ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Ε ωρε, 10€ είναι .... 1,67 ποτά/2,63 πακέτα Μάρλμπορο/5 Λαρισαϊκοί καφέδεςΣιγά...
Aπο ρεκορ σε ρεκορ παει ο τζες...Μιλαμε ειναι απιστευτος!!
Ο άνθρωπος ζει σε ροζ συννεφάκι...δεν εξηγείται διαφορετικά...
Ειναι προφανες οτι η διοικηση και η συνδιοικηση θελουν να φιμωσουν τους αγνους οπαδους.ξεκαθαρα πραγματα...
Δυστυχώς θα ειμαι παραλία...
Δυστυχώς θα ειμαι παραλία... Σαν να λες "δυστυχώς θα είμαι κάτεργο"
«Άκυρο» το ΠΑΣ-ΠανθρακικόςΑναβλήθηκε το φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΣ και Πανθρακικό, άγνωστο αν και πότε θα γίνει το παιχνίδι. «Άκυρο» το ΠΑΣ-Πανθρακικός Την αναβολή του φιλικού με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Πανθρακικού. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή, 4 Αυγούστου, όμως οι άνθρωποι του Άγιαξ ζήτησαν να μην γίνει. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο ΠΑΣ προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση, ενώ άγνωστο παραμένει επίσης το αν και πότε θα γίνει ο αγώνας. Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: «Ο προγραμματισμένος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη αναβάλλεται μετά από αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα».
Παράθεση«Άκυρο» το ΠΑΣ-ΠανθρακικόςΑναβλήθηκε το φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΣ και Πανθρακικό, άγνωστο αν και πότε θα γίνει το παιχνίδι. «Άκυρο» το ΠΑΣ-Πανθρακικός Την αναβολή του φιλικού με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Πανθρακικού. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή, 4 Αυγούστου, όμως οι άνθρωποι του Άγιαξ ζήτησαν να μην γίνει. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο ΠΑΣ προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση, ενώ άγνωστο παραμένει επίσης το αν και πότε θα γίνει ο αγώνας. Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: «Ο προγραμματισμένος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη αναβάλλεται μετά από αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα».απο Gazzeta.gr
Τα (καλά) λεφτά που πήρε η ομάδα τους από την πώληση ενός ποδοσφαιριστή πού πήγαν;