκαλίτσος  (32’), Μπλέτσας (38’), Τσουμάνης (42’), Μπλέτσας (62’ 2η κίτρινη και  αποβολή), Αλεξόπουλος (77’) Διαμάντης  (88’), Λισγάρας (89’).

 ΛΑΡΙΣΑ: Παπαγιάννης, Αγγέλης, Μερτζανίδης  (46’ Κόμνο), Γκαλίτσος, Τέγος, Τσιρογιάννης (89’ Κρίτσα), Παπαγεωργίου (46’ Παναγιώτου), Αλεξόπουλος, Ευαγγέλου, Τσανάκας (46’ Τσιάρας(, Τσένος (80’ Μαγκίνης).

 ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Θεοδωρίδης, Νάσιος (61’ Κωσταγιάννης), Πάτρας, Μπλέτσας, Λισγάρας, Νασούλης, Κατσαμπίρης (83’ Αλεξίου), Τσουμάνης (79’ Χυσοτότσι), Φέρκο (64’ Διαμάντης), Γκέγκας, Βασιλειάδης (74’ Τασιούλας).
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Οκτ 2016 17:39 από fon7 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: U-17
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 31 Ιαν 2010 17:47 »
Παρακαλώ να επανέλθει το τοπικ με τα αστεία ονόματα ποδοσφαιριστών  :P

Παράθεση
Χυσοτότσι

 ::)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: U-17
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 06 Φεβ 2010 16:26 »
Πας Γαννενα -Αρης 0-2 για το πρωταθλημα των u-17

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: U-17
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 06 Φεβ 2010 22:41 »
Και το δελτίο τύπου του ερασιτέχνη για το παιχνίδι

Παράθεση
Ηττες για τα τμήματα υποδομής

 Οι  δανεισμοί παικτών (Γιάκος, Κολιός, Μαργαρίτης, Ντε Βινσέτι, οι τιμωρίες (Βατσής) και οι τραυματισμοί (Παππάς) υποχρέωσαν την Κ-21 του ΠΑΣ  Γιάννινα να δανεισθεί παίκτες  από την Κ-17 με μικρότερες ηλικίες  και έτσι και τα δύο τμήματα υποδομής παρουσιάζονται αποδυναμωμένα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού τα κενά στην Κ-21 συμπλήρωσαν παίκτες της Κ-17, ενώ τα κενά της Κ-17 καλύπτουν παίκτες από τις ακαδημίες του σωματείου. Έτσι για τη συνέχεια τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζονται αποδυναμωμένα, έναντι των αντιπάλων που χρησιμοποιούν και επαγγελματίες παίκτες (προχθές για παράδειγμα με την Κ-21 της Καβάλας αγωνίζονταν οι  Λεοντίου, Γιάννου, Γουναρίδης, Σαμαράς, Πασιαλής, οι οποίοι είναι επαγγελματίες), ενώ αντίθετα ο ΠΑΣ δεν έχει ενισχυθεί.

K-17

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ 0-2


Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΠΑΣ  Γιάννινα με σκορ 0-2 από τον Άρη  στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο  το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου. Η νεανική ομάδα του ΠΑΣ  ξεκίνησε καλά στον αγώνα και στα  πρώτα 35΄λεπτά είχε τον πλήρη έλεγχο δημιουργώντας φάσεις τις οποίες δεν αξιοποίησε όμως. Αντίθετα σε μια αντεπίθεση ο Άρης εκμεταλλεύτηκε κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα του ΠΑΣ και με τον Βραχνό στο 36’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού προηγούμενα η μπάλα βρήκε και το δοκάρι για να γίνει έτσι το 0-1. Από εκεί και μετά κάτω από την καταρρακτώδη βροχή οι παίκτες του Άρη πήραν τις πρωτοβουλίες και πίεσαν τους γηπεδούχους καταφέρνοντας στο 71’ να διπλασιάσουν τα γκολ για την ομάδα τους  με τον Μαυροκεφαλίδη και να πάρουν έτσι τη νίκη.

 Διαιτητής ο κ. Τσιάκος ( Αυγερινός- Στεφάνου) της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κωσταγιάννη (44’), Τσουμάνη (82’) από τον ΠΑΣ και για τον Άρη στους Γιαννίτση (31’), Μπάγκη (68’). Επίσης, όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνος, «στο 78ο λεπτό απέβαλε από τον πάγκο τον φερόμενο προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Θέο, διότι διαμαρτυρόμενος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο» τηρώντας έτσι και την παράδοση!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Θεοδωρίδης, Νάσιος (77’ Παπαζώτος), Βασιλειάδης, Λισγάρας, Τασιούλας, Χυσοτότσι (47’ Τζόκας), Κωσταγιάννης (64’ Σπύρου), Τσουμάνης, Κατσιαμπίρης, Γκέκας, Χαρίσης (55’ Αλεξίου).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καραζαφίρης, Μπάγκης, Γιαννίτσης, Μαυροκεφαλίδης, Δημητρακόπουλος, Ντάμζι, Βραχνός, Καρέντζος, Ρένια, Βελίνης
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.