Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Super League 2013-14  (Αναγνώστηκε 62492 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #225 στις: Δευ 28 Απρ 2014 22:27 »
Παράθεση
Στην Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ προσέφυγαν τρεις ομάδες της Super League κατά της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα κατά της απόφασης για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόκειται για τον Αρη και τον Απόλλωνα που υποβιβάζονται απευθείας στην Football League και για την Ξάνθη που θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της Football League. Το επιχείρημα των ομάδων αυτών είναι ότι πρώτα πρέπει να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ισχύει η απόφαση της επικύρωσης μόνο για τις πέντε πρώτες θέσεις.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ΚΑΠ προβλέπει τη μη επικύρωση της βαθμολογίας μόνο όταν υπάρχει περίπτωση εκκρεμοδικίας, που μπορεί να επηρεάσει την βαθμολογία, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υφίστανται. 

H υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί την Τετάρτη 7/5.
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #226 στις: Τρι 06 Μάι 2014 10:34 »
Παράθεση
Οι κορυφαίοι της χρονιάς στην Super League

Η Nova έδωσε τα βραβεία για τους καλύτερους της χρονιάς, βραβεύοντας όλους τους κορυφαίους της Super League για τη σεζόν 2013/2014.

Πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς αναδείχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, ενώ κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, επίσης του «τριφυλλιού». Βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ, Εστέμπαν Σολάρι, της Ξάνθης, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ο Σπύρος Ρισβάνης του Παναθηναϊκού, ενώ καλύτερο γκολ αναδείχθηκε αυτό του Ντουντού Σεαρένσε, του ΟΦΗ.

Οι κορυφαίοι της χρονιάς:

Πρώτος σκόρερ: Σολάρι (Ξάνθη)

Καλύτερη απόκρουση: Αναστασόπουλος (Βέροια)

Δήλωση της χρονιάς: Γουνδουλάκης (Πλατανιάς)

Καλύτερη ασίστ: Καραμάνος (Ατρόμητος)

Ρούκι της σεζόν: Ρισβάνης (Παναθηναϊκός)

MVP της σεζόν: Μπεργκ (Παναθηναϊκός)

Καλύτερος προπονητής της σεζόν: Αναστασίου (Παναθηναϊκός)

Καλύτερο γκολ της σεζόν: Ντουντού (ΟΦΗ)

Φερ-πλέι: Βελλής (Απόλλων Σμύρνης)

Τερματοφύλακες

Τζόρβας (Απόλλων)
Καντιμοίρης (Βέροια)

Καντιμοίρης: «Είναι πολύ ευχάριστο γεγονός ότι μέσα από σκληρή δουλειά ήρθε μια επιβράβευση από όλους που με ψήφησαν για την καλύτερα εικοσάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και κυρίως τους συμπαίκτες μου που με τη βοήθεια τους πήρα αυτό το βραβείο».

Τζόρβας: «Είναι ένα βραβείο που ήρθε μετά από πολύ κόπο σε μία δύσκολη χρονιά που κατέληξε σε υποβιβασμό και το ότι καταφέρνω να πάρω ένα τέτοιο βραβείο είναι ηθικά τεράστιο για μένα ειδικά σε μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα. Έχω κερδίσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου γιατί έχει προτεραιότητα σε ό,τι κάνω και θέλω να το μοιραστώ με έναν άνθρωπο που πραγματικά μου στάθηκε όλη τη χρονιά, τον Μάκη Βενιαμήν γιατί ήταν μια συνεργασία που τη χάρηκα ιδιαίτερα».

Αμυντικοί

Μπούρμπος (ΟΦΗ)

Γκάλο (Παναιτωλικός)

Λαζαρίδης (Ατρόμητος)

Μανωλάς (Ολυμπιακός)

Γιαννούλης (Ατρόμητος)

Νάνο (Παναθηναϊκός)

Μπούρμπος: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, την οικογένεια του ΟΦΗ και είχα αυτή την απόδοση»

Γκάλο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστώ τους πάντες. Χωρίς τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει.»

Λαζαρίδης: «Για μένα είναι τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο».

Μανωλάς: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, όλους όσους με ψήφισαν και το Θεό που με έχει καλά».

Γιαννούλης: «Ευχαριστώ τη Νόβα και όλους τους συμπαίκτες μου για μια καταπληκτική χρονιά».

Νάνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη χρονιά και ελπίζω να τελειώσουμε πολύ καλά τη σεζόν».

Μέσοι

Λεοζίνιο (Καλλονή)

Λούκας (ΠΑΟΚ)

Ντομίνγκες (Ολυμπιακός)

Ντε Μπλάσις (Αστέρας Τρίπολης)

Τζάνης (Πανθρακικός)

Ούμπιδες (Ατρόμητος)

Κόρμπος (Απόλλων)

Λεοζίνιο: «Αρχικώς θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τη Νόβα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην καλύτερη ομάδα και θέλω να συνεχίσω εδώ. Ευχαριστώ τους πάντες».

Λούκας: «Σίγουρα είμαι ευτυχής που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Το αφιερώνω σε συμπαίκτες και πρόεδρο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά».

Τσόρι: «Είμαι μεγάλη μου τιμή και είμαι χαρούμενος. Αυτό οφείλεται στην ομαδική δουλειά και στους συμπαίκτες μου».

Ντε Μπλάσις: «Νιώθω κάπως αμήχανα γι' αυτό το βραβείο. Είναι μια αναγνώριση και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Τζάνης: «Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Από τη στιγμή που με ψήφησε ο κόσμος σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουθλει9ά μου».

Ουμπίντες: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους φίλους μου γιατί δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη βοήθειά τους. ».

Κόρμπος: «Είναι μεγάλη τιμή και ευχαριστώ τη Νόβα γιατί μπορεί να μην κύλησε καλά η χρονιά για την ομάδα μου και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα βελτιωθώ πιο πολύ».

Επιθετικοί

Μπεργκ (Παναθηναϊκός)

Μπεν (Βέροια)

Σολάρι (Ξάνθη)

Κάμπελ (Ολυμπιακός)

Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)

Τόρες (Πλατανιάς)

Μπεργκ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχαμε μια σπουδαία χρονιά, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η ομάδα. Θεωρώ πως είναι ομαδικό επίτευγμα το να υπάρχουν παίκτες της ομάδας στην καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Μπεν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνω αυτή τη τιμή. Νιώθω υπερηφάνεια. Αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο σύλλογο της Βέροιας. Πέτυχα αρκετά γκολ τη φετινή σεζόν και θα ήθελα να αφιερώσω τα γκολ και το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στη Βέροια».

Σολάρι: «Για μένα αποτελεί τιμή το να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική λίγκα με καλούς παίκτες και είναι τιμή αυτό το βραβείο».

Παπαδόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για την ομάδα μου. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή και έτσι και για μένα».

Τόρες: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, τη NOVA και όσους με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν. Είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέλος της καλύτερης ομάδας της σεζόν. Αν και πρόκειται για ατομική διάκριση τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου στον Πλατανιά. Σας ευχαριστώ όλους».

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #227 στις: Παρ 16 Μάι 2014 15:30 »
Παράθεση
Απορρίφθηκε η έφεση των Άρη, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθης

Οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Άρης και Skoda Ξάνθη είχαν προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κι είχαν ζητήσει μερική επικύρωση της βαθμολογίας κι όχι ολική.

Ωστόσο η έφεση τους έπεσε στο κενό, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως απορρίφθηκαν και οι τρεις.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ? ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ? ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ? ουσία την έφεση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE».

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 22 Μάι 2014 21:33 »
Παράθεση
Πως "μοιράζεται" η πίτα των τηλεοπτικών

Το πρωτάθλημα ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με το τέλος των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός θα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης θα πάνε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος Απόλλων Σμύρνης, Άρης μας αποχαιρέτησαν, για την επόμενη σεζόν τουλάχιστον, ενώ η Ξάνθη θα παίξει στα μπαράζ την παραμονή της στην κατηγορία.

Μία ακόμα σεζόν δηλαδή ολοκληρώθηκε (με την εκκρεμότητα της Ξάνθης) και έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα χρήματα κέρδισε η κάθε ομάδα από τη συμμετοχή της στην Superleague.

Φέτος είχαμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στον τρόπο που μοιράζεται η πίτα. Η μεγαλύτερη από αυτές αφορά το ποσοστό που δίνεται ισομερώς.

Από το 30% που ήταν μέχρι πέρσι, έπεσε στο 23.5%. Αν σκεφτούμε μάλιστα πως αυξήθηκαν και οι ομάδες από 16 σε 18 (χωρίς να αυξηθεί το ποσό που δίνει η NOVA), τότε τα χρήματα μειώνονται αισθητά. Κερδισμένες είναι οι ομάδες με μεγαλύτερη εμπορική αξία, μιας και το ποσοστό σε αυτή την κατηγορία αυξήθηκε από 40% σε 50%.

Εκείνο που κρατάμε πάντως είναι πως το συνολικό ποσό του τηλεοπτικού συμβολαίου αγγίζει τα 40 εκ. ευρώ.

Πάει ο παλιός ο χρόνος

Από το 2009 μέχρι και το 2013 τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία μοιράζονταν τα χρήματα στις ομάδες λειτουργούσαν ως εξής:

- Το 40% δινόταν βάσει της εμπορικής αξίας

- Το 30% βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής

- Και τέλος το 30% δινόταν ισομερώς

Όπως είπαμε και στην αρχή τα... κόζια άλλαξαν από τη φετινή περίοδο. Έτσι η πίτα μέχρι το τέλος Ιουνίου, όταν και θα δοθούν τα τελευταία χρήματα, χωρίζεται ως εξής:

- Το 50% βάσει της εμπορικής αξίας

- Το 25% βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής

- Το 23.5% θα δοθεί ισομερώς

- Το 1% πηγαίνει στον πρωταθλητή

- Το 0.5% στην ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα (αποκλείονται ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, Άρης)

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε το εξής. Από τα 40 εκ. ευρώ, το 10% πηγαίνει στην Αστυνομία η οποία λαμβάνει και το 5% από τις εισπράξεις των εισιτηρίων.

Η λίγκα από την πλευρά της έχει προτείνει να δίνεται ένα επίδομα στους αστυνομικούς που πηγαίνουν σε ματς υψηλής επικινδυνότητας, το οποίο θα πηγαίνει κατευθείαν στο μισθό τους και όχι σε κάποιο ταμείο. Η υπόθεση έχει... κολλήσει.

Μαθηματικά....

Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ως παράδειγμα δυο ομάδες για να καταλάβετε πως υπολογίζονται τα χρήματα που παίρνουν ανά σεζόν. Οι ομάδες αυτές είναι ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός. Έχουμε λόγο που τις επιλέξαμε οπότε μην αρχίσετε διάφορους συνειρμούς.

Ξεκινάμε με τον Ατρόμητο.

Ισομερώς (8.46 εκ. ευρώ): Δηλαδή 8.46 εκ. ευρώ / 18 = 470.000 ευρώ

Βαθμολογική συγκομιδή (9 εκ. ευρώ): 66 βαθμοί Χ 17.000 ευρώ ο βαθμός (περίπου) = 1.122.000 εκ. ευρώ

Το 0.5% καθώς τερμάτισε ψηλότερα: 180.000 ευρώ

Εμπορική αξία: Οι ομάδες χωρίζονται σε κατηγορίες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης αυτές με το μεγαλύτερο ποσοστό επί του 50%. Ακολουθούν οι υπόλοιπες με το ποσοστό τους να μειώνεται σταδιακά. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τα ποσά, οπότε δεν θα γράψουμε κάποια ανακρίβεια. Η εμπορική αξία του Ατρόμητου, ωστόσο, μπορεί να φτάσει ακόμα και το 1.8 εκ. ευρώ.

Με λίγα λόγια ο Ατρόμητος φέτος λόγω της εκπληκτικής του πορείας μπορεί να βγάλει έως και 3.6 εκ. ευρώ. Θυμίζουμε και πάλι πως τα ποσά ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικά (προς τα κάτω πάντα).

Η περίπτωση του Ολυμπιακού

Ισομερώς (8.46 εκ. ευρώ): Δηλαδή 8.46 εκ. ευρώ / 18 = 470.000 ευρώ

Βαθμολογική συγκομιδή (9 εκ. ευρώ): 86 Χ 17.000 ευρώ = 1.460.200 εκ. ευρώ

Το 1% καθώς πήρε το πρωτάθλημα: 360.000 ευρώ

Εμπορική αξία: Ενδέχεται να αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ

Κλείνοντας να πούμε το εξής. Υπολογίσαμε τον κάθε βαθμό με βάση το περσινό ποσό που δόθηκε στις ομάδες. Φέτος ενδέχεται να αλλάξει. Πάντως μία γενική εικόνα την έχετε για το πως μοιράζονται τα χρήματα.

Πηγή: sport24.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #229 στις: Πεμ 22 Μάι 2014 22:12 »
Παράθεση
- Το 0.5% στην ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα (αποκλείονται ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, Άρης)

Στ' αλήθεια ή πλάκα τους κάνουν;

Να προστεθούν και οι Αστέρας Μαγούλας, Αετός Νήσου και Ατλέτικο Χρυσοβίτσας. Έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους, πλην δημαρχομάδας λιμένα τσιγγανιστάν. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 123
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #230 στις: Παρ 23 Μάι 2014 00:01 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10533&subid=2&pubid=129736061

Αυτή η κ@@@μαδα πήρε άδεια.
Κοιτα που θα με κανουν να πιστεψω τον Κιτσιο!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #231 στις: Παρ 23 Μάι 2014 01:30 »
Γεια σου Χρηστάκη με τις προσφυγές σου!!!! :P :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #232 στις: Παρ 23 Μάι 2014 08:29 »
Κοιτα που θα με κανουν να πιστεψω τον Κιτσιο!!!!

Μόνο αν ανοίξει τον φάκελο...  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #233 στις: Τρι 27 Μάι 2014 08:43 »
Παράθεση
Σαρρής: «Θα γίνει κανονικά η αναδιάρθρωση»

«Φρένο» στις ορέξεις των ομάδων της Γ' Εθνικής που θέλουν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση απ' τη νέα σεζόν βάζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τονίζοντας πως όλα θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί!

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ:

«Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην εφαρμοστεί από αυτήν εδώ τη διοίκηση, αυτό που αναφέρει ο σχεδιασμός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναπαράγονται αυτές οι φήμες. Θα γίνει ακριβώς ό,τι είχαμε ψηφίσει το περασμένο καλοκαίρι. Η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει κανονικά».

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #234 στις: Τρι 27 Μάι 2014 11:53 »
Παράθεση
Σεμινάριο ΠΑΕ Super League για S.L.O.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διοργανώνει την Πέμπτη 29/5/2014 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, σε συνεργασία με την UEFA και τον οργανισμό Supporters Direct Europe, το πρώτο ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους Supporter Liaison Officer (SLO) των ΠΑΕ της Super League.

Η θέση του Supporter Liaison Officer, του υπευθύνου επικοινωνίας μεταξύ των οργανωμένου φιλάθλων κάθε ΠΑΕ με την ίδια την ΠΑΕ και τα θεσμικά όργανα, περιγράφεται στο άρθρο 35 του κανονισμού Αδειοδότησης και Financial Fair Play της UEFA και της ΕΠΟ. Προς διευκόλυνση των συλλόγων, η ΕΠΟ φρόντισε για τη μετάφραση του ειδικού εγχειριδίου της UEFA και την προσαρμογή του στα ελληνικά δεδομένα και τους το έχει ήδη αποστείλει. Το εγχειρίδιο βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=44981) και περιγράφει το σκεπτικό της UEFA για τη θέσπιση του ρόλου του SLO και την αναγκαιότητά του, ενώ επιπλέον αναλύει τα χαρακτηριστικά και τις αρμοδιότητες ενός εκάστου SLO.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν ο κ. Stuart Dykes, συντονιστής του προγράμματος SLO της UEFA και η Lena Gustafson, SLO της Σουηδικής Djurgarden, με συμμετοχή των Γενικών Διευθυντών, των υπεύθυνων ασφαλείας και των SLO των ομάδων.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #235 στις: Τρι 27 Μάι 2014 15:37 »
Να στείλουμε αντιπροσωπία.Τι να μας πουν οι της ουέφα.Είμαστε πολύ μπροστά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #236 στις: Παρ 30 Μάι 2014 00:17 »
Παράθεση
Το σεμινάριο ΠΑΕ Super League για SLO

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/5 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza το πρώτο ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους Supporter Liaison Officer (SLO) των ΠΑΕ της Super League, που διοργάνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στο σεμινάριο μίλησαν ο κ. Stuart Dykes, συντονιστής του προγράμματος SLO της UEFA και η Lena Gustafson, SLO της σουηδικής Djurgarden.

Τις εργασίες άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο επικεφαλής του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ,  Γιώργος Δημητρίου: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θεωρεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα πολύ σημαντικό, καθώς θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Ο SLO, δηλαδή ο συνδετικός κρίκος μιας ΠΑΕ με τους φιλάθλους της, δεν αποτελεί μόνο ένα τυπικό κριτήριο για την Αδειοδότηση, αλλά θα προσφέρει πολλά στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Stuart Dykes ανέπτυξε αναλυτικά το νέο αυτό πρόγραμμα της UEFA, χαρακτηρίζοντας σπουδαίο θέμα τον διάλογο ανάμεσα σε μια ομάδα και τους φιλάθλους της, καθώς όπως ανέφερε: «Χωρίς οπαδούς δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να ακούμε τις ανάγκες των φιλάθλων και να έχουμε καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους. Αυτό θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο ποδόσφαιρο. Ο SLO είναι η “γέφυρα” μεταξύ διοίκησης και φιλάθλων και οφείλει να απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης και των δύο πλευρών. Όχι μόνο θα ενημερώνει τους φιλάθλους για τις αποφάσεις της διοίκησης, αλλά θα μεταφέρει σε αυτήν τις απόψεις τους για τα θέματα της ομάδας. Η συμμετοχή του SLO και μέσα στα γήπεδα, σε συνεργασία με την αστυνομία και τους security officers, θα συνεισφέρει αποφασιστικά στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

Τέλος, η Lena Gustafson μίλησε στους εκπροσώπους των ΠΑΕ για πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του SLO, μέσα από τις εμπειρίες της ως SLO της σουηδικής Djurgarden.

Τις εργασίες του σεμιναρίου παρακαλούθησαν εκπρόσωποι της Super League και των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανθρακικός, Ατρόμητος, Εργοτέλης, SKODA Ξάνθη, Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός.

Υπενθυμίζεται ότι η θέση του Supporter Liaison Officer, του υπευθύνου επικοινωνίας μεταξύ των οργανωμένου φιλάθλων κάθε ΠΑΕ με την ίδια την ΠΑΕ και τα θεσμικά όργανα, περιγράφεται στο άρθρο 35 του κανονισμού Αδειοδότησης και Financial Fair Play της UEFA και της ΕΠΟ. Προς διευκόλυνση των συλλόγων, η ΕΠΟ φρόντισε για τη μετάφραση του ειδικού εγχειριδίου της UEFA και την προσαρμογή του στα ελληνικά δεδομένα και τους το έχει ήδη αποστείλει. Το εγχειρίδιο βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=44981) και περιγράφει το σκεπτικό της UEFA για τη θέσπιση του ρόλου του SLO και την αναγκαιότητά του, ενώ επιπλέον αναλύει τα χαρακτηριστικά και τις αρμοδιότητες ενός εκάστου SLO.

Πηγή: epo.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #237 στις: Παρ 30 Μάι 2014 22:26 »
Παράθεση
Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League

Η συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά όπως έγινε γνωστό επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ. Το σημαντικό όμως είναι πως η Σούπερ Λίγκα θα βγάλει σε λίγο ανακοίνωση με την οποία θα δεσμεύεται ότι σε περίπτωση που το CAS δικαιώσει τον ΠΑΟΚ τότε η Σούπερ Λίγκα θα σεβαστεί την απόφαση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε μάχη για να περάσει το αίτημα του να μην επικυρωθεί η βαθμολογία ή να ψηφιστεί με επιφύλαξη. Μένει να φανεί αν θα βγει αυτή η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα που θα επιβεβαιώνει αυτές τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκα.
Πηγή: metrosport.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #238 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 21:27 »
Παράθεση
Στο Βικελίδης το μπαράζ

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα φιλοξενήσει το μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου

Το γήπεδο που θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε γνωστό σήμερα.

Αυτό θα είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ώρα διεξαγωγής του ματς, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει είτε στις 18.00 είτε στις 20.00.


http://www.woop.gr/content/153332/sto-vikelides-baraz

Παράθεση
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Προς κοινή μετάδοση το Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου

Προς κοινή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου προσανατολίζονται NOVA και OTE TV. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 8.30 μ.μ. και όλα δείχνουν πως θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και από τα δύο συνδρομητικά δίκτυα της χώρας.

Ο λόγος είναι απλός. Η Skoda Ξάνθη, ως ομάδα της Super League, έχει εκχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματά της στη NOVA. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου ελέω Football League έχει δώσει τα τηλεοπτικά του στον OTE TV.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να είναι μονός ο αγώνας, τότε προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα είναι διπλή η τηλεοπτική μετάδοση. Στην περίπτωση που είχε αποφασιστεί να είναι δύο τα μπαράζ, τότε το ματς στα Πηγάδια θα το έδειχνε η NOVA και στον Βόλο ο OTE TV.

από Sport 24.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #239 στις: Τετ 04 Ιούν 2014 00:43 »
Παράθεση
15 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

«Ύποπτο» ματς πάει πίσω το μπαράζ Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου

Το προγραμματισμένο για τις 8 Ιουνίου παιχνίδι μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου για την τελευταία θέση στη Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 20.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έστω και αν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο λιγκών το μεσημέρι της Τρίτης (3/6).

Ο λόγος; Φάκελος για ύποπτο προς χειραγώγηση ματς των πλέι οφ της Football League και συγκεκριμένα το Ηρακλής Ψαχννών – Νίκη Βόλου 1-2, που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και η τελευταία προώθησε ως όφειλε για διερεύνηση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Έτσι ενώ σήμερα (3/6) επρόκειτο να επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας μπαράζ, αυτό δεν συνέβη, αφού η επικύρωση προϋποθέτει να τελεσιδικήσει πρώτα η υπόθεση.

Ο αθλητικός δικαστής της Football League θα συνεδριάσει την Πέμπτη (5/6) καλώντας τις εμπλεκόμενες πλευρές σε απολογία και όταν εκδοθεί η απόφαση (κι εφόσον η υπόθεση δεν πάει σε 2ο βαθμό στην ΕΠΟ) θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ, με πιθανότερη ως ημέρα την Κυριακή 15 Ιουνίου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν όλες οι υποθέσεις που έχουν φτάσει στον αθλητικό δικαστή έχουν βρει αθώους τους εμπλεκόμενους, αλλά ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός η Football League δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά, καθώς η επικύρωση της βαθμολογίας απαιτεί την μη ύπαρξη καμίας εκκρεμοδικίας.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας

Η Ενωση της Football League εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #240 στις: Τετ 04 Ιούν 2014 07:43 »
15 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ευτυχώς βρήκαμε και κάτι της προκοπής να παρακολουθήσουμε στις 15/6 καθότι θα αναγκαζόμασταν να κουράσουμε τα μάτια μας με Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία, Αγγλία - Ιταλία, Ελβετία-Ισημερινό και Γαλλία- Ονδούρες...

Πάντως αν πραγματικά ήθελε ο δήμαρχος να ανέβει ο θρήνος του Βόλου το  μπαράζ μεταξύ  Μπέου - Πανόπουλου θα είχε "ομορφιές" που πολύ δύσκολα να βρεί κανείς σε παιχνίδια παγκοσμίου κυπέλλου...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #241 στις: Παρ 06 Ιούν 2014 23:53 »
Παράθεση
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Στις 11 Ιουνίου το μπαράζ

Στις 11 του Ιούνη θα λήξει η αγωνία Ολυμπιακού Βόλου και Ξάνθης, όσον αφορά στο που θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά.


Οι ακρίτες που κοντεύουν να καβατζάρουν χρονιά στα γήπεδα είναι το φαβορί για τον αγώνα που θα λάβει χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο, η ομάδα της Μαγνησίας διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και είναι ικανό να κάνει τη ζημιά.

Οπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος... «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – SKODA ΞΑΝΘΗ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:30 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

από Sentragoal.gr


Παράθεση

Ο Σιδηρόπουλος στο μπαράζ Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου

 
Η ΕΠΟ αμέσως μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη για μια θέση στη Super League όρισε τους διαιτητές. Ο εκλεκτός της ΚΕΔ είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.


Αναλυτικά:

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα μπαράζ Ολυμπιακός Βόλου-SKODA Ξάνθη (11/6, 20:30, «Κλεάνθης Βικελίδης»), με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (ΕΠΣ Πιερίας)-Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών) και 4ο διαιτητή στον Αθανάσιο Γιάχο (ΕΠΣ Χίου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Μπίκας (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #242 στις: Παρ 13 Ιούν 2014 11:36 »
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-2

Ξάνθη εκεί, εκεί, στην Α’ Εθνική! (vds)

Για 26η συνεχόμενη χρονιά η Skoda Ξάνθη θα αγωνίζεται στη Super League! Έπειτα από ένα συγκλονιστικό μπαράζ που είχε καθυστερήσεις, διακοπές, αποβολή και μεγάλη ένταση, οι «ακρίτες» επικράτησαν 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο μπαράζ του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Ράνο να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 82', και εξασφάλισαν την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας την ομάδα της Μαγνησίας για ακόμα μία χρονιά στη δεύτερη κατηγορία.

Σε τεντωμένο σχοινί...

Επεισοδιακά «ξεκίνησε» η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης. Και βάζουμε τη λέξη «ξεκίνησε» σε εισαγωγικά, καθώς το ματς δεν άρχισε στις 8.30 μ.μ., όμως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά λίγα λεπτά πριν από τις 9 μ.μ. Ο λόγος; Η αποστολή της Skoda Ξάνθης ήθελε να καθίσει στον πάγκο που κάθονται οι γηπεδούχοι, μολονότι τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου.

Βεβαίως οι ακρίτες είχαν σοβαρό λόγο, μιας και στην εξέδρα ακριβώς πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθονταν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Τελικά, έπειτα από διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, οι Ξανθιώτες παίσθηκαν να καθίσουν στον πάγκο που έπρεπε να καθίσουν, αυτόν των φιλοξενούμενων, με την αστυνομία να παρατάσσει δύο διμοιρίες των ΜΑΤ ακριβώς από πίσω, προς αποφυγήν οποιουδήποτε παρατράγουδου.

Παιχνίδι από το... 25'!


Το ματς ξεκίνησε κάπου στο… 25' Μέχρι εκείνο το σημείο δεν υπήρχε καμία αξιομνημόνευτη φάση, όμως μέσα σε ένα δίλαπτο οι ξανθιώτες απείλησαν δις, στο 24' με τον Γκίτκο να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή τη μπάλα έπειτα από το κοντινό πλασέ του Σολτάνι, και στο 25' με τον Γιαλούση να παραχωρεί κόρνερ την τελευταία στιγμή προ του Κάλβο και με τον Γκίτκο να είναι εξουδετερωμένος.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ήταν το 34', όταν ο Γκούρμα έξω από την περιοχή έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ με το δεξί κι έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του Κυριακίδη ακριβώς στο «παραθυράκι» και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Ξανθιώτες ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ και στο 42' έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό «Γ» του Γκίτκου έπειτα από το δυνατό δεξί σουτ του Κάλβο.

Η ισοφάριση για την Ξάνθη ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κάλβο εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως όπως φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση, ο αμυντικός της Skoda δεν καλυπτόταν στο ξεκίνημα της φάσης.

Με καθυστέρηση και... αποβολή!

Και το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όμως, ήταν επεισοδιακό. Μόλις στο 48' Βασιλακάκης και Μάνταλος απώθησαν τον Ζέρη εκτός φάσης αλλά μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου, ο οποίος αμέσως έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Μάνταλο. Ήταν η πρώτη αποβολή του μεσοεπιθετικού από την Κομοτηνή με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης, στο τελευταίο του ματς με τους «ακρίτες», μιας και έχει ήδη μεταγραφεί στην ΑΕΚ.

Σημειώνεται πως το β' μέρος ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης της Ξάνθης, προαναγγέλλοντας πως οι παίκτες της ομάδας θα έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά μετά τους αντιπάλους τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ρίσκαρε, και στην ουσία δεν απείλησε τον Κυριακίδη. Κι αυτό το «πλήρωσε» στο 82', όταν ο Κάλβο, ο οποίος πέραν της ασίστ στη φάση του 1-1 δεν είχε κάνει κάτι εξαιρετικό, σέντραρε για τον Ράνο, κι αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου για το 2-1!

Στις καθυστερήσεις οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Κυριακίδης με εντυπωσιακό τρόπο είπε «όχι» στον Ιωάννου που σούταρε με τη μία από κοντά έπειτα από πάσα του Μπρέσκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΣΚΟΡΕΡ: 34' Γκούρμα – 48' Γούτας, 82' Ράνος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42' Ρόκας, 48' Μελίσσης, 48' Αρβανίτης – 83' Ράνος, 87' Παϊτο, 95' Ντα Γκύζμαν, 97' Κυριακίδης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 48' Μάνταλος

ΔΟΚΑΡΙΑ: 34' Γκούρμα – 42' Κάλβο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης (86' Κατσίκης), Μόνχε (85' Ιωάννου), Νικολιάς (76' Μπρέσκα), Γκούρμα

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο (94' Χοσέμι), Μάνταλος, Μαρίν (54' Ράνος), Παϊτο (89' Βάλλας), Σολτάνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος

από Sentragoal.gr

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη (1-2) όλα τα γκολ και στιγμιότυπα (11.6.2014)



   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #243 στις: Παρ 27 Ιούν 2014 22:24 »
Παράθεση
Συνεργασία με τα Σούρμενα ο ΠΑΣ

Την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα των Σουρμένων στην οποία είχε διατελέσει πρόεδρος, ο νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ανακοίνωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ στο πλαίσιο της ομαλής λειτουργίας των υποδομών και των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Α.Σ. Σουρμένων.

Ο Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, ιδρύθηκε το 1928 από πρόσφυγες του Πόντου  και αναγνωρίστηκε επίσημα το 1939. Το 1967 από την συγχώνευση της ΑΕ Κομνηνών με την ΑΕ Τερψιθέας μετονομάστηκε σε Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ. Η ομάδα είχε πάντοτε πολύ έντονο το τοπικό στοιχείο , την υπερηφάνεια, το πάθος και το πείσμα που έβγαινε μέσα από τον πόνο του ξεριζωμού των προσφύγων. Έχει αναδείξει μεγάλους ποδοσφαιριστές και κατέχει ξεχωριστή θέση στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων των Σωματείων. Αγωνίζεται στην  Α' κατηγορία Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ,  Εμμανουήλ  Μπαλάσκας,  δήλωσε στο pasgiannina.gr για την συνεργασία με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ :

Πως προέκυψε η συνεργασία με τη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

Ο Πρόεδρος, κος Χριστοβασίλης έχει διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ με μεγάλη επιτυχία και βοήθησε στο να υπάρχουν οι υποδομές που έχουμε σήμερα, ενώ όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα και ως μέλος του Δ.Σ. Με αφορμή τις πρόσφατες  αρχαιρεσίες του συλλόγου μας, για την εκλογή του νέου Δ.Σ, συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να πορευτούμε μαζί σε αυτό που μας ενώνει και μας δίνει δύναμη : την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, που είναι και η βάση για κάθε συνεργασία.

Ποιο το σκεπτικό της συνεργασίας;

Η εμπειρία και τεχνογνωσία της Π.Α.Ε, μπορεί να βοηθήσει σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο τον σύλλογο μας, ενώ παίκτες που κάνουν διαφορά και δείχνουν ότι μπορούν να πάνε ψηλότερα , θα έχουν πλέον, μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μια παραπάνω  ευκαιρία  να το αποδείξουν. Φιλικοί αγώνες στα Σούρμενα και στα Γιάννινα, κοινές εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, διεξαγωγή ποδοσφαιρικών τουρνουά με  διεθνείς συμμετοχές, αποστολή μικτών ομάδων ταλέντων των δύο συλλόγων στο εξωτερικό για συμμετοχή σε αγώνες και πολλά άλλα που δίνουν χαρά και προοπτική στους νέους ποδοσφαιριστές, είναι στο σκεπτικό της συνεργασίας μας.

Η προσωπική σας εκτίμηση;

Αυτή η  συνεργασία θα δώσει ώθηση και κίνητρο στα παιδιά των υποδομών μας . Βλέπω αυτή την συνεργασία, όχι με τα μάτια του πρόεδρου των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, αλλά σαν να είμαι ο νεαρός αθλητής  που ζω το όνειρο να παίξω μπάλα, που οι γονείς μου με πηγαίνουν στα Σούρμενα, στο γήπεδο και μαθαίνω ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι κοντά στην ομάδα. Ότι  μπορώ  να πάω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκεί, να γνωρίσω την επαγγελματική ομάδα , αλλά και να παίξω με τα παιδιά της ηλικίας μου που είναι στις ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την κίνηση αυτή , ανοίγει ένα δρόμο προς τα σπλάχνα του ποδοσφαίρου, προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες του, που αποτελούν το φυτώριο του ποδοσφαίρου, και κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου αλλά και κεντρίζει την φαντασία των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Θέλω  να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Χριστοβασίλη  που με την πρωτοβουλία του αυτή μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε γνωστοί στην ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινωνία των Ιωαννίνων.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #244 στις: Σαβ 28 Ιούν 2014 22:07 »
...
Ποιο το σκεπτικό της συνεργασίας;
Η εμπειρία και τεχνογνωσία της Π.Α.Ε, μπορεί να βοηθήσει σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο τον σύλλογο μας,
...
διεξαγωγή ποδοσφαιρικών τουρνουά με  διεθνείς συμμετοχές, αποστολή μικτών ομάδων ταλέντων των δύο συλλόγων στο εξωτερικό για συμμετοχή σε αγώνες
το ανέκδοτο όλο και χοντραίνει!!!

Μία απλή απορία μήπως για όλα αυτά (ακόμα και στη μορφή ανεκδότου) προτεραιότητα έχουν οι σύλλογοι της Ηπείρου???
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Ιούν 2014 22:11 από dk »

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #245 στις: Κυρ 29 Ιούν 2014 15:51 »
Για τα Σουρμενα ειμαστε

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #246 στις: Δευ 30 Ιούν 2014 03:09 »
Τα Σούρμενα δεν θα εβγαζαν ποτέ ανακοίνωση για υπογραφές χωρίς υπογραφές.Τελικά ποιο είναι το parent club και ποιο το feeder.Γρήγορα τα Σούρμενα να μας στείλουν τεχνογνωσία....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #247 στις: Δευ 30 Ιούν 2014 04:24 »
Στακα ρε fon αμεσως να κακολογησεις,υπαρχουν και οι Τραχωνες
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #248 στις: Δευ 30 Ιούν 2014 11:34 »
Να μας στείλουν και αυτοί τεχνογνωσία αν είναι...Αυτά δεν γίνονται πουθενά...Μόνο στα Γιάννενα...
Οι κύκλοι είναι ικανοί να πάρουν ομάδα στην Γ ερασιτεχνική και να υποβιβαστούν..